Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αρρώστησε η Κλωντίτσα μου.


Δύσκολα μου άρχισε τελικά η εβδομάδα φίλοι μου αφού αρρώστησε η Κλώντη μου και ξέρετε πόση αδυναμία της έχω.Από χθες το βράδυ δεν ήτανε καλά.
 Δεν έχει φάει τίποτε εδώ και 2 μέρες και έκανε εμετούς και διάρροια .Κάποια ίωση μου είπε ο γιατρός της μάλλον (;;;;;;;) και της έδωσε αντιβίωση . Το απόγευμα χρειάστηκε να πάω στα εγγόνια μου για να βοηθήσω στα..εικαστικά τους μαθήματα ( το ..20 εγώ έπρεπε να το πάρω!!!) και το πλήρωσα τελικά με μία αναστάτωση μεγάλη αφού το σκυλάκι μου δεν ήταν καλά και την πήγαμε με τον άνδρα μου  ξανά άρον άρον στο κτηνίατρο. 
Μας καθησύχασε , της έβαλε ορό και ενέσιμη αντιβίωση αφού την άλλη την έκανε τελικά εμετό. Έχασε και ..500 γραμμάρια..είναι μόλις 2500 τώρα..Αύριο θα την ξαναπάω το πρωί για άλλες 2 ενέσεις. Ελπίζω να είναι καλύτερα , μου είπε να μη φοβηθώ και να μη της βάλω φαγητό καθόλου, μόνο καθαρό νερό.
Πολλές φορές σκέπτομαι πόσο φοβερό και επώδυνο θα ήταν για μας τους δύο να τη χάσουμε..ίσως κάποιοι το κοροϊδεύουν και με βρίσκουν υπερβολική μα εγώ θα απαντήσω με μία απλή φράση: ΤΗΝ ΑΓΑΠΏ!



Αύριο ελπίζω όλα να είναι καλύτερα, έχω πολλά να κάνω και σε πολλούς τομείς όπως η συμμετοχή μου στο "Άρτος και Δράση "που έχω πάρει το ρόλο της "νοικοκυράς" με συμμετοχή σε νωπά προϊόντα  για οικογένεια . Μάλλον θα στείλω το Δημήτρη μου να ψωνίσει με τη λίστα που θα του δώσω. 
Ευχαριστώ τη φίλη που μου έστειλε μέιλ για να συμμετάσχει , την έφερα σε επαφή με τις εθελόντριες και βοήθησε τελικά τόσο ενεργά 2 οικογένειες.
Χθες ξενύχτησα με τη Κλώντη μου και ήμουν κουρασμένη όλη μέρα..όμως ..για μένα ξεκούραση και πραγματικά διαφυγή από τις έννοιες είναι όταν κάνω κάτι που αγαπώ...



Ελπίζω σε καλύτερη αυριανή μέρα..
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου...

35 σχόλια:

KaPaworld είπε...

Γλυκιά μου Αχτίδα, ελπίζω το Κλωντάκι να γίνει γρήγορα καλά και να ηρεμήσεις.Καταλαβαίνω τον άγχος και το φόβο σου γλυκιά Αχτιδένια....Σου στέλνω την αγάπη μου κι ένα φιλί στο μικρό σου Κλωντάκι. Το λατρεμένο, φιλαράκι σου...

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Περαστικά στην Κλώντη της γειτονιάς μας! εχω περάσει πολλές φορές αυτήν την αναστάτωση και σε καταλαβαίνω ,όμως αυριο θα αρχίσει να αναρρώνει και όλα θα είναι Ο.Κ. Λάτρεψα τον πίνακα με τα χρώματα και τα αρώματα Ελάδος!! Φιλάκι για καλή νύχτα!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Περαστικά στη Κλωντίτσα...όμορφος ο πίνακας μου άρεσε... καλές δουλειές αύριο.. καλο βράδυ..

oldthings είπε...

Με τη φροντίδα του γιατρού και την δική σας αγάπη θα γίνει γρήγορα καλά η Κλώντη ! Κάνε σκέψεις θετικές και όλα θα πάνε καλά !

nikiad.blogspot.gr είπε...

Περαστικά στην Κλωντη σου , Αχτίδα μου - θα είναι καλύτερα αύριο !!!!
Ο πίνακάς σου υπέροχος όπως όλα τα έργα σου !!!!
Φιλάκια και ένα φιλάκι για την Κλώντη !!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ!ποσο σε καταλαβαινω!!!!
περαστικα!!!!
ΜΙΝΑ

Hengeo είπε...

Είχα σκύλο για 17 χρόνια οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Είμαι σίγουρος ότι με τόση αγάπη που της δίνετε θα γίνει γρήγορα καλά! Πόσο χρονών είναι;

Καληνύχτα

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου πιστεύω πως αύριο η Κλωντίτσα θα είναι καλύτερα και εσύ θα βρεις πάλι το χαμόγελό σου!!!! Για τον πίνακα τι να πω.... ξέρεις ότι θαυμάζω τον τρόπο που δημιουργείς!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

mahler76 είπε...

Εύχομαι γρήγορα περαστικά στην μικρή σας Κλώντη :)

Άμυ (Ψυχής σιωπές) είπε...

Αχτιδούλα μου σε νιώθω απόλυτα...3 φορές είχαμε περάσει το ίδιο με τον δικό μου...και άλλες πόσες με ορό λόγω του ζαχάρου που είχε...
υπομονή και αγάπη και όλα θα πάνε καλα :))
να της δώσεις ένα τρυφερό φιλί από 'μένα!

Marie-Anne είπε...

Περαστικά να είναι όλα εύχομαι!!!
Το πινακάκι σου είναι τέλειο!!!!
Καλό ξημέρωμα!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Μην ανησυχείς, αύριο θα είναι καλύτερα, άλλωστε έχει τις ευχές για περαστικά όλης της γειτονιάς !!! Ο πίνακας καταπληκτικός !!! Καλό ξημέρωμα και φιλιά στο Κλωντάκι μας !!!

Hfaistiwnas είπε...

Ελπίζω σήμερα να είναι όλα καλύτερα! :)

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στη Κλώντη. Ο δικός μου έχει βήχα και φέρεται σαν να θέλει να κάνει εμετό. Η κτηνίατρος είπε ότι μάλλον ειναι φαρυγγίτιδα. Με βλέπω με αντιβιώσεις και τρέξιμο πάλι. Δεύτερη φορά που το περνάει. Ψυχούλες μου! Περαστικά μας!! Σοφία

Unknown είπε...

Περαστικά στη γλυκιά σου Κλώντη...
Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα και με τη βοήθεια του γιατρού και τη δική σας φροντίδα να γίνει καλά το κοριτσάκι σου.
Καλημέρα Αχτίδα μου...
**Αννιώ**

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 10.30 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

MATINASAKE14 είπε...

Αχ το ψυχάκι, περαστικά του .
Εύχομαι σύντομα να γίνει καλά.
Φιλιά!!!!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ωχ αχτιδα μου λυπαμαι πολυ!
ευχομαι σημερα να μας εχεις ευχαριστα νεα!
φιλακια πολλα!

BUTTERFLY είπε...

ειναι πολυ παραξενο και υποκριτικο να θεωρει καποιος οτι ειναι ανθρωπος με αισθηματα και να μην καταλαβαινει την αγαπη απεναντι σε αυτα τα πλασματα που ειναι ακριβως οπως τα μωρα γιατι αγαπουν ανιδιοτελως και εξαρτωνται απο τη φροντιδα της οικογενειας τους! Περαστικα, ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα.οταν αρρωστενουν αυτοι που αγαπαμε ειμαστε μεσα στο αγχος, υπομονη ιωση ειναι θα περασει.στελα.

Ανώνυμος είπε...

Πήγα και εγώ τον δικό μου στον γιατρό. Οξεία φαρυγγίτιδα. Αντιβίωση και σιρόπι. Μάλιστα μου έκανε και πλάκα ότι "μήπως καπνίζει το σκυλί;;". Κυκλοφορεί ίωση φαρυγγίτιδας το οποίο κολλάει απ' το ένα ζώο στο άλλο ΚΑΙ μέσω χαϊδέματος. Δηλ. αν κάποιος έχει άρρωστο ζώο και χαιδέψει το δικό μας, θα το κολλήσει. Έτσι λέει, αν και δύσκολο το βλέπω. Αλλά δεν είμαι και γιατρός. Να μας γράψετε νέα για την Κλωντίτσα. Ευχάριστο το ότι σταμάτησε ο εμετός και η διάρροια. Περαστικά μας!!! Σοφία

lia είπε...

καλημερα αχτιδενια μου ειχα κι εγω μεχρι πριν 3 μηνες την ζιζελ μ ενα απιστευτο γιορκσαιρ απο λαθος γιατρου την εχασα ξερω πως νιωθεις ολα θα πανε καλα ομως αφου ειναι ισωσουλα περαστικουλια με πολυ αγκαλιτσα κοριτσι μ φιλακια στο κλωντακι σου εχεις ολη μου την θετικη ενεργεια να γινει καλα!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Καταλαβαίνω την αγάπη σου για την Κλώντη σου, ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.
Φιλάκια!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ. είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΣ ΚΛΩΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΥΧΝΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ.

kiki είπε...

Ω μωλέ η καημενούλα! Περαστικούλια της!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

περαστικά.. όλα θα πανε καλα!
και άψογο το έργο σου!!...

Marie είπε...

Ακτίδα μου τι νέα σήμερα από την Κλώντη???

Marie είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΘΑΛΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ είπε...

Σου εύχομαι να είναι όλα περαστικα. Τα ζωάκια που έχουμε είναι σαν δικός μας άνθρωπος. Και οπως πολυ σωστά είπες μακάρι η αυριανη ημέρα να ειναι καλύτερη

Penelope είπε...

Α, περάσαμε κάτι παρόμοιο πρόσφατα με την δικιά μας μικρή φιλενάδα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Κουράγιο λοιπόν Αχτίδα μας, και θα επανέλθει η Κλωντή στα "ίσια" της.
Είναι που δεν έχουν μιλιά, να σου πουν τι έχουν...

Χαιρετισμούς πολλούς και πολύ Δύναμη σας εύχομαι.

marilia είπε...

Είστε ήδη καλύτερα;

Περαστικοφιλί στη μουσούδα της μικρής κακομαθημένης πριγκίπισσας. :)

Υ.Γ. Κι εγώ χάλια και ανησυχώ μην κολλήσω τον... ζηΜίου που δεν ξεκολλά απ' το κρεβάτι μου.

samaritissa είπε...

Περαστικά της. Σύντομα σιδερένια

Unknown είπε...

Αχτίδα μου εύχομαι περαστικά στην Κλώντη. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει γρήγορα καλά. Καλό βράδυ!!!

Maria Naka είπε...

Περαστικουλια! Θα περασει μη παει κ εσενα το μυαλο σου αμεσως στο κακο! Ολα καλα θα πανε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ