Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

10η μέρα!




  Καλημέρα φίλοι μου καλημέρα και  να πω το σχετικό.. είμαι καλά!
Πιστεύετε στη διαίσθηση αυτό που δεν με άφησε να κοιμηθώ τη προηγούμενη νύχτα;.. χθες ήταν λοιπόν μία άσχημη μέρα γενικώς.. Όταν ήρθε ο άνδρας μου το πρωί να πληρώσει τη κλινική για τις 10 μέρες , μου είπε κι εκείνος το ίδιο.. - Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα χωρίς λόγο..
Λίγη ώρα μετά φεύγοντας από εμένα μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ, κάποια στιγμή απροσεξίας και του έκλεψαν το τσαντάκι του με όλα του τα χαρτιά ..όλα..μα όλα..
Όταν ήρθε σε μένα φοβήθηκα τόσο για εκείνον από το χρώμα που είχε ώστε όλη μου η στεναχώρια για τα χρήματα που είχε μέσα έγινε λεπτομέρεια.  Είχε πάει αστυνομία και τα σχετικά κι εγώ ανέλαβα να κλείσω όλες τις τράπεζες και κάρτες από το κινητό μου..Τώρα η έννοια μου είναι αυτός..
Παραδόξως μετά τη  πρώτη σύγχυση ..είμαι ήρεμη. Βλέπετε..είναι αυτή η πλευρά του χαρακτήρα μου που σας λέω συχνά ότι με σώζει από πολλά. .. Όταν μου συμβαίνει κάτι κακό , κάτι στενάχωρο στην αρχή συγχύζομαι ίσως κλάψω μα γρήγορα βλέπω το πρόβλημα καταπρόσωπο και το αντιμετωπίζω. Ότι δεν μπορώ να αλλάξω το κοιτώ καταμέτωπο και το πολεμώ. 
Σκέφτηκα λοιπόν ότι το μόνο πρωτεύον πρόβλημα ήταν να τον ηρεμήσω, να του πω ότι τα χαρτιά ξαναβγαίνουν ( μεταξύ μας..θα του βγει η πίστη ανάποδα...), ότι τα χρήματα που ήταν αρκετά δυστυχώς γιατί ήταν για πληρωμές ας ελπίσουμε ότι έπεσαν σε κάποιον που τα είχε ανάγκη και ότι το μόνο που για μένα είχε σημασία ήταν να είναι εκείνος καλά.. 
Τέρμα λοιπόν..γυρνώ σελίδα και σε λίγο θα αρχίσω τις φυσικοθεραπείες μου γιατί βιάζομαι να γίνω γρήγορα καλύτερα από πριν. Βλέπετε..με χρειάζονται..

Μόλις γύρισα από τη φυσιοθεραπεία..σήκωσα βαράκι με το πόδι 2 κιλών ανέβηκα σε πιο υψηλό σκαλοπάτι και έκανα όλες τις ασκήσεις με επιτυχία παίρνοντας...10΄ με τόνο από τον Αργύρη. Τη Τρίτη που έρχεται βγάζω τα ράμματα και σε λίγες μέρες μετά  μπαίνω πισίνα.
Θα μου φανούν σήμερα ατελείωτες οι ώρες μέχρι το απόγευμα που θα έρθει ο άνδρας μου..θέλω να του κάνω μία αγκαλιά και να του πω το ρητό που με αντιπροσωπεύει..Όλα θα πάνε καλά!
Επιτρέψτε με να σας ευχαριστήσω για τα χθεσινά σχόλια και να ζητήσω συγνώμη που ενώ τα διάβαζα δεν απάντησα..ήταν εκείνο το διάστημα που έχω ανάγκη για να ..χωνέψω κάτι ..μετά γίνομαι ..εγώ..η Αχτίδα.Ευχαριστώ φίλοι μου, ολους, έναν ένα..

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι πολυτιμη φιλη στη ζωη ολων μας!δυδαρεστα γεγινιτα δυστυχως θα συμβαινουν παντα φιλια βασω λαρισα

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Ας ελπίσουμε να είναι μόνο αυτή η αναποδιά!! Περαστικά και όλα καλά θα πάνε!!

maria είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα, χαίρομαι πολύ που είσαι τόσο αισιόδοξη. Η καλή ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στην ηλικία μας, για να αντιμετωπίζουμε όσα δύσκολα μας συμβαίνουν.
Πάντα έτσι να είσαι και να δίνεις και σε μας ελπίδα και θάρρος για τα δύσκολα. Λυπήθηκα είναι αλήθεια πολύ για τον Δημήτρη αλλά οτι έχει να κάνει με χρήμα διορθώνεται.
φιλιά πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασω λαρισα, φίλη μου ήταν κάτι άσχημο όμως δεν είναι και του πεθαμού..

@ Ελπίδα, το όνομα σου είναι χαρακτηριστικό των ευχών, ελπίδα..ελπίδα για καλύτερο αύριο γλυκιά μου.

@ maria μου στεναχωρέθηκα ..όμως με χρειάζεται κι εγώ θεωρώ περιτό να τον στεναχωρώ από επάνω.Καλημέρα γλυκιά μου.

Hfaistiwnas είπε...

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν τα χαρτιά του!!!
Φιλιάααα!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου. Λυπάμαι για αυτό που συνέβη στον Δημήτρη σου. Και δυστυχώς θα ταλαιπωρηθεί πολύ για να τα βγάλει. Και για τα χρήματα, ναι μεν είναι δύσκολο να ξαναβρεθούν αλλά χρήματα είναι θα βρεθούν πάλι. Την υγεία σας να έχετε και εσύ και ο αγαπημένος σου και όλα θα πάνε καλά... Δεν παίρνετε και κανένα λαχείο μήπως η τύχη θελήσει να σας επιστρέψει όλα αυτά που έκλεψαν από τον καλό σου. Τα χαρτιά ίσως τα βρει γιατί συνήθως οι κλέφτες τέτοιου είδους παίρνουν χρήματα και τα υπόλοιπα τα πετάνε. Και τις κάρτες αφού τις απενεργοποίησες δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν, οπότε όλα καλά.
Καλή συνέχεια να έχεις Αχτίδα μου και όντως πρέπει να κάνεις μία μεγάλη αγκαλίτσα στον Δημήτρη σου γιατί την έχει ανάγκη τώρα, που σίγουρα είναι στεναχωρημένος με αυτό που του συνέβη και θα ταχει βάλει με τον εαυτό του για ό,τι έγινε.....
Φιλάκια
Α! και συγχαρητήρια για το 10'!!!!

Admin είπε...

Καλημέρα! Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα νέα έγγραφα και να μην ταλαιπωρηθεί ο κύριος Δημήτρης. Πολλά φιλιά, Βικτώρια

Μαίρη (Ginger) είπε...

"Ότι δεν μπορώ να αλλάξω το κοιτώ καταμέτωπο και το πολεμώ. " Νομίζω τον ξέρω καλά αυτόν τον τρόπο γιατί τον εφαρμόζω κι εγώ. Είναι η καλύτερη λύση πάντα. Γρήγορη μα πολύ γρήγορη ίαση εύχομαι αχτίδα μου. Σύντομα θα λαμψεις πάλι μες το σπιτικό σου είμαι σίγουρη. Καλή σου μέρα.

υγ φιλακι στην Κλώντη από την Φολύ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas,Αν ξες φίλε μου τι πρόβλημα είναι που έχασε τη ταυτότητα του ..βγαίνει εύκολα όμως μέχρι να υπογράψει χαρτί του Τειρεσία μας έστειλαν για να μη φτιάξει κάποιος επιχείρηση στο όνομα του..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ, μόλις έφυγε ο γλυκούλης μου..από υπηρεσία σε υπηρεσία τρέχει..Ευτυχώς είναι καλά..ηρέμησε απλά το σκέπτεται και τσατίζεται με τον εαυτό του.

@ Mama Greece, περισσότερο τρέξιμο έχει η άδεια αυτοκινήτου και το δίπλωμα, μόλις το είχε ανανεώσει!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mary-Ginger , εγώ το είδα γλυκιά μου στη ματιά σου..έχεις τη σπίθα της "αντίστασης" Δεκτά τα φιλιά από τη Κλώντη αν και παλιοζουλιάρα , μοναχοκόρη κακομαθημενη!

Penelope είπε...

""Ότι δεν μπορώ να αλλάξω το κοιτώ καταμέτωπο και το πολεμώ"" είναι ο μόνος τρόπος για να σταθούμε σωστοί και ακέραιοι στη ζωή μας.

Πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός να του πεις και τα τσαντάκια περασμένα Χ στο σώμα, όσο γίνεται.

Χαιρετισμούς πολλούς.

Anna είπε...

μεσα σε ολα ..και α;υτη η φασαρια...τι να πεις, κριμα! καταλαβαινω τις στεναχωριες...εσυ εκει, να μη μπορεις να βοηθησεις πρακτικα..εκεινος εκεινα τρεχει...ο ενας να μη θελει να στεναχωρησει τον αλλον...που να προλαβεις να κανεις και τις θεραπιες σου!!!!;)
χαιρομαι πολυ με την προοδο σου!! τα 2 κιλα ..πολλα ειναι!!!!! ψυχραιμα!!!! φιλια απο αθηνα και παλι! α..ηθελα να σου πω...με τα τοσα σχολεια που σου γραφουν...ειδα πολλα και φοβερα καινουργια ελληνικά μπλογκ!!!! ειδες..ωραια αυτό!!! :)

Ανώνυμος είπε...

πολύ χαίρομαι που είστε καλύτερα κ Γεωργία!!Οταν με το καλό ο κ Δημητρης ετοιμάσει όλα τα χαρτιά του,θα σας πρότεινα να τα έχει σε επικυρωμένα φωτοαντίγραφα μαζί του και τα πρωτότυπα να τα έχει σπίτι καλύτερα.Καλή ευκολία!!Εύη Γιαν.

marilia είπε...

Γενικά ήταν μια φορτισμένη μέρα. Ούτε κι εγώ είχα κοιμηθεί και όσο κοιμήθηκα ήμουν ανήσυχη. Στις 6.25 το πρωί, λίγα λεπτά πριν το ξυπνητήρι, πετάχτηκα πάνω από 5,7 ρίχτερ που μας... χόρεψαν για τα καλά. Συνεπώς... όλη αυτή η ενέργεια... ε... κάπου έπρεπε να εκτονωθεί. Εμείς να 'μαστε καλά και τα υπόλοιπα... γίνονται, έστω και με μια ταλαιπωρία παραπάνω. ;)

Σνουποφιλάκι

SPYRIDOULA είπε...

Λυπάμαι για αυτό που συνέβη.Εύχομαι τα χαρτιά να τα βρείτε χωρίς ταλαιπωρία.Συγχαρητήρια για το 10' και περαστικά!Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!

Φανή είπε...

Περαστικά και σύντομα όλα θα ξεχαστούν! Κάτι που, με τη δική σου θετική σκέψη, δε θα αργήσει να έρθει!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Κωνσταντίνα είπε...

Μια ακόμα ατυχία...δεν πειράζει, αντιμετωπίζεται...Καλή συνέχεια με τις θεραπείες και καλό κουράγιο, όλα θα πάνε καλά!

Marina είπε...

Ο μπαμπας μου πέρσι έχασε ένα φάκελο με 5000 ευρώ και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό!!! Μόνο να τον έβλεπες...
Τρομάξαμε να του δώσουμε να καταλάβει ότι το ποσό ναι μεν ήταν σημαντικό αλλά όχι τόσο σπουδαίο ώστε να πάθει η υγεία του!!! Εξάλλου πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο σου επιστρέφονται όλα (υλικά και αισθήματα) αρκεί να είσαι καλός άνθρωπος!!!
Καλό υπόλοιπο ημέρας!!!

μαγδαληνιώ δια χειρος είπε...

Γεια σου Αχτίδα!Σου εύχομαι να γίνεις πολύ γρήγορα καλά!!!Και όλα θα πάνε μια χαρά για όλα υπάρχει λύση!Φιλάκια πολλά.

Unknown είπε...

Είδες τελικά τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!! Σε φιλώ!!!!!!

DIMI είπε...

Xαίρομαι πού σέ βλέπω καί σέ ακούω καλύτερα Αχτίδα μου!!Ηταν πολύ δυσάρεστο αυτό πού συνέβη στόν Δημήτρη.Μέ τό νά στεναχωριέσαι δέν βγάζης τίποτα!Σού εύχομαι καλό καί ήσυχο βραδυ φίλη μου!Πολλά φιλάκια!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

λουλουδοαχτιδένια μου σε φιλώ , ξέχνα την αναποδιά και χαμογέλα όπως κάνεις πάντα και μας φωτίζεις ίδιος ήλιος και συ και ο Δημήτρης σου είσαστε το παραδειγμα μας

Unknown είπε...

αχτιδουλα μου ειδες??η μερα ηταν καλυτερη απο την χθεσινη..σε οτι αφορα τα βηματα που κανεις να πας ολο κ καλυτερα.. οταν μιλας για τον αντρα σου ετσι..λιωνω.. ποσο ομορφη ειναι η αγαπη σας..να στε παντα καλα

Φιλία είπε...

Αχτιδούλα μου, ΕΣΕΙΣ να είστε καλά!!! Και τα χαρτιά ξαναβγαίνουν και τα λεφτά επίσης! Μπράβο, κοπέλα μου, που πας όλο και καλύτερα. Κουράγιο λίγο ακόμα και μετά..... ποιος σε πιάνει!
Φιλάκια

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope μου σήμερα που ηρέμησε του πάτησα ένα..μαλλωματάκι για να προσέχει.Όμως στεναχωρήθηκε τόσο ο καημενος.

@ anna μου τα δύσκολα είναι για να μας δοκιμάζει ο Θεός..

@ Εύη Γιαν.φίλη μου σήμερα που του τα ..έψελνα του είπα και αυτό, κάτσε να βγω και θα τα τακτοποιήσω όλα..(λέμε τώρα..αν μπορώ)

@ marilia μου δεν το ήξερα..με πήρε και η φίλη μου από Κρήτη μα δεν μου ειπε κάτι..

@ SPYRIDOULA μου έρχισε από σήμερα να τρέχει για τα έγραφα.Προέχει η ταυτότητα , ούτε από τη τράπεζα με βιβλιάριο δεν μπορεί να πάρει χωρίς ταυτότητα..

@ Fan, έτσι λέω κι εγώ γλυκιά μου.

@ Κωνσταντίνα μου ας είναι εκείνος καλά και δεν με νοιάζει οτιδήποτε.

@ Marina φίλη μου αν έβλεπες πως ήταν χθες ..όλα τα χαρτιά του και 2000 ευρώ..ήταν κατάχλωμος.

@ μαγδαληνιώ δια χειρος, ευχαριστώ φίλη μου , πάω καλά.

@ Valadi Lakoutsi, όλα πολεμιούνται φίλη μου μόνο υγεία να υπάρχει.

@ DIMI μου εμείς τα λέμε στο τηλέφωνο, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου για τα τηλεφωνήματα σου, θέλω τόσο να γνωριστούμε από κοντά..

@ marilise, το έχω ξεπεράσει κι όλα..βέβαια μας άφησε προβλήματα όμως εγώ θέλω να είναι εκείνος καλά.

@ Elena Kaloydia, φίλη μου ..ήμαστε 37 χρόνια μαζί..δεν έχουμε ποτέ χωρίσει ή μαλλώσει για οτιδήποτε..είναι η ζωή μου η ίδια κι εγώ για κείνον..Πίστεψε με θα έδινα και τη ζωή μου για να είναι γερός και ευτυχισμένος.

@ Φιλία φίλη μου σ' ευχαριστώ, το ίδιο του είπα χθες κι εγώ για να τον συνεφέρω.

Eustathia είπε...

Ax βρε Αχτιδα μολις τωρα διαβασα τι περασες.....τι να πω μονο να ειστε καλα και ολα τα αλλα γινονται....εχεις δικιο οτι θα υπαρχει ταλαιπωρια με τα χαρτια αλλα δεν πειραζει...με υπομονη θα τα συγκεντρωσει παλι....Το ευχαριστο ειναι οτι εισαι καλυτερα κ τα πας καλα με τις ασκήσεις σου....υπομονη και θα περάσει κι αυτο.......

Fanypap είπε...

Πόσο λυπάμαι Αχτιδούλα μου γλυκιά!!!Ντροπή τους!!Δεν σκέφτονται σε πόσο δύσκολη θέση φέρνουν τον άνθρωπο που του κλέβουν!!!Και μάλιστα τώρα που είσαστε σ'αυτή τη δύσκολη κατάσταση!!Χαίρομαι που το παίρνεις έτσι!!Γίνε γρήγορα καλά γλυκιά μου!!Όλα διορθώνονται!!φιλάκια πολλά και κουράγιο στον Δημήτρη!!

















Memaria είπε...

Δυστυχώς και οι αναποδιές είναι μέρος της ζωής μας..σε χαίρομαι για τον τρόπο που το αντιμετώπισες...φιλιά πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,άσχημο πράγμα κ άδικο η κλεψιά μανούλα!!!!!!!πάντα μου την έδινε γιατί είναι άδικη...τέλος πάντων αφού είναι καλά κ εσύ πας καλύτερα,άστο να πάει..χαίρομαι που πας καλά μλερα με την μέρα!!!!φιλάκι..

Elenfly είπε...

Απότι είδα στις φωτογραφίες το λίφτινγ πέτυχε!!!!Αστειεύομαι βέβαια παρόλα αυτά φαίνεσαι πιο όμορφη!Εύχομαι καλή ανάρρωση,όσο για την ληστεία δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα στραβά στην ζωή μας αλλα όπως λες και εσύ πρέπει να τα πολεμάμε!φιλιά πολλά!

Tante Kiki είπε...

Καλή μου Αχτίδα ...υπομονή!!! Οι μέρες περνούν κι εσύ γίνεσαι όλο και καλύτερα κι όσο για το φαγητό... μόλις βγεις θα απολαύσεις υπέροχο φαγητό!
Δυστυχώς οι ληστείες είναι πια μέρος της ζωής μας και μπράβο σου που το αντιμετώπισες έτσι... νομίζω πια ότι πολλά πάνε στραβά καθημερινά... εμένα χθες με τράκαραν!
Τί να γίνει... αύριο είναι μια καινούργια μέρα!
Φιλιά

giota είπε...

καλημερα καλη μου.ευχομαι σημερα που ειναι η υψωση του τιμιου σταυρου να σου χαριζει δυναμη και η γλυκια μας παναγια να σε συντροφευει.καλη και συντομη αναρωση σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου.οσο για το ατυχες γεγονος με το πορτοφολι δεν πειραζει...εσεις να ειστε καλα....να μη σας χαλαει τη ψυχολογια και να χαμογελατε. ο Θεος και η παναγια να σας εχει καλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eustathia μου τι να γίνει όλα για τους ανθρώπους είναι, καλημερα γλυκιά μου.

@ Φανή Παπαγεωργίου, κορίτσι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα, έχεις αγώνα γλυκιά μου και χρειάζεσαι δύναμη.