Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Με θέληση μπορείς πολλά!

Είναι να μη μου μπει εμένα στο μυαλό κάτι.. τα κατάφερα φίλοι μου...με πατερίτσα και κούτσα κούτσα, με καμία 40αριά πάνε έλα από τη μία ντουλάπα στην άλλη στα δύο δωμάτια. μετέφερα τουλάχιστον τα ...34 ( μάλιστα.. ο αφιλότιμος τα αγοράζει και ξεχνά να τα φοράει!!) χειμερινά πουκάμισα του στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας καθώς και παντελόνια και σακάκια!!! 
Θα μου πείτε πως δεν με πήρε είδηση.. κουράστηκε ο καημενούλης μετά το υπέροχο γκιουβέτσι που έφτιαξε για το μεσημέρι και τα σκεύη  που έπλυνε (!) και  ξάπλωσε στο καναπέ...
Σηκώθηκα λοιπόν όσο πιο αθόρυβα μπορούσα και τα κατάφερα όσο πιο...γρήγορα μπορούσα... πάνε έλα..σε ..ρελαντί και με ..σιγαστήρα!!!!!!!!! 
Μετά γυρίζοντας να ..ξαπλώσω στη θέση μου βρήκα στα μαξιλάρια του καναπέ που μου έχει βάλει ο Δημήτρης στρογγυλοκαθισμένη τη Κλώντη. Ε! λίγες φωτογραφίες δεν μπόρεσα να μη τις τραβήξω..








Βέβαια..της έκανα έξωση και ξάπλωσα να ξεκουραστώ ώστε να αντέξω τις φωνές και το ..ψαλτήρι του όταν δει τι έκανα. Πάντως..αισθάνομαι ικανοποιημένη και τώρα έχω μία  ακόμη αποστολή να τακτοποιήσω τα παπούτσια που έχουν τον ίδιο χαμό. Έβαλα και το χεράκι μου στο ένα ντουλάπι με τις πετσέτες στο μπάνιο μα αυτό θα έχει σειρά μία επόμενη μέρα..
Η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ κουραστικό ακόμα για μένα η κίνηση χωρίς σταματημό  μα κάθε μέρα νομίζω οτι θα γίνομαι καλύτερα.
Αχτιδένια φιλάκια και να είστε χαρούμενοι με όσα έχετε..πιστέψτε με και τα λίγα είναι πολλά όταν τα χαίρεσαι!

19 σχόλια:

myStickland είπε...

Καλε..τι μουτράκι είναι αυτό;;;
Δώσε του φιλάκια..
Θα σε μαλώσω,αχτιδούλα..Γιατί κάνεις δουλειές;Ξεκούραση..και όλα θα γίνουν μόλις και εσυ αναρρώσεις τελείως..
φιλάκια πολλά!

BUTTERFLY είπε...

Βρε κουκλα μου το σπιτι ειναι για να το χαιρομαστε, οχι να μας "σκλαβωνει"! ΟΚ, και τι εγινε αν ειναι ακαταστατο για ενα διαστημα; Χαλαρωσεεεεε....Μην πιεζεις τοσο τον εαυτο σου, αφου ολα θα γινουν εν καιρω...

marileni είπε...

Α!!!Εσύ δεν κάθεσαι και ήσυχα!!!!!Εμείς οι ανοικοκύρευτες ακόμη να κάνουμε τις αλλαγές ρούχων!!!!!!Αχτίδα χαλάρωσε...Η Κλώντη φοβερή!!!!!

marileni είπε...

Επανήλθαμε...καλά το μπλουζάκι της Κλώντη είναι τέλειο!!!!Της έβαλες τα φθινοπωρινά...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, δεν είναι γλύκα; μου έφυγε η κούραση όταν την είδα τακτοποιημένη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, μη νομίζεις ότι είμαι πολλή νοικοκυρά..απλά δεν μπορώ να βλέπω τα πράγματα εδώ και εκεί..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marileni, σήμερα είχε ψύχρα και της έβαλα μπλουζάκι!

Κωνσταντίνα είπε...

Με τον καιρό θα τα καταφέρνεις παντού καλύτερα. Εγώ σε παραδέχομαι που δε το βάζεις κάτω. Η Κλώντη είναι πολύ όμορφη με το μπλουζάκι της!
Καλό απόγευμα!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Και πολύ άντεξες! Αλλά η Κλώντη έχει τις συνήθειες της Φόλυ μου. Πως πήγε η καρδιά σου να το ξυπνήσεις. Περιμένουμε αναμετάδωση απ'τα όσα άκουσες όταν καταλάβει ο καλός σου τι έκανες όταν εκείνος κοιμώταν.

KatrinArt είπε...

ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Η ΚΛΩΝΤΗ ΣΟΥ!!! ΕΠΟΧΙΑΚΟ!!! ΡΕ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΑΜΑΝ!!! ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ...

marilia είπε...

Ε, τώρα... πώς να σε μαλώσω, που πήγα, η ζουρλή, στο γυμναστήριο με πονεμένο πόδι και έφυγα... κουτσαίνοντας; Ούτε "αχ" τώρα, ούτε εσύ, ούτε εγώ.

Φιλί συμπαράστασης

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Αν και πρέπει να σου πω και εγώ να καθίσεις φρόνιμα και να μην το παρακάνεις με τις δουλειές και τις ταχτοποιήσεις στο σπίτι και στις ντουλάπες σου, το αφήνω στην άκρη και εύχομαι να μην το παρακάνεις και όταν καταλάβεις ότι δεν μπορείς να σταθείς άλλο όρθια, να πας να ξαπλώσεις στην γωνίτσα σου και να ξεκουραστείς άτακτο κοριτσάκι!!!
Άλλωστε και η Κλώντη θέλει παρεούλα και αγκαλίτσες, μην της χαλάς το χατίρι!!!!! Καλό απόγευμα

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλά έκανες μανούλα μου αλλά με προσοχή ε....το κλωντούλι..αραλίκι..τι καλά να είμασταν δίπλα όπως παλιά!!!δεν μπορείς να φανταστείς ποσο μου λείπετε!!!

Πόπη είπε...

Τα πουκάμισα εντάξει...
Τα παπούτσια όμως, απαγορεύεται να τα τακτοποιήσεις εσύ Αχτιδούλα. Απαγορεύεται. Εκτός κι αν είναι και αυτά κρεμασμένα σε κρεμάστρες και δε χρειάζεται σκύψιμο.
Α και κάτι άλλο...
Βάλε μια φωτογραφία για να δούμε αν σου πάει το σκούρο το μαλλί...
Καληνύχτα!!!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Ρελαντί και με σθγαστήρα, τέλειο! χαχαχαχα!
Καλημέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα,είμαι καλύτερα γλυκιά μου, καλημέρα.

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©, σήμερα θα την πάω στο κομμωτήριο για ..ρεκτιφιέ και αυτή.

@ katrin decoupage, ο άνδρας μου έβαζε τα καθαρά όπου εύρησκε..οπότε καταλαβαίνεις οτι οι ντουλάπες ήταν άνω κάτω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia, οπότε μην ακούσω μαλλώματα..εγώ δεν έχω και τα νιάτα σου να κάνω το ..σωστό , άσε που είμαι και..ατίθασο μικρό!!!!

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου προσέχω..όλα τα κάνω προσεκτικά.Καλημερα γλυκιά μου!

@ Νεφέλη μου εσένα χρειαζόμουνα τώρα..όπως τότε ..θυμάσαι;

@ Πόπη μου εγώ σκύβω..προσέχω πάντως τις κινήσεις μου.Είμαι καλά απλά πονάει το χέρι μου από τον ώμο..δεν ξέρω γιατί..ίσως γιατί το έχω για να στηρίζομαι ..

@ Hfaistiwnas, προσέχω, κάνω σιγανές κινήσεις, όμως είμαι καλύτερα..

el.mar είπε...

Αχ μα τι γλυκιά η Κλώντη!!!
Καλημέρα Αχτιδούλα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, καλημέρα κουνελάκι μου!