Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμη για τη"ΛΑΜΨΗ


Από χθες μου πάνε κόντρα τα πράγματα με τελικό χτύπημα να χαλάσει ο φούρνος μας Σαββατιάτικα και άντε να βρεις να σου το φτιάξουν. Κρίμα τα όνειρα για πίτες και Γαλακτομπούρεκο που είχα σκοπό να φτιάξω.Τα φύλλα στο ψυγείο ..και τα κουλουράκια που μόλις τύλιξα καλά να είναι η γειτόνισσα που μου τα έψησε.
Έτοιμη λοιπόν ( σχεδόν..) για τη Δευτέρα για την εκδήλωση μας για τη ΛΑΜΨΗ και μη σας δω εσάς από τη Θεσσαλονίκη να τεμπελιάσετε και να μην έρθετε...θα σας σκοτώσω!! Θα σας ρίξω στη Μέρκελ να σας φάει...στο Βενιζέλο για επιδόρπιο.. ούτε κοκαλάκι σας δεν θα μείνει.


Τα τενεκεδάκια μου όπως βλέπετε έτοιμα γεμάτα με κουλουράκια μαλακά σαν τσουρεκάκια!


Λίγα ακόμη γυάλινα με σταφύλι γλυκό και τη μαρμελάδα που έκανε χθες με δαμάσκηνο ο Δημήτρης μου..


Δεν αφήνω τενεκεδάκι για τενεκεδάκι..με έχουν πάρει από..φόβο.


Δεν μου ξέφυγαν ούτε τα μικρά μπουκαλάκια από ουζάκι!!!


Ένα πανεράκι έγινε ..ευτυχισμένο αφού ήταν πεταμένο κάπου σε ένα ντουλάπι! Γεμάτο με κουλουράκια και τη...συνταγή γραμμένη στο καρτελάκι . (είδατε πονηριά;)


Σας περιμένουμε λοιπόν από τις 11 μέχρι το βράδυ..εγώ θα είμαι το πρωί να βοηθήσω αν γίνεται μέχρι να κουραστώ και μετά το απόγευμα ..επισήμως βεβαίως βεβαίως!!!
Αχ! πολύ μου αρέσουν τέτοια ..ταβατούρια! Άντε να δούμε πότε θα με μαζεύετε με τα..κουταλάκια που δεν κάθομαι στ' αυγά μου. 
Αχ! που χάλασε ο φούρνος μου και δε μπορώ να φτιάξω τα γαλακτομπουρεκάκια που ονειρευόμουν...Αν προλάβω όμως όταν γυρίσω ίσως φτιάξω ντολμαδάκια για την εκδήλωση μας...
Έχω και ταξίδι αύριο...( αυτός ο καημένος ο άνδρας μου τι τραβάει μαζί μου και τον πάω παντού!!) μακρινό αρκετά..Νευροκόπι..μα με περιμένει μία φίλη...
Καλή Κυριακή λοιπόν αφού το Σάββατο έγινε κι όλας παρελθόν.
Αχτιδένια φιλιά..σε όλους..εσάς που αγαπώ!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή νύχτα,Αχτίδα!
Σας παρακαλώ,να μη με σκοτώσετε αν δεν πάω στην εκδήλωση σας:μένω στην δυτική άκρη της Γαλλίας!Λίγο μακριά!
Μία χρονιά σας διαβάζω,και χαίρομαι πολύ που σας συνάντησα!
Με συγχωρείτε για τα λάθη,Christine

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Όλα καλά να πάνε και να πουληθούν όλα τα καλούδια που θα υπάρχουν εκεί.
Καλή επιτυχία!

Valavani είπε...

Καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας!!!!Και εγω είμαι λίγο μακριά .....Κρήτη!!!Πολλα πολλα Κριτικά φιλάκια!!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου μπορεί να μην μπόρεσα να φτάσω κοντά σας για την εκδήλωση... από τα καλούδια σας όμως θα πάρω!!! τι νόμιζες ότι θα μου ξέφευγαν τέτοιες δημιουργίες!!!! Πολλά πολλά φιλιά καλή Κυριακή και καλή επιτυχία στην εκδήλωση!!!!!!!!!!!

nikol είπε...

Καλό σου βράδυ αχτίδα μου . Πόσο μου αρέσουν και μένα όλα όσα ετοίμασες!!
Είμαι τόσο μακριά , αλλά την Δευτέρα η σκέψη μου θα είναι κοντά σας!
Φιλάκια

Rena Christodoulou είπε...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!
ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΙΚΗ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

Marina είπε...

Με το καλό να τα πουλήσουμε ΟΛΑ!!! Πολύ θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά...Μου αρέσουν και μένα τα νταβαντούρια!!! Ελπιζω σε μια επόμενη φορά...Φιλιά!!!!

nasia είπε...

Καλή επιτυχία στην όμορφη εκδήλωσή σας. Σας στέλνω θετική ενέργεια και σας εύχομαι από καρδιάς να επιτύχετε τον σκοπό σας. Από τις φωτογραφίες κρίνω, ότι όλα θα γίνουν ανάρπαστα!!!

fantaizi είπε...

Καλημερα Αχτιδουλα μου φιλια πολλα απο την Ιεραπετρα αχ να ηξερες ποσο πολυ θα το ηθελα να ημουν και εγω εκει.Καλα να περασετε πολλα πολλα φιλια!

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου μή στεναχωριέσαι, δώσε τα στον φούρνο να στα ψήσουν πολλοί μένουν και την Κυριακή ανοιχτά!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλη επιτυχία για αύριο... είμαι σίγουρη ότι τα κουλουράκια και τα γλυκά του κουταλιού θα είναι σούπερ... όχι δηλαδή ότι τα άλλα θα πάνε πίσω! Καλή δύναμη και εύχομαι τα έσοδα να σας αποζημιώσουν! Κάλη

Δημιουργία είπε...

Καλή εβδομάδα Γεωργία μου και καλή επιτυχία για αύριο!

Hfaistiwnas είπε...

Είναι να μην σου χαλάσει κάτι το ΣΚ! Πέρυσι χάλασε της μάνας μου η κουζίνα... κάηκε το εσωτερικό πάνω μέρος και έπεσαν τα καλώδια στο ταψί να σκεφτείς την ώρα που έψηνε!!!
απαπα!

Καλή επιτυχία στην εκδήλωση!

mirsini's creations είπε...

Γειά Αχτιδούλα μου !!!! Μα τί υπέροχα πράγματα που ετοίμασες !!!! Εύχομαι να πουληθούνε όλα !!!! Τα έχεις φτιάξει όλα πολύ όμορφα και προσεγμένα !!!
Μπράβο σου Αχτίδα μου !!!! Είσαι μάλαμα !!!! Και μήν στενοχωριέσαι για τον φούρνο...θα τον φτιάξεις και θα συνεχίσεις να γλυκαίνεις τον κόσμο με τα, είμαι σίγουρη, πεντανόστιμα εδέσματά σου !!!
Να περάσετε υπέροχα αύριο και να έχετε πολύ επιτυχία!!! Μακάρι να μπορούσα να έρθω !!! Εύχομαι μιά μέρα να έρθετε κι εσείς Αθήνα !!! Ίσως για την έκθεση ρολογιών ;!! Χάχά.. ;)
Φιλάκια πολλάαα !!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ..ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ..ΦΑΜΕ..ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ!!!!ΠΤΩΜΑ ..ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

Idea Studio είπε...

Μπήκα και ξετρελάθηκα!!!
Πανέμορφες ιδέες...
Θα δημοσιεύσω κάποιες...

Να είσαι πάντα καλά...
Λυπάμαι που είμαι τόσο μακρυά ;(

Pepi είπε...

Με όλη μου την καρδιά, εύχομαι κάθε επιτυχία σ'αυτό το τόσο όμορφο εγχείρημα!!!