Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αυτοσχέδια παραλία στο..μπαλκόνι!


 

Το καλοκαίρι και η ζέστη στα ..ντουζένια του.. δύσκολο για μένα που πλέον δεν αντέχω τις υψηλές θερμοκρασίες αποδεδειγμένα πια. 
Που να το φανταζόμουν αυτό το καιρό που λιαζόμουν σαν τις σαύρες στα βραχάκια! Τώρα όπως μου είπε ο γιατρός μου τα φάρμακα που παίρνω για να με βλέπετε..περδίκι..δεν αντέχουν σε τέτοια και παθαίνω πλέον θερμοπληξία στο λεπτό ακόμα και όταν κάθομαι κάτω από το κιόσκι.
Έτσι ..μένω σπίτι και φαντασία να έχεις..καλή θέληση και...χαμόγελο για τα δύσκολα! Είχα να βγω 2 μέρες αν το πιστεύετε, σπίτι με τα εγγόνια..ε!..λιγάκι με έπιασε μία μικροκατάθλιψη και σήμερα συνόδεψα τον άνδρα μου σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ για το δικό του αμάξι με τα ..εγγόνια βέβαια σαν ακολουθία! 
Αγοράσαμε στη διαδρομή και δύο μικρές πισίνες (όσο χωράει το μπαλκόνι μας) , τις γεμίσαμε νερό, τους πήραμε και 2 νεροπίστολα και..την πλήρωσε η Κλώντη!


Βέβαια αγόρια..τρώνε τα πάντα και ζητούν τα αφιλότιμα συνέχεια διάφορα όπως :
-Γιαγιά θα μας κάνεις κρέπες;



Κάποια από εσάς που με αγαπά και με νοιάζεται πολύ με πήρε τηλέφωνο (φιλάκια Νόπη) και μου είπε συμβουλευτικά να μη κουράζομαι...ότι υπερβάλω και δεν έχω..καθιμό .. ε! θα της απαντήσω μόλις γίνει γιαγιά..θα της στείλω και τις πισίνες γιατί σίγουρα θα τις χρειαστεί.
Αλήθεια ..δεν θα το πιστέψετε πόσες τέτοιες έχω αγοράσει μέχρι τώρα. Εν τη ευκαιρία..ο ποντικός στο κτήμα μας έφαγε τη πισίνα..και τις κουρτίνες από το κιόσκι οπότε ..καταδικάστηκε σε ..θανατική ποινή από το Δημήτρη και χθες πήγε μόνος του στο κτήμα και τους έβαλε φάρμακο !..το καημένο..μα..τι την ήθελε τη πισίνα; ακόμα αφρίζει ο άνδρας μου!!!!
Φίλοι μου παρόλο που θα ήθελα να είμαι σε άλλα μέρη τώρα δεν γκρινιάζω γιατί έστω και με αυτό το τρόπο είμαι χρήσιμη σαν μαμά γιαγιά  και σαν σύντροφος.
Αχτιδένια φιλάκια..κάντε βουτιά και για μένα..

14 σχόλια:

Xris Kat είπε...

Ζήλεψα τις πισίνες- Με τέτοια ζέστη δεν την λές και άτυχη την Κλώντη που έγινε σαν παπακι... ζήλεψα και τις κρέπες. Φαίνονται πολύ μιαμ μιαμ...
φιλάκια...

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Είμαστε και άλλοι που δεν αντέχουμε τον ήλιο καθόλου από τη φύση μας ..
Τυχερά τα εγγονάκια με τέτοιο παππού
και τέτοια γιαγιά !! Στο μέλλον
θα φανεί η δουλειά που κάνατε !!!
Μπράβο σας που ασχολείστε !!!

Hfaistiwnas είπε...

Πάλι καλά περνάτε πάντως! Στο νεράκι τα παιδιά είναι βασιλιάδες!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Καλησπέρααααα! Απολαμβάνω τις ευχάριστες αναρτήσεις σου όταν εχω
χρόνο ....που μου τον κλέβει η μικρούλα Αλκηστη με τα καμώματά της και θαυμάζω την ζωντάνια σου και την προσφορά σου!!! Είναι πολύ γεναίο 2 αγοράκια γεμάτα ζωντάνια και κίνηση να κουμαντάρονται!!! Αξίζεις συγχαρητήρια!!!Φιλάκια πολλά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Αχτίδα μου, καλά, γελάω με την Κλώντι!!!!!!Τι της κάνουν;; Μα δεν πειράζει, δροσίζεται και αυτή!!!!!
Εδώ πολύ ζέστη..άστα...
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Με καλή διάθεση κι αγάπη,η παραλία ήρθε σπίτι!!!!Κι εσύ,γλυκιά μου,από "σαύρα",έγινες "σεφ"!!!!!
Όσο για την Κλώντη,είμαι σίγουρη πως φωνάζει¨"τραβάτε με κι ας κλαίω"!!!
Φιλιά πολλά σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ'''''
πολλα πολλα φιλια απο την Ευβοια'''
ΜΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ζήλεψα! Και τις πισίνες, και τις κρέπες, και τα ζαρζαβατικά! Και ότι σκεφτόμουνα καθώς διάβαζα τι έγινε η πισίνα στο κτήμα! Αμ δεν θα γλιτώσετε απ' τα ποντίκια, βάλετε δε βάλετε φάρμακο. Εξοχή είναι, αφθονούν αυτά! Πικράν πείραν, βλέπεις!!! Το δικό μοου το σκυλάκι μόλις δει νερό τρέχει και κρύβεται. Δε μπα να σκάει! Εξαφανίζεται μόλις πάω να τον βρέξω! Ουφ, ζέστη σήμερα! Ε, ντάλα καλοκαίρι πια! Ούτε και εγώ θέλω ήλιο. Καλός χρυσός, από μακριά κι αγαπημένοι!! Φιλιά στα μουτράκια των μικρών. Άξιοι παπουδογιαγιάδες!!! Σοφια

Penelope είπε...

Πολλά χαμόγελα μου έφερε η σημερινή σου ανάρτηση Αχτίδα μου.
Οι πισίνες απαραίτητες φυσικά...όσο για την Κλωντή, μάλλον δεν θα έλεγε όχι, για μια βουτιά, όπως και η δικιά μας η μικρή. Νεράκι να είναι, παιδάκια να έχει και μια χαρά την "βρίσκει" :-))

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλημέρα μανούλα μου!!φαντάζομαι ο νταντούλης μου νευρα!!!μα κ αυτός ο παλιοποντικός!!!ωραίες οι πισινούλες!!!έχω ξεχάσει τα ωραία μου σκουλαρικάκια πάνω στο καλοριφέρ κ τον φορτιστή μου από το κινητό μου να πάρει ευχή!!δεν πειράζει.φιλιά μαμ!!

Kate'sCakeBox είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα μου..ταλαιπωρείσαι κι εσύ με τη ζέστη ματάκια μου..άντε να είναι πιο δροσερός ο Αύγουστος μήπως και δροσιστούμε..γέλασα με τα εγγονάκια και με την Κλώντη που βουτήχτηκε κι αυτή στην πισινούλα..η δικιά μου η Σίντυ έχει πολύ μαλλί και την δροσίζω συνέχεια με φις-φις-ξέρεις το καταβρεχτήρι σπρέυ-είναι σιχ-τσου και δεν κουρεύεται αλλά την προσέχω όσο μπορώ..οι κρέπες δείχνουν πολύ yummy yummy(σκέτη αμαρτία)..σου στέλνω την αγάπη μου πολλά φιλάκια και να μου προσέχεις με τη ζέστη..

nikiad.blogspot.gr είπε...

Εγώ γιατί εχω την εντυπωση ότι η Κλώντη περνάει μια χαρά και της
αρέσει???
Μακάρι όλα τα παιδάκια να είχαν τετοια γιαγιά και τέτοιο παππού !!
Οι κρέπες σκέτος πειρασμός !!!

Φιλία είπε...

Εγώ τη μισώ τη ζέστη κι' εσύ μου στενοχωριέσαι που δεν μπορείς να τη χαρείς; Πρόσεχε Αχτιδούλα, να μην κουράζεσαι τώρα το καλοκαίρι.... δεν πειράζει να μένεις και στο σπίτι κάποιες μέρες.....
Φιλάκια πολλά

xeniaRte είπε...

Με χαρά μου βλέπω το πολύ φιλόξενο blog σου μου αρέσει που μοιράζεσε τις όμορφες οικογενειακές σου στιγμές!νομίζω πως το Αχτίδα ήταν υπέροχη επιλογή!σίγουρα είσαι φωτεινό παράδειγμα για τους γύρω σου!απολαμβάνω το δημιουργικό σου ταλέντο ,την αξιοσύνη σου,την δοτικότητά σου και την ενέργεια σου που φαίνεται να είναι ασταμάτητη!Ελπίζω να τα λέμε και εύχομαι τα κουράγια ,η θετική διάθεση και η δημιουργία να μην σε εγκαταλείψουν ποτέ!καλό καλοκαιράκι!