Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σάββατο σήμερα...ελάτε για βουτιές!


Επιτέλους...ήρθαν φίλοι.. η γλυκιά Δήμητρα που περιμένει και μωράκι και ο καλός μου Χρήστος με το αγοράκι τους το Πρόδρομο που όλο το φώναζα ..Ιορδάνη! 
Πολύ μας αρέσει να έχουμε φίλους απο αυτούς που μας βλέπουν σαν...φίλους , που μας δέχονται όπως ήμαστε και χαίρονται μαζί μας το  όμορφο ηλιόλουστο Σάββατο στη θάλασσα. Ο Δημήτρης μου βέβαια σκάρωσε αμέσως γεύμα.
Δείτε όμως τι κάνουν οι αναρτήσεις μου...μου έφεραν παγωτό ..Αρμενοβίλ οι άνθρωποι αφόυ ..λύσσαξα η αφιλότιμη να διακυρήσω πόσο μου αρέσει!! 
Αύριο περιμένουμε άλλους να έρθουν και το βράδυ σήμερα στης Ολίνας που την επιθύμησα!
Για κοιτάξτε όμως τι αγόρασα απο ένα μελαψό και το φόρεσα κι όλας στο ...ποδαράκι μου και κόντεψε ο άνδρας μου να πάθει ψιλοεγκεφαλικό που με είδε!



Εντάξει βρε αγοράκι μου..του λέω..άσε με να το χαρώ λιγάκι ..και μετά θα ..φρονιμέψω! Αφού δεν μπορώ να βάλω τα εξώβρακα..τουλάχιστον ας χαρώ τα ...κουδουνάκια σαν τις Ινδές!
Talassitsa...που είσαι; δεν θα έρθεις διακοπές στη μαμά σου;..κάθε μέρα στην αμμουδιά σε ψάχνω!
Κι εσείς που είστε καλέ που λέγατε οτι θα έρθετε; δωρεάν το γεύμα και ο καφές βρε..δεν θα σας το χρεώσω!
Πάω για μία βουτιά τώρα απογευματινή,   να αποχαιρετήσω και τους φίλους μας μετά ...κρεπάλη με τσίπουρα με την Ολίνα και τον Ηρακλή ! και...Αχτιδένια φιλάκιαααααααα!

19 σχόλια:

Αναστασία είπε...

Πολύ χαίρομαι που τα περνάτε τόσο όμορφα!

Μαγικό Δέντρο είπε...

Εμας εδω μας τα χάλασε λίγο ο καιρός! Οχι βεβαια οτι μας κακοπεφτει λίγη δροσούλα! Καλά να περνάτε!!

Ερωφίλη είπε...

Εχω πάθει εξάρτηση μαζίσας, κάτι σαν χασικλίκι, αν δεν περάσω να δώ την καθημερινή σου ανάρτηση δεν πάω για ύπνο. Κόλλησα , πως το λένε;
Αύριο σχεδιάζω το πρώτο μας μπάνιο στην Πλάκα, ξέρεις απέναντι από την Σπιναλόγκα, είναι η πιο κοντινή μας θάλασσα.Μετά ρακάκι στην ταβέρνα της φίλης μου και ρομαντζάδα στο Κρητικό πέλαγος.Σας προσκαλώ στον τόπο μου όποτε το αποφασίσετε.Να δείτε και τα σκηνικά του " Νησιού". Θα σου στείλω φωτογραφίες από τα γυρίσματα να πάρεις μια μικρή γεύση.

mirsini's creations είπε...

Γεια σου Αχτιδενια μου!! Πολυ μου αρεσει το βραχιολακι σου!! Να περνατε παντα τελεια!! Κι εγω πολυ σας χαιρομαι!!!
Τι ωραια που κανετε μπανακια!! Εμεις ειμαστε μακρυα!! Αλλα που θα παει!
Σε φιλω!!!
Καληνυχτα!

Γιώργος Πιτερός (gpiter) είπε...

Αχτιδενια μου χαιρομαι που περνας τοσο ομορφα.Εχω καιρο να σου γραψω αλλα το ξερεις οτι δεν σε ξεχνω ,παντα κοιταζω για νεα σου, αν ειστε καλα.Και απο οτι βλεπω περνατε θαυμα .το βραχιολακι τελειο μην ακους κανενα.Φιλακια πολλα .......κριμα ο καφες δυσκολος να τονπιουμε παρεα το Ναυπλιο ειναι μακρια.......

fantaizi είπε...

Kαι εγω σαν την Ερωφιλη εχω παθει εξαρτηση αν δε δω αναρτηση δεν παω για υπνο.Και να εισαι σιγουρη Αχτιδουλα μου αν ειμαστε κοντα μαζι οα πιναμε καφεδακι και θα καναμε της βουτιες μας.Πολλα πολλα φιλια!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,μανούλα μου έπαθα !!!!βραχιολάκι στο πόδι!!!τέλειο!!πάντα το έλεγα οτι 'έχω προχωρημένη μανούλα .καλό βράδυ!!!ετοιμάζομαι να έρθω....

stalamatia είπε...

Mπράβο Αχτιδούλα να περνάτε όμορφα και θα έλεγα το βραχιολάκι να το κρατήσεις για όλο το Καλοκαίρι!

Thalassitsa είπε...

Αχτιδούλααα μουυυ....αχχχ καιγόμαστε στην Θεσσαλονίκη! δύο σαββατοκύριακα τώρα έχουμε γάμους...άσε...σήμερα παντρεύετε η κολλητή μου και έχουμε χορούς και πανυγύρια όλη την βδομάδα! δεν εκανα ούτε ένα μπάνιο, ντροπή μου φέτος! αύριο έχουμε ρεπό και είπαμε επιτέλους να πάμε, μα θα πάμε προς δεύτερο πόδι να το απολαύσουμε πιο πολυ, χιχι. σε διαβάζω και ζηλεύωωωω, θα έρθουμε που θα μας πάει!!!να περνάτε τέλεια!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αναστασία μου ευχαριστώ θα χαρώ να σε γνωρίσω, τι στο καλό στην ίδια πόλη ήμαστε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ευτυχία μου σήμερα λίγο χάλασε, έχει αέρα μα κάνει ..πολύ ζέστη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη μου του χρόνου αν είμαι καλά και ..περπατώ ακόμα ..λέμε να έρθουμε με το αυτοκίνητο μας στη Κρήτη να δω όλες τις φίλες μας και να κάνουμε όπως παλιά το γύρω της Κρήτης!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mirsini's creations, που είσαι εσύ πουλάκι μου;το φορώ πάντως το βραχιολάκι και περπατώ και ..κουδουνίζει( τρελλοπαντίερα)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pisces, γλυκιά μου..εγώ ξέρω οτι υπάρχεις κοντά μου, τι σημασία έχει αν γράφεις η δεν γράφεις , πολλές φορές ο χρόνος δεν μας φθάνει η ακόμα και η διάθεση που έχουμε.Ο πραγματικός φίλος δεν παρεξηγεί ποτέ κι εγώ,..έστω και άγνωστη σου ...είμαι φίλη σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi, μωρέ το καφεδάκι με φίλη είναι πολύτιμο...μακάρι να ήμασταν κοντά όλες..δεν θα έρθω στη Κρήτη; θα σας πάρω στη σειρά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου τη ξέρεις την μαμμυ σου..προχωρημένη!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia μου το φοράω μέχρι να το βαρεθώ..η να με πάρουν με ..λεμονόκουπες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassitsa δεν κάνει σήμερα καλό καιρό..καλά να περνάς γλυκιά μου όπου κι αν είσαι.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα και καλη εβδομαδα αγαοπημενη μου γιαγια αντιγόνη! :)