Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ακόμα να στρωθώ στη δουλειά!


Από το πρωί ξεκίνησα με όλη τη καλή διάθεση μου να ..μπω πάλι στο εργαστήρι μου μα...ο Δημήτρης με απήγαγε πάλι ..( αυτό το παιδί να μη με δει να φορώ την ποδιά της ζωγραφικής μου) και ..πήραμε τους δρόμους πάλι μα ..δίκαια!
 Βλέπετε προχθές αγόρασα για τον εγγονό μου τον Πασχάλη  που ζωγραφίζει ( άραγε ποιόν μοιάζει) ένα σετ πλήρες ζωγραφικής με καβαλέτο, πίνακες, παλέτα , πινέλα, χρώματα..τα πάντα.. όμως δεν σκέφτηκα ότι μπορεί η 11χρονη πλέον εγγονή μου που έχει άλλα ενδιαφέροντα πια ότι θα ..ζήλευε ελαφρώς και θα μου έλεγε με παράπονο: - Εμένα γιαγιά , γιατί δεν μου πήρες ίδιο;
Έτσι ο πανικόβλητος παππούς Δημήτρης με σήκωσε με το ζόρι να τρέξουμε να βρούμε ένα ίδιο  σετ.. το βρήκαμε.. το πήραμε.. και μετά μας πήρε η βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο όπου χάζευε..πρίζες και καλώδια!!!!
Νομίζω ότι εμείς οι δύο φτιάχνουμε ένα αστείο δίδυμο.. Εκείνος βάζει στο καροτσάκι ότι του...γυαλίζει .. κι εγώ από πίσω το βγάζω αφού του εξηγώ ότι είναι περιττό ,αισθάνομαι σαν να .. κυνηγώ τον εγγονό μου!
 Όπως περίπου  σήμερα που πήρε ένα  πάπλωμα γιατί είχε ...ωραία χρώματα ..ενώ στις ντουλάπες έχω άπιαστα παπλώματα που πάλι εκείνος αγόρασε..! Το πήρε..το έκανε βόλτα σε όλο το μαγαζί πεισματικά ότι  και αν του έλεγα και όταν είδε ένα πολύμπριζο σπέσιαλ που του άρεσε και ήταν ακριβό τον έβαλα να διαλέξει..το πάπλωμα ή αυτό; κέρδισε το πολύμπριζο!
Έτσι λοιπόν γυρίσαμε πια μεσημέρι, φάγαμε την φασολάδα μας  κι εγώ αποφάσισα να αφιερώσω το απόγευμα τον εαυτό μου και σε όλα αυτά που εμείς τα.. σιτεμένα κοριτσάκια κάνουμε για να μας πει το ταίρι μας ότι ήμαστε ακόμα ..κούκλες!
 Πήρα και τη φίλη μου την Ελένη μαζί και κάναμε SPA και πετικιούρ και μασάζ..και χαζολογήσαμε με τα  κορίτσια που μας περοποιηθήκανε, διάβασα ότι περιοδικό υπήρχε εκεί με ένα σωρό γυναικεία μοντελάκια .Περάσαμε υπέροχα! 
  Την Κλώντη  την...  παρκάρισα στη κόρη μου την Ειρήνη και τον ανδρούλη μου ... στα εγγόνια μας για σιγουριά!  Έβαψα και το μαλλί, χτενίστηκα..καλέ.. ξανάνιωσα , έτσι αύριο θα με δουν .. οι  4 τοίχοι του άδειου εργαστηρίου μου μοντελάκι !  Όμως...  αύριο δεν με κουνάει από το να βάψω τα κεραμικά λουλουδάκια που έφτιαξα ούτε ο άνδρας μου ούτε κανείς! Τέρμα..γιατί θα του πάρω το πολύμπριζο του και θα του το εξαφανίσω!

42 σχόλια:

Marina είπε...

Δεν είναι αμαρτία το υπερπαραγωγή μαλλί να το δούν μόνο οι τοίχοι;;; Βρε κάνε μια βολτίτσα στην Αριστοτέλους για καφεδάκι και βιτρίνες! Έχει κρύο;;; Εεεεεε....μόνο καφεδάκι!!!
Μωρέ άμα ήμουνα στη θέση σου θα έπιανα το Δημητράκο μου αλα μπρατσέτα και όπου φύγει...φύγει!!!!

Thalassenia είπε...

Μια εικόνα όλο γλύκα.
Ποιόν να θαυμάσω πρώτα; Ε το μικρό Δημήτρη βέβαια. Σαν λουκουμάκι είναι!

Σε διαβάζω και αντλώ από την δραστηριότητά σου.

Φιλιά θαλασσένια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μου αχτιδα καλημέρα.Είδα την κλήση σου και θα σε πάρω να τα πούμε.Σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες.Δεν ξέρεις πόσο το έχω ανάγκη.Πολλά φιλιά,Όλγα.(Μα τι γλύκας είναι αυτός ο Δημητράκης?

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς,η Όλγα είμαι πάλι.Ξέχασα να σου πω μεγειά το χτένισμα και όλο το πακέτο και να το κάνεις συχνά.Σου πάει!Και δεν είσαι καθόλου σιτεμένη.Κάποτε δυστυχώς οι γυναίκες μετά τα πρώτα άντα θεωρούνταν σιτεμένες.Αλλά οι άνθρωποι τότε είχαν σκουριασμένα μυαλά.Σήμερα ευτυχώς μια γυναίκα στην ηλικία σου θεωρείται και είναι νέα.Το εννοώ αυτό.Εγώ θεωρώ ότι τώρα ζεις τη δεύτερη νιότη σου. Δε συμφωνείς?

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!
Πολύπριζο??? Μα τι περίεργο μπορεί να έχει ένα πολύπριζο!!;;; χαχαχχαχα!
Βρε θα έχεις χρόνο να στρωθείς στη δουλειά!!! Μην ανησυχείς γι'αυτό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου καλημέρα...μπα..κάνει ψύχρα..μη ξεχνάς οτι η Θεσσαλονίκη έχει μια υγρασία φοβερή, 97 βαθμοί σήμερα, όλη τη νύχτα δεν κοιμήθηκα απο τους πόνους..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassenia,αυτό το εγγονι μου λατρεύει τη Κλώντη, μόλις την βλέπει πάει ..την αγκαλιάζει και την ..φιλά...μα..μα ..η Κόντη..λέει

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ν ΟΛΓΑ, κοριτσάκι μου σε σκέπτομαι, δεν θέλω να χάνεις την νεανική σου ζωντάνια απο την αθλιότητα αυτής της εποχής, ποτέ μην απογοητεύεσαι, η κάθε μέρα είναι απρόβλεπτη και η ευτυχία μπορεί να κρύβεται κάπου στη..γωνία!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου αυτά μόνον ο άνδρας μου τα βρίσκει..34 ευρώ πολύμπριζο!!!!!!!Γεμίσαμε αυτό το καιρό μία αποθήκη με εργαλεία και μηχανήματα.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Θέλω τάξιμο!
Αν τα καταφέρω να ανηφορίσω στα λημέρια σου θα πάμε στα spa;
Κανόνισε να δώσεις "άδεια" στον Δημήτρη να χαλαρώσουμε τις...κορμάρες μας!

Ενα φιλάκι στα μαγουλάκια του μικρού Δημητράκη!

Καλημέρα!!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλημέρα ....

Με υγεία η καινούργια εμφάνιση ... αλλά έχει δίκιο η Marina ... πάρε τον Δημητράκι σου να πάτε βολτίτσα !!!!! Το εργαστήρι σου δεν θα χαθεί ...

Ξανθή είπε...

Καλέ τι είναι αυτά περί σιτεμένης άσε κι έχουμε και γενέθλια τώρα σύντομα!!
Φιλάκια πολλά στο Δημητράκη δεν το πιστεύω κάθε φορά που βάζεις φωτογραφία κι αλλιώτικος!!φτου φτου!
Καλημέρα!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη΄έλα εσύ και θα πάμε σε ΣΠΑ που μόνο εγώ ξέρω τόσο καλά..πάρε βεβαια και μαγιώ!

Βιoλέτα είπε...

Καλημέρα.Είμαι καινούρια στη γειτονιά και είπα να περάσω για μια επίσκεψη!Καλώς σε βρίσκω λοιπόν!!!
Δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω μ' αυτά τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουμε μαζί με τα δικά μας....Για τους συζύγους λέω...Δεν μεγαλώνουν ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

@Αχτιδα,καλά μανούλα αυτός ο ντάντης μου μαλλο δεν θα μεγαλώσει ποτέ!!!!δεν έχεις ελπίδα!καλά εκανες και κάτι για εσένα!αμάν πια....φιλάκια μανούλα!

love2love είπε...

εεεεεεεεετσι κουκλαρα μου εσυ και δεν εισαι σητεμενη μονο κοριτσακι και κοιτα να με υιοθετησεις γτ βλεπω να ξεμενω απο γιαγια
και βρε κοριτσακι μου μην κακομαθαινεις τα μικρα θα παρουν φορα και θα ζητανε
και μακαρι το πρωτο πραγμα που θα κανεις να ειναι μια αχτιδα πανω σε ενα καφε ξυλο με λουλουδια πανω

magda είπε...

Χαχαααααα, είσαι σούπερ !!!!
Η διήγηση σου απίθανη !!!
Στην φωτογραφία είστε τρεις γλύκες !!!
Πολλά φιλιά

Μαρια Νικολαου είπε...

Kαι γω φασολάδα είχα.
Καλά ο εγγονός σου είναι πανέμορφος
Να τον χαίρεσαι.

Φιλάκια πολλά

fantaizi είπε...

Καλημερα Αχτιδουλα μου!Θελω στην επομενη αναρτηση φωτο να δω το μαλλι.Καλα το εκανες με το σπα και να το κανεις συχνα αυτο νομιζω ειναι η ανανεωση μας και ας ειμαστε μες στο σπιτι στους 4 τοχους.Πολλα φιλια Μαρια Ιεραπετρα! Ξεχασα fantaizi

Mairaki είπε...

γειά σου βρε Αχτιδούλα....!!!
πολύ σε χαίρομαι που κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν...να είσαι έτσι πάντα...!!!!
φιλάκια πολλά!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΗΣΥΧΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτησα , φίλη μου την πέρασα μια χαρά ζωγραφίζοντας στα..παλιά μου λημέρια , λιγο ανοργάνωτη βέβαια ακόμα, ήρθαν και ποι φίλες μου..μια χαρά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή μου ..σιτεμένη πια..δυστυχώς ή καλώς..σιτεμένη μα δεν με νοιάζει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βιoλέτα καλώς την καλέ , ένα λουλούδι στο μπαχτσέ μου ακόμα.. Λίγο χαλβά με πορτοκάλι έχω για κέρασμα , άντε και γλυκό του κουταλιού απο τα βάζα του Δημήτρη, θα περάσουμε καλα, σ' ευχαριστώ !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου σε περιμένει να του κάνεις λέει καθαρισμό προσώπου κι εγώ ..ε! κάτι θα βρεις να κάνεις..

"I" είπε...

ααααχ μόλις μπήκα σπίτι και μου φτιάξατε το κέφι!! Καλέ τι ζουζούνι γλυκό είναι αυτό?? Να μπω στην κατάψυξη καμιά 20αρια χρόνια να μεγαλώσει?? Να μην σας ματιάσουμε είστε κ οι τρεις υπέροχοι!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, αν ξες τι ..κατσάδα άκουσα απο την μαμά τους και κόρη μου δεν λέγεται..της έκαναν το σπίτι χάλια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ magda μου σ' ευχαριστώ..χαζογιαγιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια Νικολαου μας αρέσει πολύ η φασολάδα και φροντίζω να την κάνω μια φορά την εβδομάδα.Ευχαριστώ,που να δεις την εγγονή μου τι Σουηδέζα έχει γίνει!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi, Μαρία μου απορώ γιατί το μπλοκ σου δεν..φαίνεται, το βλέπεις κι εσύ οτι βγαίνει το όνομα με μαύρο και έτσι κανείς δεν μπορεί να μπει στο δικό σου.Τι έκανες λάθος όταν το έφτιαχνες;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mairaki μου έτσι που έγινε η ζωή ..πρέπει να ζούμε το σήμερα με πολύ χαρά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS και μόνο που περνάς μου φθάνει καλέ μου φίλε..εγώ όποτε θέλω να χαμογελάσω σε επισκέπτομαι .

Ανεράιδα είπε...

Έτσι σε θέλουμε!!!! Μπράβο σου! Να χαίρεσαι τον εαυτό σου πρώτα για να χαίρεσαι μετά και τους δικούς σου!

Ανώνυμος είπε...

σιτεμένα κοριτσάκια, είπες; για σε παρακαλώ, για σε παρακαλώ...να προσέχουμε λιγάκι τι λέμε στα νιάτα!

stalamatia είπε...

Nα πω ότι δεν ζήλεψα το σπα και το μαζάζ; θα πέσει φωτιά να με κάψει!
Δίκιο έχει η Βασούλα που ήθελε σετ ζωγραφικής! Ο Πασχαλάκος δεν;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ "I" γλυκούλης δεν είναι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανεράιδα, έχω τις χαρές μου καλέ..σήμερα ζωγράφισα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ alla logia, λέμε στα νιάτα οτι ..είναι μια φορά και πρέπει να τα χαίρονται!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia, τι κάνεις φίλη μου; να δεις τι έκαναν με τα χρώματα που τους πήρα...το τι άκουσα απο τη μάνα τους!

foufoula89 είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ....ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ MARINAΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

marilia είπε...

χαχαχαχαχαχα! Το 'χω, το 'χω! Την εικόνα, λέμε! Εσύ τρέχοντας πίσω απ' το καρότσι. Ο Δημήτρης μπροστά να προστατεύει το καρότσι μην του βγάλεις το πάπλωμα από μέσα. Ο Δημητράκης ξεμαλλιάζει την Κλώντη, την ΕΡΜΗ που τραβάει τα πάνδεινα. Το "μεγάλο" μούτρο ο ζωγράφος Πασχάλης βάφει ΚΑΙ τους τοίχους και η αδελφή το παίζει άνετη αλλά με το σχόλιο που σκοτώνει. Το 'χω σου λέω!!!! Λες και το ζω! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Φιλιά σε όλους σας

ΠΕΤΡΟΣ WELLNESS COACH είπε...

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ
https://sites.google.com/site/smartjobfromhome/home