Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ας φτιάξουμε κουλουράκια!



Σας έταξα τη συνταγή χθες.. είναι τα αγαπημένα μου κουλουράκια φίλοι μου γιατί πρώτα από όλα γίνονται μαλακά λες και τρως μικρά τσουρεκάκια και ακόμη επειδή είναι νοστιμότατα. . Ακόμη επιδέχεται τόσες διαφοροποιήσεις ανάλογα με τα μυρωδικά που θα βάλετε μέσα. 
Πρέπει να σας πω ότι αυτή τη συνταγή την πήρα από μία γιαγιά σε ένα χωριό που είχα πάει για κάποιο μνημόσυνο. 
Τα έχω κάνει πολλές φορές και κάθε φορά διαφορετικά λες και παίζω με τις μυρωδιές και τις γεύσεις. Με πορτοκάλι,λεμόνι, περγαμόντο ξύσμα,  με βανίλια, με κανέλα και όπως αυτή τη φορά με μυρωδιές τσουρεκιού μουχαλέπι και κακουλέ σε μιξ σκόνη. Συγχρόνως έκανα και κάποιες αλλαγές στη ποσότητα των υλικών καταλήγοντας σε αυτή που σας δίνω τώρα.
Τα υλικά του πολύ απλά και φθηνά και με τη  δόση που σας δίνω εγώ τώρα βγάζω 60 κομμάτια σε αυτό το μέγεθος που βλέπετε. 

ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ   

500 γραμ. γιαούρτι
1 1/2 φλιτζ. ηλιέλαιο
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
3 αυγά μέτρια
2 βανίλιες  ( ή 1 κουτ.γλ. κανέλα ή ξύσμα πορτοκαλιόυ ή 1 κουτ.γλ. μιξ μουχαλ.κακουλέ ή ξύσμα λεμονιού)
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
600 γραμ. αλεύρι Γ.Ο.Χ ( η αρχική δόση σε αλεύρι ήταν 1 κιλό όμως μειώνοντας τη ποσότητα έγιναν πιο αφράτα και πιο μαλακά)
1 κρόκο αυγού για άλειμμα  επάνω τους με πινελάκι.

Κοσκινίζω το αλεύρι και όλα τα στεγνά μυρωδικά και διογκωτικά και μετά σε άλλο μπολ χτυπώ ελαφρά  με το χέρι το γιαούρτι, τα αυγά, τη ζάχαρη  και τα ξύσματα αν κάνω τέτοια γεύση. Τα σμίγω ανακατεύοντας με το χέρι ελαφρά μέχρι να γίνει μία μαλακιά ζύμη και την αφήνω σκεπασμένη να ..ησυχάσει. Μέσα σε 5 λεπτά φίλες μου .. Μετά τα πλάθω με λίγη απαλή σκόνη από το αλεύρι στα χέρια αν χρειαστεί γιατί η ζύμη είναι μαλακιά. Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο 2 λαμαρίνες 60 κομμάτια σε αέρα ολόγυρα 175 βαθμοί . Είμαι ξετρελαμένη με το νέο μου φούρνο που βάζει θερμοκρασία μόνος του ανάλογα με τι θα βάλω μέσα και τι είδους ψήσιμο θα διαλέξω!!!!! Με αυτή λοιπόν την θερμοκρασία ακριβώς 25 λεπτά φίλοι μου και βγάλτε τα από το φούρνο γιατί τη δεύτερη λαμαρίνα που είχα την άφησα μέσα σε σβηστό φούρνο και έγινα λίγο πιο ξεροψημένα.
Στη συγκεκριμένη φορά έβαλα για μυρωδικό το μιξ που σας ανέφερα και ένα φακελάκι πορτοκάλι -ζάχαρη σε φακελάκι για να πάρει και τη μυρωδιά του πορτοκαλιού.
Φτάξτε τα και θα με θυμηθείτε..θα γίνουν ένα αγαπημένο σνακ για τα παιδιά σας..μικρά και μεγάλα.

Σήμερα πέρασα την ημέρα μου με την ψυχοκόρη μου την Αθηνά από το πρωί. Έστειλα τον άνδρα μου για ψώνια στην αγορά ( τα καλύτερα του) κι εμείς πιάσαμε τους καναπέδες και ...είπαμε.. είπαμε... Ήμαστε ένα μείγμα φίλης και κόρης με μαμά..ο καλύτερος συνδυασμός..θέλω το καλύτερο γι' αυτήν και της το εύχομαι τώρα στα δύσκολα.
Μετά ήρθε ο ..κουβαλητής μου.. μας έφερε τα ψώνια για την οικογένεια πού έχω αναλάβει και βάλθηκε να μας μαγειρέψει ( τις..γαϊδούρες..τα περιμέναμε έτοιμα..) είναι η χαρά του όμως αυτό.
Η Κλώντη πηδούσε στα πόδια του εκλιπαρώντας για τον..ώμο του , μετά  απολάμβανε εκείνο το χάιδεμα που της κάνει στην αγκαλιά του και τα λόγια αγάπης που της λέει ( να ζηλέψω;).
   Εμείς πάντως αφού φάγαμε τα φανταστικά μανιτάρια και το συκώτι πανέ που μας έκανε  και το κρασάκι μας αναλάβαμε βέβαια τη καθαριότητα .
Κουβεντούλα ολόγυρα στο τραπέζι μετά με τη καρυδόπιτα  μας, τα αγαπημένα μου σήριαλ στη FOX και τέλος η απόλαυση του καφέ "παντρεμένη" με τα κουλουράκια μου όσο εκείνος έπαιρνε τον υπνάκο του στο καναπέ με τη Κλώντη στην αγκαλιά του! 
Βαρετή ίσως η εικόνα της καθημερινότητας μου μα για μένα λατρεμένη ασφάλεια η ηρεμία της που με φορτίζει και με κάνει να βρίσκω φως παντού.
Σε λίγο πάω για ύπνο και για να δοκιμάσω το ηλεκτρικό υπόστρωμα που μου αγόρασε από (που αλλού;..) την τηλεόραση!!! Έτσι και μάθετε αύριο ότι έπαθα ηλεκτροπληξία να τον..βάλετε μέσα για απόπειρα δολοφονίας. Πέστε μου αν έχω δίκιο..Λένε οι οδηγίες : <<Μη βάλετε βαρύ πράγμα επάνω του(!!!!!)>> Κι εγώ τι είμαι βρε παιδιά;..πούπουλο;
 Έτσι λοιπόν και δεν απαντήσω σε σχόλια αύριο...ψάξτε τον .Τη Κλώντη την κληρονομώ στην ..Ολίνα! Σε σας το εργαστήρι μου !!! Στις κόρες μου τα έδωσα από πριν!
Είπαμε..η ζωή θέλει χαμόγελο !
Αχτιδένια φιλάκια!


51 σχόλια:

Άμυ (Ψυχής σιωπές) είπε...

Όμορφη και γεμάτη η μέρα σου μέσα από την δική μου ματιά και καθόλου βαρετή!Χαίρομαι πολύ που είναι καλά η μικρούλα σας!Σ'ευχαριστούμε για την ωραία συνταγή και για το γέλιο που μας πρόσφερες όσο αφορά το στρώμα...χαχαχχα
Καλό βραδάκι Αχτιδούλα μας :))

metaxia nikolopoulou είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΛΩΝΤΙ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άμυ (Ψυχής σιωπές)Σ'ευχαριστώ καλή μου , η συνταγή είναι πολλή καλή να τη φτιάξεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ metaxia nikolopoulou , πάω..πάω..καληνύχτααα!

Ανώνυμος είπε...


χαιρομαι που ειναι καλα η κλωντη σου!!!το υποστρομα σιγουρα θα σου κανει καλο!!
Να σε φερω αλευρι να με κανεις κουλουρια;
ΜΙΝΑ

Merry Mary Stories είπε...

Αχτιδα μου θα τα φτιαξω τα κουλουρακια σου γιατι μου αρεσουν αυτες οι παραδοσιακες συνταγες και το γιαουρτι στις ζυμες κι εγω να φανταστεις και τα τσουρεκια μου και τα τυροπιτακια μου ειναι με γιαουρτι στη ζυμη και οχι γαλα, φιλιά πολλα και ....ζηλευω που σου μαγειρευει ο καλος σου !!

Hfaistiwnas είπε...

χαχχα μην το λες! Εμένα μου αρέσει η καθημερινότητά μου! :)Όλα καλά με το υπόστρωμα;;;

Αντυ είπε...

Ευχαριστούμε για τη συνταγή, εύκολη φαίνεται θα τη φτιάξω σήμερα κιολας!
Χαίρομαι που η Κλώντη είναι καλά. Πολλά πολλά φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΝΟ ΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ..ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mairi Grasia, Φίλη μου κάντα και θα δεις ότι είναι πανεύκολα και πεντανόστιμα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ μου είναι φανταστικά, τώρα μάλιστα ..μασουλάω ένα με το καφέ.

MATINASAKE14 είπε...

'Αχτίδα μου χαίρομαι που είναι καλά η Κλώντη .όσο για τα κουλουράκια σου μου φαίνονται υπέροχα , θα τα φτιάξω κι εγώ αυτές τις μέρες . Σ'ευχαριστώ για τη συνταγή.
Φιλιά!!!!

Unknown είπε...

Αχτίδα μου, καλημέρα!!!
Τα κουλουράκια σου θα τα δοκιμάσω...
αλλά βρε αθεόφοβη... στο μνημόσυνο, συνταγές ανταλλάσσατε;;;

BUTTERFLY είπε...

Το χιουμορ σου δεν παιζεται!!! Τη συνταγη θα τη φτιαξω οπωσδηποτε! Οσο για την καθημερινοτητα σου, τι βαρετη καλε, μια εικονα απο ειδυλλιακη διαφημιση η ταινια! Ακου βαρετη!
Καλημεραααααααα!!!!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

πω πω πεντανοστιμα φαινονται!
η φωτο με εκανε να θελω να αρπαξω δυο τρια!
χαχαχα

φιλακια πολλα!

Κωνσταντίνα είπε...

Αν είναι έτσι αφράτα όπως φαίνονται θα είναι τέλεια. Θα τα δοκιμάσω κι εγώ σήμερα κιόλας.
Καλήμέρα!

Kitchen Stories είπε...

Εξαιρετικότατα, αφράτα και σίγουρα πεντανόστιμα...να δούμε πότε θα πάρουν το δρόμο τους να τα φτιάξω κι εγώ!
Τώρα που τα βλέπω και στις φωτογραφίες σου μ΄αρέσουν πάρα πολύ!

Καλημέρα Αχτίδα μου!
Z.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Matina Sak, σήμερα θα κάνω 2η δόση..τα παλιά που τα είχα για δόσιμο στη φτωχή οικογένεια .πάπαλα..τα φάγαμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Matina Sak, σήμερα θα κάνω 2η δόση..τα παλιά που τα είχα για δόσιμο στη φτωχή οικογένεια .πάπαλα..τα φάγαμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sofia sofaki, χα! χα! δίκιο έχεις! Μα δεν ξέρεις ότι στις κηδείες και στα μνημόσυνα γίνονται οι καλύτερες κουβεντούλες;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sofia sofaki, χα! χα! δίκιο έχεις! Μα δεν ξέρεις ότι στις κηδείες και στα μνημόσυνα γίνονται οι καλύτερες κουβεντούλες;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, φίλη μου μικρή..το χιούμορ για μένα είναι βασικό στη ζωή.Το έχω ξαναγράψει..άνθρωπος χωρίς χιούμορ δεν έχει μπέσα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ, εμ! δεν βγήκε η τηλεκίνηση να σας στέλνω κουλουράκια και πίτες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου ελπίζω να τα πετύχετε και να μη φάω ξύλο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ μου σε πήρα χθες στο τηλέφωνο και δεν ήσουν ΠΑΛΙ!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Kitchen Stories , εσύ βρε κορίτσι μου θα τα κάνεις και καλύτερα..εγώ δεν είμαι ειδική στο πλάσιμο για κουλουράκια και τα κόλλησα είναι αλήθεια πολλά μαζί σε μία λαμαρίνα.

Kitchen Stories είπε...

Καλλημένα ξεκολλημένα φαίνονται υπέροχα!
Ας είχα μια λαμαρίνα τώρα και θα σούλεγα...

Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε...Από τότε που μού έδωσες τη συνταγή δεν ξέρεις πόσες φορές τα έχω βάλει στο πρόγραμμα κι όλο κάτι άλλο προκύπτει!

Z.

Marie είπε...

Αγαπημένη μου Αχτίδα εύχομαι το Κλωντάκι να'ναι ακόμα καλύτερα σήμερα κι εσύ γερή και δυνατή! Τρέχω αμέσως τώρα να φτιάξω τα κουλουράκια σου, καλή μου επιτυχία!!!! Σε φιλώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ Η ΨΥΧΟΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ! ΜΑ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ! ΠΩΣ ΤΑ ΠΛΑΘΕΙΣ; ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ 'Η ΔΥΟ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ ΜΑΖΙ; ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΙΤΑΜΙ; ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Υπέροχα δείχνουν τα τσουρεκοκουλουράκια σου Αχτίδα μου!
Γεια στα χεράκια σου!
Φιλιά!

Kate'sCakeBox είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα μου..μόλις είδα τα αχτιδένια κουλουράκια σου στη φωτογραφία κατάλαβα ότι είναι μαλακά και αφράτα-φαίνονται απο την φωτογραφία!-διάβασα μετά και την συνταγή και είδα πόσο εύκολη είναι η παρασκευή τους!οπότε θα τα κάνω και θα σου πω..και βγαίνουν και 60 κομμάτια!!τέλεια!!γέλασα με το υπόστρωμα πολύ!!!!!!!άντε βρέ θα πάρεις και το ρολόι δώρο!!Αστεία αστεία αυτή η εταιρία κάνει τρελές πωλήσεις!!ποιός δεν έχει πάρει κάτι απο εκεί!!και ρίχνουμε και πολύ γέλιο όπως τα λένε στα διαφημιστικά!το μεσημέρι είχα συζήτηση με το γιό μου και μου λέει''στο τέλος θα δίνουνε μαζί με το υπόστρωμα δώρο κι ένα Preety bra..'' και λέω εγώ τώρα ''μαζί με τη σήτα κι να βρακί δώρο!!''φιλάκια και σε σένα και στο Κλωντάκι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Kitchen Stories, είμαι σίγουρη ότι τα δικά σου θα γίνουν πολύ καλύτερα, η συνταγή πάντως είναι φανταστικά όμορφη .Μου τελείωσαν κι όλας και τώρα είμαι έτοιμη να κάνω κέικ για τα σισίτια και μία δόση κουλουράκια ακόμη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie μου θα της κάνω αιματολογικές εξετάσεις, παθαίνει υπογλυκαιμία.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου μάλλον με κοροϊδεύεις!!!Δεν κάνω όμορφα σε όψη κουλουράκια γιατί..βαριέμαι το πλεξουδάκι. Απλά παίρνω μία χουφτίτσα ζυμάρι , το κάνω σαν κορδονάκι και το γυρνώ πλεξουδάκι έτσι απλά και..τεμπέλικα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ μου σε λίγο πάω για 2η δόση!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Kate'sCakeBox, εγώ προσωπικά δεν μου αρέσει να ψωνίζω από τη τηλεόραση όμως..όμως ο άνδρας μου είναι φαν των εκπομπών τηλεπώλησης. Αγοράζει τα πάντα και είναι ο μόνος λόγος που τον μαλώνω.Τώρα του έδωσαν δώρο μία κουβέρτα για...τη Κλώντη!!!!Μου έχει αγοράσει ότι μπορείς να φανταστείς..τρεις φορές μου αγόρασε ..σουτιέν Preety bra!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα, νόστιμη συνταγή σε διαβεβαιώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΠΕΡ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΚΙ ΕΜΑΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΙΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΚΑΝΕΙ ΒΙΤΑΜ.

nasia είπε...

Μόλις είδα τα κουλουράκια κάτι σκίρτησε μέσα μου!!!! Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε.
Από ό,τι διάβασα είχες μια ενδιαφέρουσα μέρα. Να είσαι καλά και μην σκέφτεσαι τα....κιλά...

nasia είπε...

Μόλις είδα τα κουλουράκια κάτι σκίρτησε μέσα μου!!!! Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε.
Από ό,τι διάβασα είχες μια ενδιαφέρουσα μέρα. Να είσαι καλά και μην σκέφτεσαι τα....κιλά...

Beauty Follower είπε...

Πολύ ωραια ιδέα
και ακομη καλύτερη να μου στειλεις καμια
10αρια να βουτώ στο τσαγάκι μου ;)

Unknown είπε...

μμμμμμ ..τη νόστιμα κουλουράκια ...ευχαριστω για την συνταγή ...
κάλο ύπνο με το υπόστρωμα
φιλάκια

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, όταν κάνω τυροπιτάκια κουρού (ζύμη με γιαούρτι)βάζω Φυτίνη μα αυτή τη συνταγή την πήρα με ηλιέλαιο και την κάνω έτσι..είναι και πιο εύκολο.Τώρα μόλις έκανα 3 κέικ για τα σισίτια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nasia μου με χτύπησες όπου πονάω!!Αχ! αυτά τα κιλά..τι θα κάνω..κανένα φερμουάρ σου περισσεύει;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Beauty Follower, κούκλα μου μακάρι να μπορούσα να σας τα στείλω με..μέιλ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nieneke nia, δεν λέω λέξη!!Το υπόστρωμα είναι υπέροχο!Περιμένω να μπω μέσα να ..χουχουλιάσω!

Unknown είπε...

Τα κουλουράκια σου φαίνονται λαχταριστά!!! Χαίρομαι που πέρασες μια τόσο ευχάριστη μέρα. Να είσαι καλά. Καλό βράδυ!!!!

Marie είπε...

Υπογλυκαιμία??? Βρε το ψυχούλι μου... Να της κάνεις αιματολογικές και να κάνει τη σχετική θεραπεία... με τη φροντίδα σου είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστεί το πρόβλημα και η όλη στενοχώρια...

Christina(ArtDecorationCrafting) είπε...

Αχ τι μας κάνετε κ. Γεωργία... νιώθω την μυρωδιά τους και μου τρέχουνε τα σάλια, πρέπει όμως να προσέχουμε και λίγο...Γειά στα χέρια σας και πάλι :)

Achilleas είπε...

Καλησπέρα σας.
Διάβασα την όμορφη ανάρτησή σας για τα κουλουράκια και σκέφτηκα σήμερα το βράδυ να τα φτιάξω μια που είχα τα υλικά και τα προηγούμενα που ήταν στο σπίτι μου είχαν τελειώσει.
Η συνταγή πολύ εύκολη και γρήγορη. Την ακολούθησα πιστά πιστεύω αλλά η ζύμη μου έγινε πολύ μαλακή και κολλούσε τόσο που μόνο με το κουτάλι μπορούσα να τα αποθέσω στο δίσκο της κουζίνας για να ψηθούν. Από γεύση υπέροχα , αλλά λόγω του ότι δεν μπόρεσα να τα πλάσω με τα χέρια έγιναν σαν αφράτα …σαβαγιάρ. Σας είναι εύκολο να με βοηθήσετε και να μου πείτε ποιο ήταν το αθέλητο ίσως λάθος μου ;
Σας εύχομαι όμορφο βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

paidia ta eftiaksa kai einai teleia na eiste kala kales giortes...