Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ας μιλήσουμε για ..Έρωτα λοιπόν φίλοι μου


Αυτές τις μέρες βομβαρδίζομαι από παντού από ερωτικές προσφορές, ερωτικά μηνυματάκια, υπέροχες εικόνες στο face book, αφίσες στους δρόμους.. Βέβαια δεν θα αρνηθώ ότι μου αρέσουν όσα βλέπω μα πάλι σαν ..πεισματάρικο  γαϊδούρι δεν πάω αντίθετα με τη γνώμη μου για τη γιορτή αυτή. Προσέξτε..δεν διαφωνώ για την έννοια..για το όνειρο..για την ουσία της λέξης..διαφωνώ με την ΜΙΑ ημέρα..
Ας μιλήσουμε για ..Έρωτα λοιπόν φίλοι μου ..Όχι γιατί υπάρχει ο ξενόφερτος αυτός  Άγιος Βαλεντίνος που αν το ψάξετε σε ..βάθος θα δείτε ότι είναι συνώνυμο της εμπορικής εκμετάλλευσης, αλλά γιατί..ο Έρωτας είναι και θα είναι πάντα..Ο ...Έρωτας φίλοι μου!
Αυτή τη γιορτή την γνώρισα πριν...38 χρόνια όταν παντρεύτηκα τον άνδρα μου που ζώντας στο εξωτερικό είχε τις γιορτές και τις συνήθειες τους.. Νέα τότε ξαφνιάστηκα στην αρχή ..την διασκέδασα μετά..κολακεύτηκα από τα δωράκια, ο άνδρας μου πάντα ήταν ειδικός σε κάτι τέτοια..Γιορτή του Έρωτα είπα..άλλωστε πως θα μπορούσα να πω λέξη άλλη εγώ που άλλαξα πατρίδα και ζωή για ένα Έρωτα...!
Ναι..τον γνώρισα..τον Ένα..τον  μοναδικό..τον έζησα..τον απόλαυσα..και δεν ντρέπομαι να πω ότι τον ζω ακόμα έστω και αν τώρα του δώσαμε ένα σκαλοπάτι πιο υψηλό να ανεβεί  στη ζωή μας..  του δώσαμε τη τέλεια μορφή του στην εξέλιξη  και τον ονομάσαμε ..Αγάπη..
Όμως..αρνούμαι να του δώσω Άγιο και μέρα..γιατί είναι κάτι που θέλω να το ζω καθημερινά στη ζωή μου.
Έρωτας..τι είναι άραγε;..ψάχνω στις αναμνήσεις μου να θυμηθώ την αλλαγή που μου έφερε τότε..μέσα από μία βαλίτσα γράμματα..ένα πάρε δώσε 1 1/2 χρόνου..Σκέπτομαι αν θα ήθελα να αλλάξω κάτι από εκείνη την Αναστάτωση..δεν βρίσκω ούτε το παραμικρό..ακόμα και τα δύσκολα..τα εμπόδια..κι αυτά είχαν τη γλύκα τότε..γιατί..γιατί..ήταν ο Έρωτας φίλοι μου.. ο Έρωτας!!!!!!
Σήμερα..εκείνος 66..εγώ 60..τότε..εκείνος 29..εγώ ..22..τίποτα δεν υπήρχε γύρω μας εκτός από εμάς τους δύο..γιατί ο Έρωτας φίλοι μου είναι εγωιστικός,απόλυτος, τυφλός..βλέπει μόνο όσα εκείνος θέλει να βλέπει ..πατάει επί πτωμάτων πολλές φορές..
Η Αγάπη ..είναι κάτι το άλλο..είναι  καθάριο νερό..πηγή προσφοράς και κατανόησης, τα μάτια είναι ορθάνοιχτα , και οι πράξεις ανιδιοτελείς..
Σπάνια ένας έρωτας έχει τη τύχη να ζήσει το προσωπικό του μύθο, να γίνει ιστορία για εγγόνια,ανάμνηση στο γέρμα της ζωής..και αν τελικά έχει αυτή τη τύχη τότε..ξαναγίνεται Έρωτας βασανιστικός όχι για τη λάμψη και τη τρέλα των αισθήσεων αλλά για το φόβο ότι ο χρόνος είναι πλέον θολά άγνωστος μπροστά μας και ο πανικός του "χωρισμού"μεγάλος..
Δεν χρειάζεται Άγιος Βαλεντίνος φίλοι μου..δεν χρειάζεται μέρα ειδική και εμπορική γιορτή . Έρωτας χρειάζεται κάθε μέρα και στιγμή στη ζωή μας για κάθε τι..για τα πάντα.. Πάθος, λαχτάρα, φόβος, χτυποκάρδι, αναμονή στους δείκτες του ρολογιού που λες και κόλλησαν στο ίδιο σημείο..
Παντού βλέπεις τα δικά του(της) μάτια , η φωνή τους άγγιγμα γλυκό στη ψυχή σου..Θυμάμαι να περιμένω πίσω από τη πόρτα το ταχυδρόμο για το γράμμα του, θυμάται γελώντας ότι ήθελε να..αυτοκτονήσει ( ο θεότρελος ) γιατί δεν έλαβε δικά μου μία εβδομάδα.... ( καλέ..απεργία είχαν τα ταχυδρομεία!!)
Τώρα μου φέρνει κλεμμένο λουλούδι από το ..πάρκο της γειτονίας, μου μαγειρεύει το φαγητό που αγαπώ, με προσέχει όταν πονάω..Τώρα εγώ πονάω όταν πονάει..χτυποκαρδώ όταν αργεί με το αμάξι, αρρωσταίνω με κάθε του τσιγάρο, προσέχω κάθε σύσπαση του προσώπου του για να δω αν θέλει κάτι..Άλλαξε ο Έρωτας;..Ίσως!
Προ ημερών βλέποντας τηλεόραση μου κράτησε το χέρι και μου είπε:- Πως θα είναι η ζωή σου χωρίς εμένα αν τύχει και φύγω πρώτος;..κι εγώ του απάντησα:  -Για ποια ζωή μου μιλάς;
Αυτό φίλοι μου είναι το..2ο σκαλοπάτι του Έρωτα αν σας διαρκέσει..Σας το εύχομαι ολόψυχα..Είναι δώρο Θεού όσο και αν διαρκέσει.
Άστε στην άκρη λοιπόν τις καρδούλες για τον Άγιο Βαλεντίνο της μίας μέρας...Το δώρο σας γι' αυτή τη μέρα;..μα τι περισσότερο αξίζει από την αφοσίωση και την ειλικρίνεια σας σε όποιον αγαπάτε...και να θυμάστε πως ο Έρωτας είναι όπως και η Ζωή.. Μοναδικός... αρκεί να είναι αληθινός..
Αχτιδένια φιλάκια..και συγχωρέστε με εσείς οι νέες..δεν θέλω να χαλάσω το όνειρο της γιορτής..απλά να του δώσω τη πραγματική του θέση .

39 σχόλια:

Maria Villioti είπε...

Τίποτα δεν άλλαξε...έρωτας ήταν και τότε, έρωτας είναι και τώρα. Να'στε καλά Αχτιδούλα μου και να ζήσετε πολλά ακόμα όμορφα χρόνια μαζί!!!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Τα ειπες ΟΛΑ που δεν μπορω να προσθεσω απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.Η αγαπη αυτη ειναι πιο πανω κι ακομα περισσοτερο τωρα.Να ειστε καλα Αχτιδα.Φιλακια!!!1

Hfaistiwnas είπε...

Βρε μην σκέφτεστε τέτοια!
Να είστε πάντα ερωτευμένοι! :)

Unknown είπε...

Καλημέρα Γεωργία,

εύχομαι να πάνε όλα καλά και
καλές δουλειές


Παναγιώτα

thomi είπε...

νομιζω οτι προς τα κει οδευουμε με το γιωργο μου αχτιδα μου!
10 χρονια μαζι κι ο ερωτας καλα κρατει..μακαρι να σας μοιασουμε και στα χρονια!
καθε μερα κανουμε κατι μικρο ο ενας για τον αλλον , καθε μερα βαζουμε κι ενα λιθαρακι στον ερωτα μας, μου αρκει να τον εχω διπλα μου, του αρκει ενα χαμογελο μου!
απολαυστικη η αναρτηση σου!

Ανώνυμος είπε...

Ίσως είναι μόνο η ευκαιρία να εκδηλωθούνε τα νεαρούδια, τα ντροπαλά.Τα αποκαλώ νεαρούδια, καθότι εγώ 60 Φεβρουαρίων, τέλος του μηνός. Άμα ντρέπεσαι και λίγο, ε, ευκαιρία είναι η μέρα. Η Αγάπη όμως, δεν περιμένει τη μία μέρα να εκδηλωθεί. Και εγώ με τον άντρα μου 30 χρόνια τώρα, ακόμα σ'αγαπώ μου λέει. Μακάρι να το ζήσουν και άλλοι, όπως και εμείς. Σοφία

Αντυ είπε...

Η ουσία κυρία Αχτίδα αυτή είναι που μένει. Τα γράψατε πολύ πολύ όμορφα.. Πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε!
Πολλά πολλά φιλιά

BUTTERFLY είπε...

Συγκινηθηκα! Μα τω Θεω με εκανες να κλαψω!

Craftlandgr είπε...

αχ τι καλος ο αντρουλης σου!!παντα να ειστε ερωτευμενοι!!!!συμφωνω μαζι σου,ο ερωτας πρεπει να γιορταζεται καθε μερα και οχι μονο την συγκεκριμενη!!!

Mani di fata είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ! ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,Η ΣΚΕΨΗ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ,ΠΟΣΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Η ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ...ΜΑΚΑΡΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αχτίδα μου σου εύχομαι να είσαι πάντα ερωτευμένη και αγαπημένη με τον καλό σου!
Φυσικά η αγάπη είναι πολύ δυνατό συναίσθημα, και φυσικά έχει διάρκεια και δεν γιορτάζεται μόνο μία μέρα τον χρόνο.
Ομως γιατί να "αφορίζουμε" την συγκεκριμμένη μέρα??
Μήπως δεν γιορτάζουμε ξεχωριστά την γιορτή μας ή τα γενέθλιά μας??
Εκείνη την ημέρα δεν μαζεύουμε από φίλους και γνωστούς περισσότερες ευχές από ότι τις άλλες μέρες??
Δεν δεχόμαστε λουλούδια, γλυκά ή δωράκια??
Αυτό δεν σημαίνει ότι τις υπόλοιπες μέρες μας νοιάζονται και μας αγαπάνε λιγότερο.
Ξενόφερτος ο Αγιος Βαλεντίνος, αλλά εμένα μ' αρέσει που βλέπω ζευγαράκια (ιδιαίτερα νέα παιδιά) να ανταλάσσουν καρτούλες και μικροδωράκια, ή και ένα λουλουδάκι έστω.
Το βρίσκω πολύ γλυκό και τρυφερό και σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι μόλις τελειώσει η μέρα όλα τα αισθήματα θα εξανεμιστούν.
Κι αν μια μέρα δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε λίγο παραπάνω τον έρωτα, δεν είναι άσχημο, ουτε κακό πιστεύω.
Σε φιλώ, καλό απόγευμα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Villioti έτσι ακριβώς..ο έρωτας είναι έρωτας γλυκιά μου.

@ Ρία Τρίκαλα, αχ! βρε κοριτσάκι μου δεν σε πήρα τηλέφωνο..αυτό το καιρό έχω χωθεί σε δουλειές μέχρι τα μπούνια.

@ Hfaistiwnas φίλε μου πρέπει να τα σκεπτόμαστε, αλλά μη νομίζεις ότι το βάζω κάτω..θα σε εκπλήξω γρήγορα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποτούλα Καργάκου, σ΄ευχαριστώ κοριτσάκι μου τη χρειαζόμαστε την ευχή..και οι δύο..

@ thomi φίλη μου, να τον αγαπάς, να τον εκτιμάς και να του ζητάς τα ίδια..Σας εύχομαι τη δική μου ευτυχία και θέλω να θυμάσαι ότι τα παιδιά σου κάποτε θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα φύγουν..αυτός θα είναι δίπλα σου.

@ Σοφία μου είσαι καλά; χαίρομαι γλυκιά μου και ευχές για τα γενέθλια σου..Ψαράκι είσαι;΄ξέρεις ότι ο άνδρας μου , η εγγονή μου και οι καλύτερες μου φίλες είναι..ψαράκια!!!

Ανώνυμος είπε...

ta grafeis toso omorfa. isos epeidh ta zeis kiolas.20 xronia pantremenei kalos xrysos o syzygos mou alla kati tetoies eyaisthisies tou leipoun kai to vasikotero leipoun se mena pou to eho tosh anagh na to akouso apo keinon.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ μου αυτές τις μέρες φορώ συνέχεια το πρώτο σου βραχιολάκι..συνέχεια και σε σκέπτομαι σχεδόν κάθε μέρα..Στείλε μέιλ να τα πούμε!

@ Christina Leli, ερωτιάρικο μου εσύυυυυυυυ!

@ Craftland, ήταν και είναι πάντα θεότρελλος..δεν αλάζει ο άνθρωπος ..μα μου αρέσει αυτό ..μου αρέσει!

oldthings είπε...

Για να φτάσει ο έρωτας στο επίπεδο της αγάπης ,ήταν η κάθε μέρα, μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έχεις κάθε μέρα , την αγάπη , τη σκέψη , την ανησυχία για αυτόν που είναι δίπλα
σου .Πάντα αγαπημένοι !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata, χαίρομαι Ιωάννα μου που οι σκέψεις μου μπορούν να μιλούν έστω και λίγο στη ψυχή σας.

@ ΕΛΕΝΑ μου δέχομαι τη γνώμη σου άλλωστε κάποτε την γιόρταζα κάπως έτσι κι εγώ..όμως..απλά δεν μου αρέσει η υποχρεωτική κατά κάποιο τρόπο εκδήλωση , η γιορτή ενός ..Αγίου..ξέρεις ότι ήταν απλά ένας ιερέας που πάντρευε ζευγάρια σε εποχή απαγόρευσης; μόνο γι' αυτό Αγιοποιήθηκε και θεωρήθηκε Άγιος του έρωτα..

ElenaG είπε...

καλή μας μοναδική μας Αχτίδα!

έκανα βόλτα σε όλα όσα έχασα...πανέμορφα τα μπουκάλια σου
είδα ότι προχωρα το θερμοκήπιο!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλα τα γραφεις τοσο ωραια!! απολαυστικα και ρομαντικα!!
Εισαι τοοοσο τυχερη που εχεις αυτον τον ανθρωπο διπλα σου! Ευλογημενη!

Φιλακια Χριστινα Παρος

(δε σε εχω ξεχασει..!διαβαζω συχνα τα νεα σου!)

OLINA M είπε...

Θέλω σε 20 χρόνια εσείς να είστε ακόμη ένα τρελλά ερωτευμένο ζευγαράκι και εμείς να είμαστε για τα παιδιά μας το παράδειγμα προς μίμηση που μου δίνεις σήμερα εσύ..!!!
Όταν έχεις δίπλα σου το άλλο μισό της ύπαρξης και της ψυχής σου, δεν έχει τίποτα παραπάνω να σου προσφέρει αυτή η συγκεκριμένη μέρα...κάθε μέρα είναι ύμνος στην αγάπη!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Κι εγώ δεν την συμπαθώ αυτή την γιορτή! Το έλεγα και πέρυσι στο blog μου! Ας μην περιμένουμε αυτή τη μέρα για να δείξουμε την αγάπη μας!
Kathy by anthomeli

serenata είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Αχτίδα μου!
Ο έρωτας δεν είναι μια μέρα.
Είναι μια ζωή αν είσαι τυχερός/η.
Εσύ ανήκεις στις εξαιρέσεις!
Να είσαστε πάντοτε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

Σε φιλώ πολύ:)

Fanypap είπε...

Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου ερωτευμένη Αχτιδούλα μου, μαζί με τον έρωτά σου!!!Να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί και ερωτευμένοι ακόμα!!Σας αξίζει!!φιλάκια πολλά!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Πόσο αληθινά όσα γράφεις!!!!! Ο Σεβασμός και η Αγάπη έπρεπε να γιορτάζουν.... γιατί μόνον αυτά κρατούν σε βάθος χρόνου!!!! Πολλά φιλιά και στους δυό σας... να είστε για πάντα μαζί και Αγαπημένοι!!!!!

ikaxela είπε...

:) Φιλιά!

Σοφία είπε...

Δεν θέλω να ακούω τέτοια,
όλα καλά θα πάνε, να είστε πάντα
ευτυχισμένοι και να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου καλημέρα..διάβασα το παράπ[ονο σου όμως όπως λες..είναι χρυσός..Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι δεν εκδηλώνονται, δεν εκφράζουν με πράξεις αυτά που νοιώθουν γιατί το νομίζουν έλειψη ανδρισμού.Το θέμα είναι να συζητάς μαζί του.Εγώ όταν έχω ένα παράπονο τον πιάνω και του το λέω..έτσι λύνω από την αρχή κάθε τι που με ενοχλεί.Με γλυκό τρόπο πάντα όμως..με τρυφερότητα, με γυναικεία "τσαλιμιά " που έλεγε η γιαγιά μου.Πες του από την αρχή πόσο ευχαριστημένη είσαι μαζί του, πόσο χρυσός είναι , πόσο ευτυχισμένη σε κάνει..μα και πόσιο πιο καλύτερα θα ήσουν..αν ..αν..και κάντου κατάλογο...χα!χα! Γλυκιά μου ..μία γυναίκα όταν θέλει τα καταφέρνει..με τρυφερότητα και εκείνα τα παραπονιάρικα ματάκια!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ oldthings, καλημέρα φίλη μου.Ο γάμος, ο έρωτας..όλα σε μία σχέση θέλουν αγώνα και καθημερινή φροντίδα..σαν το λουλούδι στη γλάστρα.

@ Η ElenaG είπαμε...θα σου τον στείλω πακέτο στη Κύπρο καμιά φορά να σου μαγειρεύει να χάσω κι εγώ κανένα κιλό και να σου φτιάξει εσένα θερμοκήπιο να δει τη γλύκα.Τώρα που θα ερθει η Άνοιξη να δεις πλάκα!

@ OLINA M, κοριτσάκι μου για σένα το ε΄χω σίγουρο οτι θα είσαι σαν κι εμάς στην ηλικά μας..20 χρόνια;Δεν ξέρω αν θα είμαι κοντά σας μα ..θα είμαι κοντά σας πάντα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστινα Παρος, φίλη μου ξέρω οτι με αγαπάς, και πολλές φορές σε θυμάμαι κάθε φορά που ακούω τυχαία για το νησί σου..Καλημέρα γλυκιά μου και όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη θα σε περιμένω.

@ kathycallie, δεν έχω πρόβλημα με τη γιορτή ειδικά αυτή μα μετις ειδικές μέρες, με τους τεχνικούς αγίους που τους βαπτίζουν εν ονόματι του εμπορίου.Εγω θέλω έρωτα, κάθε μέρα..τυχαίο;..δεν νομίζω..απλά είμαι κακομαθημένη φαίνεται η ατιμούλα!

@ serenata έτσι σας θέλω..ερωτευμένες πάντα με τον έρωτα..κούκλα μου εσύ..παιδιά είναι καλονή!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, αχ! βρε Φανή..δεν κατάλαβες την ανάρτηση..δεν γιορτάζω..τι να γιορτάσω; ο Έρωτας είναι κάτι απλό και φυσιολογικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους Δεν χρειάζεται γιορτή για να υπάρχει..αχ! Φανή..θα σου τις βρέξω!!!!Πότε βρε θα ε΄ρθεις για καφεδάκι;, όλο βιαστική είσαι, σου πέρασε το κρυολόγημα;

@ Ποδηλάτισσα να και μία που κατάλαβε μέχρι τέλους την ανάρτηση..γλυκιά μου εσύ..Θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω μυστικό..

@ ikaxela..Αχτιδένιαααααα!

@ Σοφία μου αυτό πλέον το σκεπτόμαστε το τελευταίο καιρό που μας βγαίνουν τα ..κουσούρια!!!

Marina είπε...

Να'μαστε καλά να μας αγαπάνε και να τους αγαπάμε!!!
Τα δικά μας 27 χρόνια πέρασαν σαν νερό που κυλάει στο ποταμάκι της ζωής!!!
Μακάρι να'ναι κάθε μέρα αγαπησιάρικη και μαγική!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πράγματι δε χρειαζομαστε μέρα για να εκφράσουμε τον έρωτα αλλά έτσι που τρέχουν όλοι ξεχνάμε να τον εκφράσουμε.
φιλάκια ...

Ξανθή είπε...

Μαζί σου!!! Κάθε μέρα αγαπημένοι!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ μανούλα μου έχεις απόλυτι δίκιο!!!!!!!!!!αυτό το 2ο σκαλοπάτι είναι.....όλη η ζωή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι καλά Κυρία Γεωργία, λίγο πιο ήρεμη φυσικά, μέχρι στιγμής όλα ομαλά. Ναι, ψαράκι, 28/2 εγώ, 8/3 ο άντρας μου. Δυο ψάρια στο σπίτι, τρώμε τα μουστάκια μας ώρες-ώρες... Χαχα. Καλές δουλειές για το μαγαζί της κόρης σας. Την καλημέρα μου. Σοφία

Handmade by Mika είπε...

Καλη μου Αχτίδα με συγκίνησες, είναι πανέμορφο συναίσθημα αυτο και μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να το ζησω και εγω με τον συντροφο μου και τα 10 χρονια να γινουν 38 οπως τα δικά σας. Αφησα και εγω το σπιτι μου για να ακολουθήσω τον ερωτα μου και δεν το μετανιωσα στιγμη. Νιωθω τυχερη και ευλογημενη και σε καταλαβαίνω...Να ειστε πολλα χρονια ακομα μαζι και στιγμη να μην χαθει αυτο το εκπληκτικο συναισθημα που χτισατε...
Φιλια πολλα

Λήμνος είπε...

Συναρπαστικό βίωμα και άνοιγμα ψυχής! Σ'ευχαριστούμε!
Ευχαριστώ πολύ και για το δωράκι που έλαβα μέσω του αδερφού μου και γιατρού σου! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και πολύ δημιουργική!

Αγγελική Μπολουδάκη είπε...

Πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι να είστε Γεωργία μου!! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και σου αξίζει το καλύτερο! Να είσαι πάντα καλά, να χορταίνεις από αυτό το 'μαζί'!

Unknown είπε...

έκλαψα!!Με κάλυψες απόλυτα για τον έρωτα και την αγάπη και ξανά τον έρωτα που αυτή τη φορά τον γεννά η αγάπη.Εύχομαι να γιορτάζετε όλες τις μέρες της ζωής σας, με αγάπη, φροντίδα, αλληλοσεβασμό για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια ακόμα!Φιλιά Αχτίδα μου!