Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Θα ήθελα να μπορούσα το κόσμο να άλλαζα..


Σήμερα το πρωί με το καφέ μου στο χέρι κάθισα μπροστά στον υπολογιστή και ταξίδεψα για λίγο στα μποκ σας..
 Όπως  θα καταλάβετε η διάθεση μου δεν είναι καλή όχι ότι έχω εγώ κάτι προσωπικό να με απασχολεί αλλά η χθεσινή μου βοήθεια στα σισίτια με επηρέασε τόσο που σκέπτομαι να μη ξαναπάω..
 Δυστυχώς είμαι τέτοιος χαρακτήρας που με ..πονάει κάθε τι άσχημο που βλέπω και δεν μπορώ να διορθώσω.. Με επηρεάζει, με απασχολεί όλη μέρα και νύχτα..Φθείρομαι.. 
Ξέρω ότι αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή και σας μεταφέρω την άσχημη ψυχική μου διάθεση είναι κακό..πολύ κακό και σπάνιο για μένα που τα βλέπω πάντα..φωτεινά..
θέλω απλά να "γυρίσω" πίσω..εκεί που ήμουν πριν χρόνια..στον όμορφο κόσμο της δημιουργίας , στα όνειρα για το αύριο που ήταν τότε φωτεινό..
Δεν ξέρω πλέον τι να πρωτοδιορθώσω..τι να πρωτοβοηθήσω αφού από παντού που πάω να δώσω χείρα βοηθείας βλέπω πράγματα που με ισοπεδώνουν ψυχικά.
Η ζήτηση στα σισίτια γίνεται μεγάλη, όλες οι οργανώσεις που γνωρίζω και συμμετέχω έχουν καταλόγους ολόκληρους από αιτήματα. Πήγα σε γηροκομεία και βρήκα το χάος..
Θέλω να ρωτήσω απλά..να φωνάξω:  Κράτος που είσαι; Μετά απαντώ μόνη μου: Πουθενά...
Το πιο άσχημο είναι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται εθελοντικά με αυτά σε λίγο καιρό παθαίνουν κάτι σαν..ανοσία.. και όταν τους ρωτώ γιατί αποκλείουν κάποιον που ζητάει βοήθεια με απαντούν ότι ο ..κατάλογος είναι πλήρης..
Μετά με ρωτούν :- Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι , να βοηθήσεις περισσότερο από αυτό που κάνεις;  Τότε σκύβω το κεφάλι..
Μη με διαβάσετε σήμερα..Θεωρείστε τη κουβέντα μου αυτή μαζί σας απλά σαν ..ξέσπασμα..έτσι για να χαμογελάσω ξανά και να πω πάλι στον εαυτό μου..μη ξαναπάς.. Μετά όμως όταν μου περάσει ξέρω ότι με το πρώτο τηλεφώνημα θα τρέξω ..και θα υποστώ τα ίδια..γιατί το εμβόλιο της ανοσίας δεν υπάρχει για μένα.
 Κάποια φίλη ρώτησε τη γνώμη μου για τα τραγούδια ..Γιουροβίζιον..Νομίζω ότι αυτή η ανάρτηση μου τα λέει όλα..
Αχτιδένια φιλάκια.

21 σχόλια:

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλημερα Γεωργια μου ετσι ειναι δυστυχως οτι και να λεμε δυστυχως....τιποτα Καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΓΩ.... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ . ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ... Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε, όταν αρρώστησα, επειδή τα φάρμακά μου κοστίζουν κοντά 180 ευρώ το μήνα, δενέχω να τα πληρώνω, πήγα στο φαρμακείο της αρχιεπισκοπής Αθηνών και γράφτηκα, τουλάχιστον έχω γιατρούς και φάρμακα δωρεάν. Πήρα νούμερα 71.. τόσο, και προχθές που πήγα, είχαν φτάσει στο 6.830 χιλιάδες! Μόνο των Αθηνών, διότι απ' ότι έμαθα, στο Ελληνικό ξεπέρασαν προ πολλού τις 10.000. Τι μας λέει αυτό; Δεν υπάρχει εμβόλιο ανοσίας. Και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι με το μικρό ή μεγάλο βοήθημά τους, κάπου μας βοηθάνε κι εμάς. Κράτος; Ποιο κράτος! Ανύπαρκτο παντού, ειδικά για τους πολίτες. Ότι και αν κάνει κάτι η ιδιωτική μέριμνα. Καλημέρα. Σοφία

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδουλα μου γλυκια.
φαινεται απο την αναρτηση πως εχεις φθαρει ψυχολογικα αλλα αυτος σιγουρα δεν ειναι λογος για να μη σε διαβασουμε και να μη κανεις αυτο το ξεσπασμα.

αντιθετα νομιζω πως αυτο που κανεις σε βοηθαει. βγαζει απο μεσα σου κατι ασχημο και καθαριζεις. και επειτα εχουμε και εμεις την ευκαιρεια να δουμε και να νοιωσουμε πραγματα μεσα απο σενα και να σε κανουμε να αισθανθεις καλυτερα.

κοιτα, η ζωη εχει και καλες και ασχημες πλευρες. αυτο αλλωστε το ξερεις καλυτερα εσυ απο μενα.
το οτι υπαρχουν και τα ασχημα δε σημαινει πως δε χρειαζονται και αναλαφρα πραγματα στη ζωη μας.

πχ εγω σημερα στο δρομο ειδα 6 ζητιανους, μπορουσα να τους βοηθησω; οχι
μετα μπηκα στο ιντερνετ και γραφω, γελαω, παιδιακιζω. ειναι κακο; οχι βεβαια. ετσι κανουμε ολοι. και ειναι λογικο. ειμαστε ανθρωποι και ζουμε.

σημερα εισαι εσυ πεσμενη, αυριο θα ειμαι εγω, μεθαυριο ο αλλος. ετσι ειναι η ζωη. ας χαρουμε με οτι μπορουμε (εστω και με τη γιουροβιζιον - το πιο απλο), ας πληγωθουμε για να προβληματισουμε και ας ζησουμε οσο μπορουμε καλυτερα προσφεροντας.

και μονο που προσφερεις ζεις! :)

φιλακια πολλα και ολα θα πανε καλα! δεν ειναι μια απλη φραση, ειναι πιστη, ελπιδα, ανασα!

φιλακια πολλα!
μια τεραστια αγκαλια σου στελνω!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

τι πιο ανθρωπινο.....και γω το θελω αυτο αλλα........ας κανουμε ο,τι μπορουμε κ λιγο πιο πολυ απ αυτο και ολα θα παν καλα.....εσυ εχεις μια γλυκυτατη οικογενεια.....ενα απιθανο συζυγο και μην ανησυχεις για τιποτα....ολα θα πανε καλα....και ο ηλιος παντα θα ξημερωνει γιατι ο Θεος μας αγαπα πολυ και μας λυπαται.....σε φιλω το κεφαλι ψηλα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ...ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

mammy on line είπε...

Αχτιδούλα μου μακάρι να υπήρχε το εμβόλιο της ενσυναίσθησης και όχι της ανοσίας για να καταλάβουν κάποιοι και να νιώσουν στο πετσί τους πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα πλέον για τους περισσότερους ανθρώπους.
Σε παρακαλώ όμως προσπάθησε να ξανβρείς γρήγορα τη θετική σου διάθεση γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα όποια άσχημα βλέπουμε γύρω μας.
Ξέχασα να σου πω πόσο μου άρεσαν τα καδράκια στην προηγούμενη ανάρτησή σου.
Θα προσπαθήσω να τα φτιάξω μαζί με την κορούλα μου.
Φιλάκια πολλά <3

Unknown είπε...

Χρειάζεται το ξέσπασμα γλυκιά μου... Δεν είναι δυνατόν να τα βλέπουμε πάντα όλα φωτεινά... και το σκοτάδι μέρος της ζωής είναι... αρκεί να μην διαρκεί για πολύ...
Δεν έχω τι άλλο να πω... κι εγώ φθείρομαι πολύ με όλες αυτές τις καταστάσεις γύρω μου... και δυστυχώς δεν είμαι πλέον καθόλου αισιόδοξη...

BUTTERFLY είπε...

Ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο...

Hfaistiwnas είπε...

Συμφωνώ με την Πεταλούδα στο από πάνω σχόλιο..

Ανώνυμος είπε...

αχ εξεγείρομαι τόσο κι αειδιάζω από ηλίθιες ερωτήσεις τ΄υπου που πήγε το κράτος, οι κακοι οι ποιτικοί και άλλες μ....
Το κράτος πήγε εκεί που το στείλατε με τις ψήφους σα;ς από το 81! και αν οι πολιτικοί είναι κακοί, οι ψηφοφόροι τους είναι χίλιες φορες κακοί. και οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που φταίνε για την όλη κατάσταση, για τους απόρους, για την ανεργία, για τη έλλειψη περίθαλψης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτοί!

Συννεφάκι είπε...

Καλημέρα!
Κατανοώ και συμπάσχω με σένα.
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλος πόνος στους ανθρώπους και πολλαπλές ανάγκες που καμιά οργάνωση ή φορέας δεν μπορεί να καλύψει. Δυστυχώς το εμβόλιο της ενσυναίσθησης δεν γίνεται σε όλους και είναι πολλοί αυτοί που δεν κατανοούν.
Μερικές φορές σκέφτομαι ότι δεν μας δοκιμάζουν μόνο οικονομικά αλλά εξαντλούν και κάθε ίχνος ανθρωπιάς μας έχει απομείνει.. και τότε είναι που πεισμώνω και αντιστέκομαι.
Όπως μπορώ και όπου μπορώ...
Μην χάνεις την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου.
Ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο προσφέρεις θετική διάθεση και γνώσεις. Να συνεχίσεις με την ελπίδα ότι όλα μπορούν να αλλάξουν... αρκεί να μην το βάλουμε κάτω.
Φιλιά πολλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΩΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ανώνυμος ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ.γΙΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΣΑΕΙΠΑΝΕ; ΠΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ 61 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΠΜΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΈΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ. ΟΧΙ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ..ΑΠΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΉΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΏ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ..ΕΙΔΑ ΓΟΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑ ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΗΤΕΣ.
ΘΕΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ ΕΝΟΧΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ..ΟΜΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΈΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Π Ο Τ Ε ..ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δε φταις εσύ ως Αχτίδα προσωπικά! Για όνομα του Θεού! Όμως ό,τι μα ό,τι και να λέμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ φταίνε οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι για την κατάσταση, οι οποίοι ψήφιζαν και ψηφίζουν με σκοπό το βόλεμα! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, Αχτίδα!όχι εσύ! ούτε ΤΑΧΑ οι πολιτικοί! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, όπως λες! δεν ήρθαν ουρανοκατάβατοι οι πολιτικοι! έλεος πια!

nikol είπε...

Αχτίδα μου εδώ είμαστε να διαβάζουμε τα πάντα καλή μου . Εθελόντρια είμαι και μάλιστα στον κλάδο των καρκινοπαθών εδώ και 20 χρόνια και ανοσία δεν έπαθα . Μετα το τραγικό συμβάν της αρρώστιας του άντρα μου που συνεχίζεται ως σήμερα , ο εθελοντισμός με ενδυνάμωσε και ας είμαι μητέρα και πατέρας μαζί . Νομίζω έγινα καλύτερος άνθρωπος έστω και αν ισοπεδώνομαι πολλές φορές.
Η ζωή είναι πολύ δύσκολη αλλά έχουμε το δικαίωμα και στο γέλιο και στην αισιοδοξία .
Σε φιλώ για όλη σου την ευαισθησία

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ;ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ;ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ;ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΥΤΙΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ;
ΜΙΝΑ (για τον ανωνυμο)

airis είπε...

Εύχομαι να ξαναβρείς τη διάθεση σου ( κυρίως για δημιουργία).
Φιλάκια πολλά!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Αλλίμονο αν πάθουμε ανοσία στον πόνο του άλλου........θα πάψουμε απλά να είμαστε άνθρωποι.

Pepi είπε...

Πόσο δίκιο έχεις, Αχτίδα, σε όλα όσα λες!! Να περάσετε τέλεια το Σ/Κ! Φιλιά !!

Ανώνυμος είπε...

Πως να κλεισουμε τα ματια στην δυστυχια και στον πονο των συνανθρωπων μας,ισα ισα που αυτο πρεπει να μας δυναμωνει και να μας πεισμωνει,οτι κατι πρεπει να κανουμε για τα παιδια μας,τα εγγονια μας.Να μην το βαζουμε κατω,να συνειδητοποιησουμε τι πραγματικα συμβαινει στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,(για μαθετε και ακουστε προσεχτικα...τι ειπε η ΜΠΕΝΑΚΗ οταν ορκισε για προεδρο της δημοκρατιας τον ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ),που ηξερε αυτη απο τοτε οτι θα συμβουν ολα αυτα........τα συμπερασματα δικα σας.Παντως ο καναπες και οι στεναχωριες,δεν οδηγουν πουθενα,μονο ενωμενοι θα τα καταφερουμε ,αυτο το ξερουν καλα και μας φοβουνται.Τα ΜΜΕ,οι πολιτικοι και οι 300 ειναι πουλημενοι,ολα για το χρημα αδερφια μου,για να ξεπουλησουν την χωρα μας και εμεις τα βοδια κοιμωμαστε ορθοι.Δεν οφελει σε τιποτα να κλεινουμε τα ματια για οτι συμβαινει γυρω μας ,αλλωστε αυριο θα ειναι η σειρα μας,εμεις ηδη ειμαστε 2 χρονια ανασφαλιστοι και εχω και 2 παιδια.Καλη δυναμη σε ολους μας,πρεπει να βοηθαμε οσο και οπου μπορουμε,αγαπη και αλληλεγγυη σε αυτες τις δυσκολες στιγμες.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.