Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Να σας ευχηθώ καλό ΣΚ..

Μου λείψατε .. μα συγχρόνως ήμουν χάλια από διάθεση και είμαι ακόμα..Χθες το πρωί αισθανόμουν  καλύτερα , έμεινα σπίτι και σκέφτηκα ότι σήμερα θα ήμουνα..περδίκι ... Έμεινα σπίτι βέβαια και το έριξα στις κατασκευές . 
Έφτιαξα μανταλάκια γούρια για τις κουρτίνες, πεταλάκια κεραμικά και ..ότι μου ερχότανε στη φαντασία μου. Όμως μόλις βράδιασε ήρθε και ο πυρετός και η κόπωση σε όλα μου τα οστά..μαζί και το..στομάχι μου.Πάλι καλά που δεν έφαγα τίποτε..βλέπετε το καλό στη περίπτωση ήταν ότι...το έραψα! Μηδέν όρεξη.. χαμομήλι, σουπίτσα, καφές ( χωρίς αυτό δεν μπορώ παιδιά )και σήμερα ξύπνησα ακόμα πιο χάλια..
ΌΜΩΣ..είπαμε..είναι κάτι περαστικό και πρέπει οπωσδήποτε να είμαι καλά μέχρι τη Δευτέρα για να φυλάξω το μικρό της κόρης μου . Πάντως θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μέιλ, για τα τηλεφωνήματα ( άδειασε η μπαταρία από το ασύρματο μου.. ), τα σχόλια σας με τις ευχές...και ναι..δεν ήμουν μόνη ..είχα εσάς παρέα έστω και αν άνοιξα τον υπολογιστή μου  χωρίς διάθεση να γράψω..Ξέρετε..είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό είναι....κενό..χωρίς καν διάθεση να σκεφτεί, να χαζέψει τα όσα υπέροχα δείχνετε στις αναρτήσεις σας.. Είναι σπάνιο για μένα να κάνω πυρετό..σπανιότατο θα έλεγα όπως και σπάνιο είναι να μην έχω διάθεση ...
- Χαμογέλα ..μου λέει ο άνδρας μου..δεν μπορώ να σε βλέπω χωρίς χαμόγελο... και μου δίνει το κουτί με τα χαρτομάντιλα!!!!!!!
- Κάνε υπομονή..θα  μου περάσει..
Φιλάκια Αχτιδένια φίλοι μου, καλό ΣΚ σας εύχομαι, κάνει και κρύο..ότι πρέπει για χουχούλιασμα αν και σήμερα δεν το θέλω καθόλου...δεν είμαι εγώ για ..κρεβάτωμα.. το χειρότερο μου!

20 σχόλια:

cook είπε...

περαστικά αχτιδουλα μου!

Tante Kiki είπε...

Περαστικά σου Αχτίδα μου!!

Αννα είπε...

Περαστικούλια Αχτίδα μου!!!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

pinelopi είπε...

Περαστικά φιλενάδα..φτιάξε και τίποτα για το μάτι, όχι μόνο για γούρι..(:!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλημέρα μανούλα μου!!!!και αυτό θα περάσει!!!!!!πολλά φιλιά σε όλους !!και εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου...

mia είπε...

Θα προτιμούσες να σε διπλώνει το στομάχι και να είσαι στην δουλειά????πονάω....καλο ΣΚ...

marilia είπε...

Καλημεροφιλί ιαματικό! Καλύτερα τώρα; :)

Περαστικά σου!

KaPaworld είπε...

Περαστικά σου και φρόντισε να γίνεις γρήγορα καλά.....

mirsini's creations είπε...

Περαστικά γλυκειά μου Αχτίδα!!!!! Έυχομαι τη Δευτέρα να είσαι περδίκι!!!!
Φιλάκια πολλά!!! :ο))

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΔΕΣ ΗΠΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΟΥΛΕΣ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Κωνσταντίνα είπε...

Περαστικά κι από μένα! Ζεστούλα θέλει, ξεκούραση και πολλά υγρά για τον πυρετό....

Hfaistiwnas είπε...

Με καλή διάθεση φεύγουν όλα! Μέχρι τη Δευτέρα θα είσαι οκ! Περαστικά!!!

Nena είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΜΙΑ ΠΕΦΤΕΙΣ , ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ ΤΟΤΕ. ΑΜΑΝ. ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

pelagia είπε...

Ψαχνωντας ετσι στο πουθενα σε μια στιγμη μοναξιας σε ανακαλυψα και ειπα ...να μια φιλη . Ετσι εδω κι ενα μηνα σε < παρα κολουθω> καθημερινα. Νασαι καλα κι ελπιζω να τα λεμε συχνα ... Καλο Σ Κ...

gitsanas είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή ανάρρωση.
Την καληνύχτα μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά! Γρήγορα γερή και χαμογελαστή!

Πολύ με συγκινεί η τρυφεράδα της Κλώντης με το Δημητράκη...

Φιλιά πολλά και μια ζεστή αγκαλιά!

Λευκή

fantaizi είπε...

Αχτιδουλα μου σε καταλαβαινω απολυτα ειμαι και εγω τα ιδια και παω στη δουλειαευχομε γρηγορα περαστικα και στης δυο μας καλο ΣΚ και πολλα φιλια !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.