Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Με χαμόγελο και διάθεση...


Νομίζω ότι σας βρίσκω να ..πανηγυρίζετε που σας έχω αφήσει ήσυχους αυτές τις μέρες.. 
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τριήμερο δεν ήταν τόσο εύκολο για μας.. τι άλλο θα μας απασχολούσε στην ηλικία μας από ζητήματα υγείας.. Ήταν σειρά του άνδρα μου να μας απασχολήσει και η έννοια είναι μεγαλύτερη για μένα..
Βέβαια ευτυχώς όχι κάτι που δεν το προσπερνάμε όμως οι άνδρες είναι δύσκολοι σε τέτοια κι εμείς οι σύντροφοι πρέπει να γινόμαστε "μαμάδες" και να τραβάμε αυτιά!
Μη νομίζετε ότι μπόρεσα σήμερα να τον κρατήσω σπίτι αφού πήγε πάλι στο κτήμα (πήγαμε δηλαδή) για να προστεθούν σ' αυτό 4 αμπέλια, και άλλα 5 δένδρα ! Μας έμαθε και ο Γεωπόνος της περιοχής και μας αποχαιρέτησε με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά γιατί κατάλαβε ότι θα μας έχει μόνιμους μελάτες. Γυρίσαμε και ήταν πάλι άρρωστος αφού κουράστηκε ( το παραδέχθηκε) , και πάλι ..τράβηξα το "αυτί" και πάλι τον έκανα καλά..και ελπίζω αύριο Κυριακή να είναι καλύτερα .
Από αντίδραση κι εγώ αποφάσισα επιτέλους να αρχίσω χθες βράδυ αυτή τη φαρμακευτική αγωγή που μου έδωσαν για κάποια τελευταία προβλήματα που είχα από την Πάρκινσον και που απόφευγα να πάρω γιατί με τρόμαξε ο τίτλος στις ενδείξεις..Τελικά όμως είχα λάθος..το αποτέλεσμα ήταν άμεσο είναι αλήθεια και κάτι που με δυσκόλευε υπερβολικά το τελευταίο καιρό μάλλον βρήκε το..δάσκαλο του.. και με αποχαιρέτησε.
Μη νομίζετε ότι έχω χάσει τη διάθεση μου..Δεν χάνω ποτέ το χαμόγελο , είμαι αισιόδοξη ακόμα και στα πιο δύσκολα φίλοι μου ,απλά θέλω οι γύρω μου να είναι πρώτα καλά. Κάθε τι που αφορά εμένα μπορώ να το αντιμετωπίσω μα για όποιον αγαπώ ..υποφέρω πραγματικά.
Μαγείρεψα τώρα και το αυριανό φαγητό ώστε αύριο ίσως βρω το χρόνο να μπω λίγο στο εργαστήρι μου ( χλωμό το βλέπω) και ελπίζω..ελπίζω πάντα..
Αχτιδένια φιλάκια ..με ευχές για μία όμορφη Κυριακή.

27 σχόλια:

myStickland είπε...

Καλησπέρα αχτιδούλα!
Περαστικά στον αντρούλη σου!
Να προσέχετε και οι δυο!1
φιλάκια πολλά και καλό μήνα εύχομαι!

...irida... είπε...

περαστικα!!!!!!!!!!καλο μηνα!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλα ειδα καπελακι και λεω "η αγροτισα ηταν στο κτημα".Χαιρομαι που τα θεματα υγειας ξεπερνιουνται και μας κανουν πιο δυνατους ετσι.Περαστικουλια να εισαι παντα εδω κι ασε τις τσιριμονιες......ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

foufoula89 είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, Από εδώ και πέρα φίλη μου μάλλον θα έχουμε πολλά τέτοια..όμως έχω αισιοδοξία .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida..ευχαριστώ καλή μου φίλη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ριτα Τρικαλα κάτσε να βγει ο ήλιος και θα δεις πως θα φορέσω καπελάκι και θα πάρω ..σκαλιστήρι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89 ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κοριτσάκι.

Μαρία Έλενα είπε...

Γεια σου αχτίδα
Περαστικά στον άντρα σου.
Φιλάκια ...

Rena είπε...

Αχτίδα μου αυτές οι αναρτήσεις σου μου έρχονται στο μυαλό όποτε περνάω δύσκολα και σε σκέφτομαι να μου λες πως στη ζωή πρέπει να δεχόμαστε με χαμόγελο ότι και να μας έρχεται και να μου δίνεις το χέρι για να ανέβω στο ροζ συννεφάκι σου!!!
Καλό βράδυ!!!
Φιλάκια!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Περαστικά στον Δημήτρη σου Αχτίδα μου. Η επιθυμία του να βρεθεί στο κτήμα και να το γεμίσει με δέντρα και να τα φροντίσει είναι τόσο μεγάλη, που σίγουρα θα ξεπεράσει την ασθένειά του γρήγορα.
Και τότε θα σας δούμε σίγουρα και τους δυό σας με τα καπελάκια σας να περιποιείστε τα δεντράκια σας και τα λαχανικά σας.
Φιλάκια

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Το φάρμακο σε καθε ασθένια Αχτιδα μου ειναι η δουλεια και να κανουν αυτό που τους αρέσει... για το μετρο δεν σου υπογραφω... να το ξερεις.... οτι μεγαλώνουμε και τα δικά μας μωρά...εκτος απο τα εγγονακια μας... να εισαι καλα εσύ για να μπορείς να στεκεσαι κοντα σε ολους... ετσι ειμαστε οι μαμαάδες...περαστικα του και γρηγορη αναρωση σε οτι κι αν ειναι φιλακια.. ...

jenny είπε...

Είναι πολύ όμορφο που διατηρείς το χαμόγελο....συνέχισε έτσι...και περαστικά στο μικρό "μωρό" σου...σου εύχομαι να χαίρεσαι ό,τι σου έδωσε ο Θεός και να Τον ευγνωμονείς που σου έδωσε τόσες ευλογίες και σε έκανε καλή γιαγιά και αυτό είμαι σίγουρη πως το ξέρουν όλοι....και περισσότερο τα εγγονάκια σου...πολλά φιλάκια και καλό μήνα...

loulou είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου! περαστικά στον αντρούλη σου! με γεια τα καινούρια δεντράκια, καλοστέριωτα και καρποφόρα να είναι!
Καλή μας Κυριακή!

mammy on line είπε...

Καλημέρα πια αχτιδούλα!
Περαστικά και όσο πιο εύκολα γίνεται για τον κύριο Δημήτρη. Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή <3

Σοφία είπε...

Καλή Κυριακή να περάσετε,
χωρίς προβλήματα....
Θα πάτε σήμερα στο κτήμα ?
Φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα κοριτσάκι μου ευχαριστώ!

@ rena μου αν ήξερες πόσα δύσκολα αντιμετωπίζουμε ..όμως όμως..και οι δύο σκεπτόμααστε το ίδιο..χαμογελάμε και λέμε οτι η ζωή είναι πάντα τέτοια που δίνει τις λύσεις της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου του αρέσει τόσο εκεί..κι εμε΄να μου αρέσει όμως ..κρυώνω ακομα..θέλω ζέστη!

@ Σμαραγδένια Ρούλα, σ' ευχαριστώ Σμαραγδένια μου, το ξέρω..γι' αυτό ασχολούμαστε και οι δύο με ένα σωρό πράγματα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ jenny, καλώς ήρθες γλυκό μου κοριτσάκι και ευχαριστώ..Σε όλα έχεις δίκιο και σε όλα ευχαριστώ το Θεό και πάνω απ' όλα δεν φοβάμαι γιατί "έζησα" δεν μου λείπει κάτι από το σεντουκάκι των αναμνήσεων μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ loulou μου και που είσαι ακόμα..σήμερα Κυριακάτικα ενώ ακόμα είναι άρρωστος πήγε και 'έβγαλε ροδοδάφνες!!

@ mammy on line, ευχαριστώ κουκλίτσα μου..

@ Σοφία μου πήγαμε να πάρουμε πικροδάφνες και γυρίσαμε σπίτι γιατί έχει αγώνα ο ΑΡΗΣ και είναι δίπλα μας το γήπεδο και έχουν κλείσει τους δρόμους..

Hfaistiwnas είπε...

Καλή και η Κυριακή τελικά! Ελπίζω και για σας! :)

irini είπε...

περαστικα σας !!

Ιωάννα (Ayten Aydan) είπε...

❀~✿ Πολλά περαστικά στον αντρούλη σου, Αχτιδούλα μου!

Να προσέχετε πολύ, ώστε να απολαμβάνετε απερίσπαστοι τις χαρές της αγαπημένης φύσης.

Φιλάκια πολλά!

Melina είπε...

Περαστικά!!
Εύχομαι να έχετε πάντα την ίδια αισιοδοξία!

ikaxela είπε...

Περαστικά!!!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Aχτιδούλα μου γλυκιά,περαστικά και στους δυό σας!! Η αισιοδοξία πάντα θεραπεύει...ή βοηθάει πολύ στη θεραπεία!! Έτσι να είσαι πάντα καλή μου!! Ψήφισα την Κλώντη!! Εύχομαι καλή επιτυχία!!Να βγει πρώτη!! φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!

thomi είπε...

περαστηκα να ναι αγαπημενο μου ζευγαρι!
πολυ αγαπη κ φιλια σας στελνω