Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Καλημέρα όλη μέρα φίλοι μου!!!


Καλημέρα, καλημέρα και δεν θα γκρινιάξω πάλι για τη συννεφιά και το καιρό μπας και μου κάνει πεισματάκια και μόλις πάψω να ασχολούμαι μ' αυτόν γίνει πλέον Ανοιξιάτικος! Πάντως εγώ έφερα την Άνοιξη στις λαμπάδες μου και ..Ναι..βρε παιδιά..το χαίρομαι ..το Ζω όλο αυτό το ταβατούρι που άρχισα με τη νέα μου Αχτιδούπολη..
Με τη φίλη μου τη Μαιρούλα αγκαζέ χθες με τους κουβάδες τις σφουγκαρίστρες και τα πετσετάκια καθαρίσαμε το χώρο μας, καρφώσαμε τα κανδράκια μας, βάλαμε τα..πετσετάκια μας και είπαμε και οι δυο ένα σωρό ιδέες..
Μετά πάλι αγκαζέ πήγαμε να ψωνίσουμε ότι μας έλειπε και βέβαια επίσκεψη στο φούρνο της γειτονιάς ..Είναι όμορφη η βολτίτσα με τη παιδική σου φίλη στους δρόμους της γειτονιάς σου μασουλώντας το κουλούρι σου και συζητώντας ένα σωρό ιδέες για το νέο μας ..παιχνίδι. βλέπετε τα "παιχνίδια "δεν είναι μόνο για τα παιδιά μα και για μας..τα "παιδιά" της μεγάλης ώριμης ηλικίας που πιστέψτε με κάτι τέτοια έχουν περισσότερη αξία.
Σήμερα πάντως το πρωινό μου είναι αφιερωμένο στο μεγάλο μου "αγόρι"που χθες του έδωσα ελευθέρας να πάει με τους φίλους του για να χαρώ με τη φίλη μου το πρωινό όμως σήμερα..είπαμε..δική του η μέρα.( θα τον βάλω βέβαια να μου καρφώσει και κάτι καρφιά που δεν τα έφθασα...).


Όμορφες δεν είναι ( η μαϊμού το..μαιμουδάκι της!!!)..έχω κάνει το εργαστήρι μου... τι να σας πω..ένα μαγαζί από κορδέλες και χάντρες, κεριά και χρώματα, κουτιά και ζελατίνες..
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου ..και σας εύχομαι μία όμορφη μέρα ..όπως και να έρθει..να σκέπτεστε ότι όλα μπορεί κανείς να τα υπερπηδήσει με καλή θέληση, υπομονή  και πίστη σε μία Ανώτερη Δύναμη ότι όνομα θέλει να της δώσει.

28 σχόλια:

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλημέρα όόόόόόλη μέρα,κάάάάάθε μέρα!!!!!Έχεις τη σωστή συνταγή,γλυκια μου ηλια-Αχτίδα για αυτό και "δένει το γλυκό"!!!Καλά νταβαντούρια και απολαυστικές καλλιτεχνίες!Φιλιά κατάμουτρα!!!!

SPYRIDOULA είπε...

Καλημέρα!!!Πάρα πολύ όμορφες οι λαμπάδες σου!!!Υπέροχες!!!Φιλάκια πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μου αρέσει η θετική σας σκέψη και η όρεξη για ζωή!
Να απολαύσετε τη σημερινή σας βόλτα και καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα!

Xris Kat είπε...

Καλησπέρα!!! Πολύ ομορφες οι λαμπάδες. Καλή συνέχεια στην δημιουργική αχτιδούπολη. Να απολαμβάνετε την παρέα και τα κουλουράκια με τη φίλη σου.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα στην παιχνιδιάρικη και ανοιξιάτικη Αχτιδούπολη!
Πάντα να είσαι τόσο ευδιάθετη και φρέσκια!
Καλή συνέχεια!!!

marilia είπε...

:):):) Όμορφες είναι! Όσο σε διαβάζω (σε ακούω πήγα να γράψω αυθόρμητα) τόσο βεβαιώνομαι ότι το παρωνύμιό σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

Βούτα ένα σβουριχτό σνουποφιλί.

Υ.Γ. Καμιά πιτούλα βρίσκεται; Γύρισα πεινασμένηηηηηηη

mammy on line είπε...

Αχτιδούλα μου τις ειδα και στο facebook τις λαμπάδες σου. Είναι πολύ όμορφες (πως θα μπορούσαν να μην είναι φτιαγμένες έτσι;) Γεμάτες γούστο και αγάπη.
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

OMΟΡΦΕΣ ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ'''ΑΧ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ'''
ΚΑΛΗ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ''''ΜΙΝΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ, η ζωή είναι σύντομη γλυκιά μου και πολύτιμη..πρέπει να την χαίρεσαι όπως και να έρχεται και να λες κάθε φορά ..δόξα το Θεό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SPYRIDOULA, ευχαριστώωωωω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, όπως είπα και παραπάνω..η ζωή είναι πολύτιμη..μη νομίζεις οτι όλα είναι ρόδινα για μένα..σήμερα πονάω πολύ..όμως..η ζωή είναι ..είναι..όμορφη με τα καλά και τα άσχημα της..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Xris Kat τώρα φεύγω μαζί του να με βοηθήσει στο μαγαζί που τον έχω..πρόχειρο και πρόθυμο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου καλησπέρα..τι κρίμα να μη μπορείς να είσαι κοντά μου να πιουμε καφεδάκι να τα λέμε να γελάμε να ..κάνουμε χαβαλέ Θεσσαλονικιώτικο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia μου το είπα στο Δημήτρη μου και μου λέει:-Πές της να έρθει και θα της φτιάξω ένα ταψί.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, είναι ένα παιχνίδι παιδικό για μένα..φιάχνω κάθε μία διαφορετική!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ 'ΜΙΝΑ μου μη μου στεναχωριέσαι..βρε..για το γιόκα σου σκας; Στρατιώτης πήγε..ε! όταν θα δω τη κόρη μου έτσι θα την ..πατάξω!

anthivolon είπε...

Nα ΄ξερες πόσο σε καταλαβαίνω, πως νιώθω αυτή την αδρεναλίνη της δημιουργίας να σε κυριαρχεί!!! Να ΄σαι γερή Γεωργία μου να το χαρείς και να το απολαύσεις!!!
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

καλη αρχη αχτιδενια μου!σε σκεφτομαι!φιλια βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να νομίζεις πως είμαι καμία χαζομάμα που τρέμει για τον κανακάρι της.Το παιδί είναι σε στατιωτικό νοσομείο για εξετάσεις και μάλλον θα ορκιστεί εκεί,ανυσηχώ για τα αποτελέσματα''''ΜΙΝΑ'''

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα όλα
Φιλάκια ...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, μη νομίζεις οτι κάνω κάτι μεγάλο..είναι κάτι πολύ απλό, σχεδόν τίποτα αλλά μία γωνιά πάλι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασω λαρισα, με τη πρώτη ευκαιρία θα έρθω Λάρισα, πρέπει να δω το φίλο μας είναι άρρωστος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ '''ΜΙΝΑ'''μου συγνώμη, εύχομαι να είναι κάτι περαστικό..Γράψε μου στο μέιλ μου aktida7@gmail.com

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα μου σ' ευχαριστώ..

marilia είπε...

:):) Ευχαριστοφιλάκι και στους δυο σας για την πρόσκληση και τη διάθεση!

Funky Monkey είπε...

Πολύ όμορφες οι λαμπάδες! Καλή συνέχεια, φιλιά!

Fanypap είπε...

Τέλειο ότι κι αν φτιάξεις!!! Καλορίζικο!! Θα πάρω τηλ. να μου πεις τη διεύθυνση να περάσω να σας δω!!!Καλές δουλειές γλυκιές μου!!!Χάρηκα πάρα πολύ για την τόλμη σας!!!Φιλάκια πολλά και στις δυό σας!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα ,είναι όλα πολύ όμορφα μανούλα μου!!φιλιά στη κα Μαίρη!!θέλω κ εγώ λαμπάδα!!