Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πάει ο Μάρτης!




Τι παιχνίδια μου παίζει αυτός ο καιρός φίλοι μου! Ο Μάρτης σαν πεισματάρικο παιδί χτυπιέται ακόμα και τη τελευταία μέρα στο πάτωμα "χέρια πόδια" για να αρπάξουμε κάποιο κρυωματάκι και να μας κρεβατώσει!
 Όχι φίλε μου...δεν θα σου κάνω το χατήρι..άντε στο καλό..σου έβγαλα τις βαλίτσες έξω από τη πόρτα και έχω το μαντίλι του αποχαιρετισμού μαζί με το χρωματιστό βραχιολάκι σου για να το πάρεις μαζί σου. Έχω ταξίδι τη...Τετάρτηηηηηηη! Φεύγω μία μέρα νωρίτερα για να μείνουμε μία στους φίλους μας στη Λάρισα να τους χαρούμε.
Μας παρουσιάστηκε και άλλο πρόβλημα..τα Τέμπη κλείνουν στις 1 και 2!! Πρέπει να βρω τι διαδρομή υπάρχει για ..παράκαμψη..(φίλε Ηρακλή..ψάξε..)
Έχω ένα σωρό σακούλες από φίλες που μου τα φέρνουν για να τα πάω στη Ναύπακτο κι εγώ ακόμα φτιάχνω πράγματα στο μικρό μου εργαστήρι.
Έχω να ετοιμάσω λοιπόν : Όσα έχω να πάρω, να πάει το αυτοκίνητο για έλεγχο, να πάμε για ..ρεκτιφιέ οι δυο μας τα σιτεμένα για να μη μας δείτε και τρομάξετε.
 Να ετοιμάσω φαγητά για το παππού μας με ετικέτες και βέβαια γλυκό που δεν ζει χωρίς αυτό ,  να φροντίσω για τη μηνιαία υποχρέωση μου στο" Άρτος και Δράση", να πάρω τα φάρμακα μας, τη τσαντούλα της Κλώντης και να την πάω  στο κομμωτήριο για να την δούνε κούκλα...τι άλλο έχω να κάνω; Ξεχνάω βρε παιδιά!
Και έτσι..για να γελάσει το χειλάκι σας θα σας πω τι έπαθα η..ξεμωραμένη! Μου αγόρασε ο Δημήτρης μου τα φάρμακα μου και μου έδωσε τη σακουλίτσα! Εγώ εκείνη τη στιγμή κάτι έφτιαχνα βιαστική ως συνήθως..και..κάπου την έβαλα..
Τρεις μέρες την έψαχνα  "σιωπηλά" φίλοι μου , έμεινα και μία με΄ρα χωρίς κάποιο και σκεπτόμουν απελπισμένα πως θα του το έλεγα γιατί θα με κατσάδιαζε με το δίκιο του. 
ΕΥΤΥΧΩΣ όμως φίλοι μου την ανακάλυψα μέσα ..μη γελάσετε..στο ψυγείο μαζί με τα..κολοκυθάκια που έβαλα στο συρτάρι των λαχανικών!
Αλήθεια το σκέπτεστε; Θα γλυτώσετε από μένα για ..4-5 μέρες..όμως θα σας τα πω μαζεμένα, δεν γλυτώνετε ..εκτός αν πάρω μαζί μου το Laptop που δεν θέλω γιατί θα συνδυάσω το ταξιδάκι μου αυτό με κάθε..ξεκούραση.
 Να το ρίξω στη..κραιπάλη τι λέτε; Να σουλατσάρουμε με το καλό μου σε ακρογιαλιές αν και έμαθα ότι μας ετοιμάζουν και..ξενάγηση σε κάποιο μοναστήρι. Πάντως τη φωτογραφική μου θα την έχω παραμάσχαλα!
Κυριακή σήμερα..λέω να πάω στις κόρες μου για..έλεγχο..και μετά..ότι φέρει η ώρα, η επιθυμία και ο Θεός..
Αχτιδένια φιλάκια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ για αύριο! 

38 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

χαχαχαχα με έκανες και γέλασα με τη σακούλα στο ψυγείο!!!!!!!!!!! Το έχω πάθει και γω........μόνο που μαζί με τα μήλα ήταν και τα ............κλειδιά μου!!!!!!!!
Εύχομαι να περάσεις υπέροχα....σίγουρα θα είναι υπέροχα και ναι............να το ρίξεις στην κραιπάλη με .......μέτρο!!!!!!!!
Θέλουμε λεπτομέρειες πολλές και φυσικά φωτογραφίες!!!!!!!!!!
Με το καλό να έρθει ο Απρίλης!!!!
Καλή σου μέρα Αχτίδα!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλό ταξίδι και να απολαύσετε κάθε στιγμή όπου βρεθείτε! Καλό μήνα και σε σένα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ax τι καλα'''να περασετε τελεια'''
Ρεπορτερ Αχτιδα θελουμε εκτενες ρεπορταζ'''
Φιλιαααααα ΜΙΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ. είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ.ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΑ ΣΛΙΠ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΥΡΙΑ.ΚΑΛΗ ΚΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Achilleas είπε...

Να φύγει, καιρός ήταν.
Να είναι υπέροχη η Κυριακή σου !!

marilia είπε...

χαχαχαχαχαχαχα! Φεύγεις τις μέρες που έρχομαι!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Aspa είπε...

Με το καλό να μας έρθετε!!!!Κραιπάλη θα υπάρχει... επιβάλλεται ...δίπλα στην οδό χοληστερίνης μένω!!!Αν φάμε πολύ θα ανεβούμε στο κάστρο με τα πόδια και θα τις κάψουμε τις θερμιδούλες!!και στο μοναστήρι που θέλει η Μπέτυ θα πάμε...και στους παπαροκάδες αν θέλετε..και στο γυναικείο με τις κατακόμβες που έχω φίλες αγαπημένες...αλλά και οι ακρογιαλιές επιβάλλονται.. Ότι και όπου θέλετε...αρκεί που έρχεστε!!!!! Όσο για τα φαρμακάκια και το ψυγείο...σε όλους έχει συμβεί...εγώ κάποτε έβαλα το πορτοφόλι στην κατάψυξη μαζί με τον κιμά....ίσως αν δεν το είχα βρει να είχαν σωθεί και λίγα λεφτουδάκια για τώρα που χρειάζονται!!!Φιλάκια!!!Μετρώ μέρες!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αγάπες μου καλα να περάσετε.. εννοείται οτι Ζηλευω...χι.χι. να πιείτε και ενα καφέ για μενα.. οσο για τα φαρμακα στο ψυγειο Γιωργία μου..χι.χι... το έπεθα και εγώ με το πορτοφίλι.χι.χι. φιλακιαααααα και καλό σας ταξίδι να ξεκουραστήτεε...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANNA Flo, κι αυτό το έχω πάθει..μόνο που εγώ τα έβαλα στο..καταψύκτη μαζί με τα..φασολάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου αγαπημένη σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ..καλέ..τι τα έχω τα..γαλόνια στο μπλοκοχωριό για κους κους ρεπορτάζ;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ,άρα..δεν είμαι μόνη τελικά!Υπάρχουν και..χειρότερα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Alexandros A, φίλε μου καλέ ξανατολέω..δεν μπορώ να κάνω σχόλιο στο δικό σου μπλοκ..Σ' ευχαριστώ που με επισκέπτεσαι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia μου μη μου το λες..μη μου το λες και συγχύζομαι..να πας στη κόρη μου να σε γλυκάνει από μένα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aspa μου να πάρω το μπαστουνάκι μου μάλλον..που να ανέβω εγώ καλέ σκαλιά..θα με πάρετε με..φορείο!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σμαραγδένια Ρούλα, ζηλεύουμε; ζηλεύουμε Ρουλάκι;..έτσι κι εγώ όταν μιλάς για Κρήτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλο ταξιδι,καλα να περασετε και περιμενουμε εντυπωσεις !!!Στελα.

Rena είπε...

Μια χαρά θα περάσετε!!!!!!!!!!!!
Καλό μήνα για αύριο!!!!
φιλάκια πολλά!!!!

nasia είπε...

Καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση. Μάλλον τη χρειαζεσαι. Να περάσεις όμορφα και να "γεμίσεις τις μπαταρίες σου".

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό ταξίδι και να περάσεις όμορφα.
Φιλάκια ...

Gina-Teta είπε...

Καλό ταξίδι και να περάσεις καλά.

Hengeo είπε...

Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις Αχτίδα!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλό ταξείδι, καλά να περάσετε και περιμένουμε εκτενές ρεπορτάζ με φωτογραφίες από κάθε στιγμή, σαν να είμαστε κι εμείς εκεί !!! Πολλά φιλιά !!!

Magia da Inês είπε...

°º♫♬° ·.
Bom descanso e boa viagem.

░B░O░A

░S░E░M░A░N░A !!!
✿⊱°•
Beijinhos.
Brasil.
。♪♫♫°•.

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Άντε βρε! Να αφήσεις το λαπ τοπ σπίτι και να μην νε νοιάξει ούτε στιγμή! Καλά να περάσετε όπως και να έχει!
Γιατί εγώ; Που είχα βάλει το μέλι στο ψυγείο; Είναι με τις ώρες!!!

Maria Fe είπε...

Να πατε στο ταξιδακι να χαλαρωσετε, να απολαυσετε τις στιγμες σας και να γυρισετε ανανεω μενοι. Το λαπτοπ ας μεινει στο σπιτακι να ξεκουραστει κ αυτο λιγο. :)

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδα μου καλη!
να περνατε ομορφα ευχομαι!
καλο μηνα!

φιλακια!

akrat είπε...

καλημέρα

καλά να περάσετε

oldthings είπε...

Αχτιδούλα μου ,το αξίζεις το ταξιδάκι ,να περάσετε υπέροχα ,να γυρίσετε γεμάτοι χαρά και εικόνες ,θα μας δείξεις και κάτι ε???
Καλό ταξίδι !

Ανώνυμος είπε...

Ο άντρας μυ έχασε το δίπλωμα οδήγησης. Ψάξαμε παντού. Τελικά υποψιάστηκα τον δράστη. Ο σκύλος μας! Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Το ... μασούλησε. Δεν βρήκαμε ούτε κομματάκι! Πώς ξέρω ότι το έφαγε;; Απλούστατα, σήμερα είδα κομμάτια του διπλώματος στα κόπρανα του σκυλιού καθώς τα μάζευα απ' το πεζοδρόμιο! Οπότε αν βάζετε αντικείμενα στο ψυγείο, τυχεροί είσαστε! Μας έχει φάει λεφτά (20 ευρώ) μέχρι μολύβια! Άντε τρεξίματα τώρα να βγάλει άλλο! Μιλάμε ότι η μητέρα μου ξεράθηκε στα γέλια μόλις της το είπα! Καλό ταξίδι καλέ! Να περάσετε τέλεια! Σοφία

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου συγνώμη που δεν απαντάω ξεχωριστά όμως..δεν έχω σταματήσει από το πρωί..σας αγαπώ και ευχαριστώ που με επισκέπτεστε στο μπλοκόσπιτο μου..Είμαι αναστατωμένη για το ταξίδι μου και χαρούμενη..πολύ χαρούμενη που φεύγω...

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά να περάσετε !!!!!
κικα

Unknown είπε...

In case you are being guaranteed round-the-clock Customer Support and life long replacement then don't think twice while you Buy facebook reviews from a service provider. buy facebook 5 star review

Unknown είπε...

Facebook is a dazzling system which provides its individuals enormous opportunities to broaden their horizons. buy geo targeted facebook likes

xccc είπε...

To find a higher exposure for your products or personality, being present on social media such as Twitter is vital these days. website to buy twitter followers

Unknown είπε...

facebook is one of the best place to create your identity if you want facebook followers here you have its best solutions buy facebook followers

sagar90 είπε...


Blockchain ICO Writing Service helps business to grow monetary and more people will eagerly anticipate investing in it. ico white paper writer

Unknown είπε...

it is easy to buy you must have wallet You need to buy the cryptocurrency exchange and transfer it to a wallet buy erc20 token