Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο ιός ίσως με χτύπησε..!

Πάλι πρόβλημα έχω με το ίντερνετ φίλοι μου και με τη τηλεφωνία γενικά.
 Φαίνεται οτι η Forthnet τα έβαλε μαζί μου κι εγώ την τιμωρώ με το να πάω αλλού. Θα μου πείτε..σκασίλα της μεγάλη. Τελικά μας έχουν κάνει δέσμιους σε κανόνες δικούς τους. Έτσι σήμερα επωφελήθηκα απο την επίσκεψη μου στη κόρη μου και μπήκα απο τον δικό της υπολογιστή για να σας γράψω. Ο καλός μου Στέλιος που με βοηθά σε προβλήματα του υπολογιστή μου θα έρθει να με βοηθήσει το  βραδάκι να δούμε αν έχει και πρόβλημα με ιό όπως μου λέει η εταιρία.Να βάλω και το ..στικάκι στο Laptop μου ..βρε τι τα θέλω εγώ τέτοια περίπλοκα πράγματα!
Χθες είχα την επίσκεψη της φίλης Στέλλας για καφεδάκι και είχα να σας βάλω όμορφες φωτογραφίες απο τον Όθωνα μα τη Κλώντη .. όμως δεν θέλω να μπω σε αρχεία δικά μου απο τη κόρη μου μήπως και έχω πράγματι ιό στον υπολογιστή μου.
Στης Ιωάννας μας λοιπόν το σπίτι..πίνω καφεδάκι απο τα χεράκια της εγγονής μου και κουλουράκια πάλι απο τα χεράκια της!  Όταν σας λέω οτι αυτό είναι δικό μου παιδί .. να με πιστεύετε.
Ευχηθείτε φίλοι μου να πάει καλά η τηλεφωνία μου γιατί η κακομοίρα..είμαι εξαρτώμενο άτομο πλέον.
 Όσο για τις εκλογές; Έχω σκοπό να τιους βάλω μέσα και το χαρτί της περαίωσης που μου έστειλαν!!!  Ευτυχώς που είμαι πολύ νομοταγής σε κάτι τέτοια και δεν άφησα προηγούμενους χρόνους.  Η καλή μου φοροτεχνικός φρόντισε γι' αυτό !
Τελείωσε ο καφές μου... έφαγα έσκασα και τα κουλουράκια κρασιού.. αφήνω τη θέση μου στο Πασχάλη μου που περιμένει να παίξει!

8 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Μήπως δεν είναι ιός και απλά δεν έχουν τι να πούν; Ψάξτο όμως, μην το αφήσεις!
Καλά περάσατε χτες ε; Χαίρομαι! Μπράβο!
Καλημέρα!!!

Mairaki είπε...

Παρασκευιάτικες καλημέρες...άκουσα κάτι για κουλουράκια κρασιού και είπα να κάνω μια επίσκεψη....χιχιχιχι
όσο για την ψήφο, μήπως να τους βάλουμε και καμια λίστα απο σουπερ μαρκετ...γιατί έτσι που το πάνε θα μείνουμε πανί με πανί και ποιος θα μας πληρώνει????
λεω εγώ τώρα.....

υ.γ. όσο για το computer, κάθε εμπόδιο για καλό και θα φτιαχτεί ο ιός και θα κάνεις νέα σύνδεση...ποιος σε πιάνει μετά.....!!!!
φιλιά πολλά

kiki είπε...

Περαστικά στο πισι!
Καλό πσκ!

stella είπε...

ο οθωνας περασε υπεροχα κι εγω φυσικα
το γλυκο ειναι απλα θεικο!

αντε ελπιζω να μην εχεις ιο να δουμε και τις φωτογραφιες!!

τα φιλια μου

KANTHAR0S είπε...

Ας εφοδιαστούμε με στραγγιστά γιαουρτάκια άνευ πέτσας και βουρ στις εκλογέςςςςςς.

Καλά να περνάς.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα εφοδιαστώ με γιαουρτάκια με πετσούλες όμως, να κολλήσουν καλά καλά!!! Δεν έχεις βάλει αντιιικό πρόγραμμα;;; Μπορείς να κατεβάσεις απ' το ιντερνέτ το Avast. Kαλή ανάρρωση, χιχιχι - Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σου
και την περεαίωση στις κάλπες...)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΣΙ.