Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ελπίζοντας για το καλύτερο με χαμόγελο!


Καλημέρα. καλημέρα..με το καφέ στο χέρι όπως κάθε πρωινό όταν ανοίγοντας τον υπολογιστή μου μετά την ετοιμασία των πρωινών παίρνω "ανάσα" από το σερφάρισμα μου στα γρήγορα από τα μπλοκόσπιτα που διαλέγω τυχαία κάθε πρωί. Είστε τόσες πολλές οι φίλες μου που ξέρω ότι είναι βαρετό να απολογούμαι κάθε φορά και να ..ντρέπομαι που δεν σας κάνω πάντα σχόλια. Έχω και το άλλο πρόβλημα ότι..όσες είστε στο κύκλο της google ..δεν ξέρω που να γράψω να πάρει η ευχή! Απλά έχω βρει τη λύση να γράφομαι στα μέιλ τους και να διαβάζω τις αναρτήσεις μέσω του gmail ανοίγοντας τα..μπλοκόσπιτα σας.
Αμφιλεγόμενη η μέρα χθες, δύσκολα τα ..μαντάτα από γιατρούς και για τους δυο μας  μέσα στο "πακέτο" και εγχειρήσεις ,όμως τι περιμένεις πια από εδώ και πέρα. 
Όμως πάλι..χαμογελάμε ,το συζητάμε , βρίσκουμε πάντα φως σε κάθε τι και μετά...πάμε κτήμα για να ξεχαστούμε σε όσα μας απαλύνουν τις σκέψεις.Όλα θα πάνε καλά!
Χθες φυτέψαμε και τη πρώτη τριανταφυλλιά..αναρριχώμενη , μαζέψαμε τα πρώτα κολοκυθάκια μας και γυρίσαμε βραδάκι σπίτι. Σήμερα έχουμε μπέιμπι σίτιγκ ολοήμερο φίλοι μου με "νυχτερινή " κράτηση, δηλαδή..πανηγύρι με τα μικρά.
Έχω ένα σωρό πράγματα μισά στο εργαστήρι..να δούμε πότε θα τα τελειώσω..και χθες υποσχέθηκα στη γειτόνισσα μου να της ζωγραφίσω μία μεγάλη πέτρα για στόλισμα στο υπέροχο φούρνο ψησταριά χτιστά που έφτιαξαν κάτω από ένα μεγάλο κιόσκι , καθώς σκέπτομαι να της φτιάξω και ένα κεραμικό ματάκι να το κρεμάσει. 
Μου έδωσε χθες και δοκίμασα μύρτιλλα..πρώτη φορά δοκίμασα και άρχισα να τρέχω πίσω από τον..αγρότη Δημήτρη μου και να του λέω ότι θέλω τέτοια  θαμνάκια να φυτέψουμε..
Φίλοι μου ο καιρός σαν τη ψυχή μας..πότε ήλιος και πότε συννεφιά όμως αρκεί να ξες ότι ακόμα και με τη συννεφιά ο ήλιος βγαίνει.
Αχτιδένια φιλάκι και σας εύχομαι καλό..ΠΣΚύριακο!

15 σχόλια:

Mani di fata είπε...

ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ Μ'ΕΣΕΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα γλυκια μου αχτιδα!!!!!!!!!εχω καιρο να σε διαβασω μιας και ειχα προβλημα με το ιντερνετ.ολα θα πανε πολυ καλα, μην το βαζεις κατω,θα τα καταφερεις οπως παντα!!!!!!!φιλια πολλα βικη

Ριτα Τρικαλα είπε...

Κι εγω πρωινη Αχτιδα μου .Ολα θα πανε καλα αν το πιστεψουμε με τα πανω και τα κατω φυσικα.Να περασεις καλα με τα εγγονακια σου[!!!!!!!!!]Καλημερα και φιλακια πολλα!

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!! Όλα θα πάνε καλά και υπομονή!!!
Καλό ΣΚ!
Φιλάκια!

oldthings είπε...

Με αισιοδοξία και χαμόγελο θα κυλήσουν όλα καλά ! Εύχομαι τα καλύτερα !

Xris Kat είπε...

'Ολα καλά θα πάνε, υπομονή και ελπίδα!!!
Να περάσεις καλά με τα εγγονάκια.
Τα μύρτιλλα μου αρέσουν πολύ.
Περιμένω να δω τις δημιουργίες σου- που ξέρω οτι θα είναι υπέροχες.
πολλά φιλιά
Να περάσεις ένα γλυκό ΠΣΚ

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΡΤΙΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΧΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΙΑΚΑΔΑ[ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ]
ΜΙΝΑ

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλησπέρα,γλυκιά μου ηλια-Αχτίδα!
Εύχομαι την καλύτερη έκβαση σε κάθε περιπέτεια!Φιλιά πολλά και vibes θετικά!Είσαι "φως",καλή μου!

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή και όλα θα περάσουν. Θετική αύρα σας στέλνω. Υπάρχουν κάτι αναρριχόμενες τριανταφυλλιές που ΄βγάζουν μικρά ροζ και άσπρα λουλούδια. Είχε η γιαγιά μου μια τέτοια τεράστια και κάλυπτε την εξώπορτα του κήπου και όλη τη μάντρα, και τη λάτρευα. Το τι στεναχώρια πήρα όταν έμαθα ότι την κόψανε, άλλο πράγμα. Να πάρει, δε μπορώ να φυτέψω τέτοια στο εξοχικό μου, θα μαραθούν από έλλειψη νερού. Το μόνο που αντέχει είναι τα γεράνια. Φιλιά. Σοφία

Sofia είπε...

Καλή συνέχεια αγαπητή Αχτίδα με δύναμη, υπομονή και πολλή πολλή αγάπη! Πολλά φιλούθκια :)

Hfaistiwnas είπε...

Όλα ξεπερνιούνται, να έχουμε καλή διάθεση και ψυχολογία! Λειτουργεί αγχολυτικά το κτήμα!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα ,κ αυτό θα περάσει μανούλα μου!!!όλα θα πάνε καλά!!σας αγαπώ κ δεν βλέπω την στιγμη να εξαφανιστώ!!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ελα Αχτίδα μου, ντύσου το πιό λαμπερό σου χαμόγελο και όρμησε πάνω στο πρόβλημα. Με τη δική σου αισιοδοξία όλα θα πάνε καλά. Το ευχόμαστε όλοι μαζί. Σε φιλώ.

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Θαυμάζω την δύναμη της ψυχής σου, το φως και την ελπίδα που σκορπάς στην γειτονιά μας!! Η καλοσύνη σου είναι ξέχειλη και την εισπράττουμε με κάθε τρόπο!Να'στε ΠΑΝΤΑ καλά και σας εύχομαι καλές και ποιοτικές παραγωγές!! Την αγάπη μου και ενα φιλάκι στην Αχτιδούλα μας!!

Admin είπε...

Καλημέρα! Όλα καλά θα πάνε! Τέτοια δυνατή γυναίκα δεν έχει τίποτα να φοβάται! Να περάσετε τέλεια με τα εγγόνια σας, είστε ηρωίδα που έχετε κουράγιο και ενέργεια για όλα. Να ξέρετε οτι αυτές οι στιγμές θα τους μείνουν για πάντα! Σας αγαπάμε πολύ και θέλουμε να είστε πάντα καλά!
Πολλά φιλιά Βικτώρια