Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ας βοηθήσουμε μία φίλη..

 Επιτρέψτε μία έκκληση για βοήθεια για ένα δικό μας κορίτσι..μέλος της μπλοκογειτονιάς μας..Σας παραπέμπω στο μπλοκ της φίλης μας Μαρίας Τζιρίτα που με πήρε τηλέφωνο για να μου ζητήσει να συμμετέχω κι εγώ όπως μπορώ και να το κάνω γνωστό μέσω του δικού μου χώρου. Πρόκειται για τη φίλη μας  Δέσποινα .
Παρακαλώ μπέστε στις δύο αναρτήσεις και βοηθήστε όπως μπορείτε ακόμα και με το καλό σας λόγο.


Μία τόσο βροχερή και υγρή μέρα σήμερα φίλοι μου από αυτές που μόνο η Θεσσαλονίκη ξέρει να ξημερώνει..
Χθες αργά το βράδυ η καλή  διαδικτυακή μου φίλη Μαρίκα  από Γερμανία έστειλε με φορτηγό για δεύτερη φορά δέματα με ρουχισμό για όσους έχουν ανάγκη κι εγώ φρόντισα να πάνε στα κατάλληλα άτομα όπως πάντα .. Την ευχαριστώ και δημοσίως αυτή τη φορά εκ μέρους όλων των παραληπτών, άνθρωποι σαν την Μαρίκα δεν υπάρχουν..
Ο εγγονός μου δεν ήρθε απόψε για να με ξεκουράσει η κόρη μου μετά το χθεσινό κι έτσι είχα όλο το χρόνο που χρειαζόμουν για να κάνω όλες τις δουλειές μου από το πρωί. Διέθεσα λίγο από το πρωινό μου σε..όλους πιστέψτε με..τα πρόλαβα όλα..Και δεν θα πω την 2η μέρα μου στη βοήθεια τροφίμων γιατί θα ..συγχύσω πάλι την λατρευτή μου ανώνυμη που τρέφεται από τη δική μου ζωή. Πάντως αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολο γιατί απλούστατα..ήμουν στο ..εσωτερικό..στις δουλειές της τοποθέτησης των μερίδων.
Μετά όμως με απήγαγε ο ανδρούλης μου για να πάμε στο ΙΚΕΑ να διαλέξουμε κάποια έπιπλα για το μικρό μας στούντιο.. γίνεται ένας μικρός τόπος έκπληξης για μένα κι εκείνος βιάζεται όσο δεν γίνεται να τον δει όπως τον σχεδίασε.. Χαίρομαι που ..χαίρεται...χαίρομαι που γίνεται αληθινό ένα δικό του όνειρο αν και με άφησε να αποφασίσω για όλα εγώ σε όσα ..διάλεγε. Το ξέρετε το ανέκδοτο με το..άλογο και το κόκκορα; κάτι τέτοιο ήμαστε εμείς οι δύο..
Γυρίσαμε σπίτι στις ..5 παρά..φάγαμε στο πόδι ότι είχε στο ψυγείο..και φύγαμε για καφέ  γιατί όπως είπε έχουμε καιρό να βγούμε. Τώρα μαζευτήκαμε.. η Κλώντη μας έχει πρόβλημα στο ποδαράκι της λόγω του καιρού, εγώ το ίδιο , ο Δημήτρης ..σχεδιάζει μαζί μου το επάνω πάτωμα και έξω βρέχει..βρέχει..βρέχει.....
Κι εκεί που έλεγα ότι επιτέλους δεν θα ξαναφάω γλυκό ..νάσου η Σοφία η γειτόνισσα από το επάνω πάτωμα με  ραβανί με ινδοκάρυδο. Τώρα θα πρέπει κι εγώ να φτιάξω κάτι για να της το γεμίσω στην επιστροφή..είναι μία γλυκιά συνήθεια της πολυκατοικίας μου.  Ελπίζω η εβδομάδα σας να είναι καλύτερη από ότι περιμένατε..και μακριά από τη τηλεόραση..μακριά...εξορκίστε την..

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

----

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο ενδιαφέρεσαι για τον αλλο φάνηκε για μια ακομα φορά απο το χώρο που διεθεσες στο ξένο πόνο πριν αρχίσεις να μιλας πάλι για τον εαυτούλη σου και αυτά που έχεις...ή έστω παριστάνεις ότι εχεις.... αλήθεια εχεις δει πολλους να βγάζουν επι μονίμου βάσεως την καθημερινότητα τους, μέχρι και την ώρα που θα χέσουν, στο ιντερνετ; Τελικά μάλλον ζεις στο παραμυθι...αυτο που φτιάχνεις για σένα...ή αυτό ή ο απόλυτος φαρισαϊσμός; Διάλεξε αχτιδούλα...χαχαααααααα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος.Eφοριακός θάσαι για να ξέρεις αν εχει και τι εχει.
Εσυ βγαζεις χολη στο ιντερνετ αλλα η Αχτιδα τις ομορφες οικογενειακες στιγμες .Θα ζηλευεις μάλλον.
<>

Ανώνυμος είπε...

Σε εισαγωγικα εβαλα το ψευδωνυμολαο δεν φανηκε.Καλο βραδυ Αχτιδα μου.Μπλοκ Θεσσαλονικιας.

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου καλησπερα κοριτσι μου να χεραιστε με τον αντρουλη σουνα ειστε καλα .μολις ανοιξα ειδα το ηλιθιο μηνημα το ανωνυμο και αναρωτιεμαι ....με ολα που συμβαινουν γυρο μας οβλαμενος η βλαμενη μετα κομλεξ τα πολα μπορει και βγαζει τη χολη της αντι να κοιταξη πως θα βοηθηθουμε ολοι μαζοι οτι μπορει ο καθενας ......σε αυτες τι δυσκολες στιγμες που λιποθυμουν παιδακια στα σχολεια και οχι μονο. λοιπαμε για το επιπεδο της..εγω παντως κοριτσι μου σε καμαρωνο ξερεις να δεινης ειναι σταση ζωης!!!!!!!!!!!πολλα φιλακια αξιαιπενη μπλοκοφιλη μου καλο ξυμερωμα να εχετε ολοι ..

Ανώνυμος είπε...

αχ αχτιδα μου πιαστικα με την βλαμενη και δεν εβαλα το ονομα μου ειμαι η εφη απο αταλαντη .

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα, στην προηγούμενη ανάρτησή σου το σιχαμένο ον που είναι ντυμένο άνθρωπος βρίζει,δεν αξίζει να του επιστραφούν οι χαρακτηρισμοί γιατί θα γίνουμε σαν τα μούτρα του.Από τις λέξεις που χρησιμοποιεί φαίνεται τι επίπεδο έχει,πιο κάτω κι απ'τον πάτο.Είναι για γέλια και για κλάματα,αξιοθρήνητο δεν πάει καλά, πραγματικά γελάω.Κάνε μετριασμό σχολίων για να πάει εκεί που του/της αξίζει γιατί το παρατράβηξε το σχοινί.Όλγα.

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλησπέρα μανούλα μου!!τι καλησπέρα δηλαδή..καλό βράδυ!μην ακους κανέναν!!καλέ τι γίνεται εδώ...τι ΄΄ανθρωποι υπάρχουν!!!τι να πω...

δημητρα λαγονησι είπε...

τι γινετε αχτιδα μου?μηπως πρεπει να ζητησης βοηθεια απο την διωξη ηλεκτρονικου εγληματος?μπορω να βοηθησω.και μην δινης σημασια,μπορει ευκολα να εντοπιστη ποιος η ποια ειναι.θα τα πουμε αυριο φιλεναδα,πολλα φιλακια,και περιμενω να δω το στουντιο συντομα.

Αντυ είπε...

Μη δίνεις αξία καμία και μην μπαίνεις καν στον κόπο να απαντήσεις σε τέτοια σχολια.
Θα ενημερώσω κι εγώ φίλους γνωστούς για τη φίλη που έχει ανάγκη, όπως μπορεί ο καθένας μας ας βοηθήσει.
Φιλιά από τη βροχερή Αθήνα

Sophaki είπε...

Ανώνυμε στο χωριό μου λέμε πως όσα δεν φτάνει η αλεπο τα κάνει κρεμαστάρια. Φταίει η οικοδέσποινα που σου έδωσε βήμα και αραδιάζεις οτι σου κατέβει στο κεφάλι. Έτσι είναι όταν σε τρελαίνει η εξυπνάδα δεν ξέρεις που να σταματήσεις. Κάνε εσύ ένα blog και ασχολείσου εσύ με τον ανθρώπινο πόνο για να μας δώσεις το καλό παράδειγμα. Έχεις τόση ενέργεια μέσα σου και αφού την σπαταλάς που τη σπαταλάς σε τρίτους να το κάνεις τουλάχιστον δημιουργικά. Να πιάσει και τόπο ¨Καλέ μου άνθρωπε, ανιδιοτελή και αλτρουιστή". Σε αφήνω τώρα γιατί φοβάμαι πως ασχολούμενη κι εγώ με τόση βλακεία θα εκφυλιστώ. Συγνώμη κυρία Αχτίδα για το σχόλιο αλλά πραγματικά τρέμω βραδιάτικα. Κρύο στη Θεσσαλονίκη κρύο στην καρδιά των ανθρώπων πόσο να αντέξω. Σοφία

Fanypap είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου!!!πάντα σκέφτεσαι τους γύρω σου!!ψυχούλα που βοηθάει όλους όσους μπορεί!!!Μακάρι να μπορούσαμε να σε φτάσουμε στο μικρό σου δαχτυλάκι!!! Άσε τους πικρόχολους γλυκιά μου! Απορώ γιατί αφήνεις να φαίνονται τα σχόλια που σε στεναχωρούν, αφού μπορείς να τα σβήσεις! και συμφωνώ κατά δεύτερον και με την Δήμητρα. φιλάκια γλυκιά μου!

Mani di fata είπε...

ΑΧΤΙΔΑ,μπραβο που αφησες το σχολιο!Εισαιγενναια,το ξερουμε!Μην το σβυσεις.Οσο πιο πολλα ματια το βλεπουν,τοσοπιο πολλα τα χειροκροτηματα για σενα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Αχτιδα μου .ΧΘΕς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ που μπηκα ειδα το σχολιο της ανώνυμης και αφησα και γω το σχολιο μου .Τρομαξα ομως που μετα ειδα οτι εκλεισες το μπλοκ .Συνέχισε μην δινεις σημασια .Παντα θα υπαρχει καποιος που ζηλευει.Κριμα γιατι εχουμε σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε και η αγνωστη ασχολειται με σενα .Ετσι ειναι οσα πιο καλα προσοντα εχει καποιος εχει και εχθρους.Μια ζεστη καλημερα αφηνω γιατι η υγρασια μας τσακισε..
Ξεχασα τον κωδικο μου γι αυτο μπαινω σαν ανωνυμη.Μπλοκ Θεσσαλονικιας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ..ΔΕΝ ΔΊΝΩ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕς ΦΤΩΧΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΗ GOOGLE ΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ ( ΠΑΛΙΟΧΑΚΕΡ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΌΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ FACE BΟΟΚ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ .ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ , ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΔΕΙΛΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ.
'ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ'.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

@ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, είσαι τόσο χαζή που ξαναγράφεις βάζοντας όνομα από κάτω μα θα σου αποδείξω οτι είσαι η ίδια γιατί εγώ δεν είμαι Αχτίδα.. και θα σε βρω να τα πούμε από κοντά και δεν πας να γράφεις ακόμη και από καφέ.Όποιος δεν μας αρέσει να μη γράφει στη γειτονια μας, μη γράφετε κακίες που σας περισεύουν, να μη διαβάζετε όσα δεν θέλετε, να πάτε αλλού.Μακρυά από εμας η κακία. μακριά. Είμαι η ΤΈΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗ κΈΡΚΥΡΑ και έχω φάει και έχω πιει στης Αχτίδας και του Δημήτρη..ένα σπίτι ανοιχτό σαν τη καρδιά τους.Να πας αλλού.

ruth_less είπε...

Ανώνυμη
GET A LIFE!

Μακάρι να είχε πολλούς ανθρώπους σαν την Αχτίδα, αυτό μόνο έχω να πω.

Maria Villioti είπε...

Γιωργία μου δική σου η διαχείριση κι ό,τι νομίζεις καλύτερο κάνεις.Αν θες πάντως τη γνώμη μου να τα διαγράφεις.Κι εγώ ήμουν της γνώμης να μη σβήνουμε τίποτα και ο κόσμος να βγάζει τα συμπεράσματά του. Κι αυτό κάνεις τόσο καιρό. Τώρα όμως βλέπω πως εδώ το κάναμε λίγο ''γήπεδο''.Δεν νομίζω πως αξίζει ο κόπος και δεν μιλάμε για ελεύθερη διατύπωση γνώμης...εδώ μιλάμε για κακοήθεια και εμμονή.Δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης αυτών των σχολίων. Και το πιο σημαντικό χάθηκε το θέμα σου...το πρώτο σκέλος ήταν κάτι σημαντικό που έπρεπε να μας απασχολήσει κι εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κάθε ανώμαλο.Έτσι νομίζω πως του δίνουμε αξία.Όταν κλείνεις την τρύπα τα σκουλήκια σκάνε...Θύμωσα λίγο με όλο αυτό και σου ζητώ συγγνώμη.Τα φιλιά μου.

pelagia είπε...

Εγω παραβλεπω και προχωραω..Δεν μπορει να ειμαστε αρεστει απο ολους ετσι δεν ειναι???Συνεχισε λοιπον Αχτιδα μου οπως εσυ ξερεις!!!Σου στελνω την αγαπη μου..