Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ενόχληση από τηλέφωνο..


Σήμερα θα ήθελα πάρα πολύ να ακολουθήσω τον άνδρα μου στο κτήμα που πήγε όμως το καθήκον της γιαγιάς με κράτησε σπίτι . Εδώ λοιπόν πάλεψα με ένα πρόβλημα που δεν βλέπω να έχει λύση δυστυχώς. 
Όταν η τράπεζα Πειραιώς πήρε στη κατοχή της την Milenium που είναι και κοντά μας φαίνεται ότι έβαλε ένα τηλεφωνικό νούμερο με ένα αριθμό διαφορά από το δικό μου σταθερό...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα δέχομαι την ημέρα..Επειδή μάλιστα συνήθως κάνω εκτροπή στο κινητό μου όταν φεύγω συνεχίζονται τα λανθασμένα και στις διαδρομές μου.Στα τηλεφωνήματα αυτά βλέπεις και την ευγένεια και την..αγένεια των ανθρώπων. 
Άλλοι ευγενικοί μου ζητούν συγνώμη άλλοι με..βρίζουν, άλλοι με πιάνουν στη κουβέντα..μέχρι και το..τυχερό μου βρήκα από κάποιον που βρήκε λέει το γέλιο μου μοναδικό!!!(Δημήτρηηηηηηη!!!!)
Κάποιος με πήρε τηλέφωνο από την αντίστοιχη τράπεζα στη Δράμα και όταν του εξήγησα για ..20η φορά εκείνη την ημέρα τι συμβαίνει μου υποσχέθηκε ότι θα ενημερώσει τα κεντρικά όμως πέρασαν μέρες και...τίποτε! Ευτυχώς που αυτό γίνεται μόνο εργάσιμες ώρες τραπέζης, φανταστείτε να ήταν ανοιχτά και τα βράδια.
Προσέξτε συνομιλία σήμερα ( ένα από όλα..)
Ντριννννννννν!
- Παρακαλώ!
-Γιώργος Πετρ.......
-Παρακαλώ (ξαναλέω!)΄
-Είπα..δεν θα το ξαναπώ..Γιώργος Πετρ.....!
-Συγνώμη κύριε εγώ τι φταίω που σας λένε έτσι;
(εδώ προσέξτε απάντηση):
-Μωρή ξύπνια έτσι και έρθω εκεί θα σου κάνω να φας τη γλώσσα σου που δεν ξες ποιος είμαι παλιο...., που σας πληρώνουν και το ξυν....., δώσε μου το διευθυντή σου να σε κάνω να καταπιείς το ακουστικό σου!
Εδώ έμεινα για λίγο άφωνη όμως επεκράτησε το χιούμορ μου!
-Ο...διευθυντής μου κύριε Πετρ... είναι στο κτήμα του και κόβει χόρτα στο θερμοκήπιο του. Πέστε μου τη διεύθυνση σας να σας τον στείλω από εκεί για να του..ξαναπείτε αυτά που θέλετε να μου κάνετε.πιστέψτε με θα ενθουσιαστεί !
Εδώ μου το..κοπάνισε το ακουστικό φαίνεται!
Πήρα τηλέφωνο συγχυσμένη στη τράπεζα μα..δεν μπόρεσα να βρω άκρη παρά μόνο μία βιαστική υπόσχεση ότι θα τεθεί το θέμα στην διοίκηση  για να επιλυθεί το ταχύτερο.
Όταν λυθεί και..αν  θα σας το πω  αν και αμφιβάλω.
Το πιο αστείο είναι ότι αυτό μου συμβαίνει για δεύτερη φορά , όταν πριν πολλά χρόνια όμως,  πάλι το νούμερο μου είχε διαφορά ενός ψηφίου με το Θεαγένειο Νοσοκομείο.
Πότε έφθασε Παρασκευή δεν το κατάλαβα...αύριο θα πάω στην έκθεση ζωγραφικής της φίλης Μαρίας Βιλιώτη και θα συναντηθώ και με φίλες που ήρθαν από Αθήνα. Δηλαδή μέρα χαράς,  είναι και μέρα ..Σάββατο..οι τράπεζες κλειστές!!!!
Φίλοι μου αύριο θα σας έχω και φωτογραφίες.
Αχτιδένια φιλάκια!

21 σχόλια:

Α. Παπαγιάννης είπε...

Γειτόνισσα, κι εμείς έχουμε το ίδιο νούμερο με τον ΟΓΑ, μόνο που διαφέρει το πρόθεμα. Θα έλεγα όμως ότι αυτοί που μας καλούν κατά λάθος είναι γενικά ευγενικοί και μας ευχαριστούν μόλις τους λέμε τον σωστό αριθμό.
Καλή υπομονή!

Aby Craft είπε...

Ελπίζω να διορθώσουμε σύντομα το πρόβλημα και να μην έχεις και άλλα τέτοια απρόοπτα! Να σου ευχηθώ καλά να περάσεις στην έκθεση της φίλης σου και να σε ευχαριστήσω για το τόσο όμορφο σχόλιο που άφησες στο blog μου. Πραγματικά τιμή μου μία γυναίκα σαν εσένα να της αρέσουν τα κοσμήματά μου. Καληνύχτα!

Hengeo είπε...

Κακό μπελά βρήκες ε; Πάντως η απάντησή σου όλα τα λεφτά!

Καληνύχτα και καλό Σ/Κ!

konstantina handy mama crafts είπε...

πολύ ενοχλητικό αυτό...αλλά η αλήθεια είναι ότι με έκανες και γέλασα με τον τρόπο που τα γράφεις!!! Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι και να μη σε ξαναενοχλήσει κανείς!! Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

Anna είπε...

σε νιωθω απολυτα! εμεις ειχαμε το παλαιο νουμερο απο ενα νοσοκομειο..80-100 κλησεις την ημερα....κατέληξα να μη σηκωνω το τηλεφωνο πιακαι το εβαζα απ την μπριζα..! Παντως..δεν βοηθαει να τους λες το σωστο νουμερο..δεν το σημειωνει κανεις! μονο παραπονα ( πολλα) σε οσο πιο ψηλλό σημειο της τραπεζας γινεται..και αν..! στο τελος μενει μονο η αλλαγη αριθμου για α ησυχασει κανεις!

Maria Fe είπε...

Χριστέ και Παναγία. Μα τι κοσμος υπάρχει.
Παντως το καταλαβαινω να μιλανε λιγο ασχημα αν σας περνανε για Τραπεζα :p

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Α. Παπαγιάννης, Γιατρέ μου τι κάνετε; Δώστε τους χαιρετισμούς μου σε σύζυγο και αδελφή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aby Craft, ένα από τα ..κουσούρια μου είναι ότι λέω πάντα την αλήθεια.Γλυκιά μου θαυμάζω τα κοσμήματα που κάνεις..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hengeo, καλημέρα, καλημέρα!Ε! το χιούμορ το έχω στο τσεπάκι μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ konstantina μου τη Τρίτη θα σας γράψω πόσα τηλεφωνήματα είχα τη..Δευτέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna μου δεν με ρωτούν καν το νούμερο, οι περισσότεροι μου λένε συγνώμη και το κλείνουν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Fe, η ευγένεια στην εποχή μας φίλη μου είναι είδος προς..εξαφάνιση δυστυχώς.Καλημέρα και καλό ΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν χρόνια είχα έναν αριθμό που υποψιάζομαι ότι ανήκε σε κάποια που έκανε ροζ... δουλειά! Το τι είχαν ακούσει τα αυτιά μου δεν περιγράφεται. Και τότε δεν υπήρχε και η αναγνώριση κλήσης. Χτυπούσε το τηλέφωνο μαύρα μεσάνυχτα και άκουγα σεξουλιάρικες... ανδρικές φωνές να λένε διάφορα. Μέχρι να αλλάξω το νούμερο κόντεψα να αλλαξοπιστήσω εγώ! Την καλημέρα μου. Σοφία

Daniela είπε...

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

χαχαχα
αν ειναι δυνατον.
μα ολα σε σενα τυχαινουν;
χαχαχα

πολυ καλα του απαντησες. μιλαμε εγω θα ηθελα να του σπασω τα μουτρα του ηλιθιου!

καλο σκ αχτιδα μου! φιλακια πολλα!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

http://ekfrastite.blogspot.gr/2014/03/blog-post_14.html?showComment=1394871004102#c8978178875414917495

αχτιδουλα μου οταν μπορεις δες την απαντηση σου εδω. φιλακια πολλα!

Ανώνυμος είπε...

Τι τραβας και εσυ πολλα φιλακια γλυκια μου άχτιδα κσι υπομονη...εξυπνη απαντηση εδωσες ομως...βασω Λάρισα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ. είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ . ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΜΩ.

Gina-Teta είπε...

Την επόμενη φορά κάλεσέ τους στην τράπεζα για να τους χαρίσουν δόση και θα δεις ευγένεια! ΧΑ!!!! ΧΑ!!! Καλό Σαββατοκύριακο!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Πωπω να σε πρίζουν χωρίς λόγο! χαχαχα!
Καλό υπόλοιπο ΣΚ!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Καλό κουράγιο Αχτιδούλα μου,με τους ανάγωγους,που δυστυχώς βρίθουν. Κατ εμέ θα πρέπει να πάρεις στα Κεντρικά και ν απαιτήσεις την αλλαγή,γιατί απο άλλους μην περιμένεις.
Οσο γι απόψε,δε ξέρω αν σε πρόλαβα, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,να μου φιλήσεις το κορίτσι μας .Μακάρι η Θεσσαλονίκη να της πάει καλά...
Περιμένουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ
Φιλάκια πολλά,καλό Σ/Κ!