Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

16 η μέρα..κοντεύω παιδιά..

Για να δείτε πόσο σας αγαπώ..μόλις μου βγάλανε τα ράμματα σε σας έτρεξα να τα πω και να παρηγορηθώ .. Μάλλον για να είμαι ειλικρινής έκανα μία στάση στο ψυγείο και έφαγα ένα από τα σοκολατάκια της γειτόνισσα που τόσες μέρες με παρακαλούσε και δεν δοκίμαζα.
 Υπογλυκαιμία από την αξιέπαινη συμπεριφορά μου να κάνω τη γενναία και να μη βγάλω ούτε κιχ!!!! - Πάει και αυτό..μου είπε ο γιατρός και μου  χαμογέλασε ( είναι λίγο..αγέλαστος οπότε ήταν κατόρθωμα που το κατάφερα!) και μου είπε ότι από εδώ και πέρα έχω πισίνα και τη πόρτα της εξόδου πιο κοντά!
Ανέβηκα το 2ο σκαλοπάτι, έκανα ποδήλατο αν και με πονάει μετά όμως μου κάνει καλό και δεν λέω κουβέντα. Απόδειξη..σήμερα κατάφερα και έβαλα μόνη μου το σπορτέξ μου όμως δεν μπόρεσα να δέσω το κορδόνι..δεν φθάνω τόσο.. μα είπαμε..έχω πείσμα εγώ..υπομονή και πάνω απ' όλα θέλω τόσο να γυρίσω σπίτι. 
Τα βράδια κοιτάζω έξω από το παράθυρο και σκέπτομαι ότι ίσως και ο Δημήτρης κάνει το ίδιο.. Χθες λοιπόν εκεί κατά τις 12..ανταλλάξαμε σαν ερωτευμένα παιδαρέλια μηνύματα στο κινητό.. Μη γελάτε..είναι η πρώτη φορά από τότε που είχε πάει φαντάρος που είμαστε τόσο καιρό χώρια..
Η γειτόνισσα  μου είπε γελώντας: 
- Το σκάμε; Γεωργία ..δεν έχουμε και ρούχα της προκοπής να πάμε για..ουζάκι!
- Καλέ Ευγενία μου στα ρούχα κόλλησες; μας φαντάζεσαι με το ..Π..στο δρόμο! Μέχρι να φθάσουμε θα έχει ξημερώσει η επόμενη μέρα!...και σκάσαμε στα γέλια μέχρι που μας πήρε ο ύπνος!
Σε λίγο θα μας φέρουν φαγητό ( στις 1) και στις 3.30 έχω πάλι φυσιοθεραπεία..μετά θα περιμένω τους δικούς μου και τη Κλωντίτσα μου που χθες έκλεψε τις καρδιές όλων όσων ήταν έξω..
Αχτιδένια φιλάκια με απέραντη αγάπη! (όποιος έχει σχέδιο δραπέτευσης να μου το στείλει!!)

30 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

xaxaxa γι αουζάκι με Π! αχαχχα! Καλό! Θα σας έκαναν και καλύτερη τιμή!

mariak είπε...

Γλυκιά μου χαίρομαι που κάθε μέρα είσαι καλύτερα...σαν τα φανταράκια μετράτε τις μέρες με τον κ. Δημήτρη....Καλό μεσημέρι.....

DIMI είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου!Χαίρομαι!Κάνε λίγο ακόμη υπομονή καί μέ τό καλό σπιτάκι σου φιλενάδα!!Ευτυχώς πού έχης καί καλή παρέα!!Ολα καλά σού εύχομαι!Φίλησε μου τήν Κλώντη όταν έρθη!!Θυμάσαι πέρυσι?Φιλάκια!!!!

vivi ka είπε...

Εγχειρισμένη στα 13 μου πήγα σε καφετερια απέναντι από την κλινική με την διπλανή μου που ήταν αρκετά μεγαλύτερή μου! Παρακαλώ πολύ!! Ρεσιτάλ δώσαμε....πρώτον με τον τρόπο που περπατούσαμε και δεύτερον με τις παντόφλες μας!
Άσε που στην κλινική έψαχναν να μας βρουν παντού...
Χαίρομαι που πήγε καλά με τα ράμματα μιας και καταλάβαινα την αγωνία που είχες! Άντε κοντεύεις....λίγο υπομονή ακόμα. Φιλάκια!!

...irida... είπε...

αχ!τι να σε κανω ...μακρια ειμαι...αλλιως θα ερχομουν το βραδυ....απο τηνπισω πορτα να σε κλεψω...για ουζακι....και θα σε επεστρεφα ασφαλη παλι...τι το εχουμε το διπλωμα....χιχι
να εισαι καλα γλυκια μου!!!μπραβο...για τη δυναμη σου...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τελικά φάγαμε της κλινικής..σουτζουκάκια με φασολάκια!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariak, μετράω μέρες φιλενάδα..ούτε φαντάρος να ήμουνα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ DIMI, μου την έφερε το απόγευμα και σίγουρα θα μου τη φέρει και τώρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ confusedmind, εντάξει..πάει και αυτό αν και σήμερα πέρασα και ένα πόνο με μία κύστη που έβγαλα στη μέση, μου την άνοιξαν και τώρα πονάω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida... είμαι σίγουρη ότι θα ερχόσασταν να με ..σώσετε!

Anna είπε...

όντως...πάει κι αυτό!! είδες??? καθε μερα και κατι..εστω λίγο! τι όμορφα αυτά που γράφεις για τον αγαπημενο σου...ευχομαι να κρατησει πάντα!!! σου στελνω στο εμαιλ κατι αστείο σχετικα με το "Π"...καποια στιγμη θα το πάρω!! χαιρετισματα πολλά!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Υπέροχα νέα Αχτίδα μου. Για να έχεις διάθεση για ουζάκια, εισαι μια χαρά.... Και όπως είπες ποιός κολλάει στα ρούχα???? Με τις πιτζαμούλες και τις παντοφλίτσες μια χαρά πίνεται το ουζάκι..... Θα λανσάρετε και νέα μόδα....
Οι ημέρες περνούν γρήγορα όταν έχει περάσει πια η μέση... Οπότε όλα θα περάσουν γρήγορα και χωρίς να το καταλάβεις... Καλή ξεκούραση

Μarion, είπε...

Αν και καθυστέρησα λίγο...εύχομαι σιδερενια και καλή ανάρρωση. Με το καλό να πας σπιτάκι σου και στους αγαπημένους σου.
Κάθε μέρα και καλύτερα πηγαίνεις και η έξοδος όλο και πλησιάζει.

Φιλιά :)

marilia είπε...

ΣΧΕΔΙΟ Α': Ανοίγεις την πόρτα, κλοτσάς το φυσιοθεραπευτή, πέφτει κάτω από τη σφοδρότητα του χτυπήματος και το σκας, τρέχοντας ΜΕ το Π, γιατί... δεν ξέρεις τι γίνεται παρακάτω!

ΣΧΕΔΙΟ Β' (γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει δεύτερο πιθανό σενάριο): Ανοίγεις τον υπολογιστή σου με το ίντερνετ και... τριγυρνάς όπου θες, ανέξοδα, άκοπα, ακίνδυνα και, κυρίως, χωρίς τη γκρίνια συγγενών και φίλων που "ακόμα δεν έβγαλες τα ράμματα, ούζο σου μύρισε!!!!!!!!" (και όχι τίποτα άλλο, αλλά ούζο δεν έχω στο σπίτι!!!!!!)

Φιλί σβουριχτόν! (ΜΟΛΙΣ γύρισα από το σχολείο και ετοιμάζομαι για μπανάκι στη θαλασσίτσα! χι!)

Lila Xagorari είπε...

Δε σε φοβάμαι εσένα...απόδειξη? Κατάφερες και τον αγέλαστο γιατρό να γελάσει!!! Καλή συνέχεια!!!

Marie-Anne είπε...

Άντε Αχτίδα μου, με το καλό θα περάσουν και οι υπόλοιπες ημέρες και θα βρεθείς στο σπιτάκι σου όπου θα πείνεις όσα ουζάκια θέλεις ανάμεσα στους αγαπημένους σου !

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα μου λιγες ακομα μερες και η εξοδος ερχεται!φιλια βασω λαρισα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna μου τα είπαμε στο μέιλ, ευχαριστώ για το γέλιο και το σερφάρισμα που έκανα στις σελίδες..

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου την διάθεση την έχουμε..τα ποδαράκια μας λείπουν!!

@ Μarion,σ' ευχαριστώ φίλη μου , τα δύσκολα πέρασαν.

@ marilia αθάνατη..είσαι και η πρώτη..μπα..που να το σκάσω..είμαι καλύτερα, δεν έχασα τη διάθεση μου απλά κάνω υπομονή όταν την..χάνω..

@ Λίλα μου σ' ευχαριστώ , η αλήθεια είναι ότι όλοι με αγαπούν εδώ..

@ Marie-Anne, να ξέρεις πόσο το επιθύμησα..

@ βασω λαρισα, φίλη μου εύχομαι να είσαι καλά, σε σκέπτομαι..έχω εδώ μία φυσιοθεραπεύτρια από τη Λάρισα.

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Άντε, κουράγιο λίγο ακόμα!
Φάγαμε τον γάϊδαρο....
Και μη σκας, τα ουζάκια είναι εκεί έξω. Δεν φεύγουν. Περιμένουν!!

Καλό Βράδυ!!

Σοφία είπε...

Ξεμπερδεύεις Αχτιδάκι οσονούπω !
Πολλά φιλιά !

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Σχέδιο δραπέτευσης με το Π δεν έχω!
Λυπάμαι...
Ελα και τελειώνεις!!!! Εφτασε η ώρα!!!
Πολλά φιλιά!!!!

Memaria είπε...

Ούτε εγώ έχω σχέδιο απόδρασης...
έλα και σιγά σιγά περνάνε οι μέρες..δεν το χρειάζεσαι καν το σχέδιο..τρέχοντας θα φύγεις από κει σε λίγο καιρό!!
Φιλιά πολλά!

Φιλία είπε...

Καλέ, ποια απόδραση.... θα φύγεις στην ώρα σου - πάει το μισό, το καταφέραμε - και χοροπηδώντας!!!!
Μπράβο θηρίο!!!

Άννα είπε...

Φοβερή εικόνα και ατάκα το ουζακι με το Π! Για απόδραση έχεις το γελιο σου και το κουραγιο σου, σωστά; Ασε που στο τελος σε περιμενει ο καλος σου και η Κλωντή...στο ΣΠΙΤΙ! Οπότε λιγο ακόμα υπομονή! Ελπίζω αυριο να κάνεις και μια βουτιά στην πισίνα!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,πάει κ αυτό μανούλα μου!!!ουζάκι!!τι ωραία..το κλωντούλι κούκλα,πως να μην κλέψει τις καρδιές..άντε κ καλή δραπέτευση!!φιλιά μαμ.χαίρομε που όλα πάνε καλά..φάγαμε τον γάιδαρο!!!

Fanypap είπε...

Χαίρομαι που έχεις καλή διάθεση Αχτιδούλα μου γλυκιά, θα περάσει έτσι πιο γρήγορα ο χρόνος!!Λίγο έμεινε ακόμα!!!Μπράβο σου για όλες τις προσπάθειες!!!φιλάκια πολλά!!!και γρήγορα στο σπιτάκι σου!!!

Unknown είπε...

Νομίζω την απόδραση ήδη την έχεις κάνει... πίσω στα "φανταρικά" τα χρόνια!!!! Τώρα μένει μόνο να γυρίσεις σπίτάκι σου για τα μέλια!!!!

marimar είπε...

Δεν σε παίρνει για δραπέτευση. Προηγείται το σχέδιο Α που είναι η επιστροφή στο σπίτι. χα χα
Μια χαρά σε βρίσκω. Μπράβο είσαι δυνατή.
Φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ZouZouna είπε...

Καλημέρα.
περιμένω απο την πρώτη μέρα, να δω τι θα επακολουθήσει. Στο κέντρο που είσαι τώρα.
Και ήρθα να γκρινιάξω.
Να σε πω αχάριστη, γιατί το 1990, δεν υπήρχαν τέτοια κέντρα, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον. Εκανες την εγχείρηση (οπως έκαναν πολλλές γνωστές μας τότε) και μετά πηγαινες σπίτι σου με μερικές οδηγίες πλεύσεως.
Ψήλωνες το κρεβάτι, έβαζες ειδικό ειδικό στην τουαλέτα... Λοιπόν...μην γκρινιάζεις.
Εντάξει άνθρωπος είσαι αλλά φαντάσου πως θα ήταν να χρειάζεσαι 4 με 5 μήνες να συνεφέρεις και χωρίς όλα αυτά τα μέσα.. μονη σου σπίτι.
Επειδή το έζησα, απο κοντά με την μητέρα φίλου μου, ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα, δεν θάθελα να το περάσω ούτε εγω ούτε κανείς άλλος απο τους γνωστούς!
Αντε σιδερένια σπίτι σου.. .και σους μπρέ !!!
* για να μην πω, όλο κάτι παλλικάρια σε περιτρυγιρίζουν !!!