Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μία μέρα όπως την ήθελα..γεμάτη!

Μέρα γεμάτη από δημιουργία σήμερα ..είπαμε..έχω όρεξη..δούλεψα λίγο το μεγάλο πίνακα που φτιάχνω και μετά έφτιαξα ένα μικρό πινακάκι για τη φίλη νοσηλεύτρια που ήρθε να με δει και να φάει μαζί μας..  Ήθελα κάτι που να το τελειώσω γρήγορα .. το μεσημέρι θα ερχότανε.. και έτσι κατέφυγα στην αγαπημένη μου μέθοδο.. Ζωγραφική με δάχτυλα..με τρελαίνει αυτός ο τρόπος..μου αρέσει. Μεταχειρίστηκα μάλιστα ανάγλυφο υλικό για ορισμένα μέρη του..Της άρεσε πολύ..αυτό ήθελα..



Μετά..μετά..ο Δημήτρης την πήγε στο σπίτι της και βέβαια πήγε και από την υπέροχη χορτόπιτα που έκανε στην Ειρήνη μας.. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να κάνω και λίγα κοσμήματα..σετάκια τα έκανα με σκουλαρίκια..











Αυτά..μέχρις εδώ πήγε ο ..ελεύθερος χρόνος μου..Σήμερα δεν βγήκα από το σπίτι μα πέρασα τόσο όμορφα. Η Βασούλα που ήρθε μου έπαιρνε τη πίεση κάθε πρωί στην Αρωγή που ήμουνα...μου έδινε τα φάρμακα μου ..με βοηθούσε όταν ήθελα να βάλω τη..κάλτσα μου και τότε δεν μπορούσα  !
Η Κλώντη την  δέχθηκε στην αρχή με φωνές..μετά την αγάπησε και της έφερε το παιχνίδι της να την παίξει..



Να ευχηθώ ένα καλό ΣΚ να περάσετε..εγώ θα εξαρτηθεί από το Δημήτρη μου και τη δική μου κατάσταση. Πάντως ..είμαι καλά..πολύ καλά..μάλλον θα πετάξω γρηγορότερα τη πατερίτσα από ότι μου είπε ο γιατρός..λέω τώρα..θα δούμε!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου!

31 σχόλια:

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, έχω αδυναμία στα ρόδια και ο πίνακας σου, μου αρέσει πολύ. Τυχερή η φίλη σου που θα τον στολίσει στο σπίτι της. Δεν έχασες χρόνο πάλι βλέπω. Έφτιαξες και τα βραχιολάκια σου, ασορτί με τα σκουλαρικάκια τους. Άντε, να τους βγάλεις ψεύτες τους γιατρούς και η πατερίτσα να πάει....περίπατο πιο γρήγορα από ότι σου είπαν!!!
Καλό Σαββατοκύριακο.

OLINA M είπε...

Από τους ομόρφότερους πίνακες που έχεις φτιάξει! Μου φέρνει στο νου απογεύματα που η γιαγιάκα μου μας καθάριζε ρόδια και κάστανα...δίπλα της άχνιζε μια κούπα ελληνικός καφές (επέμενε να τον λέει τούρκικο, μικρασιάτισσα βλέπεις..), και εμείς με ανοιχτό το στόμα να ακούμε ιστορίες από την Πατρίδα...
Πόσο πίσω με ταξίδεψες...

vivi ka είπε...

Οι μέρες σου να είναι γεμάτες το ίδιο όμορφα στο εξής. Η πατερίτσα να φύγει πολύ πιο γρήγορα από ότι είπε ο γιατρός και εμείς να θαυμάζουμε τις δημιουργίες σου! Ο πίνακας μου άρεσε πάρα πολύ και λίγο παραπάνω από τα άλλα το πρώτο σετάκι.
Να έχεις μια όμορφη μέρα! :)

Αντυ είπε...

Πανέμορφα όλα οπως πάντα. Ο πίνακας εξαιρετικός! Εύχομαι γρήγορα γρήγορα να πεταχτεί η πατερίτσα :)
Πολλές αγκαλιές και φιλιά
Καλό Σ-Κ

foufoula89 είπε...

kalimera!!!!!!!!!!!!!oloa polu omorfa alla o pinakas latremenos....kalo sabbatokyriako...eisai dinati kai to apedijes...

loulou είπε...

καλημερα!Υπεροχος ο πινακας με τα ροδια αλλα και τα κοσμηματα εμπνευσμενα!Μπραβο!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα,τρωω ροδια απο τις ροδιες μας τωρα και εχω μεινει με ανοιχτο το στομα με τον υπεροχο πινακα!α ρε αχτιδα και τι κοσμηματα ομορφα!εισαι ταλεντο,βασω λαρισα

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Τι χρυσοχέρα είσαι! Ο πίνακας υπέροχος!
Kathy by anthomeli

Hfaistiwnas είπε...

Και με τα δάκτυλα καλά το πας!
Μια χαρά θα είστε και το ΣΚ αυτό και θα είναι και ηλιόλουστο!!!

anthivolon είπε...

Υπέροχος ο πίνακας με τα ρόδια!!! Όσο για τα κοσμήματα.....χαίρομαι που πέρασε και σε σένα αυτό το μικρόβιο...μπορείς να κάνεις πανέμορφα πράγματα!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Υπέροχος πίνακας!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καλοί άνθρωποι!!!καλημέρα μανούλα!!!αχ το κλωντίνι θα το ζουλήξω!!!!εγώ θα πάρω το κόκκινο κ το λαδί σετάκι!!!ξέρεις..είναι τα χρώματά μου!!χαίρομαι που είσαι καλύτερα μανούλα..φιλάκια σε όλους!!

Pepi είπε...

Σαν αληθινά είναι τα ρόδια σου, Αχτίδα μου! Οσο για τα σετάκια, είναι πανέμορφα! Να'σαι πάντα καλά! Και να περάσεις ένα ακόμη πιο "γεμάτο" Σαββατοκύριακο! Φιλιά!

princess είπε...

Αχτιδούλα μου, υπέροχος ο πίνακας! Πολύ αληθινός!

Tante Kiki είπε...

Υπέροχος πίνακας Αχτίδα μου!! Και η Κλώντη ...κούκλα!!!
Να περνάς καλά!
Φιλιά

marileni είπε...

Αχτίδα,εξαιρετικός ο πίνακας,πολύ όμορφα τα κοσμήματα!!!!!!

Ξανθή είπε...

Πολύ ωραία χρώματα έχεις βάλει παντού.
Φαίνεται ότι έχεις βρει την καλή διάθεση σου, όλα είναι περαστικά και πάμε μπροστά.
Καλό Σ/Κ

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

μου άρεσε ο πίνακας και τα κοσμήματα
καλή και γρήγορη ανάρρωση

Φανή είπε...

Με το καλό να έρθουν κι άλλες δημιουργίες! Τυχερή η κοπελιά, πήρε και το φιλάκι της από την Κλώντη!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

giasmin είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ!
ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΕΤΑΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Fotini Crafthappy είπε...

Αχτιδούλα, είσαι πολυτεχνίτισσα ! Και πολύ ταλαντούχα μάλιστα ! Τα ξέρεις βέβαια όλ' αυτά, δεν περίμενες εμένα ! Και δεν σε φοβάμαι καθόλου ! Και την πατερίτσα θα πετάξεις σύντομα και όλους άναυδους θα τους αφήσεις !!! Αμ πως !!!!!!!!!!!

efi είπε...

αχτιδουλα τι τελεια απλα τελεια
θελω ενα πινακα για το σαλονι μου σκεφτομαι να αγορασω πολυ θα ηθελα να μου τον φτιαξεις

marilia είπε...

Ωραία! Άρχισες πάλι τα ομορφοπραγματάκια! Άρα... μια χαρά είσαι!!! :)

φιλάκι

akrat είπε...

πολύ ωραία

ταμάμ με δημιουργία κέφι και άνθρωπους και ζωάκια

τι άλλο ...

όλα οκ

mammy on line είπε...

Υπέροχος ο πίνακας αχτιδούλα!
Είσαι χρυσοχέρα και φαίνεται σε κάθετι που δημιουργείς. Να έχετε μια Κυριακή ακριβώς όπως τη θελετε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΛΟΓΩ...ΤΕΜΠΕΛΙΤΙΔΑΣ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ..ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ΄΄΄ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ..Η ..ΣΟΚΣΚΟΥ!

Daphnofila art jewelry είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα. Επέστρεψες δυναμικά βλέπω. Ο πίνακας και τα κοσμήματα είναι πανέμορφα. Γι΄αυτό έχεις και βραβειάκι.Όποτε μπορείς πέρνα από το μπλοκ μου.Καλό βράδυ.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Εννοείτε οτι θα την πετξεις γρύγορα τηνπατερίτσι Αχτίδα μου.. δεν είδες με τη δύναμη έκανες τόσα ομορφα πράγματα;; απο τον πίνακα μεχρι τα σετακια..μούρλια έγιναν το ασπρόμαυρο μου άρεσε πολά οχι πτι τα αλλαδεν ήταν ωραία;; να εξηγιούμαστε..χι..χι. μπραβο για όλα ....φιλακια απο το συνεφιασμένο για [πρώτη φορα φέτος Ηράκλειο..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΗΝΑΜΗ.....

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου γλυκούλα μου, με κατέπληξες με τα όμορφα ρόδια σου!!!Πόσο μου αρέσει ο τρόπος σου!!!Θέλω να σε δω μια φορά να το φτιάχνεις!!!Κι εγώ τρελαίνομαι με τον τρόπο σου!!Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου , το παίρνω για τον δημιουργικό Giveaway μου!!!Καλή σου επιτυχία!!Το πιστεύω ότι θα πετάξεις τις πατερίτσες σου πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζε ο γιατρός σου!!φιλάκια πολλά!!

Φιλία είπε...

Βλέπω Αχτιδούλα μπήκες για καλά στο χορό των κατασκευών.... και χαίρομαι πολύ που νιώθεις τόσο ωραία! Και το πινακάκι - δώρο και τα κοσμήματα σου πανέμορφα!
Φιλιά πολλά και καλή βδομάδα