Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Λοιπόν ... δεν θα αλλάξω..δεν γίνεται να αλλάξω..


Σήμερα η συζήτηση μαζί σας στον..καναπέ μου θα είναι διαφορετική..λίγο αμπελοφιλοσοφία ..λίγος .. ελάχιστος θυμός γιατί κάποιοι παρεξηγούν το τρόπο που περνώ τις μέρες μου από τότε που έκλεισα το εργαστήριο μου.
Πρώτα βέβαια να πω ότι δεν μου καίγεται καρφάκι για τη γνώμη τους γιατί η ευτυχία δεν έχει χρώμα, ηλικία και τρόπο έκφρασης για να απολογηθώ σε ανώνυμους  κι εγώ..ναι ..είμαι ευτυχισμένη... όπως ΕΓΩ νοιώθω την ευτυχία!
Ζούμε το ξέρω δυστυχώς σε δύσκολες εποχές που χωρίς ψευδαισθήσεις θα γίνουν δυσκολότερες! Νοιώθουμε πλέον ανάσα στο αυτί μας την αβεβαιότητα για το αύριο ! Αγωνιούμε, αγχωνόμαστε.... όμως...  πιστεύετε ότι αν βυθιζόμαστε στην απελπισία, την απαισιοδοξία και την μεμψιμοιρία θα καταφέρουμε κάτι καλύτερο για τον εαυτό μας; Είναι δε σωστό να μεταφέρουμε στους γύρω μας που αγαπάμε τα άσχημα αυτά συναισθήματα;.... 
Ζω το σήμερα και θα ζω και το αύριο όπως μου το φέρει ο Θεός.. ότι κι αν είναι ..όπως κι αν έρθει..γιατί το Σήμερα μου ανήκει κι εφόσον ξύπνησα και σήμερα υγιής θα το ζήσω μέχρι την ώρα που θα πέσω να κοιμηθώ για να περιμένω το Αύριο..
Όταν μου στέλνουν μέιλ αγάπης, όταν μου ζητούν να συμπαρασταθώ ψυχικά στα προβλήματα τους όταν όπως σήμερα το πρωί ένα νέο κορίτσι μας αγκαλιάζει με τον άνδρα μου και μας λέει το πρόβλημα του.. όλα τα άλλα για μένα είναι περιττά.
Ναι.. θα ζω κάθε μου μέρα σαν ...σουρτουκάκι όπως λέμε εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα μαγειρεύω με ότι έχω για φίλες και παρέες, θα τρώω τα χρήματα που έβγαλα με κόπο σε ...αέριο στο αυτοκίνητο μου για βόλτες και εκδρομές εφού το καθήκον μου σαν μάνα το έκανα μέχρι το τέλος! 
Ναι..θα γελώ με τα χαρούμενα της ζωής , θα αντιστέκομαι στα άσχημα.. Ναι..θα βρω τρόπο να αντιμετωπίσω και τα χειρότερα εφ' όσον μπορώ ακόμα να τα παλέψω και αν μου συμβεί κάτι που θα μου φέρει η ζωή που δεν θα το μπορώ αυτό  ...πάλι.. θα έχω την Ελπίδα..ναι την Ελπίδα ..που δεν θα πεθάνει ποτέ μέσα μου για κάτι καλύτερο, για κάτι φωτεινό σαν την ξαφνική Αχτίδα στο σκοτάδι..
Τώρα πάρτε το γλυκάκι που σας κερνώ, πιέστε και το σπιτικό λιμοντσέλο  μου και τέλος.. πάρτε τη συμβουλή μου  σαν μία από τις μεγάλες σε ηλικία στα μπλογκς. 
Να είστε δυνατές, να βλέπετε το ποτήρι από τη γεμάτη του μεριά, να κρατάτε σφιχτά την ελπίδα κλειδωμένη στη ψυχής, να δίνετε αγάπη ..σίγουρα θα σας επιστραφεί.. Καταλάβετε το ..ήρθε ο καιρός που οι άνθρωποι πρέπει να ξαναδεθούν μεταξύ τους, να γίνουν ένα και να προσφέρουν . 
Όταν σας συμβαίνει κάτι κακό , κάτι που σας πονά σκεφτείτε ότι κάπου υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο, ότι όλα αντιμετωπίζονται με κάποιο τρόπο και βρίσκουν τη λύση τους εκτός..από το να χάσεις το κλειδί και να πετάξει η Ελπίδα από μέσα σου..
Ξέρω ότι όλα γύρω μας πιέζουν ( πιστέψτε με κι εμένα μαζί) , όλα μας φαίνονται χωρίς λύση, η κακοτυχία του διπλανού μας τρόμος ότι θα γίνει και δική μας.. όμως.. ποιος είναι εκείνος που ξέρει το αύριο ;  
Δεν μπορεί να υπάρχει μόνο συννεφιά και βροχή στον ουρανό μας.. υπάρχει και ήλιος και αστροφεγγιά και ολόφωτο φεγγάρι στο απόλυτο σκοτάδι..
Σας ζάλισα.. έτσι είμαι εγώ..ορμητική σε όσα νοιώθω.. ειλικρινής και απρόβλεπτη ...νομίζω ότι εσείς που μπαίνετε στο μπλογκ μου από .. αγάπη αυτό ακριβώς αγαπήσατε σε μένα. Λοιπόν ... δεν θα αλλάξω..δεν γίνεται να αλλάξω.. θα ήταν σαν να γύριζε η γη αντίστροφα τη τροχιά της.. και...σε όποιον αρέσω. Όσο για τις φωτογραφίες..θα τραβάω αβέρτα ..καινούργια μηχανή θα της αλλάξω τα φώτα.. είπαμε ..σε όποιον αρέσω καλέ....
Άντε τώρα..αδειάστε μου το καναπέ , δεν νυστάξατε; ..πάω για ύπνο.. Αχτιδένια φιλάκια.


54 σχόλια:

Ειρηνη Σ είπε...

'''ήρθε ο καιρός που οι άνθρωποι πρέπει να ξαναδεθούν μεταξύ τους, να γίνουν ένα και να προσφέρουν .'''
Αχτιδα μου αυτο τα λεει οοοολα
να εισαι καλα και να μην αλλαξεις

Aνθήλη είπε...

Αχτίδα μου όλα αυτά που είπες εσύ, αυτά είναι που αγαπήσαμε σε εσένα.
Αυτά και το ότι κάθε μέρα μας βάζεις στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου λες και είμαστε οι δικοί σου άνθρωποι. Στο έχω ξαναπεί είσαι η αχτίδα και η θετική πλευρά της ζωής ακόμα και στα δύσκολά σου. Μην αλλάξεις σε τίποτα και να μας είσαι πάντα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μου αχτίδα ,να μην αλλάξεις.Να συνεχίσεις να γράφεις με τον τρόπο που γράφεις και να δίνεις δύναμη σ΄αυτούς που την έχουν ανάγκη.Η αγάπη μένει σ'αυτή τη ζωή και τίποτα άλλο.Κι εσύ την έχεις αυτή την αγάπη και τη δίνεις απλόχερα.Σ'ευχαριστώ και σου στέλνω πολλά φιλιά.Να σαι πάντα καλά,χαιρετισμούς σε όλους! Αυτός ο Δημητράκης μ'έχει τρελάνει,να φιλήσω μπρατσάκι και μπουτάκι.Όλγα.

Hfaistiwnas είπε...

Τι να νυστάξουμε; Μόλις ξυπνήσαμε! χαχαχαχχα!
Έτσι είναι, να κοιτάμε να περνάμε καλά, μπορεί η χώρα και εμείς μαζί της να πονάμε, αλλά δεν γίνεται να πέσουμε και σε κατάθλιψη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα!!
Καλημέρα!!!

OLINA M είπε...

Ακριβώς επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές,πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο να βρούμε την ευτυχία σε πράγματα απλά, καθημερινά.Καλούς φίλους,νόστιμο φαγάκι και βόλτες....ΠΟΛΛΕΣ βόλτες!
Άσε τους "ανώνυμους" της ζωής να ζούνε τη μιζέρια τους και μείνε να φωτίζεις τη δική μας παρεούλα.
Μόνο εσύ ξέρεις πόσα δάκρυα στέγνωσες από τα μάτια ανθρώπων που σε χρειάστηκαν και πόσα χαμόγελα σκορπίζεις κάθε μέρα.
Είμαστε πλέον εξαρτημένοι, παιδάκι μου!!!
Αμέτρητα φιλάκια σε όλους!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρηνη Σ μου δεν νομίζεις οτι είναι καιρός να επιστρέψουμε σε τέτοια συμπεριφορά με τους γύρω μας; πρτέπει να μοιραζόμαστε, να κατανοούμε, να μη θέλουμε τα περισσότερα και να προσαρμοστούμε σε πιο απλά πράγματα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aνθήλη μου η ευτυχία και ο τρόπος ζωής των άλλων δυστυχώς ενοχλεί όταν δεν είναι χειρότρος απο το δικό μας.Θέλουμε όπως έλεγε καιο μακαριώτατος Χριστόδουλος το κακό του διπλανού μας και όχι τη χρά του.Εγώ θέλω ο διπλανός μου να είναι καλά γιατί αν είναι ..θα είμαι κι εγώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όλγα μου τι κάνεις γλυκιά μου, σε σκεπτόμουνα αυτές τις μέρες και θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλημέρα φίλε μου ..με το καφέ στο χέρι όσο ο άνδρας μου και ο παππούς μας τρώνε τα πρωινά που τους ετοίμασα εγώ ..σουλατσάρω στα μπλογκς για ..πρωινί!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M μου είναι φανερό οτι υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται με την ελευθερία κίνησης των άλλων, με την ευτυχισμένη πλευρά της ζωής τους και με το τρόπο που αντιμετωπίζουν τα δύσκολα.Ξέρεις καλά οτι δεν είμαι απο αυτές που κλαίγονται και δεν γονατίζω εύκολα.Αν ενοχλώ αυτή τη μία την συγκεκριμένη.. τότε..περαστικά της..δεν αλλάζω!

Κωνσταντίνα είπε...

Καλημέρα! Δεν ξέρω πως το καταφέρνετε, αλλά γράφετε ότι έχω ανάγκη να ακούσω....ειδικά αυτές τις μέρες.
Μην αλλάξετε ποτέ, συνεχίστε να στέλνετε αγάπη και αισιοδοξία σε γνωστούς και αγνώστους που παίρνουν κάθε μέρα κάτι από σας για να συνεχίσουν....

mariak είπε...

Αχτιδούλα μου καλημέρα...ποιος καλέ σου ζήτησε να αλλάξεις ? Όλα αυτά που περιγράφεις είναι το μεγαλείο της ψυχούλας σου , αυτά που σε κάνουν τόσο ξεχωριστή κι αγαπημένοι .Προσωπικά εγώ δεν έχω γνωρίσει άλλο τόσο θετικό κι αισιόδοξο άτομο . Σε σκέφτομαι και σε διαβάζω κάθε μέρα ...άσχετα αν είμαι μακριά και δεν σε βλέπω...Περιμένω κάθε μέρα να μάθω τα νέα σου και να γευτώ έστω και με τα μάτια τα γλυκά σου . Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη. Φιλιά

mariak είπε...

...Ουπς κι ένα ορθογραφικό.....αγαπημένη με ήτα φυσικά

SpIrToKoYto είπε...

ευτυχώς που στη μπλογογειτονιά υπάρχει ΑΧΤΙΔΑ αισιοδοξίας...
να χαμογελάς και να ελπίζεις...έτσι για να τους σπάσουμε τα νεύρα...
κάθε μέρα είναι μιά άλλη μέρα...
καλημέρες,φιλιά και ξεκουμπίζομαι από τον καναπέ σου για να πάρουν θέση και άλλοι...-:)))

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Χουχούλιασα στον καναπέ σου..
μου έφτιαξες τη διάθεση..
Ευχαριστώ Αχτιδούλα μου!

love2love είπε...

να στε καλα ματια μου χαρηκα που ενιωσα καλα επιτελους μετα απο καιρο
βρε αντε απο εδω που θα σκασουμε εμεις να ημαστε καλα και τπτ αλλο να μην μας νοιαζει καθε αλλο παρα να σκαμε πρεπει ενιωσα ωραια και ξερω οτι πολλους βοηθας γιατι το θες και μπορεις.

ctriada είπε...

Να συνεχίσετε ακριβώς όπως είστε. Να μην αλλάξετε καθόλου. Έτσι σας αγαπάμε.

Mary Ka είπε...

Εσείς είστε η χαρά της ζωής, μη δίνετε σημασία. Πάντα και παντού υπάρχουν γρουσούζηδες καιδεν οφείλετε εξηγήσεις επειδή χαίρετσε τη ζωή σας γεμάτη αγάπη και φίλους χωρίς προκλήσεις και δηθενιές.
Συνεχίστε ακάθεκτη.

Coco είπε...

τί δηλαδή; άμα ξινίζει κάποιος να ξινίζουμε και μεις για να τού κάνουμε την χάρη;
καλές βόλτες και καλό ξετίναγμα της μηχανής !!

ZouZouna είπε...

Χμ... δεν αντιλαμάνομαι γιατί απολογείσαι γλυκειά μου. Γιατί έτσι μου μοιάζει. Απολογία.
Σ' όποιον αρέσω και τέλος!
ααα μα πιά εδώ μέσα. 50 χρόνια (εγώ) δεν χρειάστηκε ν' απολογηθώ και να δώσω λογαριασμό σε κανέναν και τώρα οι ηλίθιοι με τους πανηλίθιους μαζί, ήρθαν τ΄άγρια να διώξουν τα ήμερα? ε, όχι!

Εδώ μαζεύτηκαν όλοι? αει πιά !
καλή σύνταξη, να την φάτε μέχρι μονόλεπτου και να ευχαριστιέσται!
τα φιλια μου εις αμφότερους και τους δύο ομού μαζί τουγκέδερ παρέα!

ElenaG είπε...

Ουπς τι γίνετε εδώ!!!
Έχασα επεισόδια μου φαίνεται!!!
Βρε αγάπη μου γιατί ασχολείσαι!!!
Σας αποθύμησαααααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην αλλάξεις! Στο ζητάω χάρη...
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΧΑΧΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ .....ΑΣΤΗΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΟΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ....ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ..ΕΙΡΗΝΗ Κ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΣΟΥΡΤΟΥΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΆΚΙ ΘΑ ΣΑς ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

να μην αλλαξεις αχτιδα μου!

γιατι να αλλαξεις αλλωστε?

επειζη ετσι σου ζητησε καποιος μαλα...???

εσυ να ζεις τη ζωη σου φωτεινα! οπως κανεις αλλωστε!

el.mar είπε...

Αχτιδούλααααα.......έτσι σε μάθαμε κ έτσι σε θέλουμε στην παρέαααα!!!!!Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες που μας βάζεις κάθε φορά...είναι σαν να είμαστε κ εμείς μαζί σας...κ είναι ωραίο να ξεφεύγουμε κ εμείς λίγο απο τα ίδια...Χαρείτε τη ζωη όπως εσείς ξέρετε..να πέρνουμε κ εμείς παράδειγμα που βαριόμαστε κ γκρινιάζουμε συνέχεια...
Σε φιλώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου δεν αλλά αλλάζω εγώ, πάλι σουρτουκεύω..στα Φλογητά είμαι και έχω εγκατασταθεί στο μπαλκονάκι μου και σας διαβάζω .Τι έχεις κοριτσάκι μου είσαι σταεναχωρημένο; Εδώ είμαι εγώ αν μπορώ να βοηθήσω στείλε μου μέιλ να τα πούμε αν θες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariak, φίλη μου σε πήρα τηλέφωνο στη γιορτή του γιου σου μα δεν απάντησες.Υπάρχει περίπτωση να έρθω τον Ιούνη βόλτα στην Ξάνθη οπότε δεν θα σε ξεχάσω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SpIrToKoYto, φίλη μου σ' ευχαριστώ..ξέρεις τι με πείραξε; που υπάρχει κόσμος με τόση κακία και πρόθεση να πληγώνει τον άλλο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη , φίλη μου καλή σήμερα μιλούσαμε με το Δρομάκι για σένα, μου είπε οτι ήταν σαν να σε γνώριζε χρόνια.Μου ζήτησε το τηλέφωνο σου και θα της το στείλω με μέιλ το απόγευμα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, κοριτσάκι μου σου το είπαμε με το Δημήτρη..θα ήμαστε κοντά σου όποτε μας χρειάζεσαι..δεν θέλω να ντρέπεσαι και να έρχεσαι όποτε έχεις ανάγκη απο κάποιον που θα σε ακούσει..ψάχνω να βρω ακόμα μια σακούλα αμύγδαλα να σε βάλω να ...σπάσεις στο μπαλκόνι μας..χα! χα! χα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ctriada την σχετική παροιμία την ξέρεις: τον αράπη αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς; για μένα γράφτηκε..αμετανόητα παρορμητική!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mary Ka φίλη μου είστε μια γλυκιά παρέα για μένα..ποιός ξέρει για πόσο..μα όσο θα μπορώ να πατώ τα πλήκτρα ..θα είμαι κοντά σας..σας αγαπώ όλες..όλες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Coco μου της έχω αλλάξει τα φώτα..ο γαμπρός μου με την έδειξε κι όλας..θα την μάθω που θα πάει..είναι και για χέρια που τρέμουν!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sweet cherry - Zouzouna, καλή μου Ζουζουνίτσα ..έσβησα το σχόλιο..φαντάσου και να το διάβαζες!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, γύρισες καλέ απο το μοναστήρι να σε πάρω το βράδυ να τα πούμε;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ευαγγελια μου το είπαμε αυτό ..είμαι αμετανόητα απροσάρμοστη με την εποχή μας..δεν αλλάζω..σε όποιον αρέσω..είμαι παρορμητική, είμαι φλύαρη, λέω πάντα την αλήθεια και αγαπώ όλο το κόσμο..( ε!,,έχω και εξαιρέσεις δηλαδή...)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ .ΕΙΡΗΝΗ Κ.φίλη μου καλή στα Φλογητά είμαι ακόμα..δηλαδή..δεν αλλάζω , πάλι τους δρόμους πήραμε οι δυό μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ κοριτσάκι μου τι κάνεις δεν μπήκα να δω τη συνέχεια απο αυτά που γράφεις..πάω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, αχ! τι φιλι ήτανε αυτό!Άντε κουνελάκι ..την γλύτωσες..ο άνδρας μου το έχει ρίξει στα ψάρια..κοντεύω να βγάλω λέπια!Το κουνέλι στη κατάψυξη το ξέχασε!

Εφη είπε...

Μια χαρά τα λες και να μην αλλάξεις τίποτα...Δεν το ήξερες ότι ο αυθεντικός και ο καλός πάντα ενοχλεί???? Σκέψου πόση χολή μπορεί να έχει κάποιος, πόση στέρηση αγάπης και πόση δυστυχία μπορεί να νιώθει...ίσως και μοναξιά για να τα κάνει αυτά....
10 μέρες έλειψα και έχασα επεισόδια, ε??? χαχαα!!! Μην μασάς για κανένα και απόλαυσε τη ζωή σου!!!
Φιλιά!

foufoula89 είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΕΙΣΑΙ Η AXTIDA STA BLOG ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.........ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

Marina είπε...

Και εγώ μπαίνω μέσα στην αγκαλιά που άνοιξες!!!
Και εγώ θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο αντί μισοάδειο!!!
Και εγώ αγαπώ τη ζωή και τα παλεύω όλα!!!
Με τη δύναμη της αγάπης και του Ύψιστου!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,να μου ζήσεις μανούλα μου και να τα λες όλα όπως τα νιώθεις!!γιαυτό σας αγαπώ!και εγώ επίσης δεν δίνω δεκάρα σε πικρόχολα σχόλια,καιανθρώπους που ζουν από αυτά!

Μαιρη είπε...

Eγω παιρνω δυναμη και αισιοδοξια διαβαζοντας οσα γραφετε. Με βοηθατε πολυ.Και ευχαριστω...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Εφη μου δεν έχασες τίποτα σπουδαίο . μπορώ να σου πω οτι δεν έχασες τίποτα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, ευχαριστώ γλυκιά μου και τα έργα σου με το μωβ χρώμα υπέροχα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου για σένα είμαι σίγουρη, τα λέω στα νέα κορίτσια που έχουν μπροστά τους βουνά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου σήμερα σε σκέφτηκα και ξες το λόγο..πέταξα ολόκληρη σαλάτα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαιρη μου άρα κάνω και κάτι σωστό. ευχαριστώ..

Ανώνυμος είπε...

Εισαι αξιαγαπητη και ας μην σε ξερω, και πραγματικα ειναι μια απολαυση να διαβαζω το blog σου. Αλλα μιας και καποιος σου εχει κανει καποιο σχολιο, απο οτι καταλαβα , θελω να σου κανω μια μικρουλα παρατηρηση.... με ολο το συμπαθειο εαν σας δω στους αγρους κοντα στο σπιτι μου να μαζευεται συκα , λουλουδια του αγρου και τα συναφη θα γινω ΤΟΥΡΚΟΣ!!!!PLEASE πολλοι θα ορμισουν και θα πουν ....με ειναι στην φυση κτλπ. Μα ειναι τοσο δυσευρετα που ειναι κριμα να μαζευουμαι οτι λιγο εχει απομεινει. Με ολο το συμπαθειο και παλι , αλλα πραγματικα οταν το βλεπω το να κανουν , δεν μπορω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος . δέχομαι το δικαίωμα να πεις τη γνώμη σου όμως όλα αυτά τα ε΄δωσε ο Θεός για να τα χαιρόμαστςε και όχι να σαπίζουν επάνω στα δένδρα.Τα σύκα αυτά είναι άγρια και τα κεράσια επειδή ξέρω τοη ζωή της Έδεσσας μαζεύουν όσα μαζεύουν και μετά σαπίζουν στα δένδρα.Όταν δε θέλω να πάρω κεράσια καλά για φίλους λέμε στον αγρότη που σχεδόν πάντα είναι εκί οτι θέλουμε να μαζέψουμε και τον πληρώνουμε με το καφάσι.όσο για τα αγριολούλουδα...έλεος..το λουλούδιο δεν είναι για να μαραίνεται επάνω στο κλαδί του..σκέψου το ..είναι σαν μια γυναίκα που δεν δοκίμασε ποτέ τον έρωτα.Η οικολογία έχει τα όρια της, και ο Θεός όταν τα δημιούργησε τα έκανε για μας..για τροφή και ομορφιά.Δεν βάλατε ποτέ λουλούδι στο βάζο σας; εγώ έξω απο το μαγαζί μου έχω λουλούδια και αφήνω να τα κόβουν όταν το θαυμάζουν..χαίρομαι που θα στολίσει το βάζο της.Τώρα έχω βασιλικό, αμπαρόριζα, ορτανσίες..και κισσό. Μη κάνεις κακιούλες γλυκιά μου, άσε να κόψουν το λουλούδι απο το κήπο σου, δανεικά απο το Θεό είναι όλα στη ζωή ..να τα μοιράζεσαι αλλιώς δεν έχουν αξία..

Ποδηλάτισσα είπε...

Να μείνεις έτσι όπως είσαι … γιατί όλοι εμείς αυτή την Αχτίδα θέλουμε…. Και άσε τους ανώνυμους να λένε… !!!!!!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ για το γλυκάκι και το λιμοντσέλο, όσο για τις συμβουλές τι να πω…. μακάρι να τις ακούσουν όλες οι νεότερες και να τις εφαρμόσουμε και εμείς που είμαστε λίγο πιο μεγάλες… σαν και εσένα!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!!!!

ANAZHTHΣH είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.