Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νάμαι καλέ..συνήλθα!

Την..αποχαιρέτησα τη γρίπη φίλοι μου..της κούνησα το μαντήλι αν και η κακούργα μου άφησε το συναχάκι για να την θυμάμαι , μα που θα πάει..θα της το στείλω ταχυδρομικώς το συντομότερο δυνατόν!
Παρόλα αυτά σήμερα δεν  το γλυτώσαμε εκείνο το..τσεκ απ με τους γιατρούς που σας έλεγα και που επιτέλους το αρχίσαμε..μερικές φορές λέω ότι ο άνδρας μου έχει δίκιο που δεν θέλει τους γιατρούς ούτε ..ζωγραφιστούς.. Εγώ πάντως πιστεύω ότι το κάνει από..φόβο.. βλέπετε οι άνδρες δύσκολα αντιμετωπίζουν καταστάσεις..μα εγώ θέλω το καλό του πρώτα.
Από νωρίς λοιπόν το απόγευμα μας παρέλαβε ..συνεργείο  γιατρών.. και τι δεν μας έκαναν βρε παιδιά και όπως ήταν φυσικό μας έβγαλαν και ένα σωρό κουσούρια, φανταστείτε και όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις λίστα που μας έδωσαν για μεθαύριο.. 
Χλωμό το βλέπω να γλυτώσουμε σύντομα από τα χέρια τους αφού μας έκλεισαν ραντεβού για τις δύο επόμενες εβδομάδες ακόμα.. Τον άνδρα μου τον έβγαλαν μία επέμβαση δερματολογική και ιστολογική εξέταση μετά (!) και σε μένα ο γιατρός κούνησε το κεφάλι του επιτιμητικά..με κάρφωσε με ένα βλέμμα ..Χιτλερικό και μετά μου είπε ύφος Τρόικας: 
- Ντροπή κυρία μου..ντροπή...αφήσατε τόσο καιρό για τις εξετάσεις σας; από που να σας αρχίσω;
Του έσκασα ένα Αχτιδένιο χαμόγελο μα..δεν έπιασε παιδιά..μετά μου έδωσε ένα κατεβατό και μου έκλεισε εκείνος ( ο σκασμένος) τα ραντεβού με ενδοκρινολόγο, υπερήχους,αξονικές, ορθοπεδικό, παθολόγο, αιματολόγο..
- Συγνώμη γιατρέ μου..μας έμεινε κανένας;
- Α! τι βλέπω...ντροπή κυρία μου ..μαστογραφίας από το 2009;;;; ( αχ! αυτή η ΕΞΠΡΕΣ που κρατά τα αρχεία), πω! πω! και από τότε δεν κάνατε εξέταση για οστεοπόρωση; ( δεν με συμπάθησε αυτός ο άνθρωπός)..
Δεν ξέρω πια πως να τα βάλω σε σειρά τα ραντεβού..αύριο πρωί πρωί θα πρέπει να ..τοιχοκολλήσω στο ψυγείο το πρόγραμμα !
Φύγαμε βραδάκι από εκεί κάναμε μια βολτίτσα στη παραλία με το Κλωντάκι συζητώντας τα χάλια μας με χιούμορ..και μετά μου λέει ο καλός μου:
- Δεν πάμε βρε γυναίκα σε ένα σούπερ μάρκετ καινούργιο που άνοιξε για ..θεραπεία ψυχολογική; μόνο ψυχίατρο δεν μας έβαλαν..καλά σου λέω δεν θέλω να πηγαίνω σε γιατρούς ..
Του έκανα το χατίρι..τον άφηνα να γεμίζει το καρότσι κι εγώ από πίσω έβγαζα τα περιττά ως συνήθως και όταν έφθανε στο ταμείο αναρωτιόταν πως έλειπαν πράγματα..
Κάτι σαν..Μάπετ Σόου ήμαστε παιδιά..η ..γουρουνίτσα και ο κέρμιτ! 
Γυρίσαμε σπίτι, επιθύμησε παστίτσιο για αύριο μου λέει..  Οι δυο μας στη κουζίνα..εκείνος έφτιαξε το κιμά για τη γέμιση κι εγώ τη μπεσαμέλ...
Αχτιδένια φιλάκια..αύριο περιμένω τον εγγονό μου  για μπέιμπι σίτιγκ!

24 σχόλια:

Leni είπε...

Ολα καλά λοιπόν με τη γρίπη!!Τα φιλιά μου πές της απο μακριά) και να μη ξαναρθει!!χεχεχ!

Maria Villioti είπε...

Σιδερένια Αχτίδα μου!Οι γιατροί είναι για να βρίσκουν αρρώστιες...αν δεν βρουν κάτι παθαίνουν.Κάνε τις εξετάσεις που σου είπαν αλλά μη τους δίνεις και πολλή σημασία.Τίποτα από αυτά που σου είπαν δεν θα ισχύει ή τουλάχιστον δεν θα είναι τόσο σημαντικό...Φιλιά πολλά...

δημητρα λαγονησι είπε...

σιδερενια αχτιδα μου.οι γιατροι δεν αργουν να σε τρελλανουν.καλο βραδυ,φιλακια

Ανώνυμος είπε...

παντα καλα να εισαι αχτιδουλα κ υπομονη με τις εξετασεις κ τους γιατρους κωνσταντινα κερκυρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ..ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leni, ΚΑΛΗΜΈΡΑ γλυκιά μου , ο λαιμός μου λίγο πονάει ακόμα μα θα περάσει..φιλάκια πρωινά με το καφέ στο χέρι!

@ MARIA VILLIOTI, άστα βρε παιδάκι μου , μας τάραξαν και ακόμα δεν αρχίσανε..

@δημητρα λαγονησι, φιληνάδα μου καλημέρα και όλα καλά με τη μητέρα σου..υπομονή.

@ κωνσταντινα κερκυρα, δεν μπορώ να κάνω κα αλλιώς, αναγκαίο κακό!

Μαρία είπε...

Να είσαι καλά,Αχτίδα.Με έκανες και χαμογέλασα πρωί πρωί με τις περιγραφές σου.Σαν ..."ειδική"... διακρίνω και συγγραφικό ταλέντο εκτός από αυτό στη ζωγραφική...Περαστικά να είναι όλα...

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Στο μόνο που θα σε μαλώσω είναι για τη μαστογραφία!
Πω πω αυστηρό ύφος έπιασα!
Με τους γιατρούς καλά δεν τα έχω...
αλλά κάποια πράγματα είναι απαραίτητα!

Γελαστή αχτίδα μου σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλημέρα μαμ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μην δίνεις και πολύ βάση στους γιατρούς ..φιλιά στο κλωντούλι τον Δημητράκη στον νταντούλι μου,στα κορίτσια

tzeni xr. είπε...

Σιδερένια!!!!!!


Αυτο με το σουπερ μαρκετ το κάνω και εγω.Με την διαφορά οτι εγω βαζω βαζω βαζω και μεχρι να φτάσω στο ταμείο βγάζω βγάζω βγάζω

χααααχαχαχ

Καλημέρα!!!!!!

annettaspace είπε...

Άντε σιδερένια!!!! Εγώ συμφωνώ με το Δημήτρη, είμαι φοβιτσιάρα και αποφεύγω τους γιατρούς όσο μπορώ, μόνο που βλέπω άσπρη μπλούζα, αρρωσταίνω και ας είμαι καλά. Φιλάκια

Fanypap είπε...

Χαίρομαι που εισαι καλά γλυκούλα μου!!!θα τα πούμε, φιλάκια.

Marina είπε...

Καλοί οι γιατροί αλλά μερικοί είναι βρε παιδί μου πολύ......ξύλινοι!!!! Ξεχνάνε ότι απέναντοί τους στέκονται μεγάλοι άνθρωποι και μας μεταχειρίζονται σαν μικρά παιδιά που ξέχασαν να κάνουν τα μαθήματά τους!!! Παρόλα αυτά δεν κανεις κακά που πήγες! Καλύτερα να προλάβεις το κάτιτις παρά να τρέχεις κατόπιν εορτής!!!
Φιλιά από τις υγρές Βρυξέλλες:)
(έχουν σαπίσει οι αρθρώσεις μου!!!)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όστρια,σ' ευχαριστώ γλυκιά μου, μόλις τον κοίμησα και σουλατσάρω στο ίντερνετ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, σε έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο παλιοσουρτούκι..έμαθα όμως οτι πηγαίνεις κάπου..αύριο ΣΚ θα σε πάρω..να τα πούμε καλέ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου βρήκαν ένα πιθανό καρκίνωμα στο φρύδι του επάνω και πρέπ[ει να αφαιρεθεί μα μας είπαν οτι δεν είναι κάτι κακό..Κάνουμε και έλγχο για το ανεύρησμα..τα δικά μου απλός έλεγχος για τη ρύθμιση του φαρμάκου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tzeni xr. εγώ είμαι η..τσιγκούνα κι εκείνος ο τέλειος καταναλωτής..οπότε επεμβαίνω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ annettaspace, μπα..δενμε τρομαζουν εκτός από τον..οδοντίατρο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφο, φίλη μου πότε θα σιάξει ο καιρός να σου έρχομαι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου αν δεις τα χέρια μου, τα δάκτυλα μου από την αρθρίτιδα θα καταλάβεις τι πόνους ε΄χω όμως το έχω χωνέψει πια..δεν λέω τίποτα.

KaPaworld είπε...

Αχ να είσαι καλά, γέλασα τόσο πολύ....Σαν να σας βλέπω μπροστά το γιατρό με το ύφος του βρωμόπαιδου που μόλις την έκανε τη μαμουνιά και δουλεύει και το δάσκαλο από πάνω...Να είστε καλά θα τους ζαλίσεις τους γιατρούς εσύ Αχτίδα!! Καλό παστίτσιο ζήλεψα...και να σου πω!!! μεταξύ μας αλλά ο γιατρός τα'χει τα δίκια του...Να σε προσέχεις!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa ήταν και ..ομορφούλης!

pearls and thread είπε...

αντε σιδερενια αχτιδα!!!κι εγω παντως με τους γιατρους δεν τα παω καθολου καλα !!τις προαλλες ο αντρας μου σχεδον απειλωντας με με πηγε στους γιατρους για ενα τσεκ-απ που ειχα να κανω ...απο ποτε δεν θυμαμαι!!κι εγω ειμαι της αποψης οτι αν πας στον γιατρο ολο και κατι θα σου βρει!!!χαχαχ!!!φιλια!!