Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μέσα στο σπίτι..είμαι εγώ για ..μέσα;



 Είμαι εξαφανισμένη σήμερα από τον υπολογιστή όχι γιατί πήγα πουθενά..( έχω πάρει κακό όνομα σαν..σουρτούκα) αλλά γιατί χώθηκα από το πρωί μέσα στο εργαστήρι μου και μέχρι πριν ένα τέταρτο έπλυνα τα πινέλα μου και δήλωσα: κουρασμένη!
Ίσως λόγω του καιρού από χθες πονάω λιγάκι και η αλήθεια είναι ότι το βράδυ ..πανικοβλήθηκα και χώθηκα στο κρεβάτι μου από τις 9!!!! 
Βέβαια επειδή δεν είμαι συνηθισμένη σε κάτι τέτοιο στις ...2 ξύπνησα και δεν ήξερα τι να κάνω... να σηκωθώ;..να πάω να ζωγραφίσω;...να πάω να κολλήσω κάτι κατασκευές που έφτιαχνα αποβραδύς;...τι να κάνω να πάρει η ευχή!!! Σκέφτηκα μετά ότι αν ξυπνήσω κατά λάθος τον άνδρα μου θα μου τα ψέλνει όλη μέρα ότι κουράζομαι και..άρχισα να μετρώ ..προβατάκια..κυματάκια...συννεφάκια... 
Ξαναξύπνησα κατά τις 4...η Κλώντη στα πόδια μου με ..αγριοκοίταζε και αναστέναξε ενοχλημένη!!! Ίδια το αφεντικό της.. 7 και 20..ε! τέρμα..ξυπνήστε όλοι.. Έφτιαξα καφέ και του τον έφερα στο κρεβάτι με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μου..
-Ξύπνα πουλάκι μου..Σάββατο σήμερα!.. τα σκεπάσματα ανασηκώνονται..μισό μάτι ανοίγει..μα η μυρωδιά του καφέ είναι ερεθιστικά αποτελεσματική. Εδώ..αναστέναξε!!! Λέτε να υπονοούσε κάτι αυτός ο αναστεναγμός; ...μήπως τον..ξύπνησα νωρίς;...
Τέλος ..κύλησε το πρωινό  ανοίγοντας δωράκι από τη φίλη μου τη Μαρίκα από τη Γερμανία..και αυτή τη στιγμή μασουλώ αυτά τα υπέροχα μπισκότα που λατρεύω  και που μου τα έστειλε γιατί το ξέρει.. 
Φίλοι μου θα πάρω τη ..κατηφόρα με τα κιλά..Ένας άνδρας που μαγειρεύει και μία φίλη που στέλνει μπισκότα...και μία αδύναμη ..αδύναμη να πει ΟΧΙ..Αχτίδα!..
Θα σας έδειχνα τι έφτιαξα σήμερα αλλά..είμαι κουρασμένη και..βαριέμαι.. Αύριο περιμένω τη κόρη μου Ειρήνη με το γαμπρό μου για φαγητό και έχω να φτιάξω γλυκό..το φαγητό το ανέλαβε  ο άνδρας μου ( είχατε κάποια αμφιβολία γι' αυτό; ) .
Φιλάκια Αχτιδένια...Πονάω πάλι είναι αλήθεια μα..είμαι μια χαρά..

10 σχόλια:

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Γνωρίζω ότι όσες φορές να σου πούμε ότι πρέπει να ξεκουράζεσαι, εσύ θα πεις εντάξει αλλά όταν το αποφασίσεις να σηκωθείς και να φτιάξεις πάλι τα αριστουργήματά σου, εσύ θα το κάνεις....! (λάθος κάνω??) Οπότε εσύ αποφασίζεις λοιπόν, πότε πρέπει να ξεκουραστείς και πότε θα συνεχίσεις να δημιουργείς. Άλλωστε, όπως είπες μόνη σου, το σώμα σου θα ανάψει την φωτεινή ένδειξη για το πότε θα σταματήσεις και πρέπει να ξεκουραστείς!!! έτσι δεν είναι???
Όσο για τα μπισκοτάκια, ε το κρύο τα επιτρέπει, γιατί πρέπει να πάρουμε λίγες θερμίδες παραπάνω να ζεσταθούμε!!
Καλό σαββατόβραδο και καλή Κυριακή να έχεις!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Αφού έχεις άντρα που σου μαγειρεύει και σε πάει και όμορφες εκδρομές μη μιλάς καθόλου!! :)) Αστειεύομαι!
Να δημιουργείς αλλά να ξεκουράζεσαι ακόμα και όταν δεν το νιώθεις! Καλό βράδυ φιλιά πολλά!

Parents Land Gr είπε...

Πολυ ξεκουραση για να μας βρουν τα Χριστουγεννα γεματους ενεργεια χωρις πονους!Φιλακια πολλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου καλημέρα! Όταν είμαι στα κέφια μου δεν μπορεί κανείς να με βάλει να κάτσω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katerina Verigka,καλημέρα χθες έφτιαξε παστίτσιο κι εγώ τώρα θα βάλω τη μπεσαμέλ.Ξεκουράζομαι..ελάχιστα ..όμως έτσι είμαι φτιαγμένη. Μέσα στο σπίτι κινούμαι σχεδόν χωρίς πατερίτσα και αυτό με..κουράζει είναι αλήθεια..με φωνάζει..την παίρνω..την ξαναφήνω!!!Α! χΡΌΝΙΑ πΟΛΛΆ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΉ ΣΟΥ!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

καλά να περάσετε μαμά...κι εμένα με κάλεσε η πεθερά μου..επιτέλους κάποιος άλλος στη κουζίνα..θα πάω κατα το μεσημεράκι για να το σιγουρέψω....

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα ,να μου φιλήσεις την ειρηνούλα μανούλα μου!!καλημέρα !!άντε κ τον φάγαμε τον γαίδαρο...πλησιάζουν οι γιορτές....σας έρχομαι!!!αέρα!!!

Tante Kiki είπε...

Αχτιδούλα μου ξεκουράσου... κάτσε και λίγο ...δεν κάνει κακό!
Φιλιά -:))

Sofia είπε...

Αγαπητή αχτίδα να ξεκουράζεσαι τώρα και να χαλαρώνεις για να βρεις τα Χριστούγεννα γερή και δυνατή!! Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι καλό έφτιαξες!! Πολλά φιλούθκια :)

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια καλοριζικο το κτημα κ να ξεκουρασεσαι κ λιγακι γιατι θα αρχισεις τα φυτεματα κ τις καλλιεργειες οποτε χρειαζεσαι δυναμεις φιλακια πολλα κωνσταντινα κερκυρα