Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Φτιάξτε μου τη διάθεση!!!


Με τον εγγονό μου το πρωί  , ανάπαυλα από τη χθεσινή μέρα με τις εξετάσεις μας  και την αυριανή που είναι για μένα σημαντική.

 Τραβάει τα πάνδεινα η Κλώντη και πάλι τρέχει πίσω του !
 
 Ζωγραφίζαμε πριν λίγο και..δεν πρόσεξα τι έκανε... πάει το λευκό όμορφο πουλόβερ του και στεναχωρήθηκα γι' αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι αληθινές οι..προδιαγραφές των μαρκαδόρων που μου πούλησαν και λένε ότι είναι διαλυτές από το νερό γιατί..θα με βάλει κατσάδα η κόρη μου που δεν του έβαλα ποδιά.


Σήμερα μου λείπει η δουλειά μου, το μαγαζί μου.. έχω όρεξη να κλειστώ στη γωνιά εργαστήρι μου, να ζωγραφίσω και ελπίζω το απόγευμα που θα..παραδώσω το μικρό να μπορέσω να το κάνω.. Τώρα τον κοίμισα και είπα να ..σουλατσάρω στα μπλοκόσπιτα σας να μάθω τα νέα σας, να θαυμάζω τις δημιουργίες σας...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου αρέσει να σας βλέπω να δημιουργείτε ένα σωρό διαφορετικά πράγματα, τόσες ιδέες, τόσες ευφάνταστες  εφαρμογές υλικών. 
Ο Δημήτρης μου έφυγε στα Φλογητά , μαζεύουμε τα πράγματα που αφήσαμε από το καλοκαίρι . Πήγαμε το Σάββατο για μια βολτίτσα και αν και ήταν μια ηλιόλουστη μέρα μελαγχόλησα από το..άδειο μέρος..ψυχή..ούτε καν ο αδέσποτος γνωστός σκύλος της γειτονιάς που τον τάιζα..


 Με τον μικρό εγγονό λοιπόν  και τη κουζίνα.. Μαγείρεψα φακές ( λείπει ο άνδρας μου!!!), μου έφερε και η Ολίνα γάλα από χωριό και του έφτιαξα ρυζόγαλο που του αρέσουν...τουλάχιστον για να τον καλοδεχθώ όταν γυρίσει.


Όμως εσείς φροντίζετε να μου φτιάχνετε τη διάθεση όπως καταλαβαίνω..Τρεις με πήρατε τηλέφωνο.. με γεμίσατε χαρά με τη κουβεντούλα σας και το γεγονός ότι με σκέπτεστε.. Μία μας  επισκέφτηκε κι όλας..  όπως καταλαβαίνετε η ζωγραφική μετατίθεται για...αύριο;...αδύνατον ..έχω κάτι σημαντικό ..μεθαύριο...ίσως..Τρέχει ο χρόνος κι εγώ δεν κάνω τίποτα.. απλά τον βλέπω να κυλά, αρχίζω και νοιώθω άχρηστη.
Σήμερα το απόγευμα μας και τη βραδιά  αποφασίσαμε να την χαρούμε μόνοι μας..ένα μεζεδάκι ελαφρύ, ένα κρασάκι ίσως και κουβεντούλα ..το ...ρυζόγαλο!!!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..αύριο θα λείπω όλο το πρωί , ευχηθείτε να πάνε όλα καλά!

44 σχόλια:

pearls and thread είπε...

οι ευχες μου και η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου !!!ειμαι ομως σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!θετικη σκεψη χρειαζεται!!!μην εχεις αγωνια ,να εισαι ηρεμη και ...μην φας πολλα ρυζογαλα!!!χαχαχ!!!καλο βραδυ !!!

anthivolon είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά (που θα πάνε, είμαι σίγουρη γι΄αυτό) και να σε έχουμε κοντά μας πάλι γεμάτη χαρά!!
Τα φιλιά μου

me logia apla είπε...

θετική διάθεση πάντα σε ό,τι κάνεις!... Έλα στο "σπιτάκι μου"... σε περιμένει παιχνίδι... Φιλιά! http://logiaapla.blogspot.com/2012/03/blog-post_4078.html

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Πρώτα πρώτα ΑΧΤΙΔΑ μου ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...αυριο.... να εισαι σίγουρη και πως να μην πανε όταν έχεις τοση αγάπη γύρω σου τα ματια απο το εγγονι σου μονο να σε κοιτανε φτανει...και επειδή ειδα τον τίτλο σου ...ειπα να σου φιαξω την διαθεσή..και αυτό θα γίνει αν περασεις μια βόλτα απο το σπιτακι μου...και οτι διαβάσεις σου το ευχωμαι να στο γραψουν εκατό φορές περισσότερο... να γεμισει η καρδια σου....!φιλακια...

Ελένη Κοκοβίκου είπε...

Βγήκα κι εγώ στο σεργιάνι και είπα να πω μια καλησπέρα :-)
Αμ εσύ έχεις πονηρό σκοπό για τον άνθρωπο το βράδυ κυρία μου...Κρασάκι,μεζεδάκι,ρυζόγαλο..Κι εγώ έτσι τον καλοπιάνω τον Αντωνάκη μου(όχι συχνά όμως γιατί ανεβάζει πίεση!)Αυτό που θες να πάει καλά αύριο,αν και δεν ξέρω τι είναι,εύχομαι να πάει!

Μαρία είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά...Και είμαι σίγουρη γι αυτό...Καληνύχτα...

Faidra είπε...

αχτιδα να χαλαρωσετε με το κρασακι....και αυριο ολα καλα θα πανε !πολλα φιλια !!!!!!!!

Mani di fata είπε...

Ευχες και προσευχες απο καρδιας.Αν δεν το φοβηθεις,θα σε φοβηθει αυτο.Σιγουρα!Νακοιμηθεις ηρεμα,σκεψου ομορφες εικονες ,ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ.Σε φιλω και σου στελνω ζεστη αγκαλια.Τι...μονο εσυ θα μου στελνεις Αχτιδενια φιλακια!Καληνυχτες πολλες!Ιωαννα

Κωνσταντίνα είπε...

Οι θετικές μας σκέψεις μαζί σας!

Unknown είπε...

Αχτίδα μου καλησπέρα!!!! σίγουρα όλα θα πάνε καλά!!!! εξάλλου μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο!!! το θυμάσαι;; Να μου φιλήσεις το Κλωντίνη!!!
Α!!! να είσαι καλά που με γλύκανες με το ρυζόγαλο σε ευχαριστώ!!!!
Καλή υπομονή!!!! σε φιλώ!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,όλα καλά θα πάνε μανούλα μου!!τι όμορφος ο Δημητράκης!!!και το κλωντίνι με τα γυαλιά είναι....μούρλια!!!σε πήρα τηλ σπίτι μμ αλλά δεν ήσουν

annettaspace είπε...

Αχτιδούλα, όλα καλά να πάνε και θα πάνε καλά, θα δεις!!! Εσύ νιώθεις ότι δεν κάνεις δουλειά??? εγώ τι να πω??? μιά το κρύωμα, μιά η ξαφνική επίσκεψη του ξενητεμένου μου (το μικρό μου, το Νικολάκι - 23 χρονών - για λίγο (σαν να μου βάλανε την καραμέλα στο στόμα και μου την ξαναπήρανε ήταν)..... δεν έχω κάνει τίποτα). Να είμαστε καλά, να τα καμαρώνουμε. Δεν πειράζει για το όμορφο πουλοβεράκι, αρκεί που το παιδί πέρασε καλά, άσε τη μάνα του να φωνάζει, γι' αυτό είναι οι γιαγιάδες, για να μην χαλάνε χατήρια!!! και οι γονείς να βάζουν τα όρια. Φιλάκια

mia είπε...

Εχεις δει εσύ αχρηστο άνθρωπο να κάνει τόσα πολλά??? Και μόνο που κρατάς το εγγονάκι ...φτάνει...γιαυτό να μην ξανακούσω τέτοια...
Είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα καλά αύριο...
Φιλιά...
ΥΓ..Το ρυζογαλάκι μου τόβγαλε το μάτι...

Fanypap είπε...

Γλυκιά μου σου εύχομαι να είναι όλα καλά πάντα!!και ιδιαίτερα αύριο!!!θα σου πάρω τηλέφωνο! φιλάκια.

δημητρα λαγονησι είπε...

σου ευχομαι τα καλυτερα αχτιδα μου,μην σε φοβιζη τιποτα!!!τι της κανατε της κλωντης??εσκασα στα γελια!!ο δημητρακης κουκλι!!!η θετικη σκεψης μου μαζι σου φιλεναδα.ολα καλα,καλο βραδυ,πολλα φιλακια!!!!!!!!

Tante Kiki είπε...

Γλυκιά μου Γεωργία, εύχομαι να πάνε καλά όλα αύριο (αν και είμαι σίγουρη). Μην έχεις αγωνία ...θα δεις ότι έχω δίκιο!!!! Πολλά φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pearls and thread, λυπάμαι που δεν ήρθες, σ'ευχαριστώ και σε βεβαιώ οτι ..δεν ..αγαπώ το ρυζόγαλο!!!!!

@ anthivolon, μη σκας, μου περνάει εύκολα απλά τώρα ανησυχώ για τον άνδρα μου, το δικό μου είναι δεδομένο και δεν αλλάζει.

@ me logia apla, έρχομαι παιδάκι μο η περίεργη γάτα να δω, αν και δεν τα παώ καλά με τα παιχνίδια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρουλα Σμαραγδενια, θα σου λέρθω φιληνάδα μου.Σήμερα διάβαζα τα ποιήματα σου στο μικρό..

@ Ελένη Κοκοβίκου σε άφησε καλέ ο ..Αντωνάκης να πας σεργιάνι;Θες να έρθω να μαλλιοτραβηχτούμε με τη γειτόνισα από επάνω;Δεν ανησυχώ για μένα γλυκιά μου, ο άνδρας μου κάνει επέμβαση για δερματικό καρκίνωμα και στεναχωριέμαι..Το δικό μου δεν αλλάζει .

@ Όστρια μου σ' ευχαριστώ που με σκέπτεστε και ενδιαφέρεστε για μένα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Faidra μου σ' ευχαριστώ για το τηλεφώνημα , πραγματικά χαρηκα πολύ γλυκιά μου!

@ Mani di fata, Ιωάννα μου σ' ευχαριστώ, πάντα στεναχωριέμαι για κάτι που δεν ελέγχω..μα μου περναέι..

@ Κωνσταντίνα μου σ'[ ευχαριστώ καλή νύχτα να έχεις.

OLINA M είπε...

Το καντηλάκι μου το άναψα με την ευχή σας....
Σ' αγαπώ....όλα θα πάνε καλά....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαλάντη μου του αρέσει το ρυζόγαλο, 'έφαγε κι όλας...τρία!!!

@ Νεφέλη, ανόητο..λάθος τηλέφωνο..τα είπαμε τελικά φιλάκια κοριτσάκι μου και φρόντισε να έρθεις στη πατρίδα..

@ annettaspace, φίλη μου, δεν είμαι για σπίτι..μου λείπει η ..μαγεία του μαγαζιού, μου λείπει το ταβατούρι του, το ενδιαφέρον ..αλλά μην είμαι αχάριστη..θέλω μόνο να είναι γεροί όσοι αγαπώ..

@ mia, προσπαθω να βοηθήσω μα ..δεν είμαι για σπίτι..

Λαμπρινή είπε...

Τις καλύτερες ευχές μου για αύριο Αχτίδα μου.Σίγουρα όλα θα πάνε καλά!!
Ζήλεψα για την συνάντησή σας...Όμως κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα σας συναντήσω κι εγώ από κοντά ,το θέλω πάρα πολύ!!Και θα γίνει!!!Σε φιλώ γλυκά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, θα γυρίσω νωρίς το απόγευμα, θα είσαι στη δουλειά γλυκιά μου, σ' ευχαριστώ.

@ δημητρα λαγονησι, φίλη μου σ' ευχαριστώ.Το Κλωντάκι τραβά τα πάνδεινα μα τον αγαπά πολύ το άτιμο!

@ Tante Kiki, εσύ βρε ..μαιμού πήγες να δεις ή φοβάσαι ακόμα;Θα έρθεις για καφεδάκι όποτε μπορέσεις..

Ioanna K. είπε...

όλα καλά θα πάνε!!!! μην αγχώνεσαι καθόλου!! ;) θα περιμένω να μάθω νέα! σου στέλνω την αγάπη μου, να την έχεις αύριο μαζί σου! ;)

mammy on line είπε...

Αχτιδούλα μου όλα καλά να πάνε αύριο σε ότι κι αν είναι αυτό το σοβαρό που σε ανησυχεί!Να δεις που αύριο το βραδάκι πάλι όλο χαμόγελα θα είσαι και θα μας λες τα νέα σου με άλλη διάθεση.
Φιλάκια πολλά-καληνύχτα!

Marina είπε...

Με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται!!! Οι σκέψεις μου μαζί σας...!

KaPaworld είπε...

Αχ βρε Αχτίδα, μαμά και γιαγιά και Αχτίδα για όλους!Όλα να πάνε καλά αύριο, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι ελπίζω να με θυμάσαι είμαι η αδερφή της Λίτσας...ελπίζω επίσης να τα ξαναπούμε,να προσέχεις και μην φοβάσαι το χρώμα θα φύγει από το άσπρο του πουλόβερ...

Admin είπε...

Αχτίδα μου, η θετική μου σκέψη θα είναι μαζί σου αύριο το πρωί! όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και την αγάπη που δίνεις σε όλους γύρω σου και η αγάπη αυτή όλα θα τα νικήσει!
Καλή ξεκούραση και εύχομαι το επόμενο post σου να έχει μόνο ευχάριστα,

Φιλιά, Βικτώρια

alex είπε...

Πιστευω στην δυναμη της σκεψης και της θετικης ενεργειας!!Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου,ολη η θετικη μας ενεργεια να σου φερει τα καλυτερα αποτελεσματα και να διωξει καθε αρνητικο συναισθημα που εχεις!
Η σκεψη μας θα σε συνοδευει!!!!
Σκεψου θετικα!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!
Φιλια και φυσικα θα περιμενουμε νεοτερα...

Mania είπε...

Αχτίδα μου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα προς το καλυτερότερο!! Καλό βράδυ!! Φιλάκια!!

Φιλία είπε...

Αχτιδούλα, εύχομαι απ' τα βάθη της καρδιάς μου να είναι όλα τέλεια!!!! Και θα είναι, θα δεις....
Να χαίρεσαι το κουκλί σου και μη ξαναπείς τη λέξη "άχρηστη", θα σου βάλω πιπέρι.... άκου άχρηστη ΕΣΥ!
Δεν θάμαστε καλά.....
Φιλάκια πολλά

Δέσποινα είπε...

Όλα καλά θα πάνε ,είμαι σίγουρη!Μην αγχώνεσαι,Αχτίδα μου!Φιλιά πολλά!

κωνσταντινα είπε...

ολα καλα αχτιδουλα μου,η θετικη μου σκεψη μαζι σου,φιλια κωνσταντινα κερκυρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΦΕΥΓΩ!

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!ΟΛΕς ΜΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕς ΜΑΖΙ ΣΑς!!!!!!

Despina είπε...

Η σκέψη μου μαζί σου... Είσαι τόσο φωτεινός άνθρωπος που μου φαίνεται αδιανόητο να σου συμβεί κάτι που θα σε μελαγχολήσει...
Άπειρα φιλάκια

thomi είπε...

αχτίδα μου καλημερα!
ο θεος να σεχει παντα καλα εσενα και την οικογενεια σου και φυσικα την κλωντη!
φιλακια!

Anna είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη στο δικό μου μπλοκ! Θαύμαζω όλα τα όμορφα που βλέπω εδώ!!! Απ την καρδιά μου εύχομαι ότι καλύτερο ! Να είσαι καλά!

Καλλιόπη είπε...

Τις καλύτερες ευχές μου !!!! Ρυζόγαλα ! Μμμμμμ υπέροχα. Να πάρω ένα? Το λατρεύω το ρυζόγαλο. Σε προσκαλώ στο blog μου να δείς τις μπομπονιέρες για βάπτιση που έφτιαξα. Θέλω την γνώμη σου. Σε χαιρετώ

PiciFriki είπε...

το εύχομαι!!

Μαρία είπε...

ολα θα πανε καλα..θετικη σκεψη..να σαι καλα..υπεροχες στιγμες..αυτο θελει η ψυχη και μονο..ο ΘΕΟς μαζι σας..σς φιλω

Marie είπε...

Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω να πήγαν όλα καλά! Έχεις ασπίδα την αγάπη της υπέροχης οικογένειάς σου, όλων εμάς των φίλων σου και φυσικά της Κλώντη που όλοι αγαπάμε! Όσο για το σχόλιό σου σε ευχαριστώ πολύ,τα λόγια σου είναι πραγματικά βάλσαμο στη καρδιά μου!! Να'σαι πάντα καλά αγαπημένη μας Αχτίδα!

BUTTERFLY είπε...

Καλα αποτελεσματα Αχτιδουλα μου! Ολα καλα θα πανε!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΕΙΡΗΝΗ Κ