Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έφαγα το πάτωμα και το τοίχο στο κεφάλι!!!!!!!



Άντε βρε τυχερούλια...το γλυτώσατε να με ..ξεφορτωθείτε! 
Χθες βράδυ δηλαδή κατά τις 4..πήγα η καλή σου στο μπάνιο και .. κάτι το ..μισόκλειστο βλέφαρο, κάτι που ξαφνικά έπαθα ένα αποπροσανατολισμό και μία αστάθεια έπεσα η καλή σου φαρδιά πλατιά στο μπάνιο και χτύπησα το κεφάλι μου στο..τοίχο! Εντάξει είναι ο τοίχος..μην ανησυχείτε.. ή μάλλον το δικό μου το κεφάλι είναι ξερό! Αρπάχτηκα από τη πετσέτα , διέλυσα το κρίκο, μου ήρθε στο κεφάλι και ότι μπουκάλι σαμπουάν βρέθηκε στο πέρασμα της ...κορμοστασιάς μου! 
Ζαλίστηκα..έμεινα με τη ..Κλώντη που με κοιτούσε σαν ..φαινόμενο..και φώναξα το Δημήτρη με ...σιγανή φωνή..μου απάντησε ένα ροχαλητό ( αυτό παιδιά σηκώνει διαζύγιο ). 
Μέτρησα τις..απώλειες.. το κεφάλι γερό , το..μπουτάκι μου ( για να μη σας πω το άλλο)  κατάμαυρο, ο αγκώνας μου γδαρμένος και στο κεφάλι ένα βάρος λες και μου ήρθε και το πλυντήριο μαζί επάνω μου. 
Σκέφτηκα ότι το να ξυπνήσω κάποιον ήταν  άδικο..Σηκώθηκα κούτσα κούτσα και σύρθηκα μέχρι το σαλόνι..να μαζέψω δυνάμεις.. Ήπια και λίγο νεράκι με το..μπρίκι γιατί δεν έβλεπα μπροστά μου και..εντάξει σκέφτηκα..ας πάω στο κρεβάτι μου σιγά σιγά..να ακούσω τη συνέχεια από το..ροχαλητό!
-Άντε βρε ( του τα ψάλλω από μέσα μου) ..έχε χάρη που λυπάμαι να σε ξυπνήσω  ! 
Μετά παρηγοριέμαι ότι μπορεί να με τρέχει βραδιάτικα με το ζόρι σε κανένα εφημερεύων ( δεν φορούσα και σέξι νυχτικιά..παλιοκαιρίτικη καλογρεών..),μη ξυπνήσουμε και τους γιατρούς,  σκέφτηκα και σας..να μη σας βάλω σε έξοδα..επισκέψεις..λουλούδια..τον εξάψαλμο της κόρης μου της Ειρήνης ότι δεν προσέχω...
Σήμερα πάντως είναι σαν να ..βρέθηκα χθες σε ραντεβού με το Ράμπο και κάτι απο Τζέημς Μποντ..απο τους πόνους, την έβγαλα με παιχνίδια στο face book και μία ταινία δράσης στο βίντεο " Ο μηχανικός" με ένα κούκλο που κάνεις εξάσκηση να μετράς επάνω του τετρακέφαλους! 
Αύριο όμως περιμένω από την Αθήνα τη ψυχοκόρη μου την "Νεφέλη" ( κατά τα μπλογκς) και είμαι πολύ χαρούμενη μα δεν με βλέπω να της κάνω γλυκό... θα την βγάλει με γλυκό του κουταλιού!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου...αχ! βαχ!...ούτε να περπατήσω δεν μπορώ η έρμη!

54 σχόλια:

mahler76 είπε...

για αυτό να υπάρχει πάντα ένα φώς στο μπάνιο ή στο διάδρομο προς το μπάνιο. Περαστικά σου εύχομαι αν και από ότι κατάλαβα δεν ήταν κάτι σοβαρό :)

Mani di fata είπε...

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΣΣΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΛΑΘΟΥΣ.ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Astrofegia είπε...

Περαστικούλια και να προσέχετε!!!!

mia είπε...

Aχτίδαααα...δεν είναι καιρός να ανοίγεις μερεμέτια...έχουμε κρίση.... με της υγείες σου τα παράσημα και κοίτα πρόσεχε καημένη....νάξερες ποια μιλάει....έχω ειδικότητα στις τουμπ τουμπ τούμπες.φιλιά ανακουφιστικά...

OLINA M είπε...

Καλά,δεν σχολιάζω πόσο παράλογο είναι που δεν ξύπνησες το Δημήτρη.....να έχεις πάθει καμιά διάσειση νυχτιάτικα και να μην το έχει πάρει χαμπάρι κανείς....
Εκεί που διαβάζω με αγωνία γρήγορα-γρήγορα την ανάρτηση,μπας και καταλάβω τελικά τί απέγινες, μου πετάς τον κούκλο και...αρχίζω να μετράω πάνω του τετρακέφαλους!!!!
Σοβαρότης μηδέν!!!!

Να μου φιλήσεις την Αθηνούλα και να ξέρεις πως το Χριστουγεννιάτικο δώρο σου θα είναι εκείνες οι παντόφλες με τα φωτάκια στη σόλα (άντε, και ένα σούπερ σέξι νυχτικάκι)!

Kiki Aposeki είπε...

Περαστικά σου!!! Ξέρω από αυτό το χάσιμο μεταξύ ύπνου και πραγματικότητας!!! Κάθε πρωί έτσι είμαι!!! Προσοχή λοιπόν!!! Καλό Τριήμερο σου εύχομαι!!!!

Pepi είπε...

Να προσέχεις !!!!!! Περαστικά σου!!
Καλό και ήρεμο τριήμερο να έχεις! Φιλιά!!

Κωνσταντίνα είπε...

Περαστικά εύχομαι και να προσέχετε! Βάλτε κι εσείς ένα φωτάκι στο διάδρομο, ένα καντηλάκι, κάτι να φωτίζει! Πάντως όλοι οι άντρες με ροχαλητά και μουγκρητά απαντούν τη νύχτα!

Ioanna K. είπε...

απαπά!! τι μπορεί να πάθει κανείς πηγαίνοντας απλά στο μπάνιο!!!! περαστικά Γεωργία μου! ελπίζω ο Δημήτρης να σου φώναξε το πρωί που δεν τον ξύπνησες!!όπως είπε και η Ολίνα, να πάθαινες καμιά διάσειση και να μην το καταλάβει κανείς!
φιλιά και πάλι περαστικά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mahler76, έχω φωτάκι....μέσα στο μπάνιο το έπαθα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata, πάλι καλά που δεν έσπασα κανένα δόντι να τρέχω στη DEE DEE για επιδιόρθωση!Δεν ήμαστε για τέτοια όπως λες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Astrofegia, ευχαριστώ γλυκιά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mia μου αλήθεια λες..κι εγώ το ίδιο σκεπτόμουνα όταν βρέθηκα οριζοντιωμένη!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, που ήσουν κόρη μου θετή; σε πήρα το πρωί τηλέφωνο να σου κλαφτώ και έλλειπες!

ElenaG είπε...

σκεφτόμουν να στείλω τραχανά...θα στείλω ένα φανάρι...!!!!Μα καλά μάνα μου είμαστε εμείς με τόοοοση σταθερότητα να τριγυρνάμε στα σκοτάδια!!!
Δημήτρηηηηηηηηη βάλε ένα φωτάκι καλε στο κορίτσι μας!!!
Δόξα το Θεό να λέμε που δεν ήταν πιο σοβαρό...
Να προσεχεις τον εαυτό σου...
Φιλια!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Kiki, με έπιασε μια ζάλη μάλλον..κάτι τέτοιο έπαθα και παραπάτησα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Pepi μου σ' ευχαριστώ γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα, καλέ έχω φωτάκι ..μέσα έπεσα..που είχε και 100αρα λάμπα!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥΥΥΥΥ! ΓΕΛΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΑΚΙ! ΠΟΥ ΠΑΣ; ΑΜΑ ΕΠΕΦΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ioanna μου για να πω την αλήθεια το φοβήθιηκα για διάσειση..είχα πολύ πόνο στο κεφάλι.

AFRA είπε...

Θαυμαζω τη ψυχραιμια σας!Συνεισφερατε κι εσεις στον ηρωισμο της μερας!Περαστικουλια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!ΕΙΡΗΝΗ Κ

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μη μου πείς Αχτιδένια μου ότι παρά τους πόνους σου την άλλη μερα δεν τα άκουσες!! γιατί στο λέω;;; γιατί πρίν ένα χρόνο περίπου μια ίδια περίπτωση είχα...το τι εξάψαλμο άκουσα που δεν τούς ξύπνησα δεν λέγεται...φαίνεται δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα μου...χι..χι.. περαστηκούλια κορίτσι μου και να προσέχεις!!!φιλιά

stalamatia είπε...

Περαστικά και να προσέχεις,τώρα τι σου λέω ,λες και δε προσέχεις ,αλλά να που καμιά φορά βρισκόμαστε να κοιτάμαι το ταβάνι!

el.mar είπε...

Αχ εσύ αχ...περαστικούλια...το μπάνιο είναι καλά:P..αχαχα...σε πειράζω αχτιδούλα μου!!!
Να προσέχεις!!!Και άλλη φορά να τον ξυπνάς τον άντρα σου...ε όσο να πεις χτύπημα είναι,δε σε τσίμπησε κουνούπι!..Φιλάκια..καλό βράδυ!!!

Marina είπε...

Περαστικάααααααααα!!!!!!!
Μα γιατί όλες οι γυναίκες να είμαστε το ίδιο;;; Μην ενοχλήσουμε τον έναν, μην ξυπνήσουμε τον άλλον.......
Ηρωίδες ή....ήρωες αυτοί που μας παλεύουν;;;

Tante Kiki είπε...

Αχτίδα μου καλά είσαι τώρα;;;; Πρόσεχε βρε κορίτσι μου... τί ήταν κι αυτό;;;; Περαστικά σου, ευτυχώς απ΄ότι καταλαβαίνω ...δεν ήταν σοβαρό!!! Κοίτα να ξεκουραστείς το Σ/Κ για να αναρρώσεις πλήρως! ΦΙΛΙΑ!

Rena Christodoulou είπε...

ΠΩΠΩΠΩ!!!!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

KaPaworld είπε...

Αχτίδα , περαστικά σου...δεν το πιστεύω αυτό που έπαθες...είναι εντυπωσιακό που τα γράφεις όλα αυτά σαν να πρόκειται για κάτι αστείο!! Εχεις πολύ κουράγιο....Να προσέχεις!

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που δεν επαθες τιποτα ποιο σοβαρο Αγιο ειχες βοηθο.Σου ευχομε περαστικα καλο ΣΚ και θα σε παρω τη Δευτερα να τα πουμα .ΠολλΑ φιλια!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

Αχτίδα μου πρόσεχε τον εαυτό σου κοίτα να μην κουράζεσαι πολύ και να κοιμάσαι καλά.Πολλά περαστικά σου εύχομαι.φιλάκια.

...irida... είπε...

ΑΧ!βρε κορίτσι μου!!!!πρ'οσεχε....πρόσεχε....περαστικά!!καλο Σαββατοκύριακο!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, έω καλέ..έχω φωτάκι ..απλά ..δεν ξέρω πως το έπαθα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Desi, καλή είσαι του λόγου σου..το ίδιο μου είπε και ο άνδρας μου το πρωί..

Demi είπε...

Αχτιδούλα περαστικά να προσέχεις λιγάκι γιατι δεν θελουμε και πολυ ..τα λεω σε σενα να τα ακουω κι εγώ...Εσκασα στα γελια με τον τρόπο που μας τα περιεγραψες..φιλιά!!

Nena είπε...

Περαστικά και καλή δύναμη με τους πόνους,
Καλό Βράδυ!!!

PiciFriki είπε...

καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ ΣΚΕΨΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΄;ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΧΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΣΕ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Σ΄΄ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΕΦΗ ΑΠΟ ΛΟΚΡΙΔΑ

meril είπε...

κουραγιο!!!!!!!!!!!!

pisces είπε...

Αχτιδουλα καλημερα τι εγινε?πηραμε παρασημα????Ευτυχως απο οτι βλεπω το εχεις παρει στην πλακα......ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!!!!φιλακια.

Βαρβάρα είπε...

Περαστικά και να προσέχεις τον εαυτό σου. Φιλιά και καλό Σ/Κ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥς, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ..

Ελευθερία είπε...

περαστικά σου και να προσέχεις καλέ!!! δεν θέλει πολύ... εγω πάντως θα τον ξύπναγα...και θα του τα έψαλα που δεν άκουσε τον θόρυβο!!!!!!
εύχομαι σύντομα να αισθάνεσαι καλύτερα!!!!

labrini είπε...

Περαστικά σου Αχτίδα μου!να προσέχεις!

Πόπη είπε...

Εγώ λέω Αχτιδούλα να αλλάξεις γκαρνταρόμπα..., να προμηθευτείς μερικά σεξουλιάρικα νυχτικάκια για να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για εισαγωγή στο εφημερεύον νοσοκομείο.(δεν το εννοώ φυσικά) Χα χα χα χα ! ! ! !
Αυτά συμβαίνουν και στους πιο προσεχτικούς... Ας πούμε ότι ήταν καρμικό, ήταν να το πάθεις.
Ψυχραιμία θέλει και απλή λογική. Ξυπνάς τον δικό σου κούκλο, τον στέλνεις για παγάκια, μετά για ένα ηρεμιστικό τσαγάκι και μετά του ζητάς μια ζεστή θεραπευτική αγκαλιά.
Περαστικούλια, και άλλο κακό να μη δεις... Φιλάκια

Ερωφίλη είπε...

Δύο απουσίες σου έβαλα ( μία κάθε μέρα). Τι συμβαίνει; Α ν η σ υ χ ώ .
Δεν ήταν σοβαρό έτσι; ' Οπως και νάχει σου εύχομαι περαστικά και προσοχή , οι καιροί είναι περίεργοι...

STELIOS PENTARVANIS είπε...

περαστικά σου βρε φιλενάδα τι να πώ πρόσεχε και μήπως πρέπει να κοιτάξεις την πίεση σου. Ίσως έχει διακυμάνσεις. Φιλιά.

Marie-Anne είπε...

Ηρθα κι εγώ για επίσκεψη στο σπιτάκι σου και ...διάβασα τα νέα σου...
Σου εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση!!!
Εάν έχεις χρόνο...τώρα που είσαι στο κρεββάτι...πέρνα κι από εμένα !!!!

δημητρα λαγονησι είπε...

αχτιδα καλησπερα.σε χασαμε,εισαι καλα?ευχομαι να εχης κανη εξορμησεις στην εξοχη.περιμενω νεα σου,φιλακια πολλα

foufoula89 είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

όλα καλά κοριτσάκι??????
...irida...

AFRA είπε...

Αχτιδα δε θα το πιστεψεις,αλλα επεσα και εγω σημερα,σκονταψα στην ηλεκτρικη σκουπα και χτυπησα στα πλευρα στη κοχη της ανοικτης μπαλκονοπορτας!Αυτα, στη προσπαθεια να επιτυχω τα 3 σε 1!καθαρισμα,μαγειρεμα,μπλογκαρισμα!Εχουν περασει ωρες, συνεχιζω να ποναω πολυ και αυριο εχω εργασια 10ωρη!

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, περαστικά σου!!!Σιγά και προσεκτικά! Εγώ πάντα αφήνω φως το βράδυ!Ευτυχώς, δόξα τω θεώ, τυχερή ήσουν... φιλάκια πολλά!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Καλέ πότε έγιναν όλα αυτά και δεν πήρα χαμπάρι;! Έχω το laptop μου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κι έχω κάποιες μέρες να μπω... Σου εύχομαι περστικά Αχτιδούλα μου και την επόμενη φορά (φτου φτου φτου) ξύπνησέ τον τον καλό σου, γι' αυτό δε ζούμε μόνοι μας για να έχουμε κάποιον δίπλα μας όταν μας χρειαστεί ;) Πολλά φιλιά και να προσέχεις!!