Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Συναντήσεων ..συνέχεια!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι μου! Πάντως αυτή που έφυγε ήταν όλο...συναντήσεις, καφεδάκια, μπλοκοπαρέες, ταβερνούλες και τραγούδια γιατί μη νομίζετε ότι τελείωσε με τη πρώτη συνάντηση. Ακολούθησε μία έκπληξη για μένα η επόμενη συνάντηση με τη ..Σμαραγδένια και τον άνδρα της από την αγαπημένη Κρήτη και τη Βαρβάρα από το Πολύγυρο που ήταν για μένα δύο γνωριμίες μοναδικά  αγαπημένες αφού ήταν κάτι περισσότερο από ότι φανταζόμουν γι' αυτές.



Η γλυκύτατη Βαρβάρα μας χάρισε από ένα βιβλίο κερί από κερήθρες που επιφυλάσσομαι να σας δείξω γιατί ..γιατί το κράτησε η κόρη μου στο μαγαζί της αφού είχε το όνομα του επάνω ( ας με συγχωρέσει που δεν το φωτογράφισα) . Η Σμαραγδένια ( η λατρευτή Σμαραγδένια που ταιριάξαμε σε όλα) μία θήκη για χαρτοπετσέτες που με εντυπωσίασε γιατί πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο και σας το δείχνω.


Είναι φίλοι μου όπως σας έχω πει τόσες φορές φοβερό πόσους καλούς και άξιους ανθρώπους γνώρισα μέσα από τα μπλοκς, φίλους και φίλες που έχουν γίνει οι περισσότεροι μέρος της ζωή μου.
Σήμερα έχει τα εγκαίνια η κόρη μου που πέρασε χθες μία δύσκολη μέρα αφού έκοψε το χέρι της σε δύσκολο σημείο . Την δυσκόλεψε στη δουλειά της και ξέρω ότι χθες βράδυ ξενύχτησε για να τελειώσει παραγγελίες που είχε σε τούρτες συν την ετοιμασία των εγκαινίων και τη φροντίδα των παιδιών της..
Πιστεύω όμως ότι ο Θεός δίνει πάντα δύναμη και λύσεις σε κάθε δυσκολία σε όσους αγαπούν αυτό που κάνουν.
Και βέβαια δεν θα ξεχάσω να σας δείξω και το..ανακοινωθέν του κτήματος που είναι η αγάπη του Δημήτρη μου αυτό το καιρό και άρχισα να ..ζηλεύω!



Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τρώμε τις πρώτες πιπεριές στη σαλάτα μας και για να σας κάνω να γελάσετε...ο άνδρας μου κόντεψε να κάνει ...κηδεία σε 2 ντοματούλες που του τις έφαγε μία..καρακάξα, τις κήρυξε υπό..διωγμό..χι! χι!
Καλή μας εβδομάδα λοιπόν φίλοι μου τα νέα από τα εγκαίνια αύριο αν έρθει κάποια από εσάς θα σας δω στα σίγουρα και..
Αχτιδένια φιλάκια!

25 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

KALHMERA ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ :) ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ..ΚΥΠΡΟΣ :) ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ..ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΝΗΣΙΑ..ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΟΥ

Χρυσομέλισσες είπε...

Εστω κι απο μακριά τη χαρήκαμε τη συνάντησή σας σαν να είμασταν παρούσες !!! Χαρη στις φωτογραφίες σας και τις περιγραφές σας, η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός και η χαρά αυτών των συναπαντημάτων ξεχύθηκε και έφθασε εδώ σ΄εμάς.... Σας ευχαριστούμε, να είσαστε καλά να απολαμβάνετε το θείο δώρο της συντοφικότητας και της αληθινής φιλίας !!! Ευχές απο καρδιάς για τα 61 χρόνια σου, και κάθε χαρά και ευτυχία για όλα τα επόμενα που θα ακιλουθήσουν....Καλορίζικο το κατάστημα της κορούλας σου, να είναι γερή και ενθουσιώδης σ΄αυτό που κάνει με αγάπη και να απολαύσει τις μεγαλύτερες χαρές απο την οικογένεια και τη δουλειά της !!! Φιλιά απο όλες μας !!!

Xris Kat είπε...

Με το καλό τα εγκαίνια σήμερα. Τι ωραία που συναντηθήκατε με μπλοκοφιλενάδες!!! Ζηλεύωωωω!!!
Πολύ όμορφα δωράκια... Γέλασα με τις ντομάτες και τις καρακάξες... ας φάνε και αυτές οι καημενούλες κάτι...
πολλά φιλιά !!!

Fantaizi είπε...

Ναι Αχτιδουλα μου το εχω ακουσει ειναι πανεμορφη αλλα ειναι ααααααααλλα που με εμποδιζουν!

Hfaistiwnas είπε...

Περαστικά για το κόψιμο! Όλα καλά θα πάνε το βράδυ! Με υπομονή ε;
Ωραία η θήκη για πετσέτες! Πρωτότυπη! Και την κερύθρα βγάλε μας κάποια στιγμή!

Ανώνυμος είπε...

Aχού, ωραία περνάτε εκεί ψηλά!!! Καλή επιτυχία για το βράδυ, περαστικά για το κόψιμο. Δύο ντοματούλες λείπουνε, σιγά το πράγμα! Ε, θα έχει και τα μείον του το θέμα, όλο και κάποιο μερμυγκάκι θα φάει, όλο και κάποιο πουλάκι, αυτά έχουν τα φυτά. Τι να κάνουμε; Χασούρα με τα ωραία της...!
Σοφία

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου γλυκό σαν θαλασσινή αύρα σ' ευχαριστώ για τις μαζεμένς ευχές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χρυσομέλισσες, μακάρι να γινότανε ένα μάζωμα..τεράστιο για να νοιώσετε την ομορφιά αυτής της συνάντησης.Σας ευχαριστώ για τις ευχές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Xris Kat φίλη μου σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Fantaizi, ευχαριστώ κοριτσάκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, σήμερα θα το βγάλω φωτογραφία που θα πάω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου έχει πάθει ψύχωση με τα φυτά του..ούτε μωρά να ήτανε.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αχ τι όμορφες συναντησεις!!
Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθώ κι εγώ με το Ρουλάκι!
Με το καλό αύριο τα εγκαίνια της Ιωάννας, όλα θα πάνε τέλεια!!
Φιλιά!

Maria Villioti είπε...

Και ποιος δεν βρέθηκε αυτό το ΣΚ στην Θεσσαλονίκη! Υπέροχες συναντήσεις! Ο χώρος της κορούλας σου πανέμορφος και οι δημιουργίες της εξαιρετικές!!! Φιλιά πολλά Αχτιδούλα!!!

Funky Monkey είπε...

Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε και να μαζεύεστε αγαπημένοι φίλοι! Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής, αυτά είναι που αξίζουν... Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδα μου για το ανακοινωθεν του κτηματος ζω[εχω μεγαλη μουρλα με τα φυτα]περαστικα στην κορη,επιτυχια στα εγκαινια και να φας κανα γλυκακι για μας που λογο αποστασεις δεν μπορουμε'''
Μινα απο Ευβοια'''

Ποδηλάτισσα είπε...

Φανταστικές οι συναντήσεις αυτού του Σαββατοκύριακου!!!!! Ξαναβρεθήκαμε οι παλιές και αγαπημένες και στους φίλους της καρδιάς προστέθηκαν και άλλοι υπέροχοι άνθρωποι.... τελικά τα διαδίκτυο έχει και τα καλά του!!!! Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη μου.... με το καλό τα εγκαίνια της Ιωάννας σου!!!!

Pepi είπε...

Πάντα τέτοια, Αχτίδα μου! Να περνάς όμορφα, με γέλιο, χαρά και πολλή αγάπη!

kerinapoiimata.blogspot.com/ είπε...

Γειά σου Αχτιδούλα μου!δηλώνω ευτυχής που σε γνώρισα αν και μόνο ενα σχόλιο ισα ισα που είχα γράψει και δηλώνω επίσης ευτυχής που στο στέκι των παιδιων σου όπου σε λίγο γίνονται τα εγκαίνια, γνώρισα το σμαραγδένιο ζευγάρι!Εύχομαι απο καρδιάς περαστικά στην κόρη σου είναι απο τα ατυχήματα της προετοιμασίας λόγω στρες,και καλή επιτυχία ΄σήμερα και καλές δουλειές στο μέλλον!Είναι μια όμορφη γωνιά στη καρδιά της πόλης!Επίσης να ομολογήσω οτι η λεμονόπιτα οπως και τα μικρά σοκολατένια γλυκάκια είναι μμμ!!!Επισης να σε ευχαριστήσω για πολλά ακόμα!!και παλι ευτυχής!Βarby-b....

Nena είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ....ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ...
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΥΦΕΔΕΣ....ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ!!!
ΚΑΛΗ ΣΟΔΙΑ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

kerinapoiimata.blogspot.com/ είπε...

ΑΧΤΙΔΑ μου, δεν βρισκω το e-mail για να σου στείλω τις φωτογραφίες.

Mariette VandenMunckhof-Vedder είπε...

What a lovely lace work with the red ribbon inter woven!
Your tomatoes look so healthy; great job so far.
Hugs,
Mariette

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μόλις αυτήν την στιγμή Αχτιδενια μου... με αφήσανε οι δικοί μου να φύγω.. θα ήθελα να ερχόμασταν .. στα εγκαίνια αλλα ειχα αφήσει τα αδέφφια παραπονεμενα.. γιατί προτεραιότητα είχε η δική μας συνάντηση που με εκανε παρα πολύ χαρούμενη...που σε γνώρισα οπως και την γλυκια μας φιλη και αδέρφι
Barby...σε ευχαρισούμε πολύ.. και ευχωμαι πολλες και καλλες δουλειές στον ομορφο χώρο που εχουν δημιουργίσει εκει τα παιδια... τα γυκα ειναι καταπληκτικα.. χάρηκα αφάνταστα με αυες τις γνωριμίες μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να ξανασυναντηθούμε..φιλια πολλα...πολλα..

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μόλις αυτήν την στιγμή Αχτιδενια μου... με αφήσανε οι δικοί μου να φύγω.. θα ήθελα να ερχόμασταν .. στα εγκαίνια αλλα ειχα αφήσει τα αδέφφια παραπονεμενα.. γιατί προτεραιότητα είχε η δική μας συνάντηση που με εκανε παρα πολύ χαρούμενη...που σε γνώρισα οπως και την γλυκια μας φιλη και αδέρφι
Barby...σε ευχαρισούμε πολύ.. και ευχωμαι πολλες και καλλες δουλειές στον ομορφο χώρο που εχουν δημιουργίσει εκει τα παιδια... τα γυκα ειναι καταπληκτικα.. χάρηκα αφάνταστα με αυες τις γνωριμίες μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να ξανασυναντηθούμε..φιλια πολλα...πολλα..

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στα παιδιά να έχουν καλές δουλειές με υγεία. Η κορούλα σου και όλα τα παιδιά εκεί είναι ευγενικά προσφέρουν πάρα πολύ ωραία γλυκά και αξίζει κανείς να επισκεφτεί το μαγαζί. Όσο για τις φιλίες που δημιουργήθηκαν μέσα από τα σπιτάκια μας αυτό είναι απερίγραπτο. Είναι ότι όμορφο θα μπορούσε να μας συμβεί. Φιλάκια πολλά και σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ξέρεις εσύ.