Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Με φθινοπωρινή διάθεση και λιγάκι άγχος για την εβδομάδα που έρχεται.


Φθινόπωρο κανονικό φίλοι μου... αισθάνομαι υπέροχα με τη δροσιά τη νύχτα... κοιμάμαι με ανοιχτό παράθυρο όπως πάντα και σκεπάζομαι ηδονικά πλέον με τη λινή κουβερτούλα μου ( είμαι και λιγάκι κρυουλιάρα!). 
Χαμογελώ ειρωνικά πλέον στο αιρ κοντίσιον και ..βλέπω με μισό μάτι τους ανεμιστήρες που ο άνδρας μου σκόρπισε όλο το καλοκαίρι στο διαμέρισμα.
Σήμερα με τη φίλη μου την Ελένη τελειώσαμε τις μπουμπουνιέρες επιτέλους και τη Δευτέρα μπαίνουμε πλέον στη τελική ευθεία για τη βάπτιση που σας ...έπρηξα το ξέρω!

Από ότι βλέπω το καιρό... το φουστάνι που είχα αγοράσει...άκυρο...άλλωστε όπως είπα και στη φίλη μου .... που στο καλό είχα το μυαλό μου όταν το αγόραζα; 
Φαίνεται ζεσταινόμουν πολύ εκείνη τη μέρα  στο Cosmos ρώτησα και τον άνδρα μου όταν το πρόβαρα: 
- Καλό είναι αγάπη μου; 
- Υπέροχο...
- Μήπως είναι πολύ μεγάλο το ντεκολτέ για μένα ; 
- Θαυμάσιο είναι..να το πάρεις!
Το πήρα η ...άμυαλη και τώρα το βλέπω και λέω...ευτυχώς που με την Ιωάννα έχουμε ίδιο σώμα και αλλάζουμε φουστάνια .Εκεί βλέπω να πηγαίνει..στη κόρη μου!
- Καλά ..δεν το είδες του λέω το φόρεμα όταν το προβάριζα; 
- Υπέροχο ήταν! Κακώς δεν το φοράς!
Τι του λες τώρα.....ότι κινδυνεύω με ..αφορισμό από το παπά;
Θα φορέσω άλλο ..πιο κατάλληλο...για τη περίσταση ... θα τον σκοτώσω πρώτα και μετά θα κατσαδιάσω τον εαυτό μου!
Δεν με νοιάζει κι όλας πολύ..νοιώθω πάντα άγχος όταν είμαι παραμονές από κάποιο γεγονός που πρέπει να περάσω . Άγχος μήπως έχω ξεχάσει κάτι, μήπως κάτι δεν γίνει σωστά.. μήπως βρέξει..μήπως δεν φθάσουν οι μπουμπουνιέρες, μήπως δεν έστειλα κάπου προσκλητήριο; ξεχνώ τόσο πολύ τελευταία....μήπως.. 
Διπλά χάπια θα πάρω εκείνη τη μέρα!
Βρέχει σιγανά..φίλοι μου, αύριο Κυριακή στη μητέρα μου θα πάνε τα κορίτσια με τα εγγόνια μου και ξέρω ότι θα χαρεί πολύ!  Εγώ θα πάω με το Δημήτρη μου στους συγγενείς του να δώσω προσκλήσεις...και όπου θέλει δηλαδή .
Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα με ότι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει τη ψυχή.

28 σχόλια:

Rena είπε...

Mην ανησυχείς Αχτίδα όλα καλά θα πάνε με τις ετοιμασίες, τα έχετε όλα τοσο τέλεια που δεν υπάρχει λόγος να φοβάσε μήπως ξέχασεις κάτι!

Μαρια είπε...

Axtida μην αγωνιας γιατι η υπερενταση βλαπτει .Ηρεμα..κι ολα θα γινουν ...Να φορεσεις το φορεματακι που αγορασες γιατι ακουσα οτι η θερμοκρασια θα ανεβει μεχρι 33 βαθμους αυτην την εβδομαδα...Στο κατω κατω ριξε απο το σπιτι καμμια ζακετουλα και στην εκκλησια βγαλτην μια και μεσα θα εχει ζεστη...Θα σε δω στην εκκλησια...Ποσο μηνων εγινε ο μικρος?

Hfaistiwnas είπε...

Εδώ σχεδόν όλη μέρα ψχάλιζε!
Κρύο κάνει!
Μήπως με μία καρφίτσα να κλείσεις το μεγάλο ντεκολτέ και να το φορέσεις;

Πόπη είπε...

Η τελειομανία είναι αδυναμία να το ξέρεις.
Κι αν ξεχάσεις κάτι, τι πειράζει...

Εσείς όλοι να είστε καλά και ο μικρούλης , και αν παραλείψεις να καλέσεις κάποιον, δε χάλασε ο κόσμος.
Όλα θα πάνε καλά, να είσαι βέβαιη γι αυτό Αχτιδούλα μου.
Φιλάκια - καληνύχτα.

Αντυ είπε...

Επιτέλους και εδώ Αθήνα δρόσισε, έβρεξε και λιγάκι και πολύ το χάρηκα! Είναι κρίμα να μη βάλεις το φόρεμα που πήρες, με μια πασμίνα, ένα ζακετάκι για τη δροσιά θα είσαι οκ, άσε που μπορεί να ανέβει και ο υδράργυρος (ελπίζω σε λογικά επίπεδα)Πολλά φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου σ' ευχαριστώ για το ..θάρρος που μου δίνεις.Πάντα κάτι ξεχνάω και ανησυχώ μήπως είναι σοβαρό.Όλα θα πάνε κατ' ευχήν ..μάλλον!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια μου δεν θα το φορέσω ..δεν ξέρω τι σκεπτόμουνα όταν το δοκίμαζα, πρέπει να ζεσταινόμουνα πολύ, ντάλα καλοκαίρι εγώ αγόρασα φουστάνι για το Σεπτέμβρη...ο μικρός έγινε 8 μηνών κι όλας!Αγ. Νικολάου γεννήθηκε οπότε...μέτρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου αρέσει έτσι, ψυχρούλα..φοράω τα τζιν μου...δεν είμαι εγώ για επίσημα φορέματα..άσε που δεν ήταν επίσημο..ποτέ δεν αγοράζω τέτοια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου αν σου πω οτι δεν έστειλα προσκλήσεις στον αδελφό του άνδρα μου και θα τις πάω σήμερα; ξεχνάω πολύ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ μου καλημέρα, μπα..άλλο θα φορέσω ..ένα που σπάνια το φόρεσα γιατί ήταν πιο κατα κάποιο τρόπο καλό..εγώ ντύνομαι σχεδόν σπορ πάντα ιδιαίτερα Φθινόπωρο.

b|a|s|n\i/a είπε...

εδώ ακόμα ζέστη κάνει. αν και μία ψυχρούλα πρωί πρωί και βράδυ βράδυ την έχει. συνειδητοποίησα χθες που πότιζα πως κατά τις 7 και μισή είχε ήδη σουρουπώσει. και μια ελαφριά μελαγχολία την αισθάνθηκα. :) το φόρεμα να φορέσεις. αυτό που πήρες. και ρίξε και κάτι από πάνω αν δεν αισθάνεσαι άνετα. :)
πολύ καλημέρα σου! φιλιά πολλά!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Ήθελα να γράψω στην προηγούμενη ανάρτηση αλλά δεν πρόλαβα. Η μαμά σου είναι ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ και ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ. Καλημέρα και καλή Κυριακή :)

ANAZHTHΣH είπε...

Φωτισμένο κι ευτυχισμένο να είναι το μωράκι σας!
Αυτό που εκπέμπεις είναι όμορφο καλή μου πέρα από κάθε φόρεμα...

anthivolon είπε...

Φθινοπώριασε πια, και ξέρω αν αρχίσει το ψιλόβροχο στη Θεσσαλονίκη δε θα σταματήσει εύκολα. Εύχομαι με το καλό η βάφτιση και μην αγχώνεσαι για το φόρεμα....κάτι θα βρεις να φορέσεις!!
Αν θέλεις να παίξεις, πέρνα από το μπλόγκ μου να πάρεις μια γεύση!!
Σε φιλώ

apinkdreamer είπε...

καλημερα! σου εχω μια προσκληση στο μπλογκ μου!!!

SpIrToKoYto είπε...

κοπελίτσα μου,ότι και να βάλεις,θα ακτινοβολείς από τη χαρά σου...
μην άγχεσαι και απόλαυσέ το..
καλημέρες φθινοπωρινές..-:))

( α...για πέρασε σε παρακαλώ από το βλογ μου...έχεις μια προσκλησούλα για ..παιχνιδάκι..)

painter είπε...

Όλα θα πάνε καλά, κουράγιο!!!
'Οταν αδειάσετε, ελάτε μια βόλτα και από μένα, σας έχω πρόσκληση...

Καλό μεσημέρι...

erifili είπε...

Ειλικρινά Αχτιδούλα μου χαίρομαι που μπήκατε στην τελική ευθεία για την βάπτιση.Να το φορέσεις το φόρεμα, με μία μεταξωτή έσάρπα, και θα είσαι μία κούκλα.Απολαμβάνω και εγώ τον βραδυνό ύπνο όπως εσύ.Μου αρέσει να κουκουλώνομαι και να κοιμάμαι.
Κουράγιο και με το καλό η βάπτιση.

Ἅ λ ς είπε...

καλε ακους τωρα τους αντρες? σιγα το γουστο τους..χεχεχε... παντως ο,τι κι αν βαλεις θα ξεχωριζεις γιατι θα λαμπεις απο ευτυχια...!

ειστε ωραια οικογενεια! Μπραβο σας!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ b|a|s|n\i/a, καλέ μου φίλε μακάρι να μπορούσες να έρθεις .. γιατί μελανχολία καλέ μου όταν πότιζες; άλλαξε ο καιρός μα ..μου αρέσει.Δεν ήταν ιδανικό καλοκαίρι για μένα μα υπάρχουν και τα ευχάριστα.Μπα..δεν θα το φορέσω..με φαντάζεσαι εμένα με σάρπες έτσι υπερκινητική που είμαι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μάγισσα Κίρκη, ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, σήμερα πήγαν τα ..δισέγγονα της και ήταν πολύ χαρούμενη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANAZHTHΣH. λίγη φιλαρέσκεια έχουμε όλες οι γυναίκες μα εντάξει δεν είμαι και πεσμένη με αυτά, έχω μόνιμο θαυμαστή..τον άνδρα μου..ότι και να φορέσω το βρίσκει υπέροχο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, λέω να βάλω τελικά ένα περσινό που το φόρεσα όλο όλο μια φορά γιατί ήταν λίγο πιο ..καλό και ήθελε και πιο καλό παπούτσι, τσάντα και... τα διάφορα .Εγώ πάλι ντύνομαι όλο σπορ..οποτε δεν το φόρεσα και είναι και απο γνωστή φίρμα..που πάλι δεν το δίνω σημασία αλλά έτυχε να το πάρω γιατι μου άρεσε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreame, καλέ έρχομαι ..τι παιχνίδια μου λέτε και δεν τα ξέρω; έρχομαι αμέσως να μάθω η περίεργη γάτα....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SpIrToKoYto, το αστείο είναι οτι ποτέ δεν αισθάνομαι άνετα με καλό φόρεμα..ντύνομαι συνήθως σπορ και επειδή λόγω του ποδιού μου απο το ατύχημα δεν μπορώ να φορέσω ψηλό τα κούνι ...ε! νοιώθω άβολα..άντε μη πάω με τζιν!!!Κι εσύ παιχνίδι ; έρχομαι και απο σένα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ painter, ευχαριστώ πολ΄πυ..έρχομαι ..καλέ τι επισκέψεις έχω κάνει..δεν έφτιαξα και κεκάκι να σας φέρω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ erifili, μπά! άλλο θα φορέσω..και όσο για σάρπα.. είμαι πολύ υπερκινητικό άτομο για να φορέσω εγώ σάρπα.. δεν θέλω κάτι να εμποδίζει τα χέρια μου να κινούνται..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ A λ ς , ευχαριστώ πολύ φίλη μου.Αυτός ο άνδρας μου ότι και να φορέσω του αρέσει αρκεί να μην είναι μαύρο ή καφέ...δεν θέλει να φορώ σκούρα χρώματα.