Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Τρέχω και δεν προλαβαίνω!


glitter-graphics.com

Ασφαλώς το έχετε αντιληφθεί ότι ..έχω ανακαλύψει τα glitters και ..τα έχω ...ταράξει.. Δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλλέξω!!!!!!!!!!!!! 
Μόλις ανέβηκα από το εργαστήρι μου αφού προηγουμένως πήγα να πάρω τη Κλώντη μου από το κομμωτήριο όπου την πήγα το πρωί για την μηνιαία περιποίηση της. Κουκλίτσα μου την παρέδωσαν κι εγώ .. άρχισα τις φωτογραφίες..


Στραπατσάδα σήμερα έκανε ο Δημήτρης φίλοι μου γιατί λόγω της δουλειάς δεν προλάβαμε να μαγειρέψουμε και σε λίγο πάλι θα κατέβω στο εργαστήρι για να συνεχίσουμε.. Με τρία πράγματα ασχολούμαι συγχρόνως για να τα προλάβω..
Τα Χριστουγεννιάτικα γούρια μου που δεν τα προλαβαίνω, το πλαίσιο για το τέμπλο που μου τελείωσε ο Δημήτρης και πρέπει να αρχίσω να σχεδιάζω και κάτι βιτρό που μου φέρνει η εταιρία που συνεργάζομαι και που πρέπει να τελειώσω μέχρι το βράδυ... Ιντερνόπληκτη όμως δεν μπορώ να μη σας πω ένα γεια και να κάνω μια επίσκεψη για ...ξεσκόνισμα στο μπλοκόσπιτο. 
Θέλω δε να ευχαριστήσω τις φίλες που μου έστειλαν με το ταχυδρομείο ένα σωρό δωράκια και καρτούλες..  με πήρε πρέφα και η υπάλληλος και μου λέει γελώντας: - πάλι δωράκι κυρία μου;
Με συγκινείτε με την αγάπη σας και τις πανέμορφες χειροποίητες κάρτες σας που θα κάνω στα σίγουρα ανάρτηση γι' αυτές  ( αν μου μείνει δηλαδή χρόνος) .Τις κρεμώ στο δενδράκι μου στη βιτρίνα και χαίρομαι που τις βλέπουν όλοι και με ρωτούν .Να ξέρετε ότι τις φυλώ όλες και από παλιές χρονιές στο ..κουτί των αναμνήσεων μου ..όπως με κοροϊδεύει ο άνδρας μου..
Φιλάκια τώρα ..σας αφήνω ..έχω μισή ώρα για να ..ξεκουραστώ και να είμαι κάτω στις 5 που έχω ραντεβού με πελάτισσα.

5 σχόλια:

ria είπε...

Η Κλώντη είναι ΚΟΥΚΛΑ!!! ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΆ!!

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχα καλησπέρα!
Ωραιότατη είναι!!
Είναι γιορτές και γι'αυτό είσαι στο τρέξιμο, θα χαλαρώσεις όμως μετά! Για λίγο είναι! Υπομονή!!!

ag είπε...

Και πολύ καλά κάνεις και έχεις γεμίσει με γκλίτερ! Η Κλώντη είναι για πολλές αγκαλιές! Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!!

Αγγελικη Ν είπε...

Καλά Χριστούγεννα Αχτίδα μου!
Ευχές για όλους σας! Η Κλώντη είναι στις ομορφιές της!

el.mar είπε...

Γειά σου βρε Αχτίδα μου!
Πολύ τρέξιμο ε!
Τα φιλιά μου στη όμορφη Κλώντη!
Κ σε εσένα φυσικά!!!