Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

20η μέρα..να είστε καλά..

Καλή Κυριακή φίλοι μου..εύχομαι μια όμορφη μέρα..ο ήλιος λάμπει ακόμα κι εδώ.. 
Με την Ευγενία δίπλα μου βάλαμε το You Tube και κάναμε το δωμάτιο μας όπως ακριβώς το αποκαλούν εδώ οι νοσηλευτές..ΑΣΤΕΡΙ...
Μετά πήραμε τα.."οχήματα" μας και κάναμε το γύρω του κτιρίου σε ρυθμό σαλιγκαριού..Χα! χα!..γελάω..κάναμε μία στάση στο σαλόνι για ανάσα και πήραμε το διάδρομο για το δωμάτιο μας.. Σταθήκαμε να χαιρετήσουμε τους νοσηλευτές στο γραφείο του που σάστισαν γιατί μας άφησαν στη μικρή έξοδο πλάι στο δωμάτιο μας και αλλού μας είδαν!! Τους τραγουδήσαμε με ρυθμό ελληνικής ταινίας:
Δυο κοριτσάκια ήμαστε γλυκά και αγαπημένα..
-Γιωργίτσα λένε εμένανε..
-Και Ευγενούλα εμένα!!!!!
Μετά τους καλέσαμε για γλύκισμα στο δωμάτιο μας..έχουμε αγοράσει εναλλάξ γλυκά και έρχονται όποτε θέλουν και ανοίγουν τα κουτιά και τρώνε.
Ένα τραγουδάκι φίλοι μου από εμένα..δεν ξέρω αν καταφέρω να σας το βάλω..προσπαθώ..δεν έχει σημασία..εγώ το χαρίζω σ' αυτό που αγαπώ!
http://www.youtube.com/watch?v=fbRjrmlcvFY&feature=colike

Αχτιδένια αγκαλίτσα και μπόλικα φιλάκια ..αύριο είναι μία νέα εβδομάδα και θέλω ..επιθυμώ να είναι όμορφη για όλους σας.

30 σχόλια:

marileni είπε...

Καλή βδομάδα ,Αχτίδα,οι μέρες της να είναι όλο και καλύτερες για σένα και για τη...συγκάτοικό σου!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!

Σοφία είπε...

Αχτιδάκι,
μη φοβού κανένα.
΄Ετσι λέει αυτό το υπέροχο
τραγούδι.

serenata είπε...

Καλή βδομάδα Αχτίδα μου!
Σίγουρα είσαστε μεγάλα αστέρια εσύ και η συγκάτοικος σου!!
Πολλά πολλά φιλάκια:))

Mani di fata είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΑΧΤΙΔΑ ...ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ...ΠΟΣΟ ΑΧΡΩΜΟ,ΑΓΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ!ΦΙΛΙΑ,ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΙΩΑΝΝΑ

...irida... είπε...

KAΛΗ ΣΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑ!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου. Είμαι σίγουρη ότι είσαι το πιο λαμπρό αστέρι εκεί και όλοι θα σε θαυμάζουν με την καθημερινή σου πρόοδο και τις προσπάθειές σου που κάθε ημέρα γίνοται μεγαλύτερες και σε φέρνουν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να ανεβείς τρέχοντας όλα τα σκαλοπάτια για το σπίτι σου. Κι εκεί στην κορυφή να σε περιμένουν οι δικοί σου να σε αγκαλιάσουν. Καλή Κυριακή

Hfaistiwnas είπε...

Αξέχαστος Μητροπάνος! :)
Καλή Κυριακή!

Χρυσούλα είπε...

Αχτίδα,ήρθες κι`έδεσες με τη συγκάτοικό σου!...Μπράβο σας!...έτσι...να φτιάχνετε τη διάθεσή σας....κι` οι μέρες θα περνάνε γρήγορα κι`ευχάριστα....
Όμορφη Κυριακή σας εύχομαι!...

Ανώνυμος είπε...

Ειστε πραγματικα μια Αχτιδα!!!!Μια Αχτιδα φωτος,καλης διαθεσης,αισιοδοξιας, αγαπης!!!Σας διαβαζω και σας θαυμαζω εδω και καιρο...Ομως χθες πρωτοπηρα πολυ αυθορμητα το θαρρος να σας γραψω και σημερα το ξανακανω γιατι αυτο που εισεπραξα και σημερα απο το κειμενο σας με συγκινησε..Να ειστε ολο και καλυτερα με τους ανθρωπους που αγαπατε και σας αγαπουν! Αννα(Θεσσαλονικη)

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΤΙΔΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΤΙΔΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Όπως επηρεάζεις όλους εμάς τους γνωστούς και αγνώστους με την αισιοδοξία και τη θετική αχτιδένια ενέργεια, έτσι έγινε και με το προσωπικό και όσους σε γνώρισαν εκεί μέσα. Είναι απίθανο αυτό που καταφέρνεις...
Καλή υπόλοιπη Κυριακή, καλή εβδομάδα!

DIMI είπε...

Αχτίδα χαίρομαι πού ταιριάξατε μέ τήν Ευγενία,καί αρχίσατε τίς τρελλίτσες σας παρέα!Καί περνάνε καί ευχάριστα οι μέρες!Πολύ όμορφο τραγούδι!Πολύ αγαπημένος ο Μητροπάνος!Καλό καί ήσυχο βράδυ φιλενάδα μου!Πολλά φιλάκια!!

Δημιουργία είπε...

Να σου ευχηθώ να έχεις μια kαλή και όμορφη εβδομάδα

xeiropoiein είπε...

Πολύ κεφάτη σε "διαβάζω" σήμερα! Δυστυχώς διάβασα για τη χθεσινή σου μέρα που δεν ήσουν τόσο καλά σήμερα, χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλύτερα και μπορείτε και βολτάρετε!!! Ελπίζω κάθε μέρα σου να είναι έτσι ζωντανή και χαρούμενη! Να περνάτε όμορφα με τη "συγκατοικό" σου!!

Maria.. είπε...

Αχτιδούλα μου!!!! δυστυχώς τώρα είδα τις αναρτήσεις σου & έμαθα τα 'νέα'.. τρόμαξα για λίγο μέχρι να διαβάσω παρακάτω & παρακάτω για να καταλάβω τι συμβαίνει!! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου!! έχεις τόση δύναμη μέσα σου που δεν σε φοβάμαι και πολύ!! θα γίνεις παράδειγμα για τους υπόλοιπους ασθενείς & αξέχαστη για το προσωπικό!! περαστικά και στη συγκάτοικο!! σου στέλνω πολλά φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου μου φαινεται οτι οταν φυγεις εσυ απο εκει θα λειπεις σε ολους και θα μπαινουν στο σπιτακι σουγια να σε διαβαζουν φιλακια βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου μου φαινεται οτι οταν φυγεις εσυ απο εκει θα λειπεις σε ολους και θα μπαινουν στο σπιτακι σουγια να σε διαβαζουν φιλακια βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ τι όμορφα μανούλα.αστέρια ε?τι άλλο?να έχουμε μία καλή εβδομάδα!!!!!!!

Marina είπε...

Καλή εβδομάδα με δύναμη, υπομονή και επιμονή!!!! Θετικές σκέψεις μόνο...!

Mary είπε...

Η νέα εβδομάδα θα σε βρει ακόμα πιο καλά!
Πολλές ευχές και την αγάπη μου και στις δυο σας!

Φιλάκια!!!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Nα είσαι πάντα καλά και να έχεις αυτή την υπέροχη διάθεση για ζωή! φιλιά

vivi ka είπε...

Καλή εβδομάδα!
Υπέροχο το τραγούδι του Μητροπάνου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ .ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ , Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ , Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΜΟΊΣ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΈΦΘΑΣΑ ΣΤΗΝ..ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΟΥ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ..ΔΕΚΑΝΙΚΙ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!

Memaria είπε...

Χαχα...μπράβο για το κέφι σας!!
Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!

KatrinArt είπε...

ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ElenaG είπε...

ΑΧ!χτύπησες φλέβα με το τραγούδι!!!!!!

καλημέρα αγαπημένη μου καλή βδομάδα να έχεις και με το καλο να είναι και η τελευταία μακριά από το σπιτάκι σου!!! Χαιρετισμούς στην Ευγένεια! περαστικά να της πεις!

Ελευθερία είπε...

περνάνε οι μέρες, όλα πανε καλύτερα!!!!! χαίρομαι που βρήκες άτομο και ταιριάξατε έτσι (όχι που δεν θα έβρισκες!!!)

να είσαι καλά και καλή εβδομάδα με περισσότερα βήματα!!!!!

Φιλία είπε...

Μπράβο Αχτιδούλα, μπράβο κορίτσια... Έχετε κάνει τη "Μονάδα" αχτιδένια!!!
Χαρούμενη και φωτεινή.
Καλή εβδομάδα να έχουμε

BUTTERFLY είπε...

Καλα ειναι φυσικο να εχεις κανει ενα ολοκληρο κεντρο ανω κατω, πως θα γινοταν αλλιως, αφου εισαι μοναδικη! Μοναδικο και το τραγουδακι σου! Κρατα γερα, κοντευεις!