Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σας αφήνω φίλοι μου!



Έφθασε η μέρα φίλοι μου.. η μέρα που το τελευταίο καιρό σας..ζάλισα το κεφάλι.. 
Είπαμε..ανθρώπινο συναίσθημα ο φόβος  και να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν κατάφερα να βρω τρόπο να το..σκάσω!!!!
Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα..νοιώθω παγιδευμένη, εγκλωβισμένη σε μία απόφαση αναγκαία ..σιχαίνομαι τις καταστάσεις που δεν μπορώ να ..ελέγξω και να είμαι εγώ ο οδηγός τους.
 Αν και έχω περάσει από πολύ νέα περισσότερο δύσκολες εγχειρήσεις ίσως το γεγονός ότι πια είμαι μεγάλη με κάνει πιο  διστακτική. Ίσως πάλι γιατί έχω την άσχημη ανάμνηση από τη παλιά ορθοπεδική μου περιπέτεια που με κράτησε μήνες χωρίς να μπορώ να περπατώ.  Καταλαβαίνετε εσείς.. με ξέρετε   πια καλά το..κλείσιμο δεν είναι από τα  αγαπημένα μου...  σπορ και για τουλάχιστον 2 μήνες η ζωή μου θα αλλάξει.. 
Ετοίμασα από χθες το μικρό βαλιτσάκι μου για τέτοιες περιπτώσεις, έλουσα και ...κανάκεψα τη Κλώντη, έκανα λίστες για διάφορες τυχόν περιπτώσεις ανάγκης στο σπίτι , οδηγίες πλυντηρίου και τις κόλλησα στο ..ψυγείο.
 Τέλος ετοίμασα τα φάρμακα του άνδρα μου για να τα βρίσκει μόνος του πια και πέρασα τη νύχτα στην αγκαλιά του για να πάρω μαζί μου ότι περισσότερο έχω ανάγκη αυτή την ώρα.
Έφθασε η μέρα.. η ώρα..10.30 πρέπει να είμαι μέσα!
Ζήτησα για ..τελευταία χάρη πριν φύγω ένα σκέτο καφεδάκι ελληνικό με ..φουσκάλες στον υπολογιστή μου μπροστά και την ανάρτηση αυτή ...μάλλον  όχι ανάρτηση..ποτέ δεν τις έβλεπα σαν αναρτήσεις..
Λοιπόν..σας αφήνω το μπλοκόσπιτο μου ανοιχτό, το κλειδί κάτω από τη γλάστρα με την ορτανσία, τα παράθυρα ανοιχτά για να μπαίνει φως, το καντηλάκι μου καίει μπροστά στη Παναγία και τους φόβους μου τους παίρνω μαζί μου όπως και  την αγάπη σας όλο αυτό το καιρό.
Σας ευχαριστώ και ιδιαίτερα αυτούς που μου έδωσαν το πιο πολύτιμο για τέτοιες στιγμές, το αίμα τους σαν να ήμουν κάποια της οικογένειας τους.
Ο καφές τελείωσε, ο Δημήτρης κοιτά το ρολόι και με περιμένει με κατανόηση, η Κλώντη ακόμα στην αγκαλιά μου .. πρέπει να της πω τη φράση που ξέρει και καταλαβαίνει: - Κάτσε εδώ..θα έρθω!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου.. δεν ξέρω πόσο θα κάνω για να διαβάσω τα σχόλια σας...1 μέρα στην εντατική..6 σε δωμάτιο στη κλινική και ..40 στο κέντρο αποκατάστασης..(σιγά μη κάτσω τόσο..υπολογίστε τις μισές ).
Εγώ πάντως θα είμαι κάπου στο μπλοκόσπιτο μου έστω απλά σαν ιδέα. 
Μη ξεχνάτε..οι Αχτίδες τρυπώνουν παντού!

179 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Εδώ στην αναμονή...
Ολα αυτά τα τυπικά που λέγονται δεν μου "βγαίνουν"..
Γιατί γνωρίζω πως έχεις τόση δύναμη!
Εχεις τους αγαπημένους σου!

Ολα είναι μπορετά για τις ΑΧΤΙΔΕΣ!
Ιδιαίτερα στη ΔΙΚΉ ΜΑΣ!
Εχεις δώσει τόση στήριξη..σε όλους που έρχεται ανταποδοτικά στο δικό σου φως!

Memaria είπε...

Σίγουρα οι αχτίδες τρυπώνουν παντού κι όλως λέει και η Γιαγιά Αντιγόνη από πάνω τα μπορούν όλα....
Η σκέψη μας είναι μαζί σου...ξέρω πως νιώθεις, άλλωστε το περιέγραψες αναλυτικά..και είναι τόσο γνώριμο το συναίσθημα...
Απλά εύχομαι (γιατί όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη) να απαντήσεις γρήγορα στα σχόλια...θα σημαίνει ότι πέρασε πια όλη αυτή η αγωνία και η εγχείρηση θα είναι παρελθόν..
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου...

ΕΥΗ είπε...

Oλά θα πάνε καλά , θα περάσει και αυτό .Ήμουν διακοπές τις προηγούμενες μέρες,σήμερα γύρισα και έχω χάσει πολλά ,αίμα δεν μπορούσα να δώσω (πεσμένος αιματοκρίτης βλέπεις)όλα ήταν τόση η αγάπη των υπολοίπων που δεν πειράζει.. καλή ανάρωση και με το καλό στο σπίτι σου
κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν...

Ανώνυμος είπε...

Σε περιμένουμε πίσω γερή, δυνατή, αισιόδοξη, δημιουργική και πάντα χαμογελαστή.
Καλή επιτυχία
Βαρβάρα

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Βρίσκω δικαιολογημένους τους φόβους για τέτοιες καταστάσεις.
Κι εγώ έτσι είμαι, αλλά ξέρω απ'την άλλη μεριά ότι τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι πια ρουτίνα, με τις νέες τεχνολογίες και υλικά.

Εύχομαι να είναι λίγος ο πόνος!!
Δεν τον καταλαβαίνεις με την αγάπητων γύρω σου!!!

Καλή Επιτυχία!!!!

Faidra είπε...

Καλη επιτυχια
Πολλλα πολλα φιλια

Unknown είπε...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!

Nasia είπε...

όλα θα πάνε καλά!!!!εύχομαι σιδερένια και σύντομα να γυρίσεις στο σπίτι σου
γερή και χαρούμενη!!!

Daphnofila art jewelry είπε...

Αχτίδα αν και δεν γνωριζόμαστε,εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις γρήγορα στην οικογένειά σου σιδερένια και δυνατή.

apinkdreamer είπε...

η αγαπη ολων μας μαζι σου!!!

ElenaG είπε...

όλα καλά θα πάνε...όσο να το καταλάβεις θα είσαι πίσω κοντά μας...μέχρι τότε η σκέψη και η προσευχή μας θα είναι μαζί σου...ξέρε το...

Maria Villioti είπε...

Όλα φαντάζουν πολύ πιο δύσκολα όσο τα σκεφτόμαστε.Η αναμονή μεγαλοποιεί τα πράγματα.Όλα θα πάνε καλά και υπολογίζω πολύ λιγότερες ημέρες για να δούμε δικό σου σχόλιο ή ανάρτηση...Μετά την εντατική...μόλις πας στο κέντρο αποκατάστασης...κάπου εκεί σε υπολογίζω...χαχα.Φιλιά πολλά και οι ευχές μας μαζί σου Αχτιδούλα!!!

δύο νησιά είπε...

Στο καλό. Σε περιμένουμε πάλι πίσω γερή και δυνατή.
Θα μας λείψεις.
Διονυσία

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Καλή δύναμη!
Θα ευχόμαστε

Eva Psarrou είπε...

Θα δεις, οι μέρες θα πετάξουν και θα γίνει και αυτό μία ακόμα ανάμνηση να σου θυμίζει πόση δύναμη και πίστη έχεις πραγματικά μέσα σου. Οι σκέψεις μας μαζί σου!

Μαiρη είπε...

Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σου Γεωργία μου! Προσεύχομαι όλα να πάνε καλά!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα ολα να σου πανε καλα,κ με το καλο παλι κοντα μας!!!κωνσταντινα κερκυρα

Pinelia είπε...

Όλα θα πάνε καλά!Σε περιμένουμε πίσω με νέες αισιόδοξες αναρτήσεις!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλημέρα
Λίγο καιρό είμαι μέλος σου κι έτσι δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο
αλλά εύχομαι να μην είναι κάτι δύσκολο , εύχομαι να περάσει γρήγορα και να πάνε όλα καλά

Penelope είπε...

Καλή Δύναμη Αχτίδα μας.
Όλα θα πάνε κατ' ευχή και οι πόνοι σύντομα θε να σε αφήσουν οριστικά.
Ταχεία ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσι μου, επεμβάσεις ρουτίνας είναι πια... Θα τα πας θαυμάσια, είμαι σίγουρη.Και θα γυρίσεις με το καλό και όλα θα είναι καλά. Η φωτό σου είναι θαυμάσια και φαίνεται ότι έχασες πολλά κιλά. Μη φοβάσαι. Εμείς θα σε περιμένουμε και σιγά μην κάτσεις χωρίς το λαπτοπ!!! Οι προσευχές μου μαζί σου. Περαστικά. Σοφια

DIMI είπε...

Εύχομαι φιλενάδα μου,όλα νά πάνε καλά σήμερα τού Αγίου Φανουρίου,νά σού φανερώση γρήγορα καλή ανάρωση!!Η θετική μας σκέψη μαζί σου!Πολλά φιλάκια!!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Να λάμπεις πάντα Αχτίδα μου. Ολοι δοκιμαζόμαστε έτσι για ν'αποδείξουμε ότι Μπορούμε τα Πάντα. Φιλιά. Μαζί με την Κλωντη σε περιμένουμε να επιστρέψεις στα "θρανία"

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Λαμπρινή είπε...

Αχτίδα μου,μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω ,με τις καλύτερες ευχές μου και καλή επιτυχία.Θα μας λείψεις πολύ!!
Όλα θα πάνε καλά!
Πολλά φιλιά και με το καλό να επιστρέψεις σπίτι σου και σε μας!!

Unknown είπε...

Σε περιμένουμε πίσω γερή. Οι σκέψεις μας θα είναι κοντά σου Αχτίδα και όλα θα πάνε καλά! Με το ακλό να γυρίσεις στο σπίτι σου, στους αγαπημένους σου και κοντά μας!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σας και καλή επιτυχία.Οι μέρες θα περάσουν γρήγορα.Να είστε καλά.Φιλιά και αγάπη.Γιώτα

nasia είπε...

Αν και δεν γνωριζόμαστε, καταλαβαίνω την αγωνία σου, που είναι ανθρώπινη, και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή ανάρρωση!!!! Περιμένω με ανυπομονησία την επιστροφή στο μπλογκόσπιτό σου....

Unknown είπε...

Όταν με το καλό διαβάζεις τις γραμμές αυτές όλα θα εχουν τελειώσει..με τις προσευχές όλων μας η αποκατάσταση σου θα είναι θέμα χρόνου!Άπ΄ότι κατάλαβα από τον λίγο χρόνο που παρακολουθώ τα blogs,έχεις μεγάλη καρδιά ,αλλά το κυριώτερο μεγάλη πίστη!!Στέλνω τις προσευχές μου στον Ύψιστο και σε εσένα την θετική μου ενέργεια για γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση.Φιλιά πολλά,πολλά.

Stone είπε...

Αχτίδα, καλή επιτυχία και σε περιμενουμε να επιστρέψεις συντομα!Σου στελνω την προσευχή μου και τις καλύτερες ευχές μου για να ξεπερασεις κι αυτη τη δοκιμασια!Σιδερένια!

mahler76 είπε...

Αχτίδα μου όλα καλά θα πάνε. Περιμένουμε τα νέα σου με την βεβαιότητα πως θα είναι καλά. Πολύ καλή σου μέρα :)

Chrisi είπε...

Καλή επιτυχία εμείς εδω θάμαστε να σε περιμένουμε να ξαναρθεις γερή πίσω,φιλά..

Ξανθή είπε...

Καλή επιτυχία, ο Αγ. Φανούριος που σήμερα είναι η χάρη του μαζί σου.

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι γρήγορα κοντά μας!!!
Φιλιά πολλά!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, λίγη υπομονή και σε λίγο καιρό θα μπορείς να απολαμβάνεις και πάλι, όσα έχεις στερηθεί λόγω των προβλημάτων στην κίνηση. Όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Σε σκεφτόμαστε και θα είμαστε με την θετική μας σκέψη, μαζί σου. Πολλά φιλιά.
Καλή επιτυχία.

Άννα είπε...

Η Παναγία να είναι μαζί σου καλή μου Αχτίδα. Φιλάκια πολλά.

anthivolon είπε...

Πολλά λόγια δε θα σου πω. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει τη δύναμη και την υπομονή που έχεις ανάγκη αυτές τις στιγμές. Η αγάπη όλων μας είναι δεδομένη και το ξέρεις.
Σου στέλνω όλη μου τη θετική αύρα και ενέργεια. Θα σε έχω στο νου μου συνέχεια!!!!
Φιλιά

Sophie είπε...

Αχτίδα μου σου εύχομαι να γυρίσεις πάλι μαζί μας και να τρυπώσεις στις καρδιές μας όπως κάνεις πάντα όλο αυτό το καιρό!!!Φιλάκια και καλή επιτυχία στην επέμβασή σου!!Ο άγιος Φανούριος που γιορτάζει σήμερα να είναι πάντα στο πλευρό σου!!!

BUTTERFLY είπε...

Ax Αχτιδουλα μου, μολις γυρισα και βλεπω πως φευγεις για περιπετειες! Μην ανησυχεις φυσικα και ολα θα πανε καλα! Μονο που θα μας λειψεις πολυ...Να προσεχεις τον εαυτο σου και να γυρισεις συντομα κοντα μας! Καλη δυναμη, καλη επιτυχια και καλη αναρρωση!

maria είπε...

Ολα θα πάνε καλά Αχτίδα μου, η Παναγία να σε προστατεύει. Η σκέψη μου και οι ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση είναι μαζί σου.
σε φιλώ σου στέλνω την αγάπη μου και περιμένουμε γρήγορα νέα σου.

Ανώνυμος είπε...

περαστικα αχτιδα μου εχω πολυ καιρο λογω διακοπων να μπω πολλα φιλακια καλη επιτυχια και τα λεμε βασω λαρισα

Katrina είπε...

Θα σε περιμενουμε Αχτιδουλα!!!!Η παναγια μαζι σου!!!Φιλακια πολλαααα!!!!!

Lefkothea είπε...

Δεν χρειαζεται να πω πως ολα θα πανε καλα...το ξερεις καλυτερα απο εμενα.....ειμαι σιγουρη πως εχεις βγει ηδη απο την εντατικη και διεψευσες ολες τις προβλεψεις...εκανες τους γιατρους να σκισουν τις ποδιες τους και σε 20 μερουλες θα εισαι στον Δημητρακη σου να σε νταντευει οπως μονο εκεινος γνωριζει...με την απεριοριστη αγαπη του.....Αχτιδουλα μου γλυκεια,εχεις ολη την θετικη μου σκεψη για οσο το δυνατον γρηγοροτερη αναρρωση....φιλακια πολλα και υ.γ.σου ποτισα την ορτανσια,μην μαραθει η καημενουλα...το κλειδι ηταν πανω στην πορτα...μαλλον περασανε πολλοι απο εκει σημερα....φιλακιααααα

marilia είπε...

Εμείς θα ξεσκονίσουμε, θα ποτίσουμε τα λουλούδια, θα σκουπίσουμε το μπαλκόνι, θα παίξουμε και με το... παιδί, θα του φτιάξουμε και κοτσιδάκι, όλα τα δύσκολα, τέλος πάντων. Εσύ θα κάνεις τα εύκολα: να προσέχεις τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που σου λένε οι γιατροί (στην αρχή. Μετά μπορείς να κάνεις ό,τι θες εσύ και να τους δείξεις τι εστί... Αχτίδα!).

Όλα καλά θα πάνε. :)
Γλυκοφιλάκι

Μπομπότη Αρετή είπε...

Είμαι μια παλια και φανατική σου αναγνωστρια αλλα νεα bloger και σου εύχομαι ολοψυχα να ξεπεράσεις παλληκαρισια αυτή τη δυσκολία και να γυρισεις γρηγορα στους αγαπημενους σου και να ξαναασχοληθεις με τα πραγματα που σ αρεσουν και σε γεμιζουν

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Περάστικα και γρήγορη επιστροφή!!! ολα καλά να πανε!!

Χρυσούλα είπε...

Κι`αυτό θα περάσει Αχτίδα.....Σου εύχομαι από καρδιάς,καλή επιτυχία στην επέμβαση....και γρήγορη ανάρρωση....σύντομα να επιστρέψεις στο σπίτι σου και στους αγαπημένους σου.... Η Παναγιά μαζί σου Αχτίδα!

Ρένα είπε...

Αχτίδα μου πιστεύω μέσα μου ακράδαντα πως όλα θα πάνε καλά !!!!Θα το δείς !!!!Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά πολλά φιλιά !!!!Σε περιμένουμε γρήγορα!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Μπομπότη Αρετή είπε...

Είμαι μια παλια και φανατική σου αναγνωστρια αλλα νεα bloger και σου εύχομαι ολοψυχα να ξεπεράσεις παλληκαρισια αυτή τη δυσκολία και να γυρισεις γρηγορα στους αγαπημενους σου και να ξαναασχοληθεις με τα πραγματα που σ αρεσουν και σε γεμιζουν.Εγώ γνωριζοντας σε μεσα απ το blog ειμαι απολυτα σιγουρη οτι συντομα θα σ εχουμε στην παρεα μας σιδερενια και δυνατη

Anna είπε...

kai εδω καει ενα κερακι για σενα..ευχομαι ολα να πανε καλα και να μας γραψεις γρηγορα γρηγορα πως εισαι ΕΔΩ!!! δεν θα χασεις το κουραγιο σου, θα τα ξεπερασεις !!!! με πολυ αγαπη, Αννε
ΥΓ. αν καποια απ τις φιλες σου κοντα σου, εχει νεωτερα...ισως μας τα λεει εδω???? θα χαρουμε πολυ να τα ακουσουμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΜΟΥ....ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ...ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.ΕΙΡΗΝΗ Κ

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Aχτίδα σε περιμένουμε σύντομα να τρυπώσεις πάλι στο σπιτικό μας. Callie by Anthomeli

Marie είπε...

Αγαπημένη μας φίλη μ'έκανες να δακρύσω από συγκίνηση... Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σου! Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε, να τελειώσει κι αυτή η περιπέτεια και να πάνε όλα καλα! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Unknown είπε...

καλημέρα Αχτίδα μου
σου εύχομαι όλα να πάνε καλά....δεν είμαι καλή στα λόγια.Θα στο κρατάμε καθαρό το σπιτάκι σου,θα σε σκεφτόμαστε και να γυρίσεις γρήγορα.Είμαι σίγουρη πως ο γιατρός θα σε έχει στα ώπα ώπα τόσο γλυκούλα που είσαι-)))
πολλά φιλιά και ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Unknown είπε...

καλημέρα Αχτίδα μου
σου εύχομαι όλα να πάνε καλά....δεν είμαι καλή στα λόγια.Θα στο κρατάμε καθαρό το σπιτάκι σου,θα σε σκεφτόμαστε και να γυρίσεις γρήγορα.Είμαι σίγουρη πως ο γιατρός θα σε έχει στα ώπα ώπα τόσο γλυκούλα που είσαι-)))
πολλά φιλιά και ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε κατ'ευχήν και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί με τόση αγάπη που έχετε γύρω σας!Καλή δύναμη και σας περιμένουμε σύντομα πίσω στο μπλοκόσπιτό σας.Γιάννα

labrini είπε...

Στο καλό Αχτίδα μου!η Παναγιά μαζί σου!θα σε περιμένουμε γρήγορα να γυρίσεις κοντά μας!καλή επιτυχία,καλή δύναμη......σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!

julia είπε...

Καλή επιτυχία,σιδερένια

la vita a bella είπε...

τα δυσκολα είναι για τους γενναίους..ολα θα πάνε καλά...σε περιμένουμε πάλι κοντά μας... πιο δυνατή !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κούκλα γίνατε κυρία Αχτίδα! Άντε υπομονή και σε λίγο καιρό θα είστε ένα αεικίνητο μοντελάκι. Ανυπομονώ να μάθω καλά νέα σας! Πολλές πολλές ευχές! START2

Ανώνυμος είπε...

κουκλα εισαι γλυκια μου!!!κουκλα!!χμ!μια βδομαδα με το ζορι...εσυ θα κατσεις κατω!!!!!θα περιμενουμε νεα σου!!!οι ευχες μασ μαζι σου!!!
καλη επιτυχια!!!
...irida...

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλά να πάνε!! Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,σ'αγαπώ τόσο....που θα είμαι πάντα μαζί σου με την σκέψη μου!!!όλα θα πάνε καλά μανούλα μου!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Με το καλό να πας με το καλό ναρθείς..!!! η σκέψη όλων μας μαζί σου να σκεφτεσαι όμορφα πραγματα..και την επιστροφή σου στο σπίτι σου γρήγορα..εμεις εδώ θα σε περιμενουμε.... η Παναγιά μαζί σου....!!!!!

Άννα είπε...

Αχτίδα όλα περαστικά! Σύντομα κοντά μας, γερή και δυνατή! Γιατί κι αν δεν σου γραφω κάθε μέρα, σε διαβάζω καθημερινά και θα μου λείψεις!
Τα φιλιά μου και τις πιο ειλικρινεις ευχές μου!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου γλυκειά,
Οι σκέψεις μας, οι προσευχές μας και όλη η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σου!!! Όλα θα πάνε καλά!!!
Καλή αντάμωση λοιπόν!!!
Πολλά πολλά φιλιά,
Χρίστινα από Κατερίνη και ο Γιώτης της

Tante Kiki είπε...

Αχτίδα μου γλυκιά όλα θα πάνε καλά!!! Περαστικά σου, καλή δύναμη και η σκέψη μου και οι προσευχές μου σε συντροφεύουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου κυρία σας διαβάζω πολύ καιρό και δεν σας έχω αφήσει ποτέ σχόλιο. Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και να διατηρείτε πάντα την αισιοδοξία σας.

myStickland είπε...

Όλα καλά θα πάνε..θα δεις!
Σε λίγο καιρό,θα είναι όλα μακρινό όνειρο!
Να είσαι δυνατή όπως πάντα και να έρθεις γρήγορα πίσω!
Φιλάκια πολλά*

deppy11 είπε...

Αχτιδουλα μου γλυκια!!!
Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
θα σε σκεφτομαστε και θα περιμενουμε νεα σου!!!!
θαρρος και δυναμη να σε δωσει ο θεος !!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα πανε ολα καλα περαστικα ντινα

Μαργαριτα είπε...

Καλη Επιτυχια!!!!
Σε περιμενουμε πισω με καινουργιες αναρτησεις!!!!

Unknown είπε...

Αχτιδα μου ολα θα παναι καλα εξαλου εσυ εισαι σαν τη βελανιδια το πιο γερο δεντρο σου ευχωμαι ο Αγιος Ραφαιλ μαζι σου οι προσευχες μου μαζι σου Περαστικα

athinag είπε...

Αχτίδα μακάρι ο άγιος Φανουριος που γιορτάζει σήμερα να σε βοηθήσει και να σου φανερώσει την υγεία σου!!
Η σκέψη μου και οι ευχες μου θα είναι πάντα μαζί σου!!

Unknown είπε...

θα σε περιμενουμε ολες μας..τοση αγαπη που σου στελνουμε κ ολη μας την θετικη ενεργεια ειναι σιγουρο πως ολα θα πανε καλα!!! σ αγαπαμε πολυ αχτιδα μας

Christina Georgiadou είπε...

Καλή Επιτυχία! 'Ολα να πάνε καλά!

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβάζω μήνες αλλά τώρα παίρνω το θάρρος να σου γράψω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη χάριν του Θεου. Θα προσευχόμαστε για γρήγορη ανάρρωση.
Μάρω

Ανώνυμος είπε...

.....μια χαρα θα πανε ολα.......γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι..γλυκια μου..!!!....

ElenArt είπε...

Αχτίδααααααααααααα.....καλή επιτυχία στην επέμβαση και καλή αποκατάσταση της υγείας σου αργότερα. Έχεις τη σκέψη μου, την αγάπη μου και την προσευχή μου. Φιλιά πολλά...κουράγιο.

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Αχτίδα φωτεινή και χαμογελαστή
σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου, τις θετικότερες σκέψεις μου και την αγάπη μου!!
Είμαι σίγουρη ότι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και θα είναι περαστικά !!

Περιμένω νεώτερα το συντομότερο!!
Πολλές πολλές σαμιώτικες ευχές

χρυσάνθη είπε...

Μια Γεωργία Αχτιδένια δεν πρέπει να φοβάται!!!!Γλυκιά μου , από καρδιάς σου εύχομαι σιδερένια και σύντομα κοντά μας!!!Σου στέλνω πολλά φιλάκια και περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!!

Top blogs είπε...

Ολα θα πάνε καλά! Καλή επιστροφή!

Hfaistiwnas είπε...

Βρε Αχτίδα! Δεν είναι αποχαιρετισμός! Ένα "γεια" λέμε και ξανά εδώ θα είμαστε! :)
Όλα καλά θα πάνε!
Περαστικά θα είναι!!!
Δύναμη!!!!

mariak είπε...

Αχτιδούλα μου γλυκειά όλα θα πάνε καλά....καλή επιτυχία εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση....είμαι σίγουρη ότι οι μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα . θα περιμένω νέα σου....Καλή δύναμη και περαστικά...Σ΄αγαπάμε....

Ανώνυμος είπε...

καλημερα γλυκια αχτιδα!!ολα θα πανε καλα.περαστικα να ειναι και αυτα!!καλη επιτυχια!φιλια βικη

Annie είπε...

Μια ευχή καρδιακή, μια προσευχή θερμή κι ένα νοιάξιμο αυθεντικό ξεκινούν από ένα όμορφο αιγαιοπελαγιτικό νησί και έρχονται να σας βρουν...
Η επέμβαση θα έχει ήδη τελειώσει και ελπίζω όλα να έχουν πάει καλά. Καλή ανάρρωση και καλή δύναμη. Μην ξεχνάτε πως ο πόνος είναι η σμίλη που σμιλεύει το γλυπτό της ψυχής μας. Από όλη τούτη τη δοκιμασία θα βγείτε ακόμη πιο όμορφή!!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα. Εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι όλα πήγαν όπως τα περίμεναν οι θεράποντες ιατροί σου. Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και σε περιμένουμε να επιστρέψεις και πάλι κοντά μας να μας ταξιδέψεις με το ροζ συννεφάκι σου όπως εσύ ξέρεις να το κάνεις με τον μοναδικό σου τρόπο!.
Μέσα από την καρδιά μου ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο σπίτι σου και σε μας!

serenata είπε...

Σήμερα το έμαθα.
Συγχώρεσε με που δεν ήμου εδώ να σε ξεπροβοδήσω...
Θα μείνω να σε περιμένω όμως.
Δεν ξέρω τι να πω...
Οχι φυσικά 'αντίο'.
Θα σε σκέφτομαι συνέχεια.
Θα το νιώθεις, το ξέρω.
Κι όταν γυρίσεις θα μας βρεις εδώ πάλι.
Είσαι δυνατή θα το περάσεις κι αυτό!
Κι έχεις τόοοοση αγάπη απ' όλους μας:)
Ολα θα πάνε καλά, σε περιμένουμε πίσω:))))
Κι αν δεν πέρναγα συχνά τελευταία...δεν έπαψα στιγμή να σ' αγαπώ!
Το ξέρεις.
Να ξαναπεράσεις να σου το πω...
Περιμένω!

mirsini's creations είπε...

Αγαπημένη μας Αχτίδα...όλα καλά να πάνε...Θα πάνε δηλαδή..!!..το ευχόμαστε όλοι και σε περιμένουμε να επιστρέψεις δριμύτερη !!
Είσαι δυνατή, γεμάτη αγάπη και έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν και σε εκτιμούν κι αυτοί πολύ γι'αυτό θα τα καταφέρεις !!!!
Αγκαλίτσες και φιλάκια πολλά !!!! ;ο)

dimiscon είπε...

Να Πάνε όλα καλά!! (Θα πάνε ΟΛΑ καλά)

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Όλα να πάνε καλά! Ο Χριστός κι η Παναγιά μαζί σου!

Σε φιλώ πολύ!

erifili είπε...

Καλή επιτυχία Αχτίδα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά, γρήγορη αποκατάσταση και μην ανησυχείς.Οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σου όπως και οι προσευχές μας.Φιλάκια και περαστικά.

Μαiρη είπε...

Είμαι σίγουρη Γεωργία μου, πως τώρα πια το δύσκολο θα έχει περάσει!Λίγη υπομονή ακόμη μόνο!

Admin είπε...

Κυρία Γεωργία μου, τι μου πάθατε? Σήμερα μπαίνω μετά από 3 μήνες και διαβάζω τα νέα σας.. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αν χρειαστείτε οτιδήποτε μη διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε.

Περαστικά και οι προσευχές μου θα είναι μαζί σας.

Πολλά φιλιά, Βικτώρια

Ανώνυμος είπε...

τι συνεβη στην Αχτιδα?? σας παρακαλω μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει?ειχα καιρο να μπω στο ιντερνετ και με ανησυχησαν αυτα που εχει γραψει.
Χριστινα απο Παρο

Μαρία είπε...

Αχτίδα μου,είμαι μαζί σου...Εύχομαι η Παναγία να σε σκεπάζεικαι να αποκαταστήσει γρήγορα την υγεία σου...Στο επανιδείν...Φιλιά και αγάπη...

Ανώνυμος είπε...

Χριστία από Πάρο, η Αχτίδα μας χειρουργήθηκε στο ισχύο, που είχε πρόβλημα. Θα βγει γερή και δυνατή σύντομα καιθα είναι πάλι κοντά μας. Απλά πρέπει να είναι δυνατή και να σκέφτεται ότι πάρα πολλύς κόσμος της στέλνει την αγάπη του και την θετική ενέργειά του. Σοφία

Ρεβεκκα είπε...

Καλη δυναμη κ η σκεψη μας μαζι σου...

xeiropoiein είπε...

Καλή επιτυχία, ελπίζω να είναι γρήγορα περαστικά! Περιμένουμε τα νέα σου, όπως πολύ όμορφα μας τα περιγράφεις τόσο καιρό! Εκτός από όλους τους φίλους που θα έχεις, έχεις αποκτήσει κι εδώ πολλούς φίλους οι οποίοι εύχονται και ελπίζουν να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις γρήγορα δίπλα τους!

eirini είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΧΤΙΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!1ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα η ειρηνη μας ειπε τα ευχαριστα!πολλα φιλακια !σε σκεφτομαι!βασω λαρισα

Μαiρη είπε...

Kαλημερούδια Γεωργία μου! Είμαι τόοοσο χαρούμενη που όλα πήγαν καλά! Λίγη υπομονή ακόμα μόνο!

ElenaG είπε...

ήθελα να ξερα που τριγυρνά ο Δήμητρος!!!ΧΑ!ΧΑ!!! κανένα τηλέφωνο δεν απαντα!!!! και μετά έχει και παράπονο!!!! καλά το ξέρω πουλάκι μου γύρω απ το κρεβάτι σου θα σεριανίζει...που αλλου...μπορεί αυτός μακριά σου; :-)

είμαι χαρούμενη...η Ειρήνη μας είπε πως όλα πήγαν καλά...άντε τσακ μπαμ θα περάσει ο καιρός...εμείς εδώ θα σε περιμένουμε και θα ευχόμαστε για το καλύτερο...

akrat είπε...

όλα θα πάνε καλά

σε περιμένουμε γρήγορα και με υπομονή....

και τότε έχεις να γράψεις.....

Ανώνυμος είπε...

Σοφια σε ευχαριστω που με ενημερωσες! Ειρηνη ευχομαι ολα να περασουν συντομα! πραγματικα ανησυχησα!
Χριστινα παρος

meril είπε...

όλα θα πάνε καλά!
υπομονή και κουράγιο...

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

καλή δύναμη! Όλα θα πάνε καλά!
kathy by anthomeli

Πόπη είπε...

Σιδερένια βρεεεεε!!!!!!
Να σου στείλουμε μια καλή φυσικοθεραπεύτρια για να σου κάνει στράτες στρατούλες....
Ευχαριστούμε την Ειρήνη που ενημέρωσε ότι έγινε η εγχείρηση και πέτυχε.
Καλή συνέχεια λοιπόν
και άλλο κακό να μη δεις...
φιλάκια πολλά και ευχές για γρήγορη ανάρρωση!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειρηνη κανενα νεο;αχτιδα σιδερενια βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

AXTIΔΑ ΜΑΣ, ΦΩΝΑΖΩ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΟΥΝ;;; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ. εΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ. ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΣΟΦΙΑ

BUTTERFLY είπε...

Να εισαι καλα βρε Ειρηνη που μας ενημερωσες! Περαστικα και γρηγορα θα ειναι!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καλή ανάρρωση να ευχηθώ από καρδιάς.

Chryssa είπε...

Γρήγορα να επιστρέψεις σε όλους όσους σ' αγαπούν και αγαπάς. Δυνατή και λαμπερή όπως σου πρέπει.
τα φιλιά μου.

eirini είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΧΤΙΔΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΠΕΔΡΑΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΆΝΩ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ 2 ΦΟΡΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ!
ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

marilia είπε...

Αγκαλιά και ένα βαζάκι γλυκό χαμόγελο στη... λιχούδω μας! ;)

Καλή ανάρρωση!

ασωτος γιος είπε...

αστ αυτά ! σε λίγο καιρο θα μας γραφεις από δω
όλα θα πανε Καλα το ξέρω
ειρηνη δως της και τη δικη μου αγαπη

Pepi είπε...

Την πολλή αγάπη μου, να είναι σιδερένια και σύντομα πάλι πίσω !
Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

καλη αναρωση γλυκια μου φιλη !!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε καλα και γρηγορα θα εισαι κοντα στην υπεροχη οικογενια σου !!!!!!!!!!φιλακια πολλα ....

Hfaistiwnas είπε...

Χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!!

Giorgos Varvakis είπε...

Περαστικά Αχτιδούλα, καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας!!!
Φιλιά
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου σε λιγες μερες θα λαμψεις παλι!ειρηνη σε ευχαριστω !βασω λαρισα

...irida... είπε...

eirini....
γλυκια μου....σευχαριστουμε πολυ...πολυ...για την ενημερωση...
....πες της....
υπομονη...καλη δυναμη...και θα περασει γρηγορα...κιαυτο!
ολες οι ευχες...μας..μαζι της....

Μαiρη είπε...

░╔══╗░░░░╔╦╗░░░╔═════╗░
░║╚═╬════╬╣╠═╗░║░▀░▀░║░
░╠═╗║╔╗╔╗║║║╩╣░║╚═══╝║░
░╚══╩╝╚╝╚╩╩╩═╝░╚═════╝♥

Kαλημέρα Γεωργία μου!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Σ' αριστούμε Ειρήνη για την ενημέρωση της πορείας της υγείας της Αχτίδας. Μετέφερε της και τις δικές μου ευχές για ταχεία ανάρρωση, και την επιθυμία μας να γυρίσει γρήγορα κοντά μας....
Καλημέρα

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδα μου! σου ευχομαι περαστικα, γρηγορη αναρρωση και συντομα κοντα μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μας κυρία Γεωργία,

Ευχόμαστε περαστικά και πολύ γρήγορη ανάρρωση! Σύντομα όλα θα είναι απλά μια ανάμνηση, και θα είστε ξανά στο σπίτι με την οικογένειά σας, καβάλα στο ροζ συννεφάκι!

Με πολλή αγάπη,
Λουίζα και οικογένεια
Κύπρος

vivi ka είπε...

Να σαι καλά Ειρήνη που μας ενημέρωσες! Χαίρομαι που πέρασε η δυσκολότερη φάση...περαστικά της!!

hamomilaki gr είπε...

Καλή επιτυχία :-)

Όλα θα πάνε καλά.
Σε αγαπάμε.
Με το Καλό να γυρίσεις :-)

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδα μου,καλη αναρρωση!!!ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και εσυ να γεμισεις και παλι το σπιτακι σου!να εισαι καλα και σιδερενια!με υπομονη και επιμονη θα περασει και αυτο.φιλια πολλα Βικη!

kiki είπε...

Όλα να πάνε καλά!

Φιλία είπε...

Αχ, με τη Σύρο και το παλιοστικάκι στο λάπτοπ μου, μόλις τώρα διάβασα τα νέα σου, Αχτιδένια μου! Όλες μου οι ευχές και όλες οι προσευχές μου, κοντά σου, καλή μου... Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν και θα είσαι γρήγορα κοντά μας (άσε τους γιατρούς να λένε, σε μάθαμε πια!), γερή, δυνατή και πάντα κεφάτη και γεμάτη ζωή!
Σε φιλώ πολύ

Δημιουργία είπε...

Καλη αναρρωση Γεωργια μου, με το καλο να γυρισεις γερη και δυνατη κοντα σ'αυτους που αγαπας :)

eirini είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΑΧΤΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ...ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ ΧΕΡΙΑ-ΠΟΔΙΑ!
ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ; ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ. Α! ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ'ΚΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!!!
Ε! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!

marilia είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα! Αυτά είναι! Και τώρα... θα τους τρελάνει όλους, είμαι σίγουρη! χαχαχαχαχαχαχα!

Φιλάκι σβουριχτό στο μαγούλι! ;)

Fanypap είπε...

Αχτίδα της ζωής μου!!Η Παναγία μας να είναι κοντά σου γλυκούλα μου!!Όλα να πάνε καλά και γρήγορα να επιστρέψεις σιδερένια!!! Ήδη μας λείπεις, σε περιμένουμε σύντομα... Καλή Ανάρρωση, με την αγάπη μου!!φιλάκια πολλά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

αχττιδούλα αγαπημένη... είδες που φοβόσουν?????????????????

καλή και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!!!

φιλάκιαααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Χαρηκα πολυ που διαβασα(απο πανω) πως εισαι δυνατη και πως ολα πηγανε καλα...Δεν ειχα καμια αμφιβολια γι αυτο η Παναγιτσα μας θα σε προστατευε και θα σε φερει γρηγορα κοντα μας!!! Εξαλλου ποια φιλεναδα, ποια "μανα" θα εχουμε εμεις να μας λεει τα ομορφα της και να μας δειχνει τις ομορφες δημιουργιες της;;;;!!!!(για την "γκρινια σου δεν λεν λεω γιατι δεν την βλεπω ως γκρινια,ειμαι καλη το ξερω,χαχα")Με το καλο να επιστρεψεις πισω στο σπιτακι σου και να χαρουμε ολοι μαζι την αποκατασταση της υγειας σου!!!Σε φιλω πολυ γλυκα, καλη μου Αχτιδουλα!!!!Χαρα

Memaria είπε...

Πόσο χαίρομαι που πάνε όλα καλά!!!
Με το καλό να μας τα πει και η ίδια...να είσαι καλά Ειρήνη μου για την ενημέρωση...

pisces είπε...

Αχτιδουλα μου λιγο υπομονη ......και ολα θα πανε καλα .Θα περασει και αυτο η Παναγιτσα μαζι σου αγαπημενη μου.

pisces είπε...

Αχτιδουλα μου λιγο υπομονη ......και ολα θα πανε καλα .Θα περασει και αυτο η Παναγιτσα μαζι σου αγαπημενη μου.

Demi είπε...

Αχτιδούλα εύχομαι ολα να πάνε καλά!!η Παναγία να είναι κοντά σου!!!!!!Καλή ανάρρωση!!!φιλιά!!!!

...irida... είπε...

Α!!Α!!Α!!ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!!!!ΟΥΤΕ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ....ΧΙΧΙΧΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ..ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΠΕΡΑΣΑΝ....ΜΠΡΑΒΟ...!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!

Μαiρη είπε...

E, τώρα το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τα νέα σου από εσένα την ίδια! Κι αν κρίνω από αυτά που γράφει η Ειρήνη, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα!

thomi είπε...

ολα για μας τους ανθρωπους ειναι αχτιδα μου!
μεσα απο αυτες τις καταστασεις γινομαστε πιο δυνατοι και σιγουρα πιο ευλογημενοι!
η σκεψη μου θα ναι κοντα σου..σημερα ειναι της Αγιας Σκέπης, μακαρι να σε εχει από κατω της και να σε προστατευει!
με τοση αγαπη τριγυρω σου εισαι ηδη νικητρια!πολλα φιλια και ευχες για γρηγορα αναρρωση!

fantaizi είπε...

Γεωργια μου δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο στεναχωριθηκα που δεν ειχα δει νωριτερα την αναρτηση σου.Βλεπεις εδω και ενα μηνα δεν εχω λαπτοπ και τωρα μπηκα στη ζουλα απο της κορης που βρηκα ξεκλειδωτο.Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομε εστω και αργα ολα να πανε και θα πανε και γρηγορη αναρωση.Πολλα φιλια!

Kidspaintingplanet είπε...

Αχτίδα υπομονή και κουράγιο. Σου ευχομαι ολοψυχα περαστικά και ειμαι σιγουρη οτι σε καμποσες μέρες θα ξαναδουμε ποστ σου :)
Φιλια
Ελίνα

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Το 150ο είναι το σχόλιό μου κι αναρωτιόμουν μήπως μόνο συνωστισμό θα προκαλέσουν κι οι δικές μου οι ευχές μα δε μπορώ να κρατηθώ:

Αχτίδα θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα σας έχουμε πάλι εδώ κοντά μας να μας πλουτίζετε με την αγάπη σας για τη ζωή και το αστείρευτό κέφι σας.
Περαστικά από την καρδιά μου,
κουράγιο στο Δημήτρη που θα αγωνιά
και.. μια μικρή ευχή και για την Κλώντη: μακάρι να μην της φανούν αιώνιες οι μέρες μακριά σας- διότι τα σκυλιά δεν ξέρουν το αύριο όλα τα βάσανα τα θεωρούν για πάντα...
Καλή αντάμωση, λοιπόν,
είμαι κι εγώ ανάμεσα στους φίλους κι αναγνώστες που σας περιμένουν!

Ανώνυμος είπε...

Σιδερένια και δυνατή μέσα απο την καρδιά μου!!Σε διαβάζω εδώ κ χρόνια σιωπηλά και είσαι τόσο φωτεινή που ώρες ώρες νιώθω σαν μύγα που την υπνωτίζει ο προβολέας της ψυχής σου και κολλάει πάνω του..Να είσαι γερή!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη κ. Γεωργία σας στέλνω κι εγώ τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση,τι να πω περισσότερο... η αγάπη ξεχειλίζει, φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και σας κρατά το χέρι... σας αγκαλιάζω με τη σκέψη και την καρδιά και εύχομαι σιδερένια. Και αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία της ζωής σας...Χαίρομαι που από δω και πέρα δεν θα ξαναπονέσετε, σας φιλώ και για πολλοστή φορά σας λέω πόσο σας αγαπώ. ΄Ολγα.

Καλλιόπη είπε...

Εύχομαι καλή ανάρρωση, γρήγορα πίσω στο σπιτάκι σου, και είμαι σίγουρη οτι θα περάσει κι αυτό. Με αγάπη

princess είπε...

Όλα καλά εύχομαι να πάνε Αχτιδούλα μου! Η Παναγιά να είναι μαζί σου!!!!!

Δημιουργία είπε...

Καλο Φθινοπωρο και καλο μηνα Γεωργια μου να εχεις, με υγεια.

Δέσποινα είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
Μέσα από την καρδιά μου πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση!

zizugataki είπε...

Περαστικά! Σε λίγο εύχομαι όλα να είναι περασμένα ξεχασμένα. Να είσαι πάλι καλά και στο σπίτι σου.

Αγγελικη Ν είπε...

Περαστικά σου Αχτίδα "μας"! Σύντομα να είσαι κοντά μας και να σε διαβάζουμε! Όλα να πάνε καλά!
Φιλιά και πολλές ευχές από Ν Αφρική

Μαiρη είπε...

Καλή Κυριακή Γεωργία μου και καλή εβδομάδα!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο Αχτίδα μου. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις γρήγορα στο blog σπιτάκι σου και να μας δώσεις για άλλη μία φορά μία δόση αισιόδοξης πινελιάς στη ζωή μας.
Φιλάκια

catechetical schools είπε...

Καλή Δύναμη !
Η Παναγιά να στέκει στο πλευρό σου!

marilia είπε...

Όλα καλά εδώ;;;

Φιλίιιιιιιιιιι!

fotolabida maria είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

lena_zip είπε...

Είμαι πολύ χαρούμενη που τα νέα είναι καλά. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο μέχρι την οριστική αποκατάσταση. Ελπίζω να πήρατε τα φιλιά μου από τον αγγελιαφόρο!!!

Rena είπε...

Μετά από απουσία ενός μήνα σχεδόν βλέπω άσημα νέα Αχτίδα που όμως εύχομαι και ελπίζω τώρα να έχουν μετατραπεί σε καλά. Να έχουν όλα τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!!
Ευχομαι καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!
Φιλάκια πολλά!!!!!
Περαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Η θετική μου σκέψη και οι θερμότερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση κοντά σου!!!

Σε αγαπώ, σε εκτιμώ, σε περιμένω και πάλι e-δώ

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Περαστικά σου!!! σιδερένια μεταφορικά και στην κυριολεξία...Τώρα όπως φαντάζομαι κάνεις τις πρώτες σου στράτες, είναι οι ημέρες της μεγάλης υπομονής ,κάθε μέρα θα κερδίζεις πόντους της αυτοεξυπηρέτησης....Υγεία, γρήγορη ανάρρωση και πάλι κοντά μας με ένα πινέλο και έναν καμβά....Πολλά
φιλιά της καληνύχτας....

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

λατρεμενη μας σε περιμενω πίσω γρήγορα σαν γλυκεια τρυφερη ηλιαχτίδα που είσαι

ANAZHTHΣH είπε...

η ζωή σου χαμογελά γιατί σου αξίζει...

σιδερένια!

Ανώνυμος είπε...

κανενα νεο απο την αχτιδα?πως παει η αναρρωση της?

labrini είπε...

Έχουμε 3 μέρες να μάθουμε νέα από την Αχτίδα μας! ανησυχώ......Ειρήνη που είσαι? Αχτίδα μου σε περιμένουμε....γερή και σιδερένια!

MARIA είπε...

Εύχομαι καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια και στο μπλοκόσπιτο

eirini είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΑΧΤΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΗΔΗ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΑ Π, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΗΣ!
ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ. ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟ LAPTOP ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ!
ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΤΗΣ!!!!
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Άντε άντε! Με το καλό!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Εδώ είμαστε αχτίδα μου και σε περιμένουμε να μας πεις όλα όσα σκέφτεσαι.
Με το καλό λοιπόν να επιστρέψεις στο blog σπιτάκι σου και να μας πεις τα νέα σου.
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

με το καλο σε περιμενω βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

μπραβο αχτιδα!!!!!αντε με το καλο.ειδες ολα πηγαν πολυ καλα.σε περιμενουμε!φιλια πολλα,βικη

Φιλία είπε...

Μπράβο, Αχτιδένια μου.... Μπράβο θηρίο!!!!
Άντε να σου φέρουν και το λάπτοπ σου να σ' έχουμε κοντά μας πάλι.
Όλη μου την αγάπη και τις ευχές μου

MaRia'S LiFeTiMe είπε...

Ευχομαι ολοψυχα καλη αναρρωση!!!Μακαρι αυτη η περιπετεια σου ναναι μια βολτα,σαν αυτες που πας συνηθως.Περαστικα.