Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

21η μέρα..μπήκα στο τελευταίο δεκαήμερο..μετρώ αντίστροφα...


Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο δύσκολη, μπήκα σε άλλο επίπεδο ασκήσεων και προστέθηκε και η πισίνα που ήταν μία μοναδική εμπειρία. 
Αναρωτιόμουνα πως θα μπω μέσα αφού για να κάνω βήμα έχω πλέον το δεκανίκι . Η φυσιοθεραπεύτρια μου λέγεται Έφη και ήταν εκείνη που μου έδειξε ότι μπορώ να μπω χωρίς να κουνήσω το..δαχτυλάκι μου!! Κάθεσαι σε ειδικό κάθισμα και ένα μηχάνημα αναλαμβάνει να σε βάλει στο νερό απαλά λες και σε κρατά μία αγκαλιά. Μέσα στο νερό αισθάνεσαι τέλεια, οι πόνοι δεν υπάρχουν , ασκήσεις σχεδόν για μισή ώρα και βέβαια κουβεντούλα. Βρήκαμε ένα κοινό σημείο ..την αγάπη μας για τα ζώα.. 
Κουραστική μέρα όμως πιστέψτε με..απορώ πως θα αντέξω ένα τέτοιο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα..Από το πρωί στις αίθουσες ασκήσεων  με το νέο φυσιοθεραπευτή μου τον Ορέστη..κακό παιδί ..με πόνεσε με νέες ασκήσεις , μετά ποδήλατο και μόνη μου πια με το δεκανίκι μου ανέβηκα στον όροφο μου. Δεν πρόλαβα ούτε καν να ξαπλώσω και με ετοίμασαν για  πισίνα στις 1 το μεσημέρι..το φαγητό μου έμεινε στο τραπεζάκι ( σου το φέρνουν σε ένα είδος μεγάλου τάπερ με θήκες που μπαίνουν τα πιάτα ) .Γύρισα από τη πισίνα στις 2 ένα πτώμα και έπρεπε να κάνω μπάνιο και να ντυθώ..δηλαδή..ΑΓΩΝΑΣ! Βέβαια μπορώ να ζητήσω να έρθει νοσηλέυτρια να μου τα κάνει όλα αυτά όμως δεν τις κουράζω, τις λυπάμαι που αγωνίζονται όλη μέρα. 
Έφαγα μόλις πριν από λίγο καθυστερημένα..και για πρώτη φορά πεινούσα..κρέας με αρακά και τυρί, για φρούτο μπανάνα..κρέας δεν τρώω μα το..μισοέφαγα από τη πείνα μου! 
 Να πω την αλήθεια είμαι πολύ κουρασμένη και και άνοιξα το Laptop μόνο για να ξεκουραστώ και ψυχικά.. Το πιο φοβερό είναι ότι σε 1 ώρα ακριβώς θα έρθουν να με ξαναπάρουν..έλεος...σώστε με!!!!  Θα ήθελα να ξαπλώσω και να κοιμηθώ για λίγο κουκουλωμένη στο κρεβάτι μου μα εδώ σε "τυραννούν " με χαμόγελο λες και το διασκεδάζουν οι αφιλότιμοι.
 Σήμερα μάλιστα η μία φυσιοθεραπεύτρια μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να έρχομαι σαν εξωτερική για πισίνα και ασκήσεις...
-Άσε κορίτσι μου,της λέω, θα σας κουνήσω μαντήλι και θα ξανάρθω μόνο για να δω τη φίλη μου την Ευγενούλα και να σας φέρω δωράκια...σπίτι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..πάω να χουζουρέξω λίγο μέχρι να με ξαναπάρουν, δεν έχω χρόνο..σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα σχόλια σας..

24 σχόλια:

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Υπομονή Αχτίδα μου. Όπως πολύ σωστά επεσήμανες κι εσύ μπήκες στο τελευταίο δεκαήμερο!
Όποια άσκηση σου βάζουν να κάνεις από εδώ και πέρα είναι για να δυναμώσουν τα πόδια σου και να μπορείς να κυκλοφορείς άνετα στο σπίτι σου στις βόλτες σου, οπουδήποτε θέλεις εσύ να πηγαίνεις......
9 και σήμερα λοιπόν.....
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι για την προοδο σου και που σε λιγες μερες ολα θα τελειωσουνε και θα πας στο σπιτακι σου και στους δικους σου ανθρωπους,μα και στην Κλωντη σου!!!!Κανε λιγο ακομα υπομονη και θα πας δυνατη στο σπιτι σου και θα μιλαμε πια απο τον καναπε σου!!!!Καλη συνεχεια Αχτιδουλα μου ομορφη και ευχομαι να περασουνε οι μερες σαν το νερο και να πεταξεις πισω στην φωλιτσα σου!!!Πολλα φιλια,Χαρά!

...irida... είπε...

κοριτσακι μπραβοοοοο!!!τελικη ευθεια λοιπον!!!!καθε ασκηση...και γινεσαι πιο ανεξαρτητη....πολυ χαιρομαι....ναξερες ποσο....
ταχω ζηση...και ξερω...σε θαυμαζω πολυ...καλη δυναμη....καλη συνεχεια !!!!καλη εβδομαδα!

Maria Villioti είπε...

Είδες που δεν σου περνούσε η ώρα τις πρώτες μέρες;χαχα...σε έχουν κάνει μπαλάκι. Για να το κάνουν έτσι πρέπει κορίτσι γι'αυτό κάνε υπομονή. Τελική ευθεία και σε λίγες μέρες σπιτάκι σου!!! Όλα θα φαίνονται μακρινά.Φιλιά πολλά!!!

marilia είπε...

KAI πισίνα ΚΑΙ μαγειρεμένο φαγάκι ΚΑΙ γυμναστήριο ΚΑΙ κουβεντούλα ΚΑΙ... γκρίνια;;;;;;;; Χμμμμμμμμμμμ!!!!

Άντε, βούτα φιλάκι για να μη λες ότι μόνο σε μαλώνω! :)

Hfaistiwnas είπε...

xexe να προλάβεις να ξεκουραστείς και λίγο! :)

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, λίγη υπομονή ακόμη, τα πιο δύσκολα τα πέρασες. Σε λίγες ημέρες θα είσαι στο σπίτι σου. Πάντως η ιδέα του να συνεχίσεις την πισίνα και μετά την θεραπεία, καλή μου φαίνεται. Θα κάνεις ένα σώμα... μανεκέν!!!
Οι τυρόπιτες που σου έταξα, είναι στο δρόμο και έρχονται!!
Καλό απόγευμα.

Marina είπε...

Έλα Αχτιδούλα μου....μην κάνεις ναζάκια!!! Τον έφαγες το γάιδαρο, έμεινε η ουρά!!!
Το ξέρω ότι μόνο εσύ ξερεις τι έχεις περάσει, μόνο εσύ ξέρεις τι έχεις υποφέρει αλλά κάνε δύναμη και αγωνίσου...λίγο ακόμα...για να φύγεις δυνατή με το καλό!!!
Όλες αυτές τις μέρες σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να μπορούσα να περάσω να σε δω, να σου κρατήσω το χέρι, να σου δώσω δύναμη...! Δε πειράζει όμως...Το ξέρεις πόσο σ'αγαπώ και σε θαυμάζω που είσαι πάντα δυνατή και καταπίνεις τους πόνους σου πρώτα για τους άλλους και μετά για τον εαυτό σου! Σε γλυκοφιλώ και σου εύχομαι καλό απόγευμα!!!

Ρένα είπε...

Κουράγιο Αχτίδα μου !!!!Θα τελειώσουν τα βασανά σου και θα πας στο σπιτάκι σου !!!!Μόνο αυτό να σκέφτεσαι και θα παίρνεις κουράγιο!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

ασωτος γιος είπε...

άντε με το καλο

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου το ξέρω όμως σήμερα ήταν ένα φουλ πρόγραμμα..δεν μπόρεσα να ξεκουραστώ ούτε όταν σας το είπα γιατί..ήρθε ο άνδρας μου και με πήγε στο κήπο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χαρά ,σήμερα μου φέρανε τη Κλώντη..την είχα μαζί μου όλο το υπόλοιπο απόγευμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida...πράγματι κάθε μέρα γίνομαι καλύτερα, ο νέος φυσιοθεραπευτής έμεινε κατάπληκτος..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Villioti, για να καταλάβεις αύριο αρχίζω φυσιοθεραπείες στις 8.30
και τελειώνω στις ..5 με μία ώρα διάλειμμα για φαγητό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia μου τα φιλάκια δεκτά καθότι ..κακομαθημένη!!

@ Hfaistiwnas, αμ! δεν πρόλαβα..μόλις πήγα να ξαπλώσω ήρθε ο άνδρας μου και βγήκαμε στο κήπο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρήνη Ε, ποιες τυρόπιτες καλέ; μη μου ανοίγεις την όρεξη..σήμερα έλεγα στον άνδρα μου ότι επιθύμησα τυρόπιτα!

@ Marina μου σ' ευχαριστώ, το ξέρω ότι με σκέπτεστε..είμαι στο τέλος..θέλω τόσο να πάω σπίτι μου, μάλλον την επόμενη Τετάρτη τελειώνω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρένα μου σ' ευχαριστώ..βραδάκι τώρα..σε λίγο θα μετρώ μία ακόμη μέρα..

@ άσωτος γιος, ευχαριστώ που περνάς..τελειώνω..θα γλυτώσετε από μένα..

DIMI είπε...

Αχτίδα μου,βλέπω είχες πολλές δραστηριότητες σήμερα,καί φυσικά ,λίγο νά κουράστηκες!!Μετράμε αντίστροφα φιλενάδα,μέ τό καλό σπιτάκι σου!!!Φιλιά στήν Ευγενία πού σού κρατάη ωραία συντροφιά!!Καλό καί ήσυχο ύπνο σού εύχομαι!!Εγώ έμπλεξα μέ τά μικρά!!Ξέρης!!Φιλάκια πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,λίγο έμεινε μανούλα μου,κουράγιο λίγο ακόμα!!κ μετά σπιτάκι σου!!σε φιλώ γλυκά!!!καλή ξεκούραση.

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Xαίρομαι!!!χαίρομαι!!ολα πάνε από το καλό στο καλύτερο!!!!Μια δρασκελιά και βρίσκεσαι στο σπιτάκι σου !!! !τα μεταμεσονύκτια φιλιά μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλα μου πολλα φιλια και ευχομε αυτο το δεκαημερο να περασει πολυ γρηγορα!

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

Υπομονή όλα θα πάνε καλά <3

Memaria είπε...

Λίγο ακόμα κι όλα θα είναι παρελθόν...καλή δύναμη!!
και με το καλό στο σπιτάκι σου!!!

marilia είπε...

Τώρα άμα σου πω, εντελώς ειλικρινά, ότι ζήλεψα από το εικοσαήμερό σου και μόλις πέρασα να ενημερωθώ για τις απαιτήσεις του γυμναστηρίου και ξεκινώ... άμεσα, τι θα πεις;;;;;;

Μη γελάς, καλέ! Και μη μουντζώνεις την οθόνη! Σε βλέπει και η φίλη σου από δίπλα! τςτςτς!

Αγκαλιά! Τόοοοοοοοοοοοοοοοση!