Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πράξτε κατά συνείδηση ....


 Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε μάλλον σήμερα!!!!!Λέτε κάπου πίσω να παραμονεύει ο..Ιούδας;




Καλημέρα φίλοι μου ..με το καφέ στο χέρι..το μαλλί με...βαφή περιμένω να περάσει η ώρα..σουλατσάρω στα μπλοκόσπιτα σας και σκέπτομαι με φρίκη ότι θα πρέπει να πάω να ψηφίσω..
Να ψηφίσω τι;....Τίποτε πια δεν με αντιπροσωπεύει..
Ξέρω ότι με κοροϊδεύουν..ξέρω ότι με πρόδωσαν..ξέρω ότι με αδίκησαν..εκείνο που με πληγώνει όμως είναι ότι δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι για το κόσμο που αγωνίζονται τα παιδιά, οι φίλοι, οι γείτονες, οι συμπολίτες μου..
Είναι φοβερό να σου στερούν το ..όνειρο και την ελπίδα για μία αλλαγή στο καλύτερο..
Καλημέρα φίλοι μου..καλημέρα...πράξτε κατά συνείδηση και ..ελπίδα...
Είναι η γιορτή της μητέρας σήμερα ή κάνω λάθος;

32 σχόλια:

maria είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου, έτσι ακρίβώς αισθάνομαι και γώ.
δεν μου μένει παρά να ελπίζω, όχι για μένα αλλά για τα παιδιά μας.
σε φιλώ

marilia είπε...

Η γιορτή σας είναι την επόμενη Κυριακή.

φιλιά

Nasia είπε...

καλημερα!μα υπαρχει καποιος που δεν αισθανεται ετσι;;η γιορτη δεν ειναι σιγουρα γιατι θα ειχα γεμισει με καρτες απο τον παιδικο σταθμο των μικρων,χαχαχα

labrini είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την χώρα μας και ας ευχηθούμε τα παιδιά μας να δούν καλύτερες μέρες!αισιοδοξία και υπομονή,είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε....φιλάκια Αχτίδα μου,να είσαι καλά!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ:
"ΕΙΣΤΕ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.."
NA ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΦΙΛΙΑ!!

Marina είπε...

Καλημερούδια και από μένα που σήμερα....δεν θα ψηφίσω!!! Και ναι -δεν περίμενα να το πω- λυπάμαι γι'αυτό γιατί άλλη θα αποφασίσουν για μένα!!!
Κάνε το σωστό για όλους εμάς! Πιο είναι αυτό θα στο υπαγορέψει η συνείδησή σου!!!
Η γιορτή της μητέρας είναι την άλλη Κυριακή, πάντα τη δεύτερη Κυριακή του Μαίου!!!!
Καλό βόλι!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maria , μόλις γύρισα από το "καθήκον"..δεν ξέρω αν αυτή η απότομη αλλαγή στο είδος του ψ΄γφου μου φέρεις κάτι μα..έπραξα κατά συνείδηση.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia, είπα κι εγώ..να μη μου πουν Χρόνια Πολλά πρωί πρωί..( σκέτη γκρινιάρα μαμά κλασσική!!!)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nasia, σωστά..πως μου ήρθε..σκέφτηκα οτι είναι η 1η κυριακή του Μάη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ labrini μου ελπίζω μόνο στο..θεό της Ελάδος μας..που μας έβγαλε πολλές φορές από άσχημες θέσεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fotolabida1, ευχαριστώ χρυσό μου, υπέροχη η ανάρτηση σου και πρέπει να σου πω ο η Πασχαλιά είναι το αγαπημένο μου λουλούδι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου είμαι απογοητευμένη από τους..άρχοντες..από τους έχοντες τη μοίρα της χώρας μας μέχρι τώρα στα χέρια τους.Απλά σκέπτομαι οτι για να έχω εγώ το δικαίωμα να ψηφίζω χύθηκε αίμα..

Κατερίνα είπε...

αχτίδα, και εγώ από χτες αυτό σκέφτομαι και δε σου κρύβω ότι πολύ με έχει αγχώσει. Κανείς δε με αντιπροσωπεύει, τουλάχιστον από αυτούς που μπαίνουν μέσα στη Βουλή. Και εκεί που αποφασίζω να ψηφίσω ενα μικρό κόμμα (χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις να είναι εντός Βουλής) πέφτουν πάνω μου γνωστοί και φιλοι. Είμαι ανεύθυνη, λέει, γιατί σύμφωνα με τον εκλογικο νόμο, η ψήφος μου θα ενισχύσει έτσι το πρώτο κόμμα. Δηλαδή πάντα πρέπει να λειτοργουμε υπό κάποιο καθεστώς εκφοβισμού?? και έτσι πάλι στο μηδέν. Ακόμα αναποφασιστή...

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

Η Ημέρα της Μητέρας (αν δεν είναι κάθε μέρα) είναι στις 13 Μαΐου.
Καλή Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα γλυκειά αχτίδα, θέλω να σου προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο της Βικτώρια Χίσλοπ "Το νήμα", διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη (1917-2007) και νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ. Την αγάπη μου, κι ένα κεράκι που πάντα ανάβω για σένα και τη μαμά μου μαζί

Niatta είπε...

Γεια σου, Γεωργία! Πάω τώρα να ψηφίσω, αφού περίμενα να διαβάσω, όπως κάθε μέρα, τα λογάκια σου, παραβλέποντας το γεγονός ότι με ξύπνησαν οι καυγάδες από τους Αλβανούς μετανάστες, πίσω στον ακάλυπτο...
υ.γ. Αν με είχες στα αγαπημένα σου θα έβλεπες κοσμήματα με βελονάκι:
http://e-crochet.blogspot.com/2012/05/crochet-jewelry.html

Μάρνη είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή φίλη, πήγαινε και ψήφισε αυτό που νομίζεις ότι είναι το λιγότερο χειρότερο, ΑΛΛΆ ΠΗΓΑΙΝΕ, σε παρακαλώ. Για να μπορείς να διαμαρτύρεσαι την επόμενη μέρα και να είσαι ήσυχη με τον εαυτό σου! αλλιώς κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται αν δεν ψηφίσει...

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλησπέρα μανούλα μου!!εγώ λόγω χιλιομέτρων δεν θα ψηφίσω,αχ τι καλά!!!!το ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά δεν θα μπορούσα να πάω για αυτό.τίποτα δεν αλλάζει μανούλα μου.

SPYRIDOULA είπε...

Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ μα πάντα ελπίζω.Σε ενα καλύτερο μέλλον με πιο σωστούς πολιτικούς που θα νοιάζονται για το λαό και όχι για την τσέπη τους.Προς το παρόν δεν υπάρχουν μα δεν βλέπω τη λύση ούτε στην αποχή οπότε θα προσπαθήσω να βρώ το λιγότερο χάλια κόμμα γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή.Η γιορτή της μητέρας δεν είναι σήμερα μάλλον την άλλη Κυριακή!Φιλάκια!

Μάρνη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

ώπα! βλέπω μπήκε κι η Μάρνη στο παιχνίδι, είδες προόδους!!!
φιλάκια και στις δυο!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κατερίνα μου έπραξα κατά βούληση και όχι κατ' εντολή των εκφοβιστών.Δεν περιμένω αλλαγή περιμένω όμως να διδαχθούν οτι η τιμωρία θα υάρχει πάντα από τα νέα παιδιά κάθε φορά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Δάφνη Χρονοπούλου, ευχαριστώ φίλη μου το έμαθα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος θα το διαβάσω..τώρα είμαι στη μέση σε ένα που μου έφερε η Εύα και λέει για τη ζωή στη Χαριλάου και γενικά Θεσσαλονίκη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Niatta μου θα το έχω δει στα σίγουρα, δεν ήξερα οτι είσαι εσύ..ανακάλυψα το you tube και τα ..μαθήματα και σουλατσάρω εκεί σε κάθε ευκαιρία..Θα πάω να το δω τώρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μάρνη μου μη με..δέρνετε..το ξέχασα..νόμιζα οτι είναι πάντα τη πρώτη..λάθος..το έμαθα τώρα και του χρόνου ίσως το ..ξαναξεχάσω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου δεν υπήρχε περίπτωση να μη πάω..γι' αυτο δικαίωμα του ψήφου κάποιοι έχυσαν αίμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, εσύ συγχωρήσαι..άντε..την γλύτωσες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SPYRIDOULA, πήγα ψήφισα και τώρα βλέπω τα αποτελέσματα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, τι κάνεις πουλάκι μου; το μπαχαρικό που σου πήρα θα βγάλει και ..παιδάκια σε λίγο..τότε θα ..φθασει σπίτι σου!!!!

Fanypap είπε...

Αχτίδα της ζωής μου, σ..τά τα κάναμε πάλι, στις εκλογές μας εννοώ...Sorry!!!Δεν έχουμε μυαλό, δεν θα γλυτώσουμε ποτέ!!!φιλάκια.