Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μου αρέσει να δημιουργώ..


Σας το είπα..είμαι σε κατάσταση πλήρους εργασίας, στο φόρτε μου..ασχολούμαι με τα..πάντα..και μην αναρωτιέστε πως το κάνω αυτό..ούτε εγώ δεν ξέρω..λες και κυλά μέσα στο αίμα μου η κίνηση και η εναλλαγή ασχολιών.
Μία ακουαρέλα λοιπόν θαλασσινή επί της ευκαιρίας που βρήκα φθηνές σχετικά κορνίζες με λευκό πλαίσιο στο εσωτερικό της.. Βέβαια η ζωγραφική μου ήταν λιγάκι μεγαλύτερη μα..την έκοψα η άκαρδη χωρίς τύψεις !


Η ..εναλλαγή που λέγαμε...ανάγλυφο με λουλούδια και φύλλο χρυσού και δύο παιδικά σε μία σειρά που δοκιμάζω.. Το..βασίλειο μου άνω κάτω..μα νοιώθω όμορφα.


Σήμερα τι ..Αγίου Βαλεντίνου μου λέτε...στους γιατρούς στην Εξπρές πήγαμε για έλεγχο το..ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής που έλεγε η γιαγιά μου...δώσαμε το αιματάκι μας, κάναμε τη βόλτα μας στη παραλία για λίγο μα..κρύο βρε παιδάκι μου...σπίτι τρεχάτοι!!
Αναρωτιέστε τι δώρο μου έφερε ο καλός μου  ( δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσει με τη δική μου άποψη για τη γιορτή) δεν σας το λέω που να με ..σταυρώσετε γιατί ..είναι δώρο που μόνο ένας σε..εφηβικό επίπεδο θα έκαμνε στο..κορίτσι του!!!
 Πάντως μετά τη κατσάδα μου έφερε και λουλούδι που έκοψε από την Υπομονή του που την αγαπά ιδιαιτέρως!!!


Η καλή μου Κλώντη παρεούλα στο εργαστήρι μου και στη δουλειά μου.


Δεν σας το κρύβω..αισθάνομαι όμορφα..έχω άγχος μα..αισθάνομαι όμορφα..αν είχε και ήλιο θα αισθανόμουν καλύτερα..αν μας κάνανε και αύξηση στη σύνταξη του άνδρα μου θα αισθανόμουν ακόμα πιο όμορφα μα..όλα θα πάνε καλά..
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου!

21 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα να περνάς
Φιλάκια ...

princess είπε...

Αχτιδούλα μου τι όμορφος πίνακας! Λατρεύω τέτοια έργα όταν απεικονίζεται το ελληνικό στοιχείο! Πολύ θα μου άρεσε να ζωγραφίσεις κι ένα έργο όπως αυτό, με βουνά και δέντρα, με παλιά σπίτια, αυλές και ελληνικά παραδοσιακά λουλούδια (όπως γεράνια)!!!! Σε φιλώ!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Οι δημιουργίες σου όπως πάντα πολύ όμορφες!!!
Ο καλός σου ήμουν σίγουρη ότι το δωράκι σου θα το έφερνε, και μπράβο του!!!
Ετσι τρυφερός να είναι πάντα!!!!
Να περάσετε πολύ όμορφα!
Φιλιά!

myStickland είπε...

'Oμορφες δημιουργίες!
Πάντα να ειστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!
φιλάκια!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Πανέμορφη η υδατογραφία σου !!Θέα από ενα ανοιχτό παράθυρο!!!είσαι καταπληκτική Αχτίδα μου!!! και περιμένω τα μισοτελειωμένα με ενδιαφέρον!!!Και τι όμορφα ανακατωμένο το εργαστήριό σου! το ζήλεψα..... Φιλάκια και καλό βραδάκι

vivi ka είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου!! Τι όμορφος πίνακας! Πως μπόρεσες να τον κόψεις χωρίς τύψεις; Με πονέσε και που το άκουσα. Θα μου άρεσε τόσο πολύ να ζωγραφίζω! Η Κλώντη στο εργαστήρι μαζί σου και η Νάλα μου ξαπλωμένη στα πόδια μου ανυπομονεί να αφήσω τον υπολογιστή μήπως την βγάλω καμιά βολτίτσα!! Πάντα αγαπημένοι με τον καλό σου! Φιλιά!!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Πολυ ομορφα ολα τα εργα σου Αχτιδα μου/το ξερεις και χωρις να στα λεμε/να δωσεις φιλακια στη θεα που ποζαρει[κλωντη καλε]να εισαι καλα με τον αντρουλη σου και του χρονου να μας πεις το δωρο που θα σου κανει.Καλο σου βραδυ.

Craftlandgr είπε...

πολυ ομορφα τα εργα σου!!!και το σκυλακι σου,η καλυτερη παρεουλα!!το πηρες το δωρακι σου τελικα ε;μια χαρα!!παντα καλα να ειστε και αγαπημενοι!!

Ανώνυμος είπε...

τελειες οι δημιουργιες σου αχτιδα μου!! οσο για το δωρακι σου δεν μπορει να ειναι πιο εφηβικο απ αυτο που μου εκανε ο καλος μου. μου εφτιαξε ενα cd με τα αγαπημενα μου ερωτικα τραγουδια! παλια οταν ειχαμε πρωτογνωριστει μου ειχε φτιαξει αντιστοιχη κασετα (περασαν τα χρονια χεχε) να τους χαιρομαστε ολες οτους αντρες μας! βιβη

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου υπεροχα ολα οσα εκανες και ναι θελω το κομματι της ζωγραφικης που εκοψες!!!εισαι υπεροχη φιλακια βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου τελεια οσα εκανες!υπεροχα ολα!πολλα φιλακια βασω λαρισα

Hfaistiwnas είπε...

Χρόνια σας πολλά! Όλα καλά θα πάνε ναι! Να έχουμε υγεία πρώτα!

Memaria είπε...

Διάβασα και την άποψή σου για τη σημερινή μέρα, αλλά θα σας ευχηθώ να είστε πάντα ευτυχισμένοι..και αύξηση στη σύνταξη εύχομαι!!
Να είστε πάντα καλά!!
Καλά οι δημιουργίες σου δεν το συζητώ, είναι όπως πάντα υπέροχες!
Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...


Οσο περνάει ο καιρός τα ραδιόφωνα των FM μου προκαλούν υπνο,ουτε ο καφές δεν με πιάνει.Και καλά στο αυτοκίνητο,που δεν υπάρχει δυνατότητα να ακούσεις webradios.Στο σπίτι ,στο γραφείο ή στην δουλειά δεν εχετε βαρεθεί να ακούτε τα ίδια και τα ίδια?? Ποσο πίσω εχουμε μείνει στην Ελλάδα??? Όχι ότι τα webradios στην χώρα μας είναι καλύτερα.Μετά από αρκετό “ψαξιμο” ακούω μόνο 2,ανάλογα τι μουσική θέλω να ακούσω. www.radiopoint.grwww.offradio.grΕίναι τα αγαπημένα μου ραδιόφωνα γιατί επιλέγουν την μουσική ,δεν ακούς συνέχεια τα ίδια τραγούδια και εχουν ενημερωμένες σελίδες.Μέσα στα ξαναζεσταμένα Hits που επιλέγουν οι άλλοι εμφανίστηκαν αυτά τα 2 webradios που εχουν “φρέσκιες” απόψεις για τα πράγματα.Για να μην κολλάει το μυαλό ολο στα ιδια και στα ιδια.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!! ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα, καλημέρα!! Παρασκευή σήμερα και όσο βροχερή και αν είναι η ημέρα σήμερα έχουμε ένα σαββατοκύριακο να ασχοληθούμε με όλα όσα μας φτιάχνουν την διάθεση έστω και αν μείνουμε μέσα στο σπίτι!
Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές??? Πώς σου πήγε το χέρι και έκοψες τον πίνακα αυτό Αχτίδα μου. Εγώ πονάω και μόνο στην σκέψη, φαντάσου πώς θα ήμουν εάν έπρεπε να το κάνω κιόλας... Υπέροχος πίνακας με φανταστικά χρώματα και δείχνει όλη την ελληνική ομορφιά!!! Εχω κάνει κι εγώ ένα παρόμοιο κέντημα, το κοιτάζω και ταξιδεύω στο απέραντο γαλάζιο!.
Καλό σαββατοκύριακο, και όπου ναναι έρχεται και η άνοιξη.... Οι αμυγδαλιές είναι ολάνθιστες!!! Δεν μπορεί να μας κρυφτεί άλλο, θα έρθει κι αυτή!!!
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα απο Αθήνα,απο το www.radiopoint.gr
Σας στέλνουμε ενα τραγούδι που σίγουρα θα σας αρέσει.
http://www.youtube.com/watch?v=f4dzzv81X9w

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ RADIOPOINTS ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ! ΑΙΝΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ RADIOPOINTS ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ! ΑΙΝΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ

Pepi είπε...

Ολοζώντανα τα χρώματα στον όμορφο πίνακά σου! Και μην τον ..μαλώνεις τον Δημήτρη! Καλά κάνει και σου κάνει τέτοια "εφηβικά" δωράκια ! Εξάλλου, και οι δυο, δεν περιμένετε την 14η Φεβρουαρίου για να "γιορτάσετε" την αγάπη σας!!! Φιλάκια και καλό Σ/Κ να'χετε!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,όλα είναι όμορφα αυτά που φτιάχνεις μαμ,,γιατί τα αγαπάς!!!το κλωντούλι είναι κουκλί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ??? ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑ???