Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Με γεμάτη τη μέρα μου και τη..ψυχή μου !


Θα λέτε σίγουρα ότι σας ξέχασα επειδή τώρα έχω σίγουρα νέο..κοσκινάκι ν' ασχολούμαι...όμως ποτέ δεν ασχολούμαι με κάτι νέο εγκαταλείποντας κάτι που αγαπώ.. Άλλωστε μη νομίζετε ότι ετοιμάζω κάτι μεγάλο..είναι κάτι πολύ πολύ απλό..μία γωνιά θα έλεγα καλύτερα χωρίς πολλά έξοδα.
Βέβαια ο καλός μου Δημήτρης που ..μουρμουρούσε μου τα έφτιαξε όλα..το γραφείο, τη βιτρίνα, το τραπέζι, τα φώτα..όλα..όλα..κι εγώ τον έβλεπα και καμάρωνα μέσα μου γιατί φίλοι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου που τον έχω δίπλα μου και δεν με νοιάζουν ούτε τα πλούτη όλου του κόσμου μαζί!
Εγώ λοιπόν αυτές τις μέρες έχω γίνει..χίλια κομμάτια..μα ..μου αρέσει! Έφτιαξα ένα σωρό λαμπάδες χωρίς ούτε μία όμοια με την άλλη..


Τα βρήκα..μπαστούνια με την ιστοσελίδα (ακόμα δεν την λειτούργησα) γιατί..γιατί..ζόρικα τα πράγματα για μένα ..ανέβασε κατέβασε φωτογραφία. Η καημένη η κοπελιά με ..ανέχεται λόγω της κόρης μου στα σίγουρα!!
Πάντως με την Μαιρούλα το..χαιρόμαστε.. το πανηγυρίζουμε ..το γιορτάζουμε..και αν τα βρούμε μπαστούνια..ε!..τα έχει αυτά η ζωή!
Όμως είχα και άλλα να κάνω..
Έκανα παρεούλα τον εγγονό μου που πάλι ανέβασε πυρετό μα είχα και τη Κλώντη βοηθό.Δεν άντεξα να μη σας βάλω την υπέροχη αυτή εικόνα.


Μεγάλωσα με ένα σκυλάκι κι εγώ..χαίρομαι που και τα τρία εγγόνια μου μεγάλωσαν με τον ίδιο τρόπο, όποιος αγαπά τα ζώα αγαπά και κάθε τι που πονάει και έχει αισθήσεις..
Ο καιρός λίγο μας χαμογέλασε..και ο άνδρας μου ονειρεύεται να πάει στο κτήμα να φτιάξει το θερμοκήπιο..μακάρι ο γλυκός μου..να χαρεί κι αυτός ότι του αρέσει και τον ευχαριστεί..
Εγώ θα έχω δουλειά το Σάββατο..έχω να φτιάξω τα πετσετάκια που θα στολίσω στο μαγαζί!!!!!Έχω να φτιάξω και ένα σωρό μικροπράγματα...έχω να φυλάξω τα τρία μικρά, με έχουν καλέσει και το βράδυ για κουβεντούλα και παρεούλα..
Φίλοι μου αγαπημένοι, σας εύχομαι ολόψυχα καλό ΣΚ να περάσετε όπως ακριβώς το ονειρεύεστε και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται τα όνειρα να είναι "χρυσά" για να είναι όμορφα..
Αχτιδένια φιλάκια..σε όλους σας...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ'''
ΟΘΕΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ'''''
ΜΙΝΑ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ

Άννα είπε...

Ολα να σου πανε καλά και για σένα και για τον καλό σου!
Και πάντα έτσι Αχτίδα μου: τα πιο ωραία στη ζωή, δεν αγοραζονται!
Καλο σκ!

Funky Monkey είπε...

Περαστικά στον μικρούλη σας! Καλό Σ/Κ, Αχτίδα, φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ τι καλά μανούλα μου!!!άντε κ καλή αρχή!!!όλα καλά θα πάνε!!χαίρομαι που νιώθεις κ πάλι δημιουργική όπως σου αρέσει πάντα!!

Marina είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο!!! Πάντα χαρές!!!

nikol είπε...

Αχτίδα μου χαίρομαι πολύ για σένα , είναι σπουδαίο να νοιώθεις δημιουργική , σου εύχομαι να το χαρείς με την καρδιά σου.
Φιλιά καλό Σ/Κ

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Ευχομαι όλα να είναι όμορφα χαρούμενα και να έχετε άφθονη διάθεση για δημιουργία διότι αυτή αναπτερώνει το ηθικό και τροφοδοτεί την ελπίδα για μία ευχάριστη και χαρούμενη ζωή!!!Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και καλό Σαβ/κο!!

OLINA M είπε...

Κούκλος είναι ο ατιμούλης!!
Είπαμε....ομορφόσογο!
Η χαρά σου είναι μεταδοτική, το ξέρεις. Αν είχα και τη μισή από τη δική σου ενέργεια, καλά θα ήταν!
Φιλάκια σε όλους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ ΕΥΒΟΙΑ, καλημέρα γλυκιά μου με το καφέσ το χέρι και έτοιμη να αναλάβω τον..εγγονό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα μου σε περιμένω όποτε μπορέσεις να τα πούμε, θα καλέσω αν θες και φίλες να κάνουμε...τζερτζελέ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Funky Monkey, χα! χα! ποιός από όλους..τώρα έχω άρρωστο και τον άλλο "μικρό" Δημητράκη!!!Περαστικά να είναι, τώρα πάω να τον παραλάβω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου εσύ ξέρεις οτι είναι απλά ένα..κέφι για μένα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου καλημέρα, όλα καλά γλυκιά μου .Τι καιρό κάνει στο Βέλγιο, όλα μου το θυμίζουν εδώ πλέον;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nikol μου θέλω να νοιώθω δημιουργική και χρήσιμη όσο μπορώ θέλω να αισθάνομαι ότι "ζω"

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου, καλημέρα δημιουργική φίλη μου καλά να περάσεις κι εσύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M μου μη πολυχαίρεσαι εσύ..μάντεψε ποιόν θα σου φέρω μάλλον μαζί μου το, βράδυ!!!Ετοίμασε κλουβί με κλειδαριά!

Ανώνυμος είπε...

@ Τένια από Κέρκυρα, Αχτιδούλα μου το Πάσχα μπορεί να ανέβω και θα έρθω να σας δω όλους, θα σου φέρω και τα γλυκάκια που αγαπάς τα Κερκυραίκα..