Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μια καλημέρα Αχτιδένια!

Καιρό είχα να σας βάλω τον εγγονό μου η χαζογιαγιά.. χθες το πρωί το πέρασα με τα δύο μου εγγονάκια τα αγόρια , η μεγάλη είχε σχολείο..Τα επιθύμησα!



Καλημέρα, καλημέρα.. πέρασα μία νύχτα κυνηγώντας με..παντόφλα ένα παλιοκούνουπο που τα έβαλε με μένα και ζουζούνιζε επάνω από το κεφάλι μου..Από τη πρασιά σίγουρα μου ήρθε και το άσχημο είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά ταμπλέτες να αγοράσω για τα κουνούπια!
Σήμερα περιμένουμε για φαγητό ένα από τα κορίτσια που με περιποιήθηκαν στην Αρωγή..δεν ξεχνώ..όλα  θα περάσουν ένα ένα από το σπίτι μου να τα ευχαριστήσω .
Η φίλη μου η Ευγενούλα έφυγε σχεδόν την επόμενη μέρα που την επισκέφτηκα..δυστυχώς η εγχείρηση της δε είχε καλή έκβαση και ξαναπήγε στο Διαβαλκανικό ..και ξανά επισκληρίδειο .."σπάσιμο " στο γόνατο..φοβερό..   Μιλάμε σχεδόν κάθε απόγευμα στο τηλέφωνο..νομίζετε ότι τη ξέχασα..ποτέ δεν ξεχνώ τις φίλες μου. Άλλωστε έχουμε πολλά να θυμηθούμε και πάντα καταλήγουμε να γελάμε για όσα κάναμε εκεί...τελικά φίλοι μου δεν είναι τα χρόνια μόνο που" δένουν " τους ανθρώπους... Είναι η ..Χημεία..που λέω κι εγώ και τα όσα περνάς με αυτές έστω και σε ελάχιστο χρόνο, με την Ευγενούλα δέσαμε λοιπόν..
Άρχισα λοιπόν και ένα  πίνακα που έχει αρκετή δουλειά και μάλλον θα είναι ο πρώτος από μία σειρά με κοινή τεχνοτροπία και θέμα . Από τη σχολή μου έρχονται συνέχεια προσκλήσεις για εκθέσεις μα ποτέ δεν δέχομαι πια συμμετοχή..πάντα κάτι μου συμβαίνει και η σκέψη ότι δεν έχω πια την ίδια κίνηση , ευχέρεια στα χέρια μου με σταματά..δεν μου αρέσει πια ότι κάνω.. 
Όμως..Όμως.. Αχτίδα είμαι εγώ δεν τα βάζω κάτω και τα βλέπω φωτεινά πιστέψτε με ακόμα και στη συννεφιά!  
Έχω όρεξη φίλοι μου αυτές τις μέρες για να φτιάξω πολλά..γύρισε μέσα μου το "ποτάμι" που μου έλειπε..το μόνο που με καθυστερεί είναι ο καλός μου Δημήτρης που με θέλει δίπλα του πάλι ακόμα και στη παραμικρή έξοδο ( τι είχα Παντελάκη μου τι είχα Παντελή μου ). Μα πως μπορώ να του στερήσω ότι τον ευχαριστεί..ψάχνει πάλι μανιωδώς για ..κτήμα..δεν εγκατέλειψε το όνειρο... κι εγώ θα είμαι δίπλα του.. Στη πραγματικότητα ο άνθρωπος έχει βαρεθεί όλη αυτή τη κατάσταση που μας βομβαρδίζει από κάθε μεριά..ελπίζει ότι στη φύση που τόσο αγαπά θα βρει την ησυχία..(αμ! δε!) .
Εγώ πάντως του δείχνω τη "Φάρμα 2" μου στο face book.. και του λέω ότι : -τέτοια θέλω.....!!
Καλημέρα λοιπόν φίλοι μου..κάθε με΄ρα ..σε ότι δυσκολία και αν βρείτε μπροστά σας να λέτε ότι η ..επόμενη θα είναι σίγουρα καλύτερη..
Αχτιδένια φιλάκια..με μεγάλη αγκαλιά!

20 σχόλια:

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλημερα καλημερα Αχτιδα στη γωνια σε περιμενα χι χι χι φιλακια'''

precious dreams είπε...

Καλημέρα καλή μου αχτίδα...την ποιο γλυκιά μου καλημέρα,και όταν φτιάξετε το κτηματακι σας σε μια γωνιά του κήπου ένα σπιτάκι και για μένα....χιχιχιι

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ριτα Τρικαλα, Καλημέρα γλυκιά μου πρωινή κι εσύ..Ξύπνησα από το παλιοκούνουπο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ precious dreams, το σπίτι μας πάντα φίλε μου ήταν ανοιχτό για όλο το κόσμο το καλό..φαντάσου αν αποκτήσουμε αυτο που θέλουμε και θα έχουμε ανάγκη από παρέα..Μπα!..για τροχόσπιτο λέμε..δεν χτίζω τίποτε..δεν αντέχουμε άλλους φόρους!

Memaria είπε...

Καλημέρα κι από μένα!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Μια γλυκιά καλημέρα να έχεις Αχτιδούλα μου!!!!! Αν δεν πιστέψουμε ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη... καήκαμε!!!! Μην ξανά ακούσω ότι δεν σου αρέσει πιά ότι φτιάχνεις... κάηκες!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!

Marie είπε...

Καλημέρα φίλη μου!!! Πέρασα να σου σκάσω ένα φιλί!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Αχτίδα μου τι πέλαγος αισιοδοξίας είσαι. Θα σου δώσω μιά συμβουλή μιά που είμαι και ...μικρότερη χα χα χα (μη με μισήσεις, πρόσεχε) και πολύ λιγότερο καλιτέχνης από σένα... δηλαδή στην ιδανική θέση γιά να σου δώσω συμβουλές. Συμβουλή > μη δίνεις σημασία στο ότι δεν σου αρέσουν οι δημιουργίες σου, είναι το σαράκι του γνήσιου καλλιτέχνη αυτό. Πάντα η φαντασία του δημιουργεί πιό τέλεια απ'αυτόν, πάντα η απαίτηση απ'τον εαυτό του είναι μεγαλύτερη. Είμαι σίγουρη ότι όλοι λατρεύουν ότι φτιάχνεις και με τον χαρακτήρα σου δεν μπορεί παρά θαυμάσιες δημιουργίες να βγαίνουν απ'τα χέρια σου. Εύχομαι να σου έδωσα ένα πιπεράτο χαμόγελο αλλιώς τι Ginger θα είμαι! Σε φιλώ πολλές φορές.

vivi ka είπε...

Καλημέρα Αχτίδα!! Έτσι είναι...όσο δύσκολο και ναναι το σήμερα το αύριο θα είναι καλύτερο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ me (maria) καλό μεσημέρι πια γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, τώρα ζωγράφισα ένα μικρό για η κοπέλα που θα έρθει..ευχαριστώ φίλη μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie αχ! ένα φιλί είναι ότι πρέπει για μία καλή μέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©, εμένα λες πέλαγος αισιοδοξίας; είπαμε..αν δεν ταιριάζαμε..θα σου στείλω μία φωτογραφία που τράβηξα της ..φίλης του δικού σου..Κλώντης!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ confusedmind, έτσι θέλω..με χαμόγελο..άστους να λένε!!

Penelope είπε...

Αστον να ελπίζω και να φτιάχνει έτσι το κέφι του καλή μου Αχτίδα. Και εμένα ο δικός μου λέει κάτι τέτοια διάφορα...και τον προσγειώνω...και πάει λέγοντας.
Καλό ΣΚ και καλές εξορμήσεις :-))

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλημέρα
να χαίρεστε τον εγγονό
καλό π/σ/κ

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μπράβο σου ΑΧΤΙΔΑ αυτή εισαι ..συνέχισε ετσι καλά το πάς...και εγγονια και δουλεις και οτι θελεις..και αγαπάς να το κανεις καλό θα είναι αφου θα ευχαριστεί εσένα ...φιλακια πολλα ..μεχρι νεοτέρας..χι..χι..

Ελευθερία είπε...

να είσαι καλά γλυκειά Αχτίδα.. και να περνας καλα οτι και αν κανεις!!!
αναμενομενο ήταν οτι σε θελει δίπλα του..του έλειψες τοσο καιρο!!!!!
φιλια πολλα!!!
<3

Hfaistiwnas είπε...

Του δείχνεις τη φάρμα; Αχ εγώ τη βαρέθηκα.. χαχαχα!
Περάσατε καλά με την κοπελιά;
Κουνούπια; Εδώ έχουν εξαφανιστεί.. μάλλον πάγωσαν! χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλά κάνει μαμ ο νταντούλης μου !!αυτό κ αν δεν είναι όνειρο!!κ για εμένα επίσης!!!σε φιλώ μανούλα