Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παλεύοντας με ένα ιό!!!!!!



Όπως πολλοί διαπιστώσατε το μπλοκ μου είχε μπει σε καραντίνα λόγω ..ιού που μου μετέφερε ακούσια το μπλοκ  Χειροποιήματα απλά κι μόνο ανοίγοντας το. Η "μόλυνση "ήταν μεγάλη όμως..όπως πάντα λέω έχω τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου γιατί απλά ξέρω να τους ξεχωρίζω και να τους βάζω δίπλα μου βοηθούς στα προβλήματα.
Ο καλός μου κύριος Χρήστος που δεν είναι ένας απλός τεχνικός μα ο ΕΙΔΙΚΟΣ για όλα όσα αφορούν τον υπολογιστή έτρεξε κοντά μου και με έβγαλε από τη φουρτούνα που είχα μπλέξει χωρίς να το θέλω κι όλας απλά ανοίγοντας για επίσκεψη ένα μπλοκ.
Φίλοι μου απομονώστε το μπλοκ xeiropoihma.blogspot.gr, αφαιρέστε το από τις λίστες σας γιατί μεταφέρει κακόβουλο λογισμικό με αποτέλεσμα σαν μία..χειραψία να μεταφέρεται η ..ασθένεια από τον ένα στον άλλο.
Ο τεχνικός μου με "καθάρισε" εντελώς μα για τη τέλεια προστασία των 2 υπολογιστών του σπιτιού μου μου σύστησε ειδικό αντιβάριους που αγοράζεις την ετήσια άδεια του για ΠΛΗΡΗ προστασία από κάθε ιό πλέον όσο σοβαρός και αν είναι αφού όπως μου εξήγησε πριν ακόμα μπεις στη σελίδα ανοίγοντας την αντιλαμβάνεται το κίνδυνο και κάνει φραγή. Η άδεια θα έρθει σε 2 εργάσιμες οπότε κατόπιν φιλικής εντολής από το τεχνικό μου για αυτό το διήμερο δεν θα μπω σε κανένα μπλοκ που παρακολουθώ  για να μη πάθω κάτι.
Θα σας συμβούλευα να ρωτήσετε κι εσείς για τέτοια προστασία γιατί τα σπαστά αντιβάριους που οι περισσότεροι μας χρησιμοποιούμε λόγω λιτότητας δεν μας καλύπτουν πλέον αφού οι.."εχθροί" έγιναν εξυπνότεροι. υπάρχουν ιοί πλέον που καταστρέφουν τα πάντα στον υπολογιστή σας οπότε το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Όποιοι είστε Θεσσαλονίκη υπάρχει στο πλάι δεξιά εδώ και χρόνια η φιλική διαφήμιση του τεχνικού μου που σας τον συστήνω για τα..δύσκολα και όχι απλά για τα άσχημα.
Χρήστο μου σ' ευχαριστώ που ακόμα και Κυριακές είσαι κοντά μου !
Ουδέν κακό αμιγές καλού έλεγαν οι αρχαίου ημών πρόγονοι ..κι εσείς γλυτώσατε αυτό το τριήμερο από τα όσα είχα να σας πω..μα..μη σκάτε..θα σας τα πω μαζεμένα...δεν την γλυτώσατε εντελώς!
Αχτιδένια φιλάκια σε όλους..

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου χαίρομαι γιατί μου έλειψες.
Τένια από Κέρκυρα

deppy11 είπε...

και εγω ακριβως αυτο επαθα και συνεχιζω να το εχω ,........τι να κανω..................????

Eva Psarrou είπε...

Την ίδια ανάρτηση κάναμε, μιας και είμαι κι εγώ παθούσα! Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε με το που το διέγραψα και φυσικά η αγορά ενός δυνατού antivirus έγινε πρώτη μου προτεραιότητα!

kerina poiimata είπε...

σ΄ευχαριστούμε που μοιραστηκες μαζι μας αυτη την εμπειρία.Πιστευω οτι δεν ήταν ηθελημενος ο ιος.
Και μενα πολλές φορες μου βγαινει ενα μπορντω πλαισιο που γραφει:κακοβουλο λογισμικο, αλλα το κλεινω παραυτα.Γενικα, οχι στο συγκεκριμμενο.καλη σου μερα, να είσαι καλα, και εδω θα ειμασετ να σε περιμενουμε!!!

kiki είπε...

Αχτίδα μου το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ.... έκανα ακριβώς αυτό που περιέγραψες. Διέγρψα τη φίλη από το χειροποίημα όμως στεναχωρέθηκα πολύ γιατί ξέρω οτι αυτό έγινε χωρίς να το θέλει.... Μπορεί να συμβεί στο οποιοδήποτε blog....Όταν με το καλό λύσει το προβλημά της πολύ ευχαρίστως να την προσθέσω ξανά στο blog μου!

ArtAtHome είπε...

Το ίδιο και εγώ βρε κορίτσια από το ίδιο μπλοκ μαλιστα!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι!!! Προχθές μπήκα να σας διαβάσω όπως κάθε μέρα, και μόλις βγήκα μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει ιός μέσω του Χειροτεχνήματος. Δεν είχα τρόπο να σας ειδοποιήσω,διότι δεν είχα κάποιο τηλέφωνο. Ευτυχώς που το αντιληφθήκατε... Σοφία

το στεκι της σοφιας είπε...

καλησπερα πανε στο μπλοκ μου σου εχω ΒΡΑΒΕΙΟ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τένια μου ήταν ένα άσχημο τριήμερο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τένια μου ήταν ένα άσχημο τριήμερο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ creative journey deppy11 , σου έγραψα στα σχόλια σου τι να κάνεις, εγώ πλέον είμαι καλυμμένη πλήρως.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eva Psarrou, μόλις πριν λίγο τελείωσε ο τεχνικός μου με την εγκατάσταση του αντιβάριους.Είμαι πλέον καλυμμένη με το πιο ισχυρό που υπάρχει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κέρινα Ποιήματα, φίλη μου οφείλω να σου πω ότι έχεις μολυνθεί και κακώς για σένα δεν αφαιρείς τον ιό που είναι κρυμμένος κάπου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ kiki μου δεν μπορώ να μπω πλέον στο μπλοκ της λόγω του ισχυρού αντιβάριους που έβαλα.Το έγραψα στο face book για να το δει και να καθαρίσει τον υπολογιστή της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ArtAtHome, μόλις τώρα τελείωσε ο τεχνικός μου αν το πιστεύεις και στους δύο υπολογιστές μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία, τώρα είμαι πεντακάθαρη...ασφαλής και δεν έχω φόβο από κανένα μπλοκ πλέον.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφια Αρσενιου, καλοδεχούμενο φιληνάδα μου έρχομαι!

Rena είπε...

ωχωχ αρχίσαμε πάλι....
Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες!!!!
Φιλάκια!!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Και εγώ την πάτησα από το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Την έσβησα και τελειωσε το πρόβλημα.
Φιλάκια ...

Κική Κωνσταντίνου είπε...

υπαρχουν κ αυτα δυστυχως...

Hfaistiwnas είπε...

Όσο μπορώ προσέχω! :)

deppy11 είπε...

Ολα καλα ευτυχως !!!!!
Ηταν πολυ ασχημο να μην μπορω να μπω στο σπιτακι μου...........

lila είπε...

Βρε κορίτσια με πιο όνομα έχει γίνει μέλος του ιστολογίου αυτή απ' το heropoima γιατί δεν μπορώ να ψάξω να τη βρώ να τη διαγράψω 7 να ελευθερωθεί το blog;