Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πήρα δωράκι !!


Καλημέρα, καλημέρα ..μία ακόμα ζεστή μέρα..αυτό το καλοκαίρι μου φάνηκε απέραντο σαν τον ουρανό και τη θάλασσα..Είναι δύσκολη η ..αναμονή..ψάχνεις μέσα σου να βρεις αν ξέχασες κάτι από αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις πριν κλείσεις πίσω σου τη πόρτα.
Χθες ένας φάκελος στο γραμματοκιβώτιο μου και ένα δωράκι από την γλυκιά μου Αντυ...


Ντρέπομαι να δηλώσω ότι κάθε φορά που μου στέλνει αυτό το γλυκό κορίτσι τέτοια δωράκια μου αρέσουν τόσο πολύ που τα..αντιγράφω και γεμίζω δωράκια κι εγώ τους γύρω μου.
Αντυ μου ακόμα μια φορά σ' ευχαριστώ! 
Είναι μεγάλο πράγμα φίλοι μου η αγάπη, η ..έννοια του διπλανού, η επίγνωση ότι υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται όμορφα για σένα..εγώ τουλάχιστον το βλέπω κάθε μέρα στα μέιλ που παίρνω και το ..κινητό μου που χτυπά με τις φωνούλες σας.
 Το αστείο είναι ότι ο άνδρας μου..ζηλεύει..ζηλεύει που το κινητό μου δεν έχει σταματημό όταν ήμαστε στο αμάξι να πάμε κάπου.. Ακόμα και οι δικοί του συγγενείς εμένα παίρνουν στο κινητό!!
-Εσένα γιατί σε τηλεφωνούν ;( μου λέει κατσουφιασμένος)
- Γιατί γλυκέ μου εγώ το..σηκώνω..ενώ εσύ το έχεις μόνο διακοσμητικό!!!!
Οι κόρες μας λείπουν αυτές τις μέρες κι εμείς ήμαστε συνέχεια μαζί ....είμαι τυχερή που δεν με βαρέθηκε ακόμα..τόσα χρόνια μαζί στη δουλειά και στο σπίτι..Του είπα ότι δεν χρειάζεται να έρχεται συνέχεια στη κλινική, άλλωστε όταν δεν αισθάνομαι καλά έχω τάσεις..απομόνωσης και μοναχισμού. 
Βέβαια ξέρω ότι όσες υποσχέσεις και να μου δώσει θα τις ..καταπατήσει μα και αυτό..μου αρέσει σ' αυτόν . Συμφωνεί πάντα μαζί μου μα κάνει ότι έχει στο μυαλό του και όπως το θέλει..
Με τη Κλώντη έχω πρόβλημα γιατί την..κακόμαθα όπως λέει ο Δημήτρης να τρώει μόνο από το χέρι μου και τώρα προσπαθώ να της μάθω να τρώει χωρίς εμένα..δύσκολο..με κοιτά στα μάτια μόλις πεινάει και αδιαφορεί για τις κροκέτες της στο πιάτο. Πρέπει να φανώ λίγο σκληρή και να αφήσω τη πείνα να την κάνει να βρει το πιάτο της μα..δεν μπορώ..δεν αντέχω σε μάτια που με κοιτούν και μου ζητούν κάτι..λυγίζω σαν λυγαριά..Να!  σας ομολογώ μία αδυναμία μου..τουμπάρομαι πανεύκολα σε απελπισμένες ματιές..
Σας ζάλισα πρωινιάτικα;..Καλή μέρα να έχετε..Αχτιδένια φιλάκια και όλα να σας πάνε καλά!

26 σχόλια:

ikaxela είπε...

Αχτίδα καλημέρα,
Λυπάμαι που τη δεδομένη στιγμή δε μπορώ να βοηθήσω κι εγώ τώρα που έχεις ανάγκη. Ξέρω πως όλα θα πάνε καλά! Είσαι φύση θέση αισιόδοξη και δε σε φοβάμαι. Σε φιλώ!

elenilarisa είπε...

Kαλημερα παντα σε σκεφτομαι καθημερινα

Unknown είπε...

Καλή σου μέρα..δηλωνω πιστή φαν του σπιτικού σου κ ολων οσων γραφεις..η θετικη μου σκεψη μαζι σου <3

Hfaistiwnas είπε...

Ε όχι και μας ζάλισες!!! Μια χαρά είμαστε!
Όπως και εσείς μια χαρά! :)
Καλημέρα!

Pinelia είπε...

Καλοφόρετο, πάντα με θετική ενέργεια!

Αντυ είπε...

Χαίρομαι πολύ πολύ που σας άρεσαν τα δωράκια.. Καλοφόρετα!
Αυτό που κάνετε με τη Κλώντη το κάνω κι εγώ με το γάτο μου, με αποτέλεσμα να μη τρώει αν δεν έχει παρέα. Σας καταλαβαίνω, σας καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεστε, δεν ξέρω πως κόβεται η συνήθεια αυτή.
Πολλές ζεστές καλημέρες
Πάλι πήρε την ανηφόρα ο υδράργυρος. Φέτος μας γονάτισε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ikaxela, φίλη μου ακόμα και αυτό το σχόλιο σου μου αρκεί, θα πάρω μαζί μου όλες σας.

@ elenilarisa , το ξέρω Ελένη μου και σ' ευχαριστώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Elena Kaloydia, θετική ενέργεια..είμαι λίγο πεσμένη είναι αλήθεια..σε σημείο που μου πέρασαν οι..πόνοι και θέλω να το..σκάσω!

@ Hfaistiwnas, εσύ ξέρεις σίγουρα πώς αισθάνομαι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Pinelia το φόρεσα κι όλα!

@ Αντυ μου σου τα είπα νομίζω όλα στο μέιλ..σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Chrisi είπε...

Kαλημερα,καλοφορετο.

myStickland είπε...

Kαλημέρα Αχτιδούλα..
Μεγειά τα δωράκια..είναι πολύ όμορφα!!
Η σκέψη μου μαζί σου..
Φιλιά πολλά φίλη μου **)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Καλή μου Αχτίδα εύχομαι όλα να πάνε καλά κι εσύ σύντομα να κυνηγάς και πάλι τον εγγονό σου στην παιδική χαρά. Άμα έχεις γύρω σου τόση αγάπη κι υποστήριξη αντέχεις,άσε που είσαι εκ φύσεως ανθεκτική.
Άντε κι όταν πας σπίτι με το καλό θα χεις κι από μένα δωράκι .
[ Αν είσαι καλό κορίτσι βέβαια...]

efi είπε...

αχτιδα μου καλημερα ελπιζω ολα να ειναι καλα
αισιοδοξια και χαμογελο

Ανεράιδα είπε...

Αχ πώς τους έχεις καλομάθει όλους!!! Κι αυτοί όμως σε παραχαϊδεύουν, έ; Δεν έχεις παράπονο....!Αστειεύομαι....Καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλύτερα από όσο το φαντάζεσαι!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Neli μου χαίρομαι σαν μωρό κάθε δωράκι το πίο μικρό ακόμα και κάρτα, τα φυλλάω όλα και τα βλέπω.

@ myStickland ευχαριστώ γλυκιά μου, το ξέρω οτι θα με σκέπτεστε!

@ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου σ' ευχαριστώ και ..αν είναι για δωράκι θα είμαι καλό κορίτσι και θα..τρώω το φαγητό μου ακόμα και..ζελέ που τον σιχαίνομαι!

@ Έφη, εντάξει.από χαμόγελο το έχω μόνιμο να το ξέρεις ..χαζοχαμογελώ με το παραμικρό.

@ Ανεράιδα, ευχαριστώ γλυκιά μου..η αγάπη και η φροντίδα είναι νομίζω υποχρέωση μας σε όποιον είναι δίπλα μας..

marileni είπε...

Την καλημέρα μας Αχτίδα!!!!Πολύ σου πήγαν τα δωράκια!!!!!

labrini είπε...

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή μου Αχτίδα όλα να πάνε καλά,να γίνεις σιδερένια και μην ανησυχείς!!!!!!!η θετική σκέψη όλων μας θα είναι μαζί σου,θα έχεις την αγάπη μας και γρήγορα θα αναρρώσεις και θα ξεχάσεις τα δύσκολα!παραμέρισε τους φόβους σου,άλλωστε είσαι άτομο αισιόδοξο!!!!!!!!καλή επιτυχία γλυκιά μου!σου στέλνω την αγάπη μου κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά,σ'ακολουθώ όμως κάθε μέρα....στο blogοσπιτό σου!!!!!!!τα φιλιά μου και χίλιες ευχές!

Δημιουργία είπε...

Ομορφα τα δωρακια σου Γεωργια,να εισαι καλα να τα χαρεις με την καρδια σου.Οσο για τον Δημητρη, μην τον βαζεις να ορκιζεται υποσχεσεις που ξερεις οτι δεν θα κρατησει! Μου θυμιζεις τα δικα μας το 2002, οταν ημουν στο νοσοκομειο με το σπασιμο του ποδιου, που μου εκανε τον νυχτερινο νοσοκομο εξι βραδια. Μεχρι και οι νοσοκομες τον παρακαλουσαν να φυγει και δεν εφευγε.Οποτε αστον να κανει ο,τι του λεει η καρδια του για σενα.Ειμαστε πολυ τυχερες που εχουμε τετοιους συντροφους.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αυτό ακριβώς θα σου έλεγα και εγώ Αχτιδα μου..για τον Δημήτρη σου ..αστον να κάνει για σένα αυτό που αγαπά να κάνει ..θέλει να νιώθει.. ομορφα...να σου δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο άσχετα αν εσύ το ξερεις...εισαι πολύ τυχερή...που εχεις τέτοιον σύντροφο...αυτό απο μονο του να σου δίνει δύναμη και θετική σκέψη ότι ΄ολα θα πανε καλά.... εννοείται.....εχεις την αγάπη μας και τα φιλια μας...

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,με γειά σου μανούλα μου!!1είναι πολύ όμορφα!!!πως να μην σ'αγαπάμε όλοι!!!αφού είσαι η μεγαλύτερη αγκαλιά αγάπης!!!!

Fanypap είπε...

Έ όχι και μας ζάλισες γλυκούλα μου!! Τα λες τόσο όμορφα, περιμένουμε πως και πως να σε διαβάσουμε!!Με υγεία να χαρείς τα δωράκια σου Αχτιδούλα μου!! Πανέμορφα!! Όσο για την επέμβαση, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!φιλάκια και η Παναγία μας μαζί σου!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marileni, καλημέρα κορίτσι μου.

@ labrini, όπως έχω πει ήμαστε άγνωστες ..γνωστές και αυτό τα λέει όλα.Θα δεις ότι άμα συναντηθείς ποτέ με κάποια θα είναι σαν να την ξέρεις χρόνια.

@ Δημιουργία, φίλη μου αισθάνομαι άσχημα όταν δυσκολεύψω τους άλλους, ευτυχώς σ' αυτή τη κλινική που έχω ξαναχειρουργηθεί απαγορεύονται αυστηρώς οι συνοδοί βράδυ και έχει πολύ περιορισμένο χρόνο επίσκεψης.Στο κέντρο αποκατάστασηςτο πρωί απαγορεύεται και το απόγευμα ξέρω οτι θα έρχεται κάθε μέρα..Θα του λείψω..θα μου λείψει..

@ Ρούλα - Σμαραγδένια, μεταξύ μας θα χρειαστώ το χέρι του να μου κρατά το χέρι μα όταν πονάω δεν θέλω κανένα να με βλέπει..

@ Νεφέλη χθες θυμήθηκα το καιρό που μπήκα στο νοσοκομείο με το σπάσιμο μου και έβαλες στη τουαλέτα κατσαριδοκτόνο και βγήκαν μιλούνι οι κατσαρίδες και τρέχαμε και δεν φθάναμε!!Θα μου λείψεις..

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, ' ευχαριστώ γλυκιά μου.Θα περάσει κι αυτό.

marilia είπε...

Ε, πάρε κι από μένα ένα φιλάκι, έτσι, για παρέα. χιχι!

Σμακ! ;)

Tante Kiki είπε...

Καλή μου Αχτίδα... όλα θα πάνε καλά θα δεις και μετά θα είναι απλά μια δυσάρεστη ανάμνηση... Θετική σκέψη χρειάζεται και οι προσευχές μας ...μαζί σου!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,Ακτιδούλα έδωσα τελικά σήμερα το πρωί αίμα στο Νοσοκ.Σάμου για ΜΑΝΑΣΗ ΓΕΩ...κλπ κλπ,όπως ακριβώς τα είχες γράψει στην ανάρτησή σου.Μου είπαν ότι στο τέλος της βάρδιάς τους,το μεσημέρι δηλαδή,θα ενημέρωναν τηλεφωνικά το Ιπποκράτειο. Το τηλ.του Νοσ.Σάμου είναι 22730 83100,για τυχόν διευκρινίσεις.Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα,σε φιλώ eviv

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia μου φιλάκια νυχτερινά και για σένα!

@ Tante Kiki , καλά είμαι φίλη μου είμαι ήρεμη και προετοιμάζω το σπίτι για την ..έλλειψη μου!

@ eviv, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω φίλη μου ελπίζω κάποτε να έρθεις Θεσσαλονίκη και να σε περιποιηθούμε με τον άνδρα μου.Καληνύχτα και ..όλα θα πάνε καλά..