Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μία ακόμα φίλη... ένα χαμόγελο, ...ένας κρίκος φιλίας...


 Πολύ πρωί στο Ιατρικό κέντρο μα πριν μια βολτίτσα τη Κλώντη στη θάλασσα δίπλα του..Να μη μείνω κι εγώ ..παραπονεμένη χωρίς γιατρούς μου βγήκε..οδοντίατρος και σφράγισμα.. Απο την ένταση ίσως δεν με έπιαναν οι ενέσεις και ...4 παρακαλώ.. Ένοιωσα σαν..ναρκομανής ...βγήκα και δεν ήξερα που να βρω την..ισιάδα  για να πώ σπίτι μου όπου απο στιγμή σε στιγμή περιμέναμε τη νεαρή μας φίλη  να έρθει...
Ένα φωτεινό πλάσμα μπήκε λοιπόν πιστέψτε με  στο σπίτι μας και μας άλλαξε την ημέρα μας με το χιούμορ και την ολοζώντανη παρουσία της.
Μία φίλη ακόμα πήρε σάρκα και οστά και έπαψε να είναι ένα απλό όνομα στα μέιλ και τα σχόλια..
Η νεαρή μας φίλη Αντιγόνη μοιράστηκε μαζί μας όλη τη μέρα της στο ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη μας. Εκείνα που ..μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω για ..δίαιτα..ξεχάστε τα για αυτή τη μέρα..από ΑΥΡΙΟ..λέει ο ..σεφ του σπιτιού μου.. Το απογευματάκι μας το περάσαμε για καφέ..που αλλού; ...στα Πλατανάκια θα την πήγαινα βέβαια όμως μαζί πήραμε και τη κόρη μας την Ειρήνη για να μη βαρεθεί το κορίτσι με τα..ΚΑΠΗ...!


Το τοπίο όπως πάντα σωστός καταλύτης όλων αυτών των δύσκολων ημερών για ξεκούραση και συζήτηση ...


Όπως βλέπετε μας... άντεξε η κούνια.. λίγο προς τη μεριά μου γέρνει μα..άντεξε!


Δεν σκεφτήκαμε να φέρουμε κάτι να ταΐζουμε τις χελώνες... μόλις σε βλέπουν τρέχουν και περιμένουν..


Θαυμάσαμε τα ελάφια, τα κουνελάκια, τις διάφορες  κυριολεκτικά όλων των ειδών κατσίκες, τα παγόνια και τα πουλιά, τους σκίουρους και τους φασιανούς..


Γυρίσαμε σπίτι για τη σχετική βραδυνή ..μακαρονάδα του άνδρα μου...και πήγαμε την Αντιγόνη μας στο σταθμό για το τρένο της.. Μας υποσχέθηκε την επόμενη φορά ένα ..τριήμερο να την πάμε και στα γύρω...εκτός πόλης..
Αντιγόνη μου χάρηκα που σε γνωρίσαμε, ήσουν ένα δροσερό πλάσμα που μας χάρισε χαμόγελα αυτή τη μέρα, αυτό το καιρό που το χρειαζόμουν... Πήρα και ανοιχτή πρόσκληση για το σπίτι της στην Αθήνα πάντως ..μα που να πρωτοπάω.. ας ήμαστε γεροί και όλα θα γίνουν .Φιλάκια Αχτιδένια!

7 σχόλια:

Leviathan είπε...

Καλό μήνα εύχομαι :-) φιλιά :-)

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,τι ωραία μανούλα μου!τι όμορφα που ηταν εκεί!και το κλωντούλι ...ουρά!επιθύμησα τη Ειρήνη!μου λείπετε να πάρει η ευχή!...αλλά που θα πάει μας βλέπω σε λίγα χρονάκια και εμάς πάνω!δεν παλεύεται η κατάσταση άλλο εδώ!

Dee Dee είπε...

Εχω χρονια να παω στα πλατανακια και καθε φορα που τα αναφερεις ζηλευω και θελω κι εγω να τα ξαναεπισκεφτω!!!

Πολυ ωραια βολτα!!!!!

Καλημερουδια και πολλα φιλακιαααααα!!!

Ρένα είπε...

Αχτίδα μου καλό μήνα !!!Υπέροχη μου φάνηκε η βόλτα!!!Νάσαι πάντα καλά και να περνάς τόσο όμορφα!!!1Πολλά φιλιά ~!!!!!

love2love είπε...

αχ αχ τι ωραια που περνατε και ελπιζω να βρηκες τον ισιο δρομο πλεον
λοιπον φυσικα και να εχει 3 μερες γιατι αγαπη μ δεν χωρτενεσαι

Marie είπε...

Η φωτογραφία στην κούνια που είστε όλοι μαζί είναι μούρλια!!! Πάντα τέτοιες όμορφες συναντήσεις! Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΛΑ Η ΖΕΣΤΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ.ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΡΗΝΗ Κ.