Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Με περιμένει μια μέρα με πολύ δουλειά...


Αυτό το διήμερο πέρασε για μένα γεμάτο κόσμο στο σπίτι μου, παρέα, φιλία ,γνωριμίες και συναισθήματα .Με το Δημήτρη μαζί χαρήκαμε ανθρώπους ενδιαφέροντες και ευγενικούς όπως τη Τένια και τον Ανδρέα, μία ακόμα γνωριμία από εσάς. Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου για τα χθεσινά σου σχόλια ,να περνάτε καλά και..αταχτούλικά στη Λήμνο!
Σήμερα θα την αφιερώσω σε προετοιμασίες για να πάω το Σάββατο στα Φλογητά όπου είναι η κόρη μου με την οικογένεια της. Έχω επιχείρηση...σαλάτες και έχω να φτιάξω ότι μπορείτε να φανταστείτε ..από πατατοσαλάτα, πιπεριές ,τζατζίκι, τυροκαυτερή, με σιτάρι ( η αγαπημένη του γαμπρού μου) ... 
Έκανα και μπακλαβά να τους πάω για γλυκό και βέβαια η άλλη μισή μέρα μου αφιερωμένη στη καλή μου φίλη.. (κόρη να πω καλύτερα; ) Ολίνα που μου δίνει τη χαρά  να φτιάξω τις τούρτες των γενεθλίων των κοριτσιών της. Φτιάχνω τα παντεσπάνια λοιπόν όπως καταλαβαίνετε και σκέπτομαι τι στολίδια μπορώ να φτιάξω..  
Θα πάω λοιπόν με όλα τα ..συμπράγκαλα μου που έλεγε η γιαγιά μου και τα εγγόνια μου ( μη τρομοκρατήσαι Ολίνα ..τα δύο μεγάλα θα φέρω!)  και θα τις φτιάξω εκεί..στο όμορφο και φιλόξενο σπίτι της στην ακτή του Διόνυσου δίπλα από εμάς. 
Θα σας τις βγάλω φωτογραφίες σας υπόσχομαι αν και ΣΚ λόγω ζέστης σας βλέπω σε ακρογιαλιές και καλά θα κάνετε.. Όταν είναι να κάνω τέτοιες δουλειές είμαι κατενθουσιασμένη, είναι σαν παιχνίδι για μένα και είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους με τον άνδρα μου. 
Φιλάκια Αχτιδένια λοιπόν , πάω ..μαγαζιά...και μετά ..κουζίνα..όχι μόνη...ΜΑΖΙ στη κουζίνα με το Δημήτρη μου να ρίξουμε το καυγαδάκι μας για τι ποιος θα φτιάξει τι, να ακούσω εκείνο το χαρακτηριστικό : "φύγε απο τη κουζίνα μου" ! Στο τέλος την χωρίζουμε στη μέση , μοιραζόμαστε τις πρίζες, το πάγκο, τα σκεύη.. το φούρνο με ..ωράριο,  μα το ..μίξερ αγαπητοί μου ..είναι δικό μου ( δώρο του είναι) δεν το μοιράζομαι με κανένα ( με εξαίρεση τη Γαστερόπληξ).
Σας εύχομαι από τώρα καλό ΣΚ με φωτογραφίες όταν βρω το δρόμο για το ..σπίτι!

20 σχόλια:

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Maria Villioti είπε...

Καλή σου μέρα Αχτίδα μου και σ'ευχαριστώ που θυμήθηκες τα γενέθλιά μου. Να'σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.Πολλά φιλιά και καλή δουλειά...

love2love είπε...

να τον βρεις τον δρομο να χαρεις τις στιγμες γεια στα χερια σου και να προσεχεις εσενα

Hfaistiwnas είπε...

Καλό ΣΚ!!!
Είσαι απίστευτη!!! Μα πόσα θα φτιάξεις!!! Κοίτα μην κουραστείς!!!

marie είπε...

χα χα!!! τι ωραία που τα λες μου'φτιαξες τη μέρα πάλι!!! Είμαι σύγουρη ότι όλα θα πάνε σούπερ γιατί με τέτοιο δίδυμο (Δημήτρης κι εσύ) όλα θα 'ναι διπλά καλά!!! Φιλάκια κούκλα μου!

Ερμιόνη είπε...

Τι υπερκινητικό κορίτσι είσαι εσύ;;; Άντε καλό τρέξιμο, καλές δημιουργίες και περιμένουμε νεότερα μαζί με φώτος!
Φιλιά

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

καλά να περάσετε! φιλάκια στην Ολίνα, επιτέλους ήρθε η ώρα και για τις δικές μου διακοπές!!!! φεύυυυυυυυγωωωωωωωω!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,τι τέλεια που είναι μανούλα μου να φτιάχνεις πράγματα για αγαπημένα πρόσωπα!!!!!!!εγώ έχω πάθει ντελίριο!!!!!!!!!!!!!!!!!με την κουζίνα με τις όμορφες συνταγές που μου στέλνει η μανούλα μου και δεν σταματάω!!!!!!!!!!!!!κάνω συγχρονως εργασία για την σχολή.......και μαγειρεύω!ποιός θα το πίστευε μανούλα!να περάσετε πολύ όμορφα έτσι όπως σας αξίζει!!σας αγαπώ και πάντα μου λείπετε...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida..., τώρα στάθηκα για λίγο να ..ξεκουραστώ και είπα να δω το μπλοκόσπιτο μου ! Όπότε...καλησπερααααα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ MARIA VILLIOTI, να σε χαιρόμαστε γλυκιά μου πάντα με όμορφες δημιουργίες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love , εσύ προσέχεις το δικό σοπυ τον εαυτό; δεν πήρες τηλέφωνοπ να μάθω..Κιεμείς αυτές τις μέρες κάναμε εξετάσεις στον άνδρα μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου μόλις έκανα διακοπή για ξεκούραση! Μαγειρεύω και..ρεβύθια για το παππού και μπουρεκάκια με λαχανικά..Τις σαλάτες τις τελείωσα, θα κάνω και κολοκυθάκια γιαχνί που αγαπά ο εγγονός μου..Καλό ΣΚ φίλε μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marie μου τα έχω όλα υπο έλεγχο! Τώρα ξεκουράζομαι για λίγο και μετά θα ξαναρχίσω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερμιόνη μου είναι αλήθεια..είμαι υπερκινητική και κάνω συγχρόνως πολλά πράγματα όμως μαθημένη απο την χονδρική τα βάζω σε διαδοχική σειρά με προτεραιότητα χρήσης οπότε..τα καταφέρνω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, απο το πρωί σε σκέπτομαι..θα σε έπαιρνα το απόγευμα να τα πούμε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου εμείς τα είπαμε στο τηλέφωνο..

PiciFriki είπε...

καλό σ/κο!

Marina είπε...

Ζήσε
Ζωή
Ζηλευτή,
Χίλια
Χαρούμενα
Χρόνια!!!
(...Σε απάντηση όποιου σε στεναχωρεί και σε κρίνει που...είστε αγαπημένοι με τον Δημητράκη σου!!!)
Καλό Σαββατοκύριακο και καλή επιτυχία στα γλυκά σου!!!

OLINA M είπε...

Όσα ευχαριστώ και να σου πω είναι ελάχιστα για όλα αυτά που νιώθω...για όσα σημαίνεις στη ζωή μου!
Ανεκτίμητη η αγάπη σου...κινητήρια δύναμη...
Να είσαι πάντα καλά.

Katrina είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!