Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Όλα πήγαν καλά..


Σκέφτηκα ότι θα θέλατε τουλάχιστον μερικοί από σας να μάθετε ότι όλα πήγαν καλά, η εγχείρηση έγινε με  επισκληρίδιο αναισθησία για να μη επιβαρυνθεί ο εγκέφαλος γιατί κράτησε δύο ώρες και μπήκανε 4 καρφιά . .Την πήρα σπίτι στις 12.30 σχεδόν και ήταν ορατό ότι δεν πονούσε πια όπως παλιά. Βέβαια δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα να τη προσέχω όπως είπε ο γιατρός όμως είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα ..Το σκυλάκι είναι ήρεμο.. 
ήπιε σήμερα νερό μόνο του και κινείται εκτός από τα πίσω πόδια που θα δούμε την εξέλιξη αργότερα. Θέλει χρόνο δυστυχώς, υπομονή και φροντίδα, ο γιατρός  μου είπε πως να του αρχίσω εγώ μόνη μου φυσιοθεραπεία στο πόδι και  ότι μετά από  1 1/2 μήνα θα βγουν οι πρώτες ακτινογραφίες..
Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά..μα και να μην εξελιχθούν όπως θέλουμε ..για μας είναι το σκυλάκι μας και θα έχει την ανάλογη φροντίδα. 
Χθες ο ένας ο γιατρός ( ο αναισθησιολόγος) μου είπε σχεδόν καθαρά ότι αν δεν είχε βγει από το κώμα σε ένα 24ωρο θα μου το είχαν κάνει ευθανασία χωρίς να μου το πούνε.. Δεν σας λέω τι του είπε ο άνδρας μου.. Όλα καλά ..ευχαριστώ το Θεό και όλους εσάς που με ανεχθήκατε, για τα αμέτρητα μέιλ, τα τηλεφωνήματα ( συγχωρέστε με χθες σε όσους πήραν τηλέφωνο που δεν ήμουν πολύ ομιλητική.. είχα αγωνία..) ..μα γι' αυτό δεν είναι οι φίλοι ;..για να ακούνε, να ενδιαφέρονται και να συμπαραστέκονται..ευχαριστώ!

84 σχόλια:

thumbelina είπε...

χαιρομαι που ολα πηγαν καλα, και ευχομαι γρηγορα το σκυλακι σας να γινει ακομα καλυτερα.. καταλαβαινω πως νιωθετε....
φιλια και καλη δυναμη...

Ερμιόνη είπε...

Μπράβο βρε αχτιδάκι... μπράβο!
Άντε όλα καλά θα πάνε!

Litsa είπε...

Καλά τα νεα λοιπόν! Λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά! Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι και για σένα και για την Κλώντη. Καλή ανάρρωση. Η αχτιδένια σου αγάπη σίγουρα θα τη βοηθήσει. ΄
Καλή σου μέρα,
Διονυσία.

Άννα είπε...

Ευτυχώς όλα καλά. Υπομονή και επιμονή από εδώ και πέρα. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα το ξεπεράσει. Πολλά φιλάκια και καλή δύναμη.

ag είπε...

Καλημέρα, καλή ανάρρωση στο Κλωντίνι! Όλα καλά λοιπόν, πέρασε κι αυτό.. Σιγά σιγά με αγάπη και υπομονή όλα θα γίνουν όπως πριν. Πολλα πολλά φιλιά

eva είπε...

Είναι τυχερή που βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.. Καλή δύναμη, καλή ανάρρωση!

erifili είπε...

Περαστικούλια της Αχτιδούλα μου.Εύχομαι να γίνει γρήγορα όπως πρίν.Πιστεύω ότι αυτό που θέλει τώρα είναι ξεκούραση και αγάπη.Φιλιά.

Βαρβάρα είπε...

Επιτέλους!! ένα καλό νέο.
Καλή σου μέρα,

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλλα μου χαιρομαι παρααααααααα πολυυυυυυ.Φιλια και θετικη ενεργεια απο την Κυπρο.ΕΙΡΗΝΗ Κ

Mary είπε...

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!
Κι αυτή η εικόνα του μου σπαράζει την καρδιά, σκέφτομαι εσείς που το βλέπετε και τα αντιμετωπίζετε...
Σιδερένιο να είναι και ν' αναρρώσει γρήγορα εύχομαι!

Την αγάπη μου!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλημέρα μανούλα μου!!!!!!!!!!τέλεια τα νέα!!σιδερένια θα είναι η κλωντούλα μας!!να μου της δώσεις τα φιλάκια μου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλημέρα μανούλα μου!!!!!!!!!!τέλεια τα νέα!!σιδερένια θα είναι η κλωντούλα μας!!να μου της δώσεις τα φιλάκια μου!!!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

AXTIDA MOY
ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΟΥΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!!!Χάρηκα με τα νέα που διάβασα. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά, άλλωστε η Κλώντη είναι δυνατή....... το απέδειξε,και με την φροντίδα σας θα αναρρώσει.
Πολλά χαμογελα και φιλιά,
Χριστίνα από Κατερίνη

Maria Villioti είπε...

Μπράβο.Σιδερένια και όλα θα πάνε καλά.

Dee Dee είπε...

Μπραβο!!!
Περαστικα της και γρηγορη και ανωδυνη αναρρωση ευχομαι!!!

xxxx

Μαίρη (Ginger) είπε...

Aχτίδα μου, την αγαπάς τόσο την Κλωντη σου που αυτό μόνο θα την γιατρέψει. Μην σου κάνει εντύπωση άν το τραβήξει λίγο παραπάνω (η πονήρο θα το κάνει γιατί της αρέσει η σούπερ-περιποίηση). Χρόνια τώρα ξέρω τι θα πει να έχεις ένα τέτοιο μικρό αγγελούδι κοντά σου και φαντάζομαι ότι μόνο όσοι δεν είχαν αυτή την εμπειρία δεν θα μπορούν να σε νοιώσουν, γι'αυτό μη ζητάς συγνώμη σε κάθε ανάρτηση. Ενα φιλάκι στο μυτόνι της Κλωντη σου, στέλνω. Καλή και γρήγορη ανάρωση εύχομαι.

ArtAtHome είπε...

ΠΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ thumbelina, καλή μου φίλη σ' ευχαριστώ, είναι καλύερα, μπορεί να μην είναι όπως παλιά μα έχω υπομονή κσαι αγάπη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερμιόνη μου σ' ευχαριστώ, φοβόμουνα την νάρκωση, όλα καλά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ L., καλά τα νέα γλυκιά μου, απλά όπως λες πολύ υπομονή..είναι τόσο ήρεμο σκυλάκι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Διονυσία μου σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, για τη συμπαράσταση ..στο πρόβλημα μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα, δεν έχω τουλάχιστον πια την αγωνία για τη χωή του..τώρα θέλει υπομονή και φροντίδα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Andie "AnGl", είμαι καλή νοσοκόμα..θα μείνω σπίτι αυτές τις μέρες συνεχώς οπότε..θα μου κάνετε παρέα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ evaggelia-p, καλώς ήρθες γλυκιά μου, σ' ευχαριστώ πολύ, είναι αλήθεια οτι κάναμε με τον άνδρα μου ότι μπορούσαμε καλύτερο. προτιμώ να στερηθώ άλλα πράγματα..

Κωνσταντίνα είπε...

Καλά τα νέα λοιπόν....φροντίδα και αγάπη μαζί με θετική σκέψη είναι το φάρμακο για όλα. Εύχομαι γρήγορα να ξαναγίνει το ζωηρό σκυλάκι που γνωρίσαμε μέσα από τις αναρτήσεις σας!

mirsini's creations είπε...

Αχτιδενια μου!! Πολυ χαιρομαι που η Κλωντυ ειναι παλι μαζι σας και με την απεραντη αγαπη σας και την φροντιδα σας να γινει τελειως καλα!! Το γλυκουλι μου! Σιδερενια ευχομαι!! Σας στελνω την αγαπη μου, γιατι...ετσι νιωθω!!!
Καλημερα!! Φιλια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ erifili, ευχαριστώ φίλη μου, τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να οργανωθώ..

@ Βαρβάρα μου γι' αυτό σας το έγραψα και την έβγαλα φωτογραφία..γιατί ήξερα οτι θα το θέλατε.

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ, φίλη μου σ' ευχαριστώ για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα..

@ mary, φίλη μου πίστεψε με είναι πολύ δύσκολο και ψυχοβόρο..μα έχω υπομονή και απόφαση να βοηθήσω όσο μπορώ.

@ Νεφέλη μου γιατί πατάς δυο φορές την δημοσίευση και γίνονται διπλά τα σχόλια..κοριτσάκι μου η Κλωντίτσα τα Χριστούγεννα που θα έρθεις ίσως ακόμα να μη περπατά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Des, ηρέμησε..φαίνεται στο μουτράκι του.Τα έχω περάσει μα σπασίματα, είχα δύο σντριπτικά κατάγματα και 8 βίδες και δύο λάμες..έκανα ένα χρόνο για να περπατήσω. Υπομονή χρειάζεται και απο εκείνη και απο μας.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα αχτιδα. τι καλα που εισται σπιτι ξανα. ευχομαι να πανε ολα καλα ξερω πωσ ειναι να σε κοιτανε δυο ματακια σιωπηλα που λενε ομωσ τοσα πολλα που εσυ σιγουρα καταλαβαινεισ..... φιλακια και στησ δυο σασ. ευη απο πατρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, ευχαριστώ κορίτσι μου, χαιρετισμούς στο Γιώτη σου.

@ MARIA VILLIOTI ευχαριστώ καλή μου, θα περάσει κι αυτό..

@ Dee Dee μου εσύ με νοιώθεις ..πόσο μου κόστισε ψυχικά αυτό το γεγονός.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ginger μου έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στο σπίτι μας..το γαύγισμα της στο κουδούνι, το χοροπηδητό της στον άνδρα μου, τα μουτράκια που μας έκανε όταν δεν την παίρναμε βόλτα..θέλω να την δω όπως παλιά και θα κάνω τα πάντα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ArtAtHome, ναι.. το ξέρω..όμως τώρα δεν έχω πια την ένοια για τη ζωή της.

πουαντερι είπε...

αχ μπραβο αχτιδουλα μου!!! πολυ χαιρομαι που ολα πηγανε καλα, οσο για τα ποδαρακια της μην σκας σε λιγες μερες θα τρεχει παλι και θα ειναι η κλωντη που ξερατε, μα και αν δεν ειναι ετσι παλι οπως λες θα ειναι το μικρουλι σας που και βεβαια θα το αγαπατε το ιδιο, το αποδειξατε αλωστε.
Οσο για τους αλλους; αστους να λενε οτι θελουνε, αν δεν τους αρεσουν αυτα που γραφεις να μην τα διαβαζουνε απλα!!
Την αγαπη μου στην Κλωντη μας! και ενα φιλακι για αυτην απο την Μιλου.

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Καλή ανάρρωση να έχει το σκυλάκι σας!! Με τόση αγάπη που το περιβάλλει είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε πολύ-πολύ καλά!! Υπομονή μόνο χρειάζεται κι όλα θα φτιάξουν... Πολλά φιλιά :)

...irida... είπε...

καλημέρααα!!περαστικά!!!!!!
καλή δύναμη και ολα θα περάσουν!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου!
Ολα θα πάνε καλά και ακόμη καλύτερα!!!
Σιδερένιο το Κλωντάκι!

BUTTERFLY είπε...

Ε ΦΥΣΙΚΑ και ολα πηγαν καλα! Φαινεται και στη φωτο οτι ειναι πιο ηρεμη! Καλη αναρρωση και υπομονη!

Marie είπε...

Είμαι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη!!! Όλα θα πάνε καλά (θέλει όμως χρόνο) και η μικρή μας θα ησυχάσει από αυτή την άσχημη περιπέτεια!!!

fantaizi είπε...

Το ηξερα το ηξερα ουι ολα θα πανε καλα και ακομα καλυτερα θα το δειτε με τοση αγαπη που εχει η αναροση θα ειναι γρηγορη και με επιτυχια.Πολλα φιλια

mia είπε...

Κράτα την ελπίδα στην καρδιά σου...και όλα θα πάνε καλά...κούκλα είναι η άτιμη...

Ποδηλάτισσα είπε...

Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά!!!! Η μικρή Κλώντη νοιώθει το πόσο την αγαπάτε και θα παλέψει για να σας ανταμείψει!!! Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πρώτα!!! Καλή δύναμη…

Hfaistiwnas είπε...

4 καρφιά; πωπω.. περαστικά θα είναι πια!!!

Ανώνυμος είπε...

EYXOMAI ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑς ΚΛΩΝΤΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.ΕΙΧΑ ΑΓΩΝΙΑ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΧΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥς.ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

maya =^o^= είπε...

θα του είχαν κάνει ευθανασία χωρίς να σου το πούνε;;;φρίκαρα τώρα.....αν είναι δυνατών!!!!!!!!!!!!!! ευτυχώς όλα πήγαν καλά τώρα....καλή ανάρρωση γλυκιά μου,κι εμείς τα ίδια τραβάμε με το λάζαρο το γάτο μας είναι στην ανάρρωση και θέλει πολύ υπομονή αλλά όλα είναι για το καλό..αφού σώθηκαν τα ζωάκια μας Δόξα στο Θεό!!!! σε μερικές εβδομάδες όλα αυτά θα είναι παρελθόν και τα ζωάκια μας περδίκια!!!! να σκέφτεσαι θετικά,κι ακόμη κι αν δεν μπορείς μη ξεστομίζεις αρνητικές κουβέντες,να λες πως το σκυλάκι σου θα γίνει εντελώς καλά!!!να το λες ακόμη κι αν αμφιβάλλεις.σε φιλώ!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου πριν λίγο ήρθε ο υπάληλος για τη μέτρηση ου αερίου και του..γαύγισε..δεν ξες πόσο χάρηκα σημαίνει οτι συνέρχεται..απλά δεν μορεί να σηκωθεί ακόμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mirsini's creations, είναι καλύτερα, νομίζω οτι θα παμε καλά..πριν λίγο γαύγισε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ πουαντερι μου ξέρω πόσο αγαπάς το δικό σου και με καταλαβαίνεις..πριν λίγο για πρώη φορά γαύγισε στον υπάλληλο που μερούσε το αέριο..

@ ειρήνη χειροποιήματα, σας ζάλισα..το ξέρω..όμως χαίρομαι που πάει καλύτερα..σώθηκε απο θαύμα..

@ ...irida...η θετική σας ενεργεια ..σας ευχαριστώ.

@ ΕΛΕΝΑ τώρα ελπίζω οτι θα το ξεπεράσει..βέβαια δεν θα είναι η ίδια μα τουλάχιστον να μπορεί να περπατάει

@ BUTTERFLY, είναι καλύτερα, φαίνεται οτι δεν πονάει όπως παλιά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ευη απο πατρα, φίλη μου τώρα είδα το σχόλιο σου, ευχαριστώ πολύ.

@ Marie ο γιατρός της το λέει και το ξαναλέει..θαύμα μου λέει που σώθηκε..

@ fantaizi, Μαρία μου σ' ευχαριστώ.

@ mia ώρα που την άκουσα και να γαυγίζει καταχάρηκα..

@ Ποδηλάτησα, αγωνίστηκε μου είπε ο γιατρός να κρατηθεί στη ζωή..δόξα το Θεό, υπομονή τώρα..

@ Hfaistiwnas, φαντάσου τι μικρές βίδες βάλανε..εγώ όταν έπσα είχα 8 βίδες και 2 λάμες..

@ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ευχαριστώ , χρειάζεται υπομονή και φροντίδα απο μας.

@ maya:)έτσι ακριβώς μας το είπαν, γιατί δεν θα περπατούσε ποτέ και θα ήταν με αιμοραγία στον εγκέφαλο..Δόξα το Θεό όλα καλά..τώρα υπομονή .

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλλα μου οταν γαυγισε το κλωντακι νιωθει και καλυτερα τα ιδια κανουν και οι δικες μου.Ολα θα παν καλα....φιλια ΕΙΡΗΝΗ Κ

Thalassitsa είπε...

Αχ Αχτιδουλα μου πολυ πολύ χάρηκα! το κλωντάκι σύντομα θα είναι ζωηρό και παλι....να μου την φιλήσεις ...φιλάκια πολλά και στους 3...

Ρουθ είπε...

Πάρα πολύ ευχάριστα τα νέα...!!! Ναι, υπομονή χρειάζεται πολλή τώρα αλλά σίγουρα βλέποντας το Κλωντάκι να καλυτερεύει θα την βρείτε :)

Άκου να κάνουν ευθανασία και να μην σας πουν!!! Τρελλάθηκα μόνο που το διάβασα. Α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο!!!

Φιλιά πολλά

gitsanas είπε...

Χαίρομαι...Όλα να πάνε όπως τα θέλετε. Τυχερό το σκυλάκι σας, επειδή είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σκυλάκι.
Καλή δύναμη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!! Να που όλα πάνε καλύτερα, αργά αλλά σταθερά! Και γαύγισε κιόλας, ε; Είναι δυνατή και θέλει να ζήσει, θέλει να είναι μαζί σας, να είστε βέβαιη ότι νιώθει και την παραμικρή εκδήλωση της αγάπης σας! Όλα, μα ΟΛΑ, θα δείτε, θα πάνε καλύτερα και από τις καλύτερες προσδοκίες σας!

Όσο για την ευθανασία χωρίς συναίνεσή σας... δε λέω τίποτα άλλο παρά ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ του κου Δημήτρη!

Αγκαλιές και φιλιά πολλά, ιδιαίτερα στο ψυχουλίνι!

Λευκή

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Χαίρομαι που όλα πήραν τον καλό δρόμο! Αλλά δεν κατάλαβα κάτι.. μόνο στα καλά θα αφήνουμε το σχόλιό μας και θα ενδιαφερόμαστε? Όχι βέβαια! Όταν θέλει συμπαράσταση κάποιος και είμαστε σε θέση να του την προσφέρουμε γιατί όχι? Και πόσο μάλλον όταν το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γράψουμε 2 σειρές..

dhmhtra είπε...

Καλησπέρα! Είμαι στο χωριό και δεν πήρα είδηση.Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το σκυλάκι σου.Οπως σου είπα σε περιμένω να έρθεις όποτε θέλεις. Δεν έβρεξε καθόλου και γι'αυτό δεν σου τηλεφώνησα. Δεν έβγαλε μανιτάρια. Ηταν το χειρότερο καλοκαίρι,το πιό ξερό.
Πολλά φιλιά.

stalamatia είπε...

Μπράβο Αχτίδα σιγά σιγά θα γίνει καλά!Με πείραξε πολύ αυτό που είπε ο γιατρός για ευθανασία και χωρίς να σας το πούνε!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χάρηκα!!! Άντε καλή ανάρρωση να έχει η μικρή ασθενής και όλα να πάνε καλά!!! Νάνσυ

Katrina είπε...

Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα και ακομα καλυτερα ευχομαι!!!!!!!!φιλια!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα ελαβες το email μου?εαν ναι στειλε μου το τηλεφωνο σου να τα πουμε.η κλωντη πως παη? να μου την φιλησης.θα γινη καλα αφου γαυγησε κιλας.φιλακια δημητρα λαγονησι

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Αχτιδα μου!
Χαρηκα που η Κλωντη ειναι στο σπιτι
Σιγα σιγα με αγαπη ολα θα γινουν καλα. Καλη δυναμη
Φιλακια απο Λουκια /South Carolina

friendly είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/?ref=home#!/notes/jenny-yiannioti/I·-I?I?I½I?I±-I?I»I?I½-I?I±I?/10150304366628909

Χωρίς κανένα σχόλιο.

Mania είπε...

Περαστικά στην Κλώντη. Είναι πολύ δυνατή και φαίνεται και από το μουτράκι της. Να δεις που όλα αυτά σε λίγο καιρό θα σου φαίνονται σαν κακό όνειρο. Φιλιά και καλή δύναμη!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Παρακολούθησα την πορεία και τώρα είναι η στιγμή να ευχηθώ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ στην Κλωντίτσα σας.
Όλοι που έχουμε ζωντανά, περάσαμε παρόμοιες καταστάσεις κατά καιρούς και τις ξεπεράσαμε με υπομονή και φροντίδα!
Όλα θα πάνε καλά!!!

ΥΓ: Αυτό το 50/50 το άκουσα κι εγώ στην Χαριλάου! Λες να είναι ο ίδιος;

foufoula89 είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Rena Christodoulou είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΛΩΝΤΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

μόλις τώρα το διάβασα! όλα καλά να πάνε και ακόμα καλύτερα! περαστικά της πολλά και πολλά φιλιά να της δώσεις.

Rena είπε...

Το κακόμοιρο τι πέρασε,πάντως είναι πολύ δυνατή,έδωσε τη μάχη και την κέρδισε,μπράβο της και μπράβο και σε σένα που την έσωσες!

Ανώνυμος είπε...

mpravo to mwraki mas :)))kai grhgora na einai opws kai prwta!!

Demi είπε...

Καλή αναρρωση στην όμορφη κλώντη!Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά !να είσαι αισιόδοξη Αχτίδα μέρα με την μέρα θα καλυτερεύει και θα ηρεμίσεις και εσύ...ευχομαι να είσαι καλύτερα με το πρόβλημα υγείας φιλιά!

mara είπε...

Αχ το γλυκούλι μου!Του εύχομαι καλή ανάρρωση(θα την έχει σίγουρα με τόση αγάπη που δείχνετε)
Καλημέρα!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

AXTIΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

love2love είπε...

εδω ημαστε ολοι για εσενα μην σκας ολα καλα πηγαν και θα πανε

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα! Χαίρομαι Αχτίδα μου που πήγαν όλα καλά και θα δεις θα πάνε ακόμα καλύτερα! Φιλιά και καλή δύναμη!

marimar είπε...

Το θαύμα θα συνεχίζεται με την καθημερινή ανάρρωσή της. Καλή δύναμη σου εύχομαι γιατί θέλει προσπάθεια και πολλή φροντίδα. Φρόντισε και την υγεία σου, είναι απαραίτητο για τους αγαπημένους σου, συμπεριλαμβανομένης και της Κλώντης. Σιδερένια!

Αννα είπε...

Αχτιδα μου πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!Ευχομαι γρηγορα να ειναι περδικι

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Αχτίδα μου αφενός δε μας ζάλισες, καθώς είναι επιλογή μας το αν θα ασχοληθούμε ή όχι με το ιστολόγιό σου και τα γραφόμενα σε αυτό και αφετέρου έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις και να εκφράζεσαι όπως ακριβώς αισθάνεσαι!! Δεν θα απολογηθείς σε κανέναν για την αδυναμία που έχεις σε κάποιον είτε αυτός είναι άνθρωπος είτε είναι ένα ζωάκι. Εφόσον το έχεις σπίτι σου και το φροντίζεις και το αγαπάς είναι οικογένειά σου!!
Συγγνώμη αν γράφω πολλά, αλλά ήθελα μέρες να στο πω αυτό... Λόγω συνθηκών δεν είχα ποτέ μου σκυλάκι, αλλά μόνο γατούλες κι αυτές ποτέ μέσα στο σπίτι, καταλαβαίνω όμως πώς νιώθεις όταν βλέπεις κάποιον που αγαπάς να υποφέρει... Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά :)

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ
http://www.facebook.com/jenny-yiannioti.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...
ΝΑΝΣΥ

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ !ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ ΒΡΕ ΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...... ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ. ΓΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σας αφήνω την καλησπέρα μου και την έγνοια μου. Ελπίζω να είστε πιο ήρεμη τώρα που η Κλώντη είναι πλέον στη φάση της ίασης! Η φίλη Ειρήνη Χειροποιήματα με εκφράζει 100%, έτσι όμορφα και εύγλωττα που διατύπωσε σκέψεις που με καίνε εδώ και μέρες...

Είστε μεγάλη ψυχή, σώσατε την Κλώντη με την άμεση επέμβασή σας και υπεράνθρωπη προσπάθεια και φροντίδα σας, και η Κλώντη το ξέρει και το νιώθει...

Ώρες γλυκιές και γαλήνιες να έχετε. Φιλιά σε σας και στην πεντάγλυκια ασθενή.

Λευκή

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ...

AFRA είπε...

Χαιρομαι πολυ για την ευχαριστη εκβαση!Ευχομαι καλη αποθεραπεια!