Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πρώτη μέρα σπίτι!



Πρώτη μέρα σπίτι μετά από τις διακοπές μας..δεν λέω ότι δεν σκέφτηκα κάποια στιγμή το μπαλκονάκι με το γαλάζιο τραπεζάκι , τις γατούλες που μας ζητούσαν φαγητό ή τα κοκόρια που μας έκαναν τα πρωινά μας διαφορετικά..
Όμως και το σπίτι έχει την ομορφιά του έστω και αν η κατάσταση μου με ..καθήλωσε στο κρεβάτι και στο καναπέ.. Μάλιστα για να διασκεδάσω το πόνο μου έβγαλα από τα ..αζήτητα το δεκανίκι που είχα όταν κάποτε έσπασα τον αστράγαλο μου και έμεινα μήνες ακίνητη. Λοιπόν αυτό με βοηθάει να στέκομαι και να περπατώ καλύτερα μέχρι τη Τρίτη που θα έχω συνάντηση με τον Ορθοπεδικό μου για να πάρω τις απαιτούμενες εξηγήσεις για το τι θα υποστώ στην εγχείρηση.
 Αυτά!! Όχι..δεν το βάζω κάτω..γιατί άλλωστε υπάρχουν τόσα χειρότερα. Σκέπτομαι ότι τόσα χρόνια στα μπλοκ όταν πρωτάρχισα μου λέγατε ότι δεν κάθομαι ήσυχη ούτε λεπτό ..τώρα θα με υποστείτε όπως είμαι και θα μου κάνετε παρέα στα δύσκολα.
 Εκείνο που με στεναχωρεί είναι που  δεν θα μπορώ να βοηθήσω όπως παλιά  τα κορίτσια μου και ότι θα κουράσω τον άνδρα μου.. Η ζωή έχει όμως πολλές πλευρές και δίνει δυνατότητες να γεμίσω το χρόνο μου και συγχρόνως να είμαι χρήσιμη. 
Προς το παρόν κάνω τις βόλτες μου στα μπλοκόσπιτα σας, διαβάζω άρθρα για διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν, βλέπω ταινίες στο Laptop και πίνω ένα ..Νιαγάρα σε νερό όλη μέρα!!!! Μένω με ανοιχτό στόμα όταν βλέπω πόσα όμορφα πράγματα κατασκευάζατε και δείχνετε στις αναρτήσεις σας, πόση φαντασία..λυπάμαι που εσείς οι νέες βρίσκεστε σε ..λάθος εποχή για όσα φτιάχνετε !  
 Τις διαβάζω, τις θαυμάζω και θα ήθελα να είμαι δίπλα σας να τα δω από κοντά και να τα αγγίξω. Έτσι λοιπόν πέρασα σήμερα την ημέρα μου μαζί σας.  Είμαι ένα άτομα που προσαρμόζομαι εύκολα με κάθε κατάσταση.. θα τα βγάλω πέρα λοιπόν και τώρα.
Αύριο  δεν κάνω σχέδια..μπορεί όμως αν είμαι καλύτερα κάπου να με πάει ο Δημήτρης , μας αρέσει να σουλατσαρουμε με το αυτοκίνητο εδώ και εκεί..και δεν θα του αλλάξω τη ζωή και τη συνήθεια μας..
Εύχομαι εσάς που αύριο φεύγετε για διακοπές να περάσετε υπέροχα και να το διασκεδάσετε. Όσοι θα μείνετε σπίτι..εδώ είμαι εγώ για παρέα.
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου όση ζέστη κι αν κάνει!
Καλημέρα, καλημέρα σήμερα Κυριακή είμαι καλύτερα λόγω...ξάπλας του Σαββάτου οπότε είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη που δεν πονάω τόσο ..και ..φεύγω το παλιοσουρτούκι ..πάω Χαλκιδική στη φίλη μου Ολίνα!!!! Καλά να περάσετε κι εσείς!

28 σχόλια:

...irida... είπε...

καλημερα γλυκια μου!!λιγη υπομονη...και ολα θα περασουν....περαστικα και στη ζουζουνιτσα σου!ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες....ειναι σαν να ταξιδεψαμε...μαζι σας!!υπεροχες!
καλημερα!

Memaria είπε...

Καλημέρα..καλή Κυριακή και καλά να περάσετε στη Χαλκιδική!!

Gyro είπε...

Εγώ στη θέση σου θα γκρίνιαζα όλη μέρα. Σε θαυμάζω στ΄αλήθεια για αυτή τη στάση σου.

Hfaistiwnas είπε...

Αυτό είναι! Όταν γυρνάς σπίτι νιώθεις λες και έλλειπες καιρόοοοο!!!
Καλή συνέχεια στο διάβασμα!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλά να περάσετε μανούλα μου!!!

vivi ka είπε...

Αν και υποφέρεις σκέφτεσαι και τους άλλους....μεγάλη ψυχή!! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα και πας χαλκιδική... καλά να περάσετε!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Μην ξεχνάμε τα λόγια σου "Θα περάσει κι αυτό"...υπομονή και να περνάτε καλά με τον κ. Δημήτρη όποτε μπορείτε και νιώθετε καλύτερα!

fantaizi είπε...

Αχτιδουλα μου μετα απο απουσια 10 ημερων λογω βλαβης του υπολογιστη μου μπηκα σημερα (τον πηρα χτες)διαβασα τα νεα σας και ευχομε ολοψυχα περαστικα και θα σε παρω να τα πουμε.Πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria είπε...

Αχτίδα σου εύχομαι να ξεπεράσεις τις δυσκολίες της υγείας σου γρήγορα και γερή και δυνατή να περνάς καλά με τον Δημήτρη σου.
αλλά βλέπω η σουρτούκω που κρύβεις μέσα σου είναι ανίκητη χαχαχαχα
καλησπέρα απο μένα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida..ευχαριστώ φίλη μου, χαίρομαι που σας αρέσουν τα ταξίδια μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ me (maria), μόλις γύρισα, δεν έκανα μπάνιο μα ήμουν με καλούς φίλους και μία υπέροχη ξαπλώστρα μπρος στη θάλασσα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Gyro, ο άνδρας μου λέει οτι όταν πω οτι πονάω θα πει ότι έχω φοβερούς πόνους..είμαι γερό σκαρί σε αντοχή μα τώρα έχει αλοιωθεί ο χόνδρος στο κόκαλο και τρίβονται τα δύο οστά..δεν σου λέψω τίποτε άλλο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Gyro, ο άνδρας μου λέει οτι όταν πω οτι πονάω θα πει ότι έχω φοβερούς πόνους..είμαι γερό σκαρί σε αντοχή μα τώρα έχει αλοιωθεί ο χόνδρος στο κόκαλο και τρίβονται τα δύο οστά..δεν σου λέψω τίποτε άλλο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, αγοράκι μου δεν πήγες διακοπές ακόμα; νόμιζα οτι έφυγες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μόλις γυρίσαμε η Ολίνα είναι μία ..κόρη ακόμα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ confusedmind φίλη μου τα παιδιά μας τώρα σε αυτή την εποχή μας έχουν ανάγκηδυστυχώς τώρα προέκυψε αυτό..θα δω τι θα κάνω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi, Μαρία μου ούτε ένα τηλέφωνο δεν σε πήρα..ελπίζω να είσαι καλά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maria, ένα σου λέω..φαντάσου τι εκδρομές έκανα παλιά!!!!!!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεράσεις τους φόβους σου, όσον αφορά την εγχείρηση και θα κάνεις αυτό που πρέπει για την βελτίωση της υγείας σου. Μην ξεχνάς ότι, έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους. Αλλά και εμάς που σε εκτιμήσαμε μέσα από τις αναρτήσεις και την προσωπική επαφή μαζί σου, να προσευχόμαστε και να ευχόμαστε το καλύτερο δυνατόν για σένα. Όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
Καλό απόγευμα.

Hfaistiwnas είπε...

Όχι δεν έφυγα ακόμη.. μια βδομάδα και μετά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Σήμερα γύρισα κι εγώ στο σπίτι Αχτίδα μου, μου λείψατε όλοι!!
Να περνάς πολύ όμορφα και να προσέχεις!
Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου γλυκια ειμαι εξοχικο και ναι εχω ιντερνετ!πρωτα σε σενα μπηκα σ φιλω και σε ευχαριστω για ολα!φιλακια βασω λαρισα

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου γλυκούλα,εύχομαι, όλα να πάνε καλά!! Αν χρειαστείς βοήθεια μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις.Έλειπα για τα σκυλάκια μου, δεν είχα και ίντερνετ γιαυτό τώρα μαθαίνω τα νέα σου!!Χαίρομαι που περάσατε καλά, και του χρόνου να είσαστε καλά να μας δείξετε τις διακοπές σας!!φιλάκια και ξεκουράσου, όλα να πάνε καλά!!!

xeiropoiein είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εννοείται βέβαια πως "θα περάσει κι αυτό" και ειδικά επειδή το αντιμετωπίζεις έτσι θετικά θα περάσει πιο γρήγορα και πάλι θα αρχίσετε τις βόλτες!!

Ανώνυμος είπε...

θα το ξεπερασεις το θεμα της υγειας σου..εισαι πολυ δυνατη

Τερέζα είπε...

Κα αχτίδα να έχετε την σιγουριά οτι θα περάσει κι αυτό και θα μείνει σαν "παράσημο" τόλμης και υπομονής.Τέτοιες επεμβάσεις θέλουν μόνο αποθέματα αγάπης,γιατί είναι απο αυτές που ΠΕΡΝΑΝΕ με τελικό στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής-αυτής που έχετε μάθει να "ανακαλύπτετε" ακόμα κι εκεί που το κοινό βλέμμα προσπερνά...
Αγαπήστε τον εαυτό σας και δώστε του χρόνο να επανέλθει ΚΑΙ σωματικά.
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ του να λάβει χωρίς να δωσει για μια φορά...
Είτε απο την οικογένεια είτε από τους φίλους.Μας το οφείλουμε κι αυτό!
Να αφεθούμε χωρίς τυψεις στην φροντίδα όσων φροντίζουμε...

Πολλές ευχές για την υγεία σας και μια ζεστή αγκαλιά-κι ας μη σας έχω δει ποτέ απο κοντά...σας γνωρίζω.
με εκτίμηση Τερέζα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑΧΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ....ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΥΠΡΟ.ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?ΕΙΡΗΝΗ Κ

Λήμνος είπε...

Αγαπητή Αχτίδα, είμαι μια ομοιοπαθής. Έχω ήδη κάνει τρεις εγχειρίσεις στα πόδια (ισχία και πέλμα) αρκετά πρώιμα, αλλά δόξα τω Θεώ περπατάω αρκετά καλά και κυρίως γλίτωσα από τους πόνους. Μη φοβάσαι! Θα περάσεις μια μικρή τα λαιπωρία, αλλά με λίγη υπομονή, υπακοή στους γιατρούς και αρκετή θέληση, την οποία σίγουρα έχεις,θα σταθείς και πάλι δυνατή στα πόδια σου. Και τότε, τι έχει να γίνει! Πόσα ταξίδια και βόλτες σας περιμένουν! Καλή επιτυχία, στην εγχείρισή σου!!