Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γράφω για μένα..

Σήμερα σηκώθηκα από τις 5.. μετά δεν με έπιανε ο ύπνος..Τότε ..κάτι τέτοιες στιγμές ο άνθρωπος σκέπτεται..περνά από το μυαλό του κάθε ανάλυση των στιγμών και των συναισθημάτων..Πάντα ήμουν ευπρόσβλητη σε συναισθηματικές καταστάσεις ..μπορώ να αντεπεξέλθω άλλες δύσκολες, να σταθώ σαν γίγαντας σε πράγματα που ίσως άλλος θα γονάτιζε και κάτι απλό να με διαλύσει ..
Την νύχτα πριν το ατύχημα της Κλώντη είχα μείνει ξάγρυπνη από ένα καυγά που 'άκουγα όλη τη νύχτα σε ένα ζευγάρι κοντά μας.. άκουγα να την..χτυπά .. άκουγα να βρίζονται και έκλαιγα από τη βιαιότητα των στιγμών.. είχα περάσει την υπόλοιπη νύχτα ανάμεσα στους δισταγμούς μου να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και τη σκέψη ότι όπως μια ακόμα φορά θα έβρισκα το μπελά μου από την ίδια γυναίκα του ζευγαριού που μου είχε πει να μην ..ξανανακατευτώ..Χθες η σκέψη μου ήταν ότι πονούσε η Κλώντη κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι..Σήμερα κάνοντας το χατήρι του Δημήτρη θα πρέπει να πάω στα Φλογητά με κάποιους γνωστούς του.. Η ψυχή και τα συναισθήματα του ανθρώπου ήταν πάντα για μένα μία πηγή ζωής..
Σκέπτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ήμουν τόσο ευαίσθητη.. να μπορούσα να προχωρώ πάντα μπροστά χωρίς να ενώνω τη καρδιά με τη ψυχή μου.. Μα αξίζει  κανείς να μην είναι Άνθρωπος με όλα τα χαρίσματα αυτά τα ιδιαίτερα που τον βάζουν στη λέξη Άνθρωπος;
Αυτή τη νύχτα έβαλα στη σειρά όλες τις στιγμές που με έφεραν σε όλα αυτά τα 59 χρόνια σε τέτοιες στιγμές.. Πάντα υπερπροστατευόμενη ..πάντα μια αγκαλιά για μένα υπήρχε .. πάντα καλομαθημένη ..μα πάντα ευαίσθητη στο πόνο του άλλου ..Ξέρετε θα σας φανεί γελοίο  αυτό που θα σας πω..μπορεί κάποιος να μου πει ότι έχω τη πιο φοβερή αρρώστια και να σταθώ όρθια..αφαίρεσα μήτρα στα 27 μου και γελούσα..ξέρω ότι ίσως κάποτε να είμαι ένα από αυτά τα πλάσματα που δεν θα μπορούν να σταθούν παρά μόνο σε καροτσάκι μα..ούτε καν το σκέπτομαι .. έχω το χάρισμα να σβήνω από τη μνήμη μου ότι με αφορά ... Όμως μπορείς να μου  πεις μία απλή λέξη που θα με πληγώσει και να είμαι για εβδομάδες άρρωστη από τη πίκρα μου.. Βίωσα το χαμό του πατέρα μου  και της μητέρας μου αργότερα με ηρεμία και πόνο που το κράτησα .. μέσα μου ..για μένα...όπως κρατώ μέσα μου την έλλειψη αυτή που νοιώθω μέσα μου όταν ξυπνώντας σήμερα ασυναίσθητα άπλωσα το χέρι μου να χαϊδεύω τη Κλώντη που κοιμάται πάντα δίπλα μου..στην άκρη του κρεβατιού μου , από τη μεριά μου για να μην ενοχλεί το Δημήτρη..
Είναι φοβερό το συναίσθημα του φόβου για κάτι που δεν μπορείς εσύ η ίδια να αλλάξεις..Τρέμω αυτά που δεν μπορώ να ελέγξω φίλοι μου ..θα μου πείτε φυσικό..γιατί τότε το μυαλό,  οι σκέψεις επεκτείνονται σε όλα όσα αγαπάς...
Σας κούρασα.. το ξέρω...κλείστε τα μάτια και αντιπαρέθετε από αυτά που γράφω..ίσως δεν τα γράφω καν σε σας..τα γράφω στον εαυτό μου.. τα γράφω γιατί δεν μπορώ να τα πω για να μη πληγώσω τους γύρω μου..τα γράφω σε ένα ημερολόγιο .. έτσι όπως τα έγραφα κάποτε..μικρή σε ένα ροζ βιβλιαράκι με ροζ κορδέλα και σκαλιστά μέσα... 
Τα γράφω για μένα..γιατί αν δεν πω αυτά που αισθάνομαι νομίζω θα πάψω να είμαι αυτή ...που είμαι..εγώ!

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι περαστικά για την Κλώντη.Λυπήθηκα πολύ.Έχω και εγώ ζωάκια και είναι κάτι παραπάνω από καλύτεροι μου φίλοι.Όσο μπορείτε μην στενοχωριέσται.Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,αυτή είναι η μανούλα μου!!η μανούλα της ψυχής μου!!!!!!όλα θα πάνε καλά μανούλα!!!!!!!!!!!περασστικά στο κλωντάκι μας!!να προσέχεις τον εαυτό σου..σ'αγαπώ!!

AERIKO είπε...

Nα χαίρεσαι οταν εισαι ευαισθητη..αυτο σημαινει Άνθρωπος..και οι ωρες που περιγραφεις αυτες οι πρωινες της ανησυχης ενσυναίσθησης ειναι οι πιο αγαπημενες μου..δεν ειμαστε μονο σωμα αλλα και ψυχη..

Καλη μέρα όπως κι αν ξεκινα καθε πρωι αν πιστευουμε στις στιγμες της τοτε ειμαστε βηματα μπροστα.!

Νίκη είπε...

Μακάρι να είχαμε ένα διακόπτη και να τον κλείναμε όταν δε θέλαμε να μπει κάτι μέσα μας και να μας αναστατώσει... Δεν έχουμε ,αλλά αυτή η ευαισθησία δεν είναι ότι πιο όμορφο έχουμε;Αυτή δε μας κάνει πιο ανθρώπινους;
Προσπάθησε να είσαι αισιοδοξη, η θετικές σκέψεις όλων μας είναι κοντά σας, όλα θα πάνε καλά!!

Ανώνυμος είπε...

περιμενω να γραψεισ κατι να παρω λιγο κουραγιο ποσο τεριαζουμε ειμαι πολυ ευαισθητη και παντα εχω μια πικρα αυτη τη στιγμη σε διαβαζω και κλαιω εισεγια μενα πραγματι μια αχτιδα ειμαι μοναχοπαιδι και χωρισ συγγενεισ σε ευχαριστω που γραφεισ διαβαζω την ψυχη τη δικη μου και συγνωμη για την αδιναμια μου δεν θελω να σε φωρτοσο αρνιτικα ναεισε καλα ειμαι η κυρια που εχασε το ζωακι τησ τη φαιη

Βαρβάρα είπε...

Ευαίσθητη και ανθρώπινη. Ετσι να μείνεις. Να σκέφτεσαι ότι είσαι πολύ τυχερή που πάντα στη ζωή σου, στις δύσκολες στιγμές, έχεις μια ζεστή αγκαλιά.
Καλή σου μέρα

marilia είπε...

Πιάσε μια αγκαλιά τόοοοοοοοοοοοοοοοοοση! ...

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΑΑΑΑ.....
ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΤΟ 8% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ! ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ .ΧΑΧΑΧΑ. Α ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΤΟ , ΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ. ΑΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

ruth_less είπε...

Ίσως γι αυτό να σε αγαπούμε τόσοι γνωστοί και αγνωστοι Αχτίδα μου... γι αυτό που μας βγάζεις μέσα από όσα γράφεις. :)

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει. Φτανει να βρίσκει τους μηχανισμούς να προχωρά στη ζωή του και να έχει θετική επιρροή στους γύρω του. Και δεν χρειάζεται να σου πω ΠOΣH έχεις εσυ!

Με έκανες να σκεφτώ διάφορα που χώνω κατά μεγάλα διαστήματα... και σε ευχαριστώ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Giwta ,ευχαριστώ φίλη μου, είναι ένα παράξενο δέσιμο..να φανταστείς οτι αυτό το καιρό έχει ο εγγονός μου σπασμένο χέρι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη , κοριτσάκι μου εσύ ξέρεις τι σημαίνει για μένα η Κλώντη..που να δεις κλάμα η Ειρήνη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ AERIKO, φίλη μου δεν μετανοιώνω γι' αυτό που είμαι ..ακόμα και για τα λάθη μου .. μου δίδαξαν κάτι..καλώς ήρθες και σ' ευχαριστώ..

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Δεν έχω να σου γράψω πολλά, παρόλο που με συγκίνησε πολύ το κείμενό σου... Θέλω μόνο να σου στείλω ένα τεράστιο φιλί!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νίκη μου πριν λίγο πήγαμε και την είδαμε..είναι καλύτερα όμως πονάει και δεν τρώ, έπεσε Κυριακή..αύριο πρωί θα την δουν ορθοπεδικοί.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος θα μου περάσει φίλη μου, όταν χειρουργηθεί και πάνε όλα καλά ..και δεν πονάει .. θα μου περάσει ..στεναχωριέμαι που πονάει..την είδα το πρωί..αν την έβλεπες ..θα καταλάβαινες γιατί είμαι έτσι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαρβάρα μου σ' ευχαριστώ.. σας ευχαριστώ όλους σας..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia αν ήξερες πόσο την έχω ανάγκη..σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Des, μη με μαλώνεις..πονάω πολύ..πήγα σήμερα και την είδα και της έβαλα την ..μαξιλαροθήκη μου για να έχει τη μυρωδιά μου όπως μου είπες..όπως βλέπεις σε άκουσα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nάσια μου λέω αυτό που νοιώθω..πάντα..καλά η κακά..Λάθος; Σωστό; Είμαι εγώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ruth_less, φίλη μου σ' ευχαριστώ..ακόμα και σε κάτι πολλή μικρό να σε βοήθησα, να στάθηκα κοντά σου ..είμαι ευτυχισμένη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ειρήνη χειροποιήματα φίλη μου και μόνο που μου έγραψες ..μου αρκεί!

marimar είπε...

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κάποια πράγματα είναι να γίνουν και ΘΑ γίνουν. Όπως εσύ θα είσαι πάντα ένας ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτό δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Ευτυχώς για τους δικούς σου και τους φίλους σου γνωστούς και άγνωστους.
Το ημερολόγιο που μοιράζεσαι τώρα μαζί μας, για σένα είναι ψυχική ανακούφιση, για μας μαθήματα Ζωής.
Καλή επιτυχία για αύριο, ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά.

Hfaistiwnas είπε...

Καμιά φορά μας πιάνει το παράπονο Αχτίδα μου και μας βγαίνουν αυτά που σκεφτόμαστε.. οι άνθρωποι με ευαισθησίες έτσι είναι. Δεν γίνεται να σου πει κάποιός " μην πληγώνεσαι".. μην αφήνεις όμως να σε επηρεάζουν πολύ..

Κωνσταντίνα είπε...

Άλλη μια ανάρτησή σας που με συγκίνησε...Μου κάνει καλό να σας διαβάζω...Εύχομαι να είστε πάντα τόσο ανθρώπινη και να πάνε όλα καλά. Πολλά φιλιά!

Δημιουργία είπε...

Πολλοι λενε οτι η ευαισθησια ειναι ελαττωμα,εγω δεν συμφωνω μαζι τους.Υπομονη Γεωργια, ολα θα περασουν. Σκεψου οτι σε λιγες μερες θα εχεις μαζι σου παλι την Κλωντη και θα χρειαζεται την αγαπη σου και την φροντιδα σου για να αναρρωσει και πρεπει να εισαι ηρεμη και δυνατη.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας φανεί άσχετο, ίσως και εγωιστικό εκ μέρους μου, αλλά ακόμη και οι πιο σκοτεινές σας αναρτήσεις μου δίνουν δύναμη και με γεμίζουν αισιοδοξία. Να προσέχετε τον εαυτό σας, για να μπορείτε να χαρίζετε την αγάπη σας στους άλλους! START2

Ανεράιδα είπε...

Τώρα μόλις μαθαίνω για το ατύχημα....μολονότι ποτέ μου δεν είχα ζωάκι, σε καταλαβαίνω Αχτίδα.....και δεν πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις, μια ψυχούλα είναι κι αυτό κι αλίμονο αν φτάναμε σε τέτοιο σημείο αναισθησίας που να μην το αγαπούσαμε ή να μην το λυπόμασταν....τόσο πολύ....όσο εσύ! Χαίρομαι που πάει καλύτερα....διαβάζοντας τη σχετική ανάρτηση αυτό που σκεφτόμουν ήταν πως η αγάπη σου το έσωσε!

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, όλα καλά!!! ευτυχώς! έλειπα σ/κ όπως κατάλαβες και δεν έχω εκεί ίντερνετ! χάρηκα με τα νέα σου, σε σκεφτόμουν συνέχεια! Φυσικά άν δεν είμασταν ευαίσθητες δεν θα είμασταν καλλιτέχνες!Κάποτε ένα μεσημέρι κι εγώ φώναξα ένα σωρό απειλές σε ένα κτήνος που χτυπούσε τη γυναίκα του, και ακουγόταν στο δρόμο. Δε γίνεται τίποτα, μόνο μπλέκεις, αξίζει όμως να σώσεις μια ψυχή άν μπορείς! φιλάκια πολλά, και γρήγορη ανάρρωση και στις δύο αγάπες σου!!!

fantaizi είπε...

Αχτιδουλα μου ελειπα ΣΚ και μολις γυρισα ανοιξα για να δω τη κανει η κλωντη.Χαιρομε αφανταστα που περασε το κρησιμο σταδιο ευχομε αυριο ολα να πανε καλα με την επεμβαση και να ειναι παλι στην αγκαλια σου.Πολλα φιλια καλυνηχτα!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΛΑ! ΚΛΩΝΤΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ.

BUTTERFLY είπε...

Γλυκεια μου Αχτιδουλα, εκει μας ποναει πιο πολυ παντα, σε αυτους που αγαπαμε, για αυτους τρεμουμε...Βγαλτα απο μεσα σου, ξαλαφρωσε και χαμογελα, γιατι η Κλωντη θα γυρισει στο κρεβατακι!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΛΩΝΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!
ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

ZouZouna είπε...

Ξέρω τι θ' απαντήσεις,παραυτα θα σχολιάσω γιατί με τρώει η γλώσσα μου.
Ρε σιγά μην μείνω ξάγρυπνη γιατί η άλλη το 2011, τις τρώει. Κάτι θάκανε μάνα μου. Και σου είπε "¨μην ανακατεύεσαι"... μπορεί να τις τρώει πριν την συνεύρεση καρδιά μου, το σκέφτηκες αυτό? Να γουστάρει να τις τρώει.
Ακου κλαίς με την ξένη έννοια. Α, όχι εμάς που πάει σόι το βασίλειο, η γιαγιά μου έλεγε πως "δεν χρειάζεται να φορτώνομαι και να κλαίω με τις ξένες έννοιες, έχω τις δικές μου".. Σκληρή, ποτέ δεν εκφράστηκε όπως κι εγώ...

Και η ευαισθησία έχει όρια.
Οχι να πάθεις κάτι εσύ γιατί οι άλλοι.... εεε... συγκεντρώσου.. σε θέλουμε.

Οσο για τα ζωντανά σκύλοι γάτοι καναρίνια. Αφού ξέρετε πως θα φύγουν πριν απο εσάς, τι κλαίτε μπορεί να μου πει κάποιος? Το παίρνεις και ξέρεις πως και θα αρρωστήσει και θα πεθάνει πριν απο σένα. Προς τι ο αλληλοσπαραγμός! δεν αντιλαμβάνομαι..


ok ! πυρά κατά βούληση, δεν καταλαβαίνω εγώ..>:@!

gitsanas είπε...

Γλυκειά μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Τα πέρασα κι εγώ, τα πέρασα λίγα χρόνια πριν με το δικό μου yorkie, την Μάρσα μου...
Αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια.
Στέλνω όλη την αγάπη μου και την θετική μου ενέργεια.
Όλα να πάνε καλά και σύντομα να είναι στα ζεστά σου, τρυφερά χέρια.
Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη άγνωστη φιλη ΑΧΤΙΔΑ.
Επιτρεψε μου να συμφωνησω με το σχολιο της (sweet cherre-zouzouna)
'πυρά κατά βούληση'οχι καλη μου...
Δεν τον καταλαβενω αυτό το πόνο.
Καταλαβένω αυτόν που εζεισα εχθες.
Στο Νοσοκομειο Παίδων ΕΛ....την
ΜΑΝΑ που εχασε το 8χρονο παιδακι της απο την ανοιατη αρρωστεια.
Τα ματια και τις κραυγες αυτης της δυστυχης ΜΑΝΑΣ τον πονο της...ΝΑΙ αυτον το καταλαβενω....Μα τρελαθηκατε ολες...με ολη μου την συμπαθεια ....ΝΑΝΣΥ

Ανώνυμος είπε...

Φίλη μου γλυκειά, Καλη εβδομάδα να έχουμε!!! Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ....... Όλα καλά θα πάνε θα το δεις.
Αγκαλιά, και πολλά πολλά φιλιά,
Χριστίνα από Κατερίνη

Ελευθερία είπε...

το να είσαι πραγματικός Ανθρωπος ειναι δυσκολο... είναι αλήθεια.... έχεις καταφέρει όμως να μπεις στις ζωές μας και να μας μοιράζεις...συναισθήματα, αγάπη, λύπη μα και χαρά... μην νοιώθεις σαν να μας κουράζεις... όποιος κουράζεται ή βαριέται με αυτά...απλά... ας μην διαβάζει, δεν έχει λόγο να βρίσκετε εδώ...
να είσαι καλά, όλα θα πάνε καλά...
σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά...μακάρι να ήταν πραγματική και όχι "ψηφιακή"....
σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω κι εγω με τη Ζουζουνιδου - για πρωτη φορα στα χρονικα-
Η θεση των ζωων δεν ειναι μεσα σε σπιτια! (μεσα στα σπιτια μαζευτηκαμε πολλα ζωα...)Και επειτα, ο καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τον εαυτό του σχετικα με τη γυναικα.

Οχι πως χασαμε την ευασθησια μας...αλλά υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα ζητηματα απο αυτα.

Βεβαια ο καθενας οπως το αντιλαμβανεται! Να γινει καλά το σκυλί σας ευχομαι αλλα νομιζω πως αν καποιος ευθυνεται που επεσε απο τον τριτο ειπες; τεταρτο οροφο;;; εσεις φταιτε, που το κλεισατε σε οροφο!

Αν εχω λαθος να μου το πειτε!

Aνθήλη είπε...

Αχτιδούλα μου δεν έχω να σου πω πολλά. Μόνο κουράγιο και πολύ πολύ θετική σκέψη. Πάρε και τις δικές μας για παρέα γιατί όλοι την σκεπτόμαστε την Κλώντη μας επειδή είναι μέρος της οικογένειάς σου άρα και της δικής μας. Φιλιά πολλά και περαστικά της και γρήγορα.