Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Όμορφη εικόνα έτσι;..Φθινοπωρινή..σαν την σημερινή μέρα.. Έξω στο μπαλκόνι έχω μία κολοκύθα έτοιμη για να τη κάνω πίτα μα..θα περιμένει μου φαίνεται αρκετό καιρό.
Είμαι λίγο αρρωστούλα μα όχι μελαγχολική..α πα πα!.. μη σκάτε..είμαι ήρεμη και απλά η Πάρκινσον δεν λέει να με αφήσει αυτό το καιρό..η νάρκωση είπαμε..θα περάσει.
Προσπάθησα να ζωγραφίσω μα.. δεν ήταν ότι ήθελα  το αποτέλεσμα και έτσι έβαλα τις σπάτουλες στην άκρη μαζί με τα χρώματα για άλλη φορά..ίσως αύριο..θα ξαναδοκιμάσω.. 
Πάει και το ροζ λουλουδάτο φλιτζανάκι μου.. το έσπασα..δεν ξέρω αν φταίει το χέρι μου που τρέμει η ..η εικόνα της Μέρκελ στη τηλεόραση. Α!..τους έχω βαρεθεί..απλά στεναχωριέμαι για τους γύρω μου .. σε πολλούς τα προβλήματα είναι πλέον φανερά.. Έμαθα για μία νεαρή γειτόνισσα που πούλησε κοσμήματα για να πληρώσει τη ΔΕΗ της..ποιόν να πρωτοβοηθήσεις πια.
Παρέα με τον ανδρούλη μου σήμερα, απολαμβάνω τη δροσιά με τη θαλπωρή μιας ζακετούλας.. έχει την ομορφιά του το Φθινοπωρινό ψυχρό αεράκι.. μου αρέσει.. 
Έκανα και μία αρχή σε ..ανοικοδόμηση του εαυτού μου αρχίζοντας με το ..μαλλί που τώρα έγινε μάλλον περισσότερο σκούρο από ότι ήθελα γιατί βλέπετε ξεχάστηκα στην ώρα παίζοντας..Φάρμα! 
 Μην ακούω γελάκια...μη βλέπω ειρωνικά χαμόγελα! Δουλειές δεν μπορώ να κάνω, βλέπω τις ντουλάπες που πρέπει να βάλω στη σειρά και ..συγχύζομαι..Ανάκατα τα καλοκαιρινά με τα ..φθινοπωρινά.. βρίσκω μπλούζες μου στα συρτάρια του και δικές του στα δικά μου..
Δυστυχώς με ..δεκανίκι δεν γίνονται αυτά ούτε να μου τα κάνει κάποιος άλλος θέλω.. Λοιπόν θα ανεχθώ να τα βλέπω έτσι για λίγο καιρό μέχρι να τα τακτοποιήσω .. Έχει και τη πλάκα του το θέμα.. χθες βρήκα το μπουρνούζι μου στη συρταριέρα με τα ..σεντόνια!! Τα χτυπητήρια από το μίξερ στο ντουλάπι  με τα ταπεράκια !! 
Σας ζάλισα..Αχτιδένια φιλάκια..

22 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Αχ έτσι ήμουν και εγώ, ήθελα να τα κάνω όλα, κάτι που δεν γινόταν! χεχε να δεις θα έρθει η ώρα και δεν θα κάθεσαι καθόλου!

marilia είπε...

Έλα, ρε Αχτιδούλα! Αλήθεια;;;; Και τσακώνονταν τα χτυπητήρια με τα ταπεράκια, ε; Τα μεν χτυπιούνταν για γλυκό, τα δε ήταν άδεια, δεν είχαν τι να τα φιλέψουν και... τα 'βαλαν, ε; τςτςτς! Κακομαθημένα που 'ναι! Αλλά ξέρω, ξέρω, μεγαλύτερο καβγά είχε στήσει το μπουρνούζι με τα σεντόνια! Αυτά τσακώνονταν για το ποιο είναι πιο... κοντά σου, ε;

Ε, ρε και ανέβω πάνω!!!!!!!

Υ.Γ. Ολόκληρο φλιτζάνι σου 'στειλα, με περιεχόμενο ευωδιαστό, στο... λουλουδάτο κόλλησες; Άαααλλο! Οι φλιτζανάδες κλέφτες θα γίνουνε;

Tante Kiki είπε...

Καλέ μήπως ανταλλάσσουν επισκέψεις και δεν το έχεις καταλάβει;;;; ΄Αστα ήσυχα αυτά και κάτσε κι εσύ καλά!!
Έρχεται η ώρα που θα ξαναρχίσεις τις δουλειές...
Μη βλέπεις που δεν αφήνω συχνά μήνυμα είναι γιατί ...τρέχω με διάφορα προβλήματα και δουλειές αλλά σε παρακολουθώ καθημερινά!
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

ωραια ανακατεματα ειναι αυτα οπως μου κανουν τα μικρα μου,στην ρχη νευριαζεις και μετα γελας!!!φιλακια σου στελνω μαιλ βασουλινι

KaPaworld είπε...

Γλυκιά μας Αχτίδα! Γρήγορα να γίνεις καλά και να πετάς και πάλι...Είσαι το κάτι άλλο...παίζεις και φάρμα!!! Ε αυτό κι αν είναι νέο!!! Σιδερένια λοιπόν...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, να τον δεις τον άνδρα μου με τη γαλάζια καλαθούνα να απλώνει περήφανα τα ρούχαααα! Παθαίνωω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia, τα έχω πάρει με τα ρούχα! Θέλω να βάλω τα πουκάμισα του τα καλοκαιρινά στην άλλη ντουλάπα μα..είναι δύσκολο..που να δεις τις πετσέτες..τις βάζει ανάκατα τα μεγέθη στα ντουλάπια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tante Kiki, φίλη μου καλή, ποτέ δεν μετρώ τη φιλία με τα σχόλια..ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματα και τις αγωνίες του.Γλυκιά μου όποτε μπορέσεις έλα για καφεδάκι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασουλινι μου δεν ξέρω αν είσαι εκείνη που φαντάζομαι..Από την Αρωγή;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ KaPa αν παίζω; φανατική!

Anna είπε...

:) xairetismata polla!!

myStickland είπε...

Καλησπερούδια και απο εμένα!!!
Να απολαμβάνεις τις φθινοπωρινές στιγμές με τον άντρούλη σου,να ποτίζεις και τα λαχανικά σου στη φάρμα...και όλα θα γίνουν...σιγά μη κάτσεις να σκάσεις...
Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ:):)

Ανώνυμος είπε...

βασω λαρισα,καληνυχτα

Fanypap είπε...

Ξεκούραση χρειάζεσαι γλυκούλα μου "ακάθιστη"!!Χι χι χι! Και τι πειράζει να είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα;;! Αφού τα βρίσκεις είναι εντάξει!! Πέρνα από μένα να πάρεις ένα βραβειάκι, και να δηλώσεις συμμετοχή στο Giveaway μου!! φιλάκια πολλά!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου. Άσε το φθινοπωρινό τοπίο να σε ταξιδέψει όπου αυτό θέλει και διασκέδασε με τα υπόλοιπα ασυνήθιστα πράγματα όπως τα ανακατεμένα ρουχαλάκια σου ή τα ταπεράκια σου να σου παίζουν κρυφτό....
Έχει κι αυτό τη χάρη του, όωπς είπες. Εϊναι σαν να παίζουν κρυφτό μαζί σου!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλημέρα μανούλα μου!!!!όλα θα γίνουν θα δεις.κ μην νοιάζεσαι για τα μπουρνούζια κ την ακαταστασία,τίποτα δεν παθαίνουν αυτά.εμείς να είμαστε καλά γιατί έτσι όπως μας κάνανε...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland,φέτος βρίσκω ομορφιά στο Φθινόπωρο ξέρεις..είναι κατάλληλη εποχή για μένα που δεν θα μπορώ να βγαίνω όπως παλιά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βάσω Λάρισα, καλημέρα γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, τι έγινε καλέ και δεν το πήρα είδηση; έρχομαι τρεχάτη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου ξέρω ότι τρώγομαι με τα..ρούχα μου μα δεν μπορώ τις ντουλάπες έτσι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, που είσαι ψυχοκόρη..σε χρειαζόμουνα τώρα..

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ρόζ αλλά εσύ καρδιά μου μη σκας. Τώρα είναι εποχή να αναρώσεις και μετά όλα θα τα βάλεις στη θέση τους. Αχτιδούλα μου εχε νου σου μη θυμώσεις αν βρεις σουτιέν ανάμεσα στα εσώρουχά του συζύγου, δικό σου θα είναι. Ας τα όλα να χορεύουν όσο λείπει η γάτα αλλά δεν θα είναι γιά πολύ. Φιλιά πολλά και κάθε μέρα καλύτερα.