Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τσατισμένη..ελαφρώς σήμερα!

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα το..σκάσετε αυτές τις μέρες. Εγώ θα το ρίξω στις μικροεκδρομούλες. .την Κυριακή στη συννυφάδα μου και τη Δευτέρα στης Ολίνας στα Φλογητά. Σήμερα ήμουν από το πρωί σε γιατρούς και μετά στο ΙΚΕΑ για κάτι μικροψώνια για τη κουζίνα μας.. Περίμενα λοιπόν το συρτάρι να μου το φέρουν από την αποθήκη όσο ο Δημήτρης βγήκε έξω για ένα ..τσιγάρο ( μου το έσκασε!). Πόσο τον άφησα;..το πολύ 5-6 λεπτά και του πούλησαν έξω γυαλιά ηλίου , γυαλί λέει για τη θάλασσα μέσα (!) και αρώματα και αν δεν έπιανα το ξύπνιο πωλητή στα πράσα θα του πουλούσε και ..βαλίτσες!!! Ξέρετε πως με είπε ο πλανόδιος;
- Πως σε παντρεύτηκε καλέ μανταμίτσα..στρίγγλα είσαι ..άστο να αγοράσει το .. παλικάρι!!
Του τα έψαλα κανονικά και μετά..παρέλαβα τον άλλο το δικό μου και του τα έψελνα και αυτουνού σε όλη τη διαδρομή!!! Χθες μόλις παρήγγειλε και του έφεραν από το Τηλεμάρκετιγκ κουρτίνα φωσφορούχα με αστεράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσατίστηκα και κουράστηκα πραγματικά .. είναι σαν να έχω ένα παιδάκι που πρέπει να το προσέχω, έτσι το απόγευμα ξεκουράστηκα με ..ζωγραφική.
 Ο πίνακας μου προχωράει καλά ( θα σας τον δείξω όταν τον τελειώσω) και μετά για ..ξεκούραση της ...ξεκούρασης έφτιαξα και άλλα δαχτυλιδάκια..


Τα φτιάχνω έτσι ώστε να μπαίνουν σε κάθε μέγεθος δαχτύλων βάζοντας μέσα τους σιλικόνη!!!Είναι χαριτωμένα και μπορείς να φοράς πολλά μαζί, βέβαια μόστραρα κι εγώ ένα, έδωσα και στη κόρη μου την Ιωάννα που μου μοιάζει στη ..τρέλα όπως λέει η Ειρήνη.
Εύχομαι να έχετε..να έχουμε .. ένα καλό μήνα φίλοι μου δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό μα η ελπίδα πεθαίνει λένε τελευταία..
Καλά να περάσετε , να γεμίσετε μπαταρίες ( θα τις χρειαστείτε σας λέω) και..Αχτιδένια Φιλάκια!

34 σχόλια:

Άννα είπε...

χαχαχα! σα μωρα δεν είναι;;; και κεινο το πετυχημενο να του δίνεις λιστα με τα ψωνια και να σου φερνει τα πάντα εκτος απο αυτά που ζήτησες;;;αλλά Αχτιδα μου, τι να κάνουμε, αγαπάμε!
τελεια τα δαχτυλιδακια!
καλά να περασεις!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙ είπε...

Καλο μηνα Αχτιδα μου!Καλο καλοκαιρι ν εχουμε!!Το ποσο με εκανες και γελασα,δεν το φανταζεσαι!!!Νασαι καλο Σ/Κ να εχετε.Πολλα φιλακια!!!

pearls and thread είπε...

τελικα σου προεκυψε ταλεντο και στα κοσμηματα!!!τελεια τα δαχτυλιδακια!!!ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου !!!οσο για τον δημητρη σου ,αστον τον ανθρωπο !!κατι τετοια μας εμειναν πλεον δεν εχουμε και αλλη ευχαριστηση ετσι οπως μας εκαναν!!!μαζι του εγω!!χααχχα!!αααα!!!και καλο μηνα να εχουμε

Φανή είπε...

Πολύ χαρούμενα και καλοκαιρινά! Καλό μήνα Αχτίδα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου, καλό καλοκαίρι να έχουμε!
Να περάσεις πολύ όμορφα το τριήμερο!
Φιλιά!

Evie είπε...

Έχω ανιψιά στην Β. Καρολίνα ίδια σαν τον Δημήτρη σου, "στρίγγλα" χαχαχα. Ότι φέρνει στο σπίτι με τις τιμές ακομη επάνω και μέσα στις σακούλες, τα παίρνει ο άντρας της χωρίς καυγά, χωρίς να πει τίποτα η να ρωτήσει και τα χαρίζει σε καταστηματα φτωχών. Την άλλη φορά έτρεχε να βρει σε πιο μαγαζί τα έδωσε για να τα πάρει πίσω, ευτυχώς που δεν τα αγόρασε κι από εκεί!! χαχαχα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

anna είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα.Φοβερός ο Δημήτρης!!!Να μην τον αφήνεις βρε στρίγγλα να εκφραστεί ελεύθερα!
Την φωσφοριζέ κουρτίνα που θα την βάλετε;Χα χα χα.Να είστε και οι δυο καλά κι αγαπημένοι.Σίγουρα μέσα από την τσατίλα σου βγαίνει η αγάπη σου και το χιούμορ.
Φοβερά τα δαχτυλιδάκια σου,να περάσεις όμορφα.Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα αχτιδουλα ο μεγαλος δημητρακης σου δεν παιζεται!!!!!φιλια πολλα καλο 3μερο!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχααχαχαχαχαχα ο μεγαλος δημητρακης δεν παιζεται καλο 3μηρο!!!κωνσταντινα κερκυρα

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Μη νομίζεις πως θα πάμε και πουθενά με τις εξετάσεις των παιδιών και όχι μόνο! Τα δαχτυλίδια σπέσιαλ!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου Καλημέρα και Καλό Μήνα!!!! Χα!χα!χα! συγνώμη γλυκιά μου αλλά εγώ πολύ γέλασα με την ανάρτησή σου.... κορίτσι μου ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μεγαλώνουν τα αγόρια γιατί τσατίζεσαι!!! Τα δακτυλιδάκια υπέροχα.... ότι πρέπει για καλοκαιράκι!!! Να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!1

Unknown είπε...

καλημέρα!!!πολύ ωραία δαχτυλίδια!!!!!καλάααααα πολύ γέλιο με τους άντρες ...ότι να ναι!!!!!!!!!!!!!!

Σοφία είπε...

Αχτιδούλα, γειά σου!
Σε εμάς είναι ανεστραμμένοι οι ρόλοι, ο άνδρας μου με κυνηγάει και με βάζει πόστα γιατί με πιάνουν κορόιδο!
Πολλά φιλιά, καλό Σ/Κ !

Ανώνυμος είπε...

Kουρτίνα φωσφορούχα με αστεράκια???
Τέλεια???? Πόσο γέλασα!!!
Φιλιά, Νάνσυ

Marina είπε...

Για κάτι τέτοια αντίστοιχα λέω και εγώ ότι έχω τρία παιδιά στο σπίτι!!! Τον στέλνω στο σούπερ για ένα πράγμα και μου φέρνει 10 σακούλες!!! Τι να τους κάνουμε...θα τους συνετίσει ο...Τσίπρας ή ο Σαμαράς!!!! Ή έστω η Μέρκελ!!!

efi είπε...

χαχαχχα πολυ γελασα να σαι καλα
τα δαχτυλιδακια τελεια θελω και εγωωωωω

Ελευθερία είπε...

τέλεια τα δαχτυλιδάκια σου...τα μαγικά σου τα χεράκια.. χάθηκα η αλήθεια ειναι μα δεν προλαβαίνω να επισκέπτομαι αγαπημένα σπιτάκια.. :( μου έλειψαν οι ιστορίες και οι περιγραφές σου...
να ειστε παντα γεροί!!! και αγαπημένοι!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλησπέρα !!
Αχτίδα μου μην τον μαλώνεις τον Δημήτρη σου ,
η αλήθεια είναι ότι από τις αναρτήσεις σου έχει καταλάβει ότι είναι πολύ καταναλωτικός , ευτυχώς είσαι παρούσα και τον φρενάρεις λίγο !! Τα δακτυλιδάκια σου είναι πολύ γλυκούτσικα , περιμένω να δω τον πίνακά σου ,
φιλιά και σαμιώτικα χαιρετίσματα

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλό μήνα ευχήθηκα?
Να ευχηθώ λοιπόν : ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλά ο νταντούλης μου είναι αδιορθωτος!!!!τα ίδια όπως πάντα!!!καλό μήνα μανούλα μου κ δεν πειράζει...άστον να χαίρετε!!!!!καλό μήνα μανούλα μου!!!θέλω δακτυλιδλακια!!!!!!!

Φιλία είπε...

Αχ, Αχτιδούλα μου, πόσο καιρό έχω να επικοινωνήσω μαζί σου, με τις φασαρίες μου.... Μεγάλη πλάκα ο "δικός" σου, άστον μωρέ να κάνει το κέφι του ο άνθρωπος, το χαίρεται!!!!
Πολύ γλυκά τα δαχτυλιδάκια σου, περιμένω τον πίνακα.....
Να έχεις έναν υπέροχο μήνα
Σε φιλώ

serenata είπε...

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι...μανταμίτσα χαχαχαχα!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, κουρτίνα με φωσφορούχα αστεράκια;;;; Αυτό είναι! Έχεις έναν άντρα που σου φέρνει τον ουρανό με τα άστρα να λάμπουν, ακόμα και στις κουρτίνες!! Τυχαία λένε ότι, οι άνδρες είναι σαν μικρά παιδιά; Δεν νομίζω.
Τα δαχτυλίδια σου απίθανα!!
Καλό μήνα, να έχουμε.

Μαρία είπε...

Καλό μήνα,Αχτίδα...

Pepi είπε...

Καλό μήνα, Αχτίδα μου! Καλά όλα, αλλά την κουρτίνα που θα την κρεμάσετε;;; τα δαχτυλίδια σου πολύ κεφάτα και χαρούμενα! Ακριβώς όπως πρέπει για να φτιάξει η διάθεσή μας! Φιλιά και καλή Κυριακή να'χεις!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ...ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΣΑΓΑΠΩ..ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΟ ΗΣΥΧΟ ΤΣΑΟΥΣΑ....ΦΙΛΙΑ,,,ΕΙΡΗΝΗ Κ

SPYRIDOULA είπε...

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!Τα δαχτυλιδάκια σου τέλεια!!!

stalamatia είπε...

Αχτιδούλα μου μια ειναι η λύση για το (παιδάκι) δεν θα του αφήνεις λεφτα στη τσέπη! τιμωρία κύριε μέχρι να κόψεις το χούι ,οτι δούμε το παίρνουμε!!

Ερωφίλη είπε...

Καλό μήνα! Καλό Καλοκαίρι!
Καλέ, γυαλιά από τον δρόμο; Μνήσθητί μου κύριε!!!
Η κρίση δεν έφθασε ακόμα εκεί;Ατακτούλης ο Δημητράκης σου στα...οικονομικά.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Eιχα καιρο να περασω απο εδω και επανορθωνω αφήνοντας ευχες για εναν καλο και ησυχο μηνα με τα λιγοτερα προβληματα.Να εισαι καλα και να μαλωνεις λιγοτερο το Δημητρη σου:))

Faidra είπε...

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!
Γλυκια μου καλο καλοκαιρι!!!!!!
Πολλα φιλια!!!!!!

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ!!!!!
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!

me logia apla είπε...

Μοναδικό το ταλέντο σου! Συγχαρητήρια! Εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα, δημιουργική!

Fanypap είπε...

Απίθανα γλυκούλα μου!!Καλό καλοκαίρι!!!φιλάκια πολλά!!