Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Άντε..καθίστε στο καναπέ μου να σας ζαλίσω..

Καλημέρα, καλημέρα...ο καφές δίπλα μου , το γιαούρτι με τα κορν φλέικς στο χέρι μου κι εγώ ..στον υπολογιστή μου ...να  σας..καλέσω θέλετε δεν θέλετε στον..καναπέ..μπροστά μου να τα μοιραστούμε μαζί..σκέψεις ,σχέδια, νέα, καφέ και ..γιατί όχι; κορν φλέικς!!! 
Ο άνδρας μου κατέβηκε κι όλας στο εργαστήρι μας για τον τεχνίτη που περνά τα πλακάκια κι εγώ προσπαθώ να προσπεράσω το πονοκέφαλο που έχω και ξέρω όμως  ότι θα είναι περαστικός. Βλέπετε χθες μέχρι αργά του έκανα παρέα φτιάχνοντας δίπλα του μικρο στολίδια με πηλό και συγχρόνως έβλεπα μία ταινία που απεδείχθη...κολοκύθα ( εγώ την πήρα..σιωπώ!).
Έπειτα είχα τη φαινή ιδέα να κάνω ένα μπάνιο ζεστό μπάνιο λίγο πριν κοιμηθώ και χωρίς να στεγνώσω τα μαλλιά μου καλά με πήρε ο ύπνος...
Χθες πάντως το πρωί έκανα τη βόλτα μου με τη Κλώντη στη φίλη μου τη Μαιρούλα, τα είπαμε, μοιραστήκαμε όπως πάντα τα δικά μας..άπειρες φορές σκέπτομαι ότι είμαι τυχερή που έχω τέτοιες φίλες αφού δεν έχω αδέλφια.. άλλωστε τους φίλους μας τους διαλέγουμε και τους δοκιμάζουμε στα δύσκολα..
Ο τεχνίτης κράτησε τον άνδρα μου μέχρι το απόγευμα, έφαγα μόνη και έφτιαχνα πάλι τις κατασκευές μου ενώ συγχρόνως μελετούσα την...κρεμάστρα που πήρα από το καθαριστήριο για να κάνω τη κατασκευή κι εγώ του διαγωνισμού.. χρειάζομαι υλικά που μου λείπουν και για να κατέβω στο κέντρο ούτε καν το συζητώ!
Πάντως το απόγευμα αργά ο καλός μου Δημήτρης αν και πολύ κουρασμένος απλά επειδή του το είπα με πήγε μέχρι το Jampo για να πάρω έστω κάποια από αυτά.. Με συγκινεί πάντα η καλή του διάθεση να προσπαθεί να με κάνει να νοιώθω ωραία..ποτέ πιστέψτε με δεν τον πιέζω ούτε απαιτώ..απλά με ..νοιώθει και μου προσφέρει ότι μπορεί..
Σχέσεις στοργής φίλοι μου.. είναι αυτές που στο γέρμα ..συνοδεύουν τον έρωτα, την αγάπη, τη συζυγία, το ..νιάσιμο του ένα για τον άλλο..
Εγώ προσπαθώ κοιτώντας τον να ..διαβάσω κάθε σκιά στο πρόσωπο του και να την απαλύνω κι εκείνος μέσα στα μάτια μου κάθε μου έννοια, έλλειψη και επιθυμία.. σχέσεις στοργής....
Ξέρετε η αγαπημένη μας ταινία είναι  η : "Θα σε δω στο Παράδεισο"... όταν την πρωτοείδαμε είπαμε και οι δύο ότι ο Παράδεισος δεν θα άξιζε χωρίς να ήμαστε μαζί..   
Και για να ελαφρύνω την..ατμόσφαιρα ..του λέω μερικές φορές γελώντας:  -πρόσεχε κακομοίρη μου μη πάμε εκεί επάνω και ανακαλύψω ότι είσαι σε... λάθος μεριά γιατί..αλίμονο σου..θα στείλω τις 3..Κλωντίτσες να σε βρούνε και θα βγάλω όλη τη κρεβατομουρμούρα που δεν σου έχω κάνει μέχρι τώρα!
Σας ζάλισα;..ο καφές μου τελείωσε. τα κορν φλέικς επίσης..περίμενα το μικρό Δημητράκη μα με ειδοποίησαν ότι θα τον κρατήσει άλλος... οπότεεεεεεε........λέω να πάω..Λαϊκή..να βρω χαντρούλες για τις κατασκευές μου, να δω και τι κάνει ο ανδρούλης μου κάτω..
Καλημέρα φίλοι μου..καλημέρα...Αχτιδένια φιλάκια σε όλους..

34 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χαχα από τώρα σκέφτεστε τον Παράδεισο!; χαχαχα! Αφήστε τα αυτά!
Ακόμη να τελειώσει το εργαστήρι; Πάντως έχεις πολύ ωραίο χόμπι!!!
Καλημέρα!

Mani di fata είπε...

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ,ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ,ΤΩΡΑ ΑΧΤΙΔΑ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΠΟΝΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΝΣΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ.ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ?ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ?ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, εμ! αγόρι μου..απο εδώ και πέρα πρέπει να το σκεπτόμαστε,να κάνουμε το ..κουμάντο μας..Δεν κατάλαβες τι δουλειά κάνει..το έχουν κάνει ..γιαπί!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata, δηλαδή φιληνάδα..έτσι και γράψω βιβλίο σε έχω απο τις πρώτες μέσα να το διαβάσεις!Ευχαριστώ γλυκιά μου, είναι τα αισθήματα μου. Το κουτάκι το έκανα ( πολλά δηλαδή) να βάλω μέσα ..γούρια , σοκολατάκια, μικροδωράκια..

KaPaworld είπε...

Για ακόμη μια φορά με έκανες και χαμογέλασα!!! Τι ωραία η σκέψη σου, να είστε μαζί εκεί μακριά και τι αληθινή απειλή,"μην τολμήσεις να είσαι από την άλλη μεριά..."
Να είσαι καλά Αχτίδα και καλημέρα σου!!!
Τα λόγια σου για τον Νάντο μου με συγκίνησαν πολύ και σε ευχαριστώ.Γνωρίζω για το ατύχημα της ΚΛώντης αυτό έγινε η αιτία νε σε βρω γιατί με ενημέρωσε η αδερφή μου η Fraulitsa, και είχαμε μεγάλη αγωνιά...Τι καλα που έγινε περδίκι...δεν ήθελε να σ'αποχωριστεί!!! Τα κατάφερε γιατί σ 'αγαπάει!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Sorry που θα σε απογοητεύσω, αλλά και ο Παράδεισος και η Κόλαση, είναι εδώ, στην ζωή που ζούμε, όλοι!!
Στο χέρι μας είναι ποιά πόρτα θα ανοίξουμε, που εμείς οι ίδιοι την έχουμε κατασκευάσει!!!

Είδες τι έκανες; Ξύπνησες το φιλοσοφικό μέσα μου!!!

Καλημέρα σε όλους σας!!!!!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘ ΓΕΡΑΜΑΤΑ .ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

Ποδηλάτισσα είπε...

Να είστε πάντα μαζί, υγιείς και τόσο ευτυχισμένοι!!!!!! Καλή σου μέρα Αχτιδούλα!!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αχτιδούλα μου αργείτε ακόμη για τον Παράδεισο, είσαστε τόσο νέοι και οι δύο!
Εχετε ακόμη να απολαύσετε πολλές πολλές σχέσεις στοργής οι δυο σας!
Φιλιά, καλή σου μέρα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Μα πως να πεις όχι σε ένα καφέ με την συντροφιά σου;
Πάντα να είσαστε έτσι!!!!

Καλά ψώνια στη λαική και καλές δημιουργίες!
Τα φιλιά μου!

Ελευθερία είπε...

καλημέρα!!!! μη βιάζεστε, όλα θα γίνουν!!!!

Eustathia είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα....τι γλυκά που μιλάς για τον άνθρωπο σου!!!Διακρίνω κι εγώ μια συγγραφική τάση το έχεις σκεφτεί ποτέ σοβαρά?? Πολλά φιλιά!!!

Penelope είπε...

Σε διαβάζω μεσημέρι πια, κι' απλώς χαμογελώ, γιατί όλα τα κάνεις να φαίνονται όμορφα! Αυτό τελικά, είναι χάρισμα μεγάλο καλή μου Αχτίδα :-))

ασωτος γιος είπε...

τυχερρη που έχεις φιλες, ωραια καθημεροντητα απλή και σημαντική
αυτή είναι ο παραδεισος που ξέρουμε

BUTTERFLY είπε...

Καλησπερα Αχτιδουλα! ΕΥχαριστω γιατι παντα με κανεις να χαμογελαω!

Marina είπε...

Εγώ μεσημέρι το διάβασα...έχασα τον καφέ! Κέρδισα όμως από αισθήματα!!! Τι όμορφα, τι γλυκά...Η αγάπη μας έμεινε για να γεμίζει η ψυχή μας! Να'στε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa, εγώ ..έκλαψα με τη δική σου..είδα το σκύλο σου σε όλες του τις στιγμές και πόνεσα με το χαμό σου..φοβερό..πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις το πόνο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ, αδικα ..σπρώχνεις φίλε μου..εγώ έχω γατζωθεί στο ροζ συννεφάκι μου και δεν έχω σκοπό να κατέβω..υπάρχει ο Παράδεισος όπως ακριβώς τον έχει μέσα στη ψυχή του ο καθένας..ο δικός μου θα είναι με όσους αγαπώ ( φουλ θα είναι) με τους σκύλους μου, τα λουλούδια μου, πίνακες και χρώματα, αγάπη και κατανόηση..δεν κατεβαίνω φίλε μου..είναι ροα..απλαό και αλέκιαστο..και χωρά πολλούς επάνω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, καλησπέρα γλυκιά μου..φτιάχνω πράγματα τώρα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα φίλη μου να είσαι καλά..μόνον υγεία θέλω σε όσους αγαπώ..σε όλο το κόσμο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ μου κανείς δεν το ξέρει αυτό..πάντως ..ήμαστε σ' αυτό το δρόμο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, σήμερα σε σκεπτόμουνα όλη μέρα μα μπλέχτηκα με δουλειές και αμέλησα να σε τηλεφωνήσω..αύριο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου αλήθεια λες..είμαι βιαστικός άνθρωπος αλήθεια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eustathia, μα δεν το κρύψαμε ποτέ..αγαπιώμαστε πάντα..οι κόρες μας μας κοριδεύουν..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope μου ..η ομορφιά η ίδια είναι η απλότητα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ασωτος γιος, έχω πολλές φίλες, φίλες καρδιάς ..όλες τις αγαπώ με τα καλά και τα κακά τους ίσως..μήπως εγώ είμαι τέλεια;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, εντάξει..θα είμαι χαρούμενη με τη σκέψη οτι σας κάνω ευτυχισμένους..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου να στο πω Γαλλικά..le toujour et le jamais apartien le Dieu

pelagia είπε...

Τι ομορφες σκεψεις σαν αερακι απαλο που σε χαιδευει κι απλωνεις τα χερια σου να το νοιωσεις καλιτερα...Τυχερη που εχεις φιλες ..μα πιο τυχερη που εχεις τοσο καλο συζυγο..τα ξαναλεμε..καλο βραδυ.

pinelopi είπε...

Ο παράδεισος μπορεί να περιμένει φιλενάδα! Πολλά χρόνια στοργής να έχετε, να΄στε πάντα καλά!

Nena είπε...

ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!!

tzeni xr. είπε...

καλως σε βρηκα!!! Πολυ ομορφα τα λογια σου!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλημέρα μανούλα μου!!!!σήμερα είμαι στο σπίτι λόγω ημέρας !!!εύχομαι πάντα αυτή η σχέση με τον νταντούλι μου να είναι τόσο όμορφη!!είστε και οι δύο καταπληκτικοί άνθρωποι ,γι'αυτό σας αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!

Ερωφίλη είπε...

΄Εψησα που λες κι εγώ ένα καφεδάκι και κάθισα στο γραφείο να σου κάνω παρεϊτσα, αλλά δεν μου αρέσει έτσι...θέλω κουβεντούλα.
Πάντως σας φαντάζομαι στον Παράδεισο μετά από πολλά -πολλά χρόνια!!!! Ο Αδάμ και η Εύα!!!!!
Δεν θα μας δείξεις τι ψώνισες από την Λαϊκή;