Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τι κάνεις όταν τελειώνει κάτι;



Σήμερα πέρασα τη μέρα μου με κάποια που αγαπώ και που γνωρίζω χρόνια...κάποια που την είδα να αγωνίζεται, να δημιουργείται, να παντρεύεται και τώρα να..χωρίζει! Δύσκολο για μένα να τη βλέπω να "κλαίει"...και ακόμη πιο δύσκολο γιατί να πάρει η ευχή τσατίζομαι όταν έχω ..δίκιο!
Σπάνια με ξεγελάει η διαίσθηση μου φίλοι μου..έχω κάτι σαν..ραντάρ με τους ανθρώπους και ακόμη και όταν τους φιλούσα στο γάμο τους ένοιωθα ότι ..φιλούσα κάτι ..τελειωμένο.
 Έμαθα στη ζωή μου να προσέχω "λεπτομέρειες " στους ανθρώπους κι αυτός δεν ήταν μέσα στις προδιαγραφές μου για μία σωστή οικογένεια, για ένα τέτοιο καλό κορίτσι.
Με ρώτησε σήμερα κλαίγοντας;
-Υπάρχουν τόσο αχάριστοι και σκάρτοι άνθρωποι ;
- Τυφλοί υπάρχουν κορίτσι μου, της απάντησα  στραβοκοιτάζοντας την , που δεν βλέπουν τα ..μηνύματα!
Πάντα έλεγα ότι σε ένα χωρισμό φταίνε δύο..είναι ίσως η μόνη φορά που θα πω το αντίθετο και θα σταθώ δίπλα στη φίλη μου που επένδυσε τόσα χρόνια ( ευτυχώς χωρίς παιδιά) σε μία σχέση "φτιαχτή" από την αρχή με μόνο γνώμονα το συμφέρον.
Τσατίζομαι όταν έχω δίκιο..τσατίζομαι που από αγάπη να μη τη πληγώσω δεν έλεγα τη πραγματική μου γνώμη κάθε φορά που με ρωτούσε σε κάθε στραβοπάτημα του..Τσατίζομαι που μπορούν κάποιοι άνδρες να εκμεταλεύονται ψυχές και όνειρα, να ζουν διπλές ζωές..διπλές ζωές φίλοι μου..απίστευτο! Τσατίζομαι που δεν τον έχω μπροστά μου να τον πατήσω σαν κατσαρίδα!!!!!!! Σας έλεγα προχθές με τις 11 απαντήσεις πως σπάνια θυμώνω μα όταν γίνει είμαι..θυελλώδης..ε:..τώρα να με δείτε.
Το πονάω αυτό το κορίτσι, το είδα να αγωνίζεται να σπουδάσει, να πληγώνεται, να σηκώνεται , να ξανασηκώνεται..και μετά να γίνεται ευτυχισμένη με ένα όραμα  για μία οικογένεια που τόσο ονειρευόταν.  
Τώρα τη βλέπω να ξαναπέφτει και ξέρω ότι είναι σκληρό να αντικρίζει  ξαφνικά το " βασιλιά γυμνό "όταν μάλιστα είσαι άτομο της λογικής.
Πονάει η αγάπη;..μα και βέβαια πονάει..και είναι όμορφο να πονάει πολλές φορές μα για το σωστό λόγο.
Δεν πόνεσα ποτέ φίλοι μου, δεν ξέρω από τέτοιο φαρμάκι..δεν χώρισα, δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια, δεν γεύτηκα την απόρριψη και ίσως δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να συμβουλέψω.. Όμως όταν αγαπάω κάποιον μόνο ανοιχτή αγκαλιά μπορώ να έχω γι' αυτόν και ελπίδα να πέσει βάλσαμο στη πληγή.
Τι κάνει κανείς όταν τελειώνει κάτι τέτοιο;..νομίζω γυρίζει σελίδα..έτσι πρέπει..
Αχτιδένια φιλάκια

47 σχόλια:

mahler76 είπε...

Σε τέτοιες περιπτώσεις Αχτίδα μου αν μιλήσεις από την αρχή, όταν ο δικός σου άνθρωπος είναι "τυφλωμένος" από έρωτα, μόνο κακιά και ζηλιάρα θα βγείς στο τέλος. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι καλύτερο να περιμένεις και να είσαι έτοιμη να στηρίξεις όταν τα πράγματα θα τελειώσουν από μόνα τους. Εύχομαι στην φίλη σου πάντως το καλύτερο στο μέλλον. Καλό σου βράδυ.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια τον χωρισμο τον βιωνει ο καθε ανθρωπος διαφορετικα.
ευχομαι ο καιρος συντομα να γιατρεψει τις πληγες της φιλης σου και η αγκαλια σου να ειναι το γιατρικο μα και το βαλσαμο για εκεινη!
να τη στηριζεις, να την αγαπας και ολα θα πανε καλα!
ξερω πως ειναι δυσκολο μα θα το ξεπερασει! ειναι για το καλο της!

καλο βραδυ αχτιδουλα μου! φιλακια πολλα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mahler76, έχεις απόλυτο δίκιο, τον έβλεπε σαν..Θεό..τα παραπτώματα του σαν απλά λάθη..Τον δημιούργησε, τον "έτρεφε" στη κυριολεξία..σήμερα έβλεπε τη διπλή ζωή του σε φωτογραφίες..σκληρό..πολύ σκληρό..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ, όπως είπα μιλώ εκτός χορού..όμως είμαι το ψυχρό τρίτο μάτι που βλέπει από έξω τις καταστάσεις και βλέπω τη σωστή εικόνα. Θα τον είχα ισοπεδώσει κορίτσι μου εγώ τέτοιον άνδρα με τέτοια περίπτωση...

ασωτος γιος είπε...

δυστυχώς όμως η ζωη είναι έτσι και κάποιες αγάπες τελιωνουν
αχτίδα μου είσαι από μια γενια με σπάνια υλικά φτιαγμένη, με άλλες αξιες
και οι αγάπες σας έμειναν για πάντα
δε πειράζει που τελιωνει
όλα για καλο γίνονται

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πω τίποτ' άλλο εκτός από το ότι ευτυχώς που δεν υπάρχουν παιδιά. Βέβαια, θα πονέσει και πάρα πολύ μάλιστα. Θα πονέσει λόγο των ονείρων της που πήγαν χαμένα. Είναι νέα όμως, μπορεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Ο τρίτος άνθρωπος πάντα βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι, ή επειδή αυτοί δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Πικράν πείραν, βλέπεις... Στάσου δίπλα της, στήριξέ την να βρει τον εαυτό της. Σοφία

Unknown είπε...

Όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο έρχεται. Ελπίζω αυτό το καινούργιο να είναι αυτό που της αξίζει. Μέχρι τότε πιστεύω ότι αν έχει καλούς φίλους που την αγαπούν δίπλα της (και πιστεύω ότι έχει), θα το ξεπεράσει πιο εύκολα. Καλό βράδυ. Φιλάκια!!!

oldthings είπε...

Αχτιδούλα ,η φίλη σου έχει μια ζεστή αγκαλιά ,τη δική σου και ένα άνθρωπο γεμάτο κατανόηση να τη στηρίξει . Μετανιώνω όταν σκέφτομαι ,ότι όταν είχα δίκαιο δεν μίλησα ,λύγισα απο αγάπη ,δεν είπα την αλήθεια ....και το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο ... Πολλές φορές εθελοτυφλούμε επειδή δεν έχουμε τη δύναμη να πιστέψουμε στον εαυτό μας ....

το στεκι της σοφιας είπε...

Καλησπερα ΑΧΤΙΔΑ μου!!! Εχω ζησει παρομοια κατασταση με πολυ κοντινο μου προσωπο.Εχης δικιο οταν λες οτι εισαι εξω απο τον χορο.Ετσι και εγω της ελεγα οτι πρεπει να προχωρησει οτι ειναι νεα αλλα εδω υπηρχε ενα παιδι που ομως του δημιουργηθηκαν πολλα σοβαρα προβληματα γιατι αν χωριζε η μητερα του θα ηταν ολα καλυτερα πιστευω.περασανε τα χρονια εκεινη πιστευε οτι κατι θα αλλαξη εκεινος με το ποτο ηταν στον κοσμο του και ενα παιδι μπλεγμενο στα ναρκωτικα.Σαν φιλη πονουσα υπεφερα πολυ και προσπαθουσα να βοηθησω.Τωρα πλεον μετα απο πολλα χρονια εκεινος πεθανε ευτυχως το παιδι ξεμπλεξε απο τα ναρκοτικα και την φιλη μου να μαζευει τα κομματια της.Δεν πιστευω οτι αλλαζει ενας ανθρωπος αλλα και αυτος η αυτη που μοιραζεται την ζωη του με αυτον τον ανθρωπο πρεπει να σταθει δυνατος η δυνατη να προσπαθησει να σωθει απο καποιον που δεν αξιζει!!! Καλο βραδυ!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ άσωτος γιος, ίσως έχεις δίκιο, εγώ βάζω άλλες προτεραιότητες και άλλες ανάγκες για μία οικογένεια.Αν και έκανα ένα γάμο αστραπή σε μία καταιγίδα ερωτική μέσα μου ήξερα το ζητούσα, ήξερα τι βρήκα και θέλω να με πιστέψεις ότι αν δεν τα έβρισκα θα έκλεινα τη πόρτα πίσω μου αμέσως...Ίσως πάλι ήμουν τυχερή..Ποιος ξέρει φίλε μου..η ζωή τελικά είναι ζαριά τύχης ή θέμα επιλογών ;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου δεν είναι τόσο νέα..άτυχη ίσως..όταν θες κάτι τόσο πολύ απλά ..δεν βλέπεις καθαρά..Είναι ένα άτομο απίστευτα συγκροτημένο και όμως..αυτό το άτομο ξεγελάστηκε πολλές φορές από τον ίδιο άνθρωπο και το κυριότερο..έπειθε τον εαυτό της ότι έτσι έπρεπε..

deppy11 είπε...

Δεν εχω ζησει τετοιες καταστασεις σε κοντινα μου ατομα ευτυχως, αυτο που θελω να πιστευω ομως ειναι οτι οταν ο καιρος περναει οι πληγες μπορει να μην κλεινουν τελειως αλλα επουλώνονται και σε αυτο συμβαλουν οι καλοι μας φιλοι!!!!

καλο βραδυ γλυκια μου!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη την αγαπώ πάρα πολύ..ελπίζω να της χαμογελάσει η ζωή ξανά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ oldthings σήμερα της τα..έψαλα τόσο πολύ που την λυπήθηκα είναι αλήθεια όμως όταν κάποιος γονατίζει πρέπει κάποιος άλλος να δίνει την "οργή" μέσα του για να ξανασηκωθεί και να αποδείξει ότι ..όλα μπορούν να ξαναγίνουν

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφια Αρσενιου, φίλη μου ένα ξέρω..τα κουσούρια δεν διορθώνονται..

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ζησει γυρισα σελιδα και μου βγηκε σε καλο!!!!και εγω ειχα και παιδι!!!
ΜΙΝΑ

love2love είπε...

αφού εισια εκεί ειναι η παρηγοριά της αυτό είναι σημαντικό να ξέρει οτι μπορεί να ξεσπάσει μα κυρίως οταν θα σε χρειάζεται πραγματικά και δεν είναι ακόμα αυτή η ώρα... έχουμε δρόμο πολύ μέχρι να την βοηθήσεις... ναι πονάει η αγάπη αλλά δεν ήρθαμε σε αυτήν την ζωή για να έχουμε μια πανοπλία και να μην πάρουμε καμία γρατσουνιά

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφη ανάρτηση
Φιλάκια ...

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς Αχτιδα μου.. τι είσαι για εκείνη αυτήν την στιγμή... βάλσαμο .. και στήριγμα... στάσου δίπλα της κορίτσι μου αυτό είναι που έχει ανάγκη τώρα...και σίγουρα θα το ξεπεράσει.. της το εύχομαι.. φιλάκιααα!!!

nikol είπε...

Λίγοι άνθρωποι πραγματικά μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες σε αυτόν που αγαπούν και όταν τελειώνει πονάει .
Κάθε φορά που σε διαβάζω δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ,αλλά σημασία έχει ότι ηδη η αγκαλιά σου είναι ανοιχτή για τη φίλη σου .
Καλό σου βράδυ Αχτίδα μου

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Ετσι πρέπει... Αλλά μέχρι να το πάρει απόφαση κι η ίδια και να δει ξεκάθαρα τη σχέση θα πονάει.
Είσαι τυχερη και μάλλον απο τις ελάχιστες που δεν τάνοιωσες! Το κακό είναι οτι δεν είμαστε θεόστραβες,απλά δε θέλουμε να πιστέψουμε στα σημάδια και τα παραβλέπουμε,κι οταν πια γίνονται βουνό, είναι μοιραία η έκρηξη και το τέλος και μετά,σιχτιρίζουμε τον εαυτό μας για τα χρονια που έχασε δικαιολογώντας
Εσυ απλά νάσαι εκεί οταν θα σε χρειάζεται,τα υπόλοιπα θα τα βρει μόνη της
Φιλάκια πολλά Αχτιδούλα μου

Άμυ (Ψυχής σιωπές) είπε...

....δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά...ευτυχώς που δεν υπάρχουν παιδιά...
εύχομαι να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται τα στάδια του χωρισμού και της συνειδητοποίησης της κατάστασης...χαίρομαι που τουλάχιστον μέσα σε όλο αυτό έχει στο πλάι της μια φίλη που μπορεί να της σταθεί...

Hfaistiwnas είπε...

Εγώ λέω να κοιτάξει το μετά.. να βρει τη δύναμη και να πει "μπορώ και μόνη μου", για κανένα γουρούνι να μην κλαίει..
Καλημέρα!

joanna_ARTbyJWP είπε...

Μας προβλημάτισες Αχτίδα μου! Κι εγώ σε φίλους δύσκολα έλεγα την αντίθετη άποψη πάνω στη μεγάλη τους χαρά! Αλλά όταν έπρεπε να κάνω κάτι αντίστοιχο για την αδελφή μου, της είπα ξεκάθαρα απ' την αρχή ότι έβλεπα. Κι ας έλεγε ότι ήθελε! Η υπερβολική αγάπη μου προς αυτή δεν μ'άφηνε να πω ψέματα! Σας τις μαμάδες που πρώτα θα πουν γι'αυτό που μπορεί να πληγώσει το παιδί τους! Ίσως είναι καλύτερο να κάνουμε το ίδιο και στους φίλους! Καλή σου μέρα !!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ deppy Tsol, καλημέρα γλυκιά μου και ..ναι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και ένα από τα πιστεύω μου είναι το γνωστό: ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ deppy Tsol, καλημέρα γλυκιά μου και ..ναι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και ένα από τα πιστεύω μου είναι το γνωστό: ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, Ιωάννα μου αυτές τις καταστάσεις πρέπει να τις ξεπεράσεις από ..μόνη σου , εμείς απλά ήμαστε δίπλα στις ώρες που ξεσπάει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα, σε είδα λίγο "ντάουν" στο μπλοκόσπιτο σου..χαμογέλα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σμαραγδένια Ρούλα, φαντάσου να είσαι ένα άτομο τόσο σταθερό, δοτικό, αληθινό και να μαθαίνεις ότι αυτός που ζούσε δίπλα σου 8 ολόκληρα χρόνια χώρια τα άλλα εκτός γάμου ζούσε τόσο καιρό με μία άλλη γυναίκα σαν..γαμπρός..να βλέπεις φωτογραφίες του μέσα σε άλλη οικογένεια ενώ το κινητό σου είναι γεμάτο μηνύματα λατρείας..θα τον τσάκιζα τον π....η!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nikol, είμαι πολύ συγχισμένη..αυτό το κορίτσι το έζησα από τότε που πάλευε να σπουδάσει δουλεύοντας χίλιες δουλειές..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χαρά Θ, της τα έλεγα μερικές φορές μα πάντα την "κατάφερνε " και της έβαζε παρωπίδες και τσατίζομαι γιατί..τα έχαβε..αυτή..ένα πανέξυπνο κορίτσι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άμυ (Ψυχής σιωπές), είναι ένα τόσο σταθερό άτομο, τόσο συγκροτημένο και αληθινό.Στα 45 είναι δύσκολο γλυκιά μου και όταν μάλιστα ο λόγος που δεν ε΄κανε παιδιά ήταν..αυτός λόγω προβλήματος του.Βέβαια..ευτυχώς τελικά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, διπλή ζωή φίλε μου..διπλή ζωή..ούτε σε ταινία..θα τον τσάκιζα..θα τον έκανα πατάκι για τα πόδια στο κτήμα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ joanna papanikolaou , τα ..μισοέλεγα φίλη μου μα..βλέποντας τη λατρεία που τον είχε..σταματούσα λέγοντας στον εαυτό μου ότι ίσως φταίω εγώ που βλέπω στραβά εκεί που ίσως σε άλλους δεν ενοχλούν Τελευταία όμως που πάλι αυτή έκανε προσπάθεια κι αυτός την γέμιζε φούμαρα της τα είπα μα..σε τοίχο μιλούσα.. Τώρα οι αποκαλύψεις βουνό..

venia είπε...

Καλημέρα κ από μένα..είναι νωρίς ακόμα κ τον θρηνεί!καποια στιγμή θα γυρίσει το μυαλό της και θα καταλάβει οτι δεν αξιζει να κλαιει γι αυτον ..τωρα θα δει τα πραγματα καθαρα..τι επαιρνε τελικα τόσο καιρο απο τη σχεση της χωρίς καμια δικαιολογια..δεν πιστευω οτι ήταν όλα ρόδινα κ πριν..πατακι στο κτήμα ε;;χαχαχα κ λίγα λετε!!

Merry Mary Stories είπε...

Αχτιδα κι εγω συμφωνω οτι τυφλοι υπαρχουν και ο ανθρωπος φαινεται απο την αρχη αλλα οπως λεει και η κορη μου δεν μπορουν ολοι να τα κανουν τελεια στη ζωη τους ετσι δεβ ειναι? τοτε θα ζουσαν ολοι χωρις να χωριζει κανεις πολυ ιδανικο, φιλακια!

Unknown είπε...

Αχτίδα μου, επειδή έχω περάσει κι εγώ από το στάδιο του χωρισμού για τους ίδιους ακριβώς λόγους (διπλή ζωή), θα πω πως ο χωρισμός πονάει πολύ, πάρα πολύ...
Αισθάνεσαι ξαφνικά "λίγη", αναρωτιέσαι τι δεν έκανες καλά, δίχως να το θέλεις, ρίχνεις όλο το φταίξιμο πάνω σου... Δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο... Πρέπει να θρηνήσεις, να "πενθήσεις" για να αναστηθείς μετά... αρκεί να έχεις μάθει από τα λάθη σου... και να μην επιλέξεις μετά τον ίδιο τύπο ανθρώπου...

Eva Psarrou είπε...

Μετά από όσα διάβασα, γιατί τώρα υποπτεύομαι ότι ακόμα και το "πρόβλημα" που τον εμπόδισε να κάνει παιδί όλα αυτά τα χρόνια με τη φίλη σου δεν φαντάζει και τόσο ως πρόβλημα αλλά ως υπεκφυγή ανάληψης περισσότερων ευθυνών;
Άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια βρίσκουν τη λύση με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, δεν αφήνουν τα εμπόδια να τους σταματήσουν.
Ο χωρισμός είναι σκληρός, το να ζεις όμως μέσα στην ταπείνωση είναι ακόμα σκληρότερο και απαγορευτικό για κάποιον που σέβεται τον εαυτό του, και αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξει τώρα, τον εαυτό της και το μέλλον της με τους όρους που θα θέσει η ίδια.
Καλό σ/κ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ venia μου προς το παρόν δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα από το κλάμα.

Hengeo είπε...

Καταλαβαίνω πως νιώθεις, να πονάς κάποιον και να μην μπορείς να τον βοηθήσεις. Δεν είμαι ειδικός σε αυτά τα θέματα, πιστεύω όμως ότι ήδη κάνεις πολλά για αυτή. Εύχομαι να καταφέρει γρήγορα να σταθεί στα πόδια της ξανά..

Καλή υπόλοιπη μέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mairi Grasia δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έβλεπε,δεν αντελήφθη κάτι.Δεν δέχομαι ότι πρέπει να κάνεις ότι δεν βλέπεις μπας και..διορθωθεί.

paloma είπε...

Αχτίδα μου,
λυπήθηκα πολύ για τη φίλη σου, αλλά μάλλον όλο αυτό είναι για το καλό της! Της αξίζει να έχεις έναν καλύτερο άνθρωπο δίπλα της και εύχομαι να τον βρει και να επουλωθούν οι πληγές της! Χαίρομαι που έχει μια τόσο καλή και άξια φίλη σαν εσένα που της δίνει τόση αγάπη!
Φιλάκια πολλά και να περάσεις ένα όμορφο ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο!

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα μου οταν εχει Ανθρωπους κοντα της σαν και σενα μολις περασει ο ''πονος'' θα δει την αληθεια και θα το ξεπερασει
να εισαι καλα να βοηθας

Pepi είπε...

Ναι, πονάει η αγάπη, αλλά πονάει πιο πολύ η απόρριψη και η ψυχική εγκατάλειψη από τον άλλο!
Ο χρόνος είναι πάντα γιατρειά, "κλείνει" πληγές αλλά η καρδιά πάντα θα θυμάται! Αλλα, ετσι είναι η ζωή! Με τα φιλιά της και τα χαστούκια της!Η αγάπη σου θα τη βοηθήσει να το ξεπεράσει!! Καλό Σαββατοκύριακο να'χεις, Αχτίδα!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Τι καλύτερο από την ανοιχτή αγκαλιά;!
Εύχομαι η φίλη σου να το συνειδητοποιήσει σύντομα, να μην πονάει για κάποιον που δεν άξιζε την αγάπη της!


Σου είχα στείλει ένα μήνυμα στο fb σχετικά με το σχόλιο που μου είχες αφήσει για την ηλικιωμένη κυρία.. Δεν ξέρω αν το έλαβες!

Πολλά φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

αχτίδα μου άνοιξα σήμερα το blog σου και ήμουν σίγουρη ότι θα είχες γράψει γι' αυτή την ιστορία. είμαι κι εγώ τόσο εξοργισμένη! εγώ δεν τον είχα καταλάβει από την αρχή, αλλά εδώ κι ενάμιση χρόνο έλεγα κάθε μέρα τις υποψίες μου. όμως όπως γράφεις κι εσύ ήταν σαν να μιλούσα σε τοίχο!θα το ξεπεράσει, δεν τη φοβάμαι. φοβάμαι όμως μήπως ξανακάνει τα ίδια λάθη στο μέλλον. έμαθε άραγε αρκετά ώστε να μην εμπιστεύεται τυφλά τους άντρες; Βασιλεία.

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,σε λατρευω μανούλα!!!!