Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαι ευδιάθετη σήμερα και το δείχνω.. λόγος;..μα χρειάζεται να υπάρχει λόγος;

Τι να πω για τη σημερινή μου μέρα..νομίζω ότι έκανα  μία ολόκληρη ζωή μέσα σε αυτήν.. Από το πρωί έβαλα τις προτεραιότητες μου σε σειρά με το ρολόι στο χέρι να τα προλάβω και ... τα πρόλαβα φίλοι μου ...σαν ένα πακέτο  γεμάτο συναντήσεις,  τηλεφωνήματα ( του έδωσα και κατάλαβε σήμερα) , δωράκια πάρε δώσε με το ταχυδρομείο, φυσιοθεραπεύτρια, δικηγόρο, πελάτη, φίλοι, ετοιμασία για το διήμερο που σχεδιάζουμε να το..σκάσουμε δύο ζευγάρια ( Θεέ μου πόσο το περιμένω..)...
Με ξετρελάνει ξέρετε η αδρεναλίνη της γεμάτης μέρας όσο και αν έχω το άγχος ότι δεν θα καταφέρω να τα βάλω σε σειρά.. και τι παράξενο... ενώ το τελευταίο καιρό έχω πολλές υποθέσεις που με απασχολούν και θα ήθελα να μην υπάρχουν ...εγώ ..είμαι ήρεμη ..σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά...λες και το τούνελ όλων αυτών έχει προφανώς στην άκρη του τη μυθική πολιτεία των παραμυθιών.. Ξέρετε..εκείνη που στις φανταστικές ταινίες ξεπροβάλει μπροστά σας σαν ένα μυστικό μέσα στη ζούγκλα.. προστατευμένο από τους αιώνες και τους μυθικούς του φρουρούς.
Δύο δωράκια μου έστειλαν σήμερα, πήρα και έδωσα στο ταχυδρομείο... Η καλή μου μικρή Αντιγόνη μου έστειλε τη σειρά με τα CD της ΕΡΤ με τα θέατρα του Ραδιοφώνου που σε κάποια ανάρτηση μου είχα πει πόσο μου αρέσανε όταν ήμουν μικρή.. Σ' ευχαριστώ και μέσα από το μπλοκόσπιτο μου γλυκό μου κορίτσι και σου υπόσχομαι ότι θα είναι για μας μία καλή παρέα στα ταξίδια μας..
Μετά η φίλη μου Δήμητρα μου έφτιαξε με τα χεράκια της ένα πλεκτό κολιέ που σας το φωτογράφισα και το δείχνω μαζί με τις ευχαριστίες μου πάλι και ελπίζω αυτά που τις έστειλα να είναι αυτά που θέλει..


Αύριο αρχίζω ένα πίνακα που θα σας τον δείξω βέβαια όταν τον τελειώσω γιατί έχω σκοπό να τον φτιάξω με το τελευταίο τρόπο που σας είχα δείξει.. με τα δάχτυλα.. θα έχει πλάκα.. η Αγιογραφία που δούλευα θέλει μόνο τα στολίσματα της, τα βιτρό μου τελείωσαν.. κι εγώ..έσπασα σήμερα ένα ακόμα φλιτζάνι από το σετ της φίλης μου Δρομάκι.... Πάει το σερβίτσιο γλυκιά μου ...3 έμειναν μόνο..μα είναι αρκετά.. Αγαπώ αυτό το σερβίτσιο και ενώ έχω άπιαστα εγώ εξακολουθώ να θέλω αυτό..
Μη γελάσετε... δένομαι με το ..φλιτζάνι μου..δεν το αλλάζω εύκολα λες και ο καφές μου σε άλλο φλιτζάνι έχει άλλη γεύση..
Σας ζάλισα πάλι.. αύριο περιμένω τη Thalassitsa για κουβεντούλα.. είμαι πάντα εδώ για όποια μου το ζητάει και χαίρομαι όταν κάποια μου το ζητάει..

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ μανούλα μου πόσο χαίρομαι που είστε καλα!!!!εύχομαι πάντα να είναι 'ολα όμορφα για όλους μας!!να μου τους φιλήσεις όλους...μου λείπεις!!!!!!!!!!!!!!

Leviathan είπε...

kai mena maresoun poli oi gemates meres!!! kala na peraseis kai aurio!!! kalo vradi!!

Hfaistiwnas είπε...

Νομίζω ότι ένα από τα φλιτζάνια πρέπει να το φυλάξεις κάπου για ενθύμιο και τα υπόλοιπα να τα χρησιμοποιείς!!! Χαίρομαι που επανήλθατε σε κανονικούς ρυθμούς!

Ioanna K. είπε...

Η ιωάννα τελειώνει την εξεταστική αυτή την εβδομάδα και θα σε επισκεφτούμε σύντομα !!!! φιλιά!! :*

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, χαίρομαι κι εγώ μαζί σου, έτσι επειδή είσαι καλά εσύ...φιλάκια να περάσετε πάρα πολύ υπέροχα, και θέλουμε φωτογραφίες. Με ανυπομονησία περιμένω τη ζωγραφική με τα δάχτυλα!!!!

OLINA M είπε...

Το μάτιαξα το φλυτζανάκι;;;

ΥΠΕΡΟΧΟ το πλεχτό κολιέ της Δήμητρας!Τι ταλέντο έχουν,βρε παιδάκι, μου ορισμένοι άνθρωποι...χρυσοχέρηδες!
Να περάσετε τέλεια με τη Thalassitsa σήμερα.Δώσε της ένα φιλί και από εμένα,που έχω τόσο καιρό να την δω.

Κωνσταντίνα είπε...

Καλημέρα κι από μένα! Ανυπομονώ να δω τον καινούριο πίνακα. Βλέπετε ζωγράφιζα κι εγώ πιο παλιά και με αγγίζει πολύ η συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σας...
Πολύ θα ήθελα να πιούμε ένα καφεδάκι μαζί και να μιλήσουμε για όλα αυτά, αλλά είμαστε τόσο μακριά....
Να έχετε μια όμορφη μέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, καλημέρα κοριτσάκι μου, χθες βράδυ βλέπαμε μία ελλην. σειρά με το Δημήτρη και οι δύο δείξαμε τη πρωταγων. και είπαμε...η Αθηνά!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, καλημέρα φίλε μου, γεμάτη μέρα σημαίνει..ζωή, κίνηση..έτσι δεν είναι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου έχω ακόμα 10 μέρες δύσκολες και μετά θα μπορώ να είμαι όπως παλιά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ioanna μου όποτε θέλετε..θα σας περιμένω..θέλω 10 μέρες να περάσω τα όσα με απασχολούν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου, σε λίγο κατεβαίνω στο μαγαζί μου να αρχίσω, δυσκολεύομαι στο σπίτι τελικά.. δεν έχω αυτό που λένε..η γωνιά μου!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, ετοιμάσου κόρη -φίλη..ετοιμάσου για φύση και πάρε και ζακετάκια ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα , ένα τοπίο πραγματικό θέλω να κάνω απο εφημερίδα απο τη παλιά Έδεσσα..

KaPaworld είπε...

Καλημέρα Αχτίδα....σε καταλαβαίνω ο καφές μου έχει διαφορετική γεύση σε κάθε μου φλυτζάνι...γιατί κάθε φλυτζάνι έχει τη γεύση του!!

ElenaG είπε...

Τι ωραίο να παίρνεις δώρα αγάπης...όλα τα λεφτά!!!
η αξια τους είναι ανυπολόγιστη...έτσι είναι...
όταν δίνεις παίρνεις...φυσικά εννοείτε δεν δίνεις για να πάρεις...υπάρχει μια ευλογια όμως όσο περισσότερα δίνεις
τόσα και αλλα τόσα σου επιστρέφονται...και συ Γεωργία μου χαίρεσαι στο να δίνεις...


Καλε σπαστα όλα εμείς γιατί είμαστε εδώ!!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Το δώρο σου είναι πραγματικά πολύ όμορφο όπως μου το είπες!
Να είσαι καλά αχτιδένια μου!

BUTTERFLY είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΧΤΙΔΟΥΛΛΑ ΜΟΥ.ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΜΟΥ.ΕΙΡΗΝΗ Κ

Pepi είπε...

Χαίρομαι που είστε καλά !να περάσετε πού καλά!!

Ξανθή είπε...

Πολλά φιλιά σε αυτούς που θα πάτε μη το ξεχάσεις!!!Ζηλεύω!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΗΣΡΣΦΔΦΦΦΦΓΦΡΦΤΤΦΤ=ΥΥΘΘ