Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μάλλον ..αποχαιρετώ την ίωση!



Λιγάκι καλύτερα σήμερα φίλοι μου και το οφείλω ίσως περισσότερο στο καλό μου σύντροφο που με ..πασάλειψε με όλο το Βιξ χθες βραδάκι που στη κυριολεξία είχα το μαύρο μου το χάλι.
Έτσι σήμερα σηκώθηκα πολύ καλύτερα και κυρίως κοιμήθηκα χωρίς να βήχω ( λέτε να μη το κατάλαβα αυτό;). Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είμαι και στα..χάι μου !
Μα ..καιρός είναι αυτός φίλοι μου..θα πλαντάξω..σαν την άδικη κατάρα γυρνούσα μέσα στο σπίτι σήμερα.
 Το πρωί που ξύπνησα λοιπόν καλύτερα και είδα τον άνδρα μου να ετοιμάζεται για το μαγαζί της κόρης μας έτρεχα από πίσω του μαζί με τη..Κλώντη και μισομουρμουρούσα να με πάρει μαζί του... Τον ..τουμπάρισα με το γνωστό  περίλυπο ύφος μου της ..απόλυτης δυστυχίας.. Ντύθηκα..κατέβηκα..μα ..γύρισα πίσω μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο γιατί κατάλαβα ότι θα ήμουν σαν ..γελοιογραφία με τη κούτα τα χαρτομάντιλα υπό μάλης!
Σπίτι λοιπόν..μία προσπάθεια να ζωγραφίσω..λίγο σερφάρισμα χωρίς πολλή διάθεση ..λίγο παιχνίδι στη Φάρμα..μία προσπάθεια να διαβάσω από το βιβλίο που μου έφερε δώρο η Ποδηλάτισσα..και..ρακόμελο! 
Η φίλη μου η Ιουλία από τη Κρήτη μου έστειλε πεσκέσι τα υπέροχα λεμόνια της και τσικουδιά που ομολογώ ότι την αγαπώ. Λοιπόν..μέσα στο τσάι του βουνού βάζω λίγο μέλι και λίγη τσικουδιά και..πιστέψτε με είναι ένα καλό φάρμακο για το λαιμό και το κρύωμα!
Είδατε τι τραβάει ο άνδρας μου;..παλιογκρινιάρα είμαι...Όχι φίλοι μου..μόνο σε σας τα λέω..ποτέ δεν χάνω το χαμόγελο μου μέσα στο σπίτι..λίγο ..παραπονιάρα;..ε! ναι..το έχουν τα μοναχοπαίδια...
Αύριο λοιπόν θα είμαι καλύτερα, ο γιατρός είπε ότι είναι μία ίωση που κρατά 4 μέρες..Λοιπόν..ετοιμαστείτε..θα γυρίσω δριμύτερη!!
Αχτιδένια φιλάκια..α!..όχι!!!..μη σας κολλήσω!!!

20 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χαχχα εδώ πες ότι θες!
Ευτυχώς αυτές είναι περαστικές οι καταστάσεις και αύριο μεθαύριο θα είσαι περδίκι! χαχαχα!
ΜΕ υπομονή!

ElenArt είπε...

Περαστικά σου Αχτιδούλα μου....εεεε...τί να κάνουμε ???...έχετε και μικρά εγγόνια που σας κουβαλάνε διάφορα....ενώ εμείς που δεν έχουμε τίποτα ακόμα....ΒΡΑΧΟΣ.....χα χα χα...πολλά φιλιά.

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Καλή Σαρακοστή και περαστικά. Φιλάκια

lila είπε...

Περαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλημέρα, έτσι νόμιζα όμως ακόμα δεν είμαι καλά δυστυχώς έχω μια μύτη..πατάτα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenArt και ο εγγονός μου και η κόρη μου η Ειρήνη είναι άρρωστοι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιούλα Δημιουργίες χαράς, καλημέρα και ευχαριστώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ lila, καλημέρα Λίλα μου να είσαι καλά!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Υπομονή Αχτίδα άλλη μία μέρα είναι θα περάσει και μετά ποιός σε Πιάνει!
Καλημέρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου σ' ευχαριστώ, είμαι..έτσι κι έτσι!!!!!

mammy on line είπε...

Καλή Σαρακοστή και ήρθα ξανά να σου πω περαστικό να είναι και να σου δώσω βραβειάκι.Έλα μια βόλτα από το σπιτάκι μου αν δεν σου κάνει κόπος....http://mammy-on-line.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7605.html

ο παρατηρητης είπε...

αχ τυχερη και εγω χαλια ειμαι αλλα εχω πολυ βηχα ακομα για να σταθω καπου καλα ευτυχως μονο δεκατα αντε και με μια τσικουδια ζεστη να σου φυγει οτι εχεις
περαστικααααααα

Ανώνυμος είπε...

Περαστικα σου,μια παο τα ιδια!!!
Αυτη η ιωση!!!
Διαβαζοντας καποιες αναρτησεις σου ομως θα πω δυο πραγματα.
Οντως εισαι παραπονιαρα και δεν πρεπει .ΓΙατιπολυ απλα εισαι τυχερη που εχεις τετοιον αντρα διπλα σου και δεν υπαρχει αναρτηση που να μην τον αναφερεις.
Τι σπουδαιο!!!
Οποτε.....
:) Maria

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλή σαρακοστή μανούλα μου!!κ εγώ κάπως έτσι είμαι εδώ κ μέρες..θα περάσει κ αυτό θα πέράσει!!ανυπομονώ να βρεθούμε το πάσχα!!θα είμαι όλες τις διακοπές μου πάνω.φιλάκια!!σας αγαπώ!!πόσο μου λείπετε...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ο παρατηρητης, από συνάχι..μελιτζάνα μύτη, από βήχα..πάω καλύτερα με ένα φυτικό σιρόπι που πήρα, από διάθεση..έτσι κι έτσι..Ευτυχώς που κάνω σπάνια πυρετό..ούτε καν στις εγχειρήσεις μου.Περαστικά σου και σένα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, καλέ ευχαριστώ για το υπέροχο αρκουδάκι βραβείο..και για το γεγονός ότι με ξεχώρισες, με κολάκεψε και με συγκίνησε κοριτσάκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria μου ..ναι ..είμαι λιγάκι μα ποτέ δεν το δείχνω στους γύρω μου, ποτέ..ιδιαίτερα στους ανθρώπους που αγαπώ.Δεν νομίζω οτι η λέξη η κατάλληλη είναι ..παραπονιάρα..καλομαθημένη θα έλεγα περισσότερο..ναι..αυτό σίγουρα,

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου ανησυχώ για σένα..θα σε δω το Πάσχα; θα έρθετε Θεσσαλονίκη;

Dee Dee είπε...

αχτιδουλα μου, καιρο εχω να περασω και σε βρισκω αρρωστουλα. Ευχομαι γρηγορα περαστικα και ξανα δραστηρια και γεματη ενεργεια οπως εισαι συνηθως :)

Τι υπεροχο το μαγαζακι της Ιωαννας. Μου αρεσε τοσο πολυ απο τις φωτογραφιες που ειδα. Καλη επιτυχια να εχει!!! Νομιζω της ταιριαζει πολυ αυτο που επελεξε!!! Καλες δουλειες και να την γεμισει οπως το ονειρευεται!!

Πολλα φιλια αχτιδουλα μου!

Ειρήνη Ε. είπε...

Περαστικά σου, Αχτίδα! Αυτή την εποχή, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, που ταλαιπωρούν μεγάλους και παιδιά. Να γίνεις γρήγορα καλά και να επανλέθεις δρυμήτερη!
Καλό βράδυ.