Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Φτιάχνοντας Πασχαλινά στεφάνια!




Το πρωί είχα τη χαρά να δεχθώ τη φίλη μου Αρετή με τον άνδρα της το Σπύρο..Τη θυμάστε την Αρετή;..κάποτε προσευχηθήκαμε γι' αυτήν, ενώσαμε την πνευματική ενέργεια μας ..όλοι μαζί..για να της ευχηθούμε να τα βγάλει πέρα με το ακατόρθωτο..
Ο καιρός εκείνος έγινε παρελθόν, τα κατάφερε ,η Αρετή είναι μια γλυκιά φίλη από τότε..μία αγαπημένη φίλη που γνώρισα μέσα από ένα δικό της μέιλ.. Εκείνες τις μέρες αποδείξαμε μέσα από το μπλοκόσπιτο μου οτι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά..Αυτό σκέπτομαι κάθε φορά που την βλέπω, τη φιλώ και περνώ λίγη ώρα μαζί της.. Αρετή μου σ' αγαπώ και το ξέρεις.

Μπλέχτηκα φίλοι μου..τώρα το νοιώθω..μα δεν λέω κουβέντα γιατί τα ήθελε ο..κ....ος μου!!! Τι να πρωτοπρολάβω..σσσσσσσσσσσσσσσσ!  Λέξη μη πείτε..γιατί αν το ακούσει ο Δημήτρης μου αλίμονο μου!( Σήμερα πήγε μόνος του στο κτήμα).
Σας αρέσει το στεφανάκι το Πασχαλινό μου;...και ασορτί λαμπαδίτσα δίπλα !Τελικά δεν αισθάνομαι την ίδια αγάπη για το νέο μου χώρο όπως το παλιό μου εργαστήρι μαγαζί..ίσως γιατί εκεί ζωγράφιζα  ενώ εδώ δεν ασχολούμαι με κάτι παρά με επαφή με κάποιο πελάτη . Ευτυχώς που υπάρχει η φίλη μου η Μαιρούλα γιατί ..πάλι σπίτι στο μικρό μου δωμάτιο εργαστήρι είμαι για να φτιάχνω..
Είμαι και ..γιαγιά μη το ξεχνάτε..με κοιτούσε σήμερα ο μικρός που έφτιαχνα στεφάνια και με ρωτούσε αν ..πονούσαν τα πουλάκια που κολλούσα!!! 
Τα παράτησα λοιπόν τον πήρα αγκαλιά, γεμίσαμε και μια γαβάθα με ..καλαμπόκι βρασμένο και το τρώγαμε με τα κουταλάκια..παίζοντας ένα παιχνίδι με ..παπάκια στον υπολογιστή.
Η κόρη μου είχε πολλή δουλειά και ήρθε αργά να τον πάρει πριν λίγο.. Χαίρομαι γι' αυτήν, δικαιωθήκαμε  δυο μας για το ρίσκο της απόφασης της..χθες ήρθαν από ένα περιοδικό γνωστό και της τράβηξαν φωτογραφίες του μαγαζιού γιατί η συντάκτρια τυχαία δοκίμασε την προηγούμενη μέρα την υπέροχη (αχ!βαχ! ) τάρτα λεμονιού της.  Όταν θα βγει θα σας δείξω τις φωτογραφίες η..χαζομαμά. Είδατε..όσο χρονών να γίνει το παιδί σας..θα είστε πάντα χαζομαμά γι΄αυτό..σας το διαβεβαιώνω..καρατσεκαρισμένο!
Αχτιδένια φιλάκια..πάω να κάνω μπεσαμέλ επάνω στο παστίτσιο του Δημήτρη μου !

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΑ'''ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ''''
ΜΙΝΑ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ

Nena είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ

Magia da Inês είπε...

Passei para uma visitinha e deixar um abraço carinhoso.
Bom fim de semana!
Muita paz e muitas alegrias!
♫♫° ·.♪

Marie είπε...

Πανέμορφο σετάκι Αχτίδα μου!!! Ο μικρός ρώταγε αν πονάνε τα πουλάκια ε? Χα χα χα χα χα!!!!!! Καλή δύναμη γλυκιά μου και καλή συνέχεια στις πανέμορφες δημιουργίες σου!!! Καλή σου μέρα!

Valavani είπε...

Είναι παρα όμορφες οι δημιουργίες σου!!!!Είσαι μια τοσο γλυκιά μανούλα!!!!!!και μια φοβερή γιαγιά!!!!

Ριτα Τρικαλα είπε...

πανεμορφες οι δημιουργιες σου Αχτιδα μου.Καλες δουλειες να πανε ολα καλα και παντα δημιουργικη!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλημερούδια,ηλια-Αχτίδα μου!!!Πάντα ομορφιές φτιάχνεις και πάντα ομορφιές μας δείχνεις!!!Χαίρομαι που δικαιώνεστε μανούλα και κορούλα!Τι περηφάνεια για εσάς,και τι καμάρι για τους αγαπημένους σας!!!Σας καμαρώνουμε κι εμείς,να ξέρεις!!!Σε φιλώ γλυκά κατάμουτρα κι εσύ να μου φιλήσεις το ζαχαρένιο εγγονό ;-)

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλημέρα...όμορφο το στεφάνι και οι λαμπάδες.

Xris Kat είπε...

Καλημέρα Αχτίδα. Το σετάκι λαμπάδα και στεφανάκι πολύ όμορφα. Εχουν χαρουμενα χρώματα και οι πασχαλίτσες είναι πολύ γλυκα. Συγχαρητήρια για την κόρη σου!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΙΆΖΟΜΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ..ΓΥΡΙΣΜΟ, ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Αχτίδα για μας τα παιδιά μας δεν μεγαλώνουν ποτέ εχουν σταματήσει τον χρόνο σε μία ηλικία που μας βολεύει !!Ταυτίστηκα με την αγκαλιά και το παιχνίδι με τον μικρό!!!Ευχομαι πάντα να περνάτε χαρούμενα και όλα να κυλούν κατ' ευχήν!!! Φιλάκια πρωινά και μια μεγάλη καλημέρα

Funky Monkey είπε...

Και τα δύο είναι πανέμορφα και εντυπωσιακά! Μπράβο!

Όσο για το νέο σου χώρο, σιγά-σιγά θα τον αισθανθείς όπως και τον παλιό - είναι αρχή ακόμα! Έχει σίγουρα να σου δώσει και έχεις να του δώσεις κι εσύ πολλά στην πορεία... Φιλιά, καλό Σ/Κ να έχεις.

Ανώνυμος είπε...

πολλα γλυκα φιλια!πανεμορφα οσα εκανες!μπραβο για την ιωαννα!βασω λαρισα

Hfaistiwnas είπε...

Όλο στη χειροτεχνία μας είσαι! Μπράβο! Καλά κάνεις! Τουλάχιστον γεμίζεις τις ώρες σου!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,χαίρομαι πολύ για τη Ιωάννα μανούλα !!όλα καλά λοιπόν!!τι όμορφα που είναι~!τα στεφανάκια τα λατρεύω!!αλλά πήρα ένα ετοιματζίδικο..θέλω κ εγώ από τα χεράκια σου!!

το στεκι της σοφιας είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ