Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Όλα πήγαν καλά... είμαι χαρούμενη!

 Όλο άσχημα σας λέω φίλοι μου αυτό το καιρό μα σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί η επίσκεψη μου στη μητέρα μου μου έδειξε ότι έκανα τη σωστή επιλογή στο πρόβλημα μας.
Τι σας έλεγα; πεθαίνει;...με βλέπω να πεθαίνω πρώτα εγώ και μετά εκείνη! Είδα μια διαφορά τεράστια, καμιά σχέση με αυτή τη μητέρα που πήγα εκεί..
Καθαρή, καθισμένη σε ειδικό αμαξίδιο στο σαλόνι μαζί με τη ψυχολόγο που της μιλούσε ( σε μένα αρνιότανε να καθίσει ) .Είναι βέβαια σε δικό της κόσμο και της λέω άπειρες φορές το ίδιο πράγμα μα μιλάει και συνεννοείσαι πλέον μαζί της. Θυμάται την οικογένεια μας για λίγο όταν τους της αναφέρω και σε λίγο τους ξεχνά και με ξαναρωτάει. 
Ο γιατρός μου έκανε ενημέρωση για την υγεία της, μου είπε ότι είναι συνεργάσιμη και ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να συνεννοούμαι μαζί της έστω και για λίγο.Ο προσωπικός της νοσοκόμος πολύ καλό παιδί, το δωμάτιο άψογο και ζήτησα να της αγοράσω προσωπικό αμαξίδιο για να το έχει μόνον για εκείνη.
Βέβαια η άνοια και το Αλτσχάιμερ που άρχισε κι όλας δεν υπόσχονται πολλά μα η όλη κατάσταση δεν ήταν αυτό που άφησα προχθές.
Σας ευχαριστώ όλους και σας ζητώ συγνώμη που σας κούρασα και σας στεναχώρησα αυτές τις μέρες. Θα πάμε ξανά το απόγευμα να την δούμε και θα πηγαίνουμε κάθε μέρα ώστε να μην αισθανθεί ποτέ ότι την αφήσαμε μόνη.

43 σχόλια:

Chryssa είπε...

Μπράβο Αχτίδα! Είδες τελικά που όλα πάνε καλύτερα. Άντε να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς τώρα και να κοιτάξεις λιγάκι και τον εαυτό σου.
Όλα στο τέλος πάνε καλα.
Πολλά Φιλιά.

Dee Dee είπε...

Ειναι ωραια να βλεπεις τους ανθρωπους που αγαπας να ειναι καλα :)
Μπραβο αχτιδουλα μου!!!
Καθε μερα να ειναι ολο και καλυτερα τα πραγματα ευχομαι.
Θα δεις που με τον καιρο θα καλυτερευσει και η δικη σου κατασταση. Χρειαζεσαι κι εσυ ξεκουραση και ηρεμια!!!

Πολλα φιλακιααααα

BUTTERFLY είπε...

Ετσι μπραβο! Ειδες που μολις την ειδες και καταλαβες οτι την φροντιζουν καλα, ολα φωτισαν λιγο; Φυσικα και πηρες τη σωστη αποφαση και παντα να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου! Να ειναι καλα η γυναικα και οι ανθρωποι που τη φροντιζουν! Και πολυ καλα θα κανεις να πηγαινεις συνεχεια, να χαιρεται κι αυτη αλλα κι εσυ!
Αχ βρε Αχτιδουλα! Ποσο χαιρομαι που εισαι γελαστη παλι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ μουά, σ' ευχαριστώ, πράγματι πήγαν καλά, είχα αγωνία.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου δεν μπορείς να φανταστείς πόση στεναχώρια πέρασα, σήμερα που είδα το πως ήταν ησύχασα και είδα οτι δεν της προσέφερα μέχρι τώρα τη σωστή φροντίδα με ειδικό τρόπο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY γλυκιά μου σ' ευχαριστώ, πράγματιέφυγε μια στεναχώρια και ένα άγχος που είχα, τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε να τη δούμε!

anthivolon είπε...

Xαίρομαι που ξαναβρίκες την αισιοδοξία σου!!!
Φιλιά

marilia είπε...

:)

Σνουποφιλάκι ;)

( fortounata) είπε...

σου τόλεγα,με κίνδυνο να με βγάλεις τρελή,αλλά είχα ένστικτο βρε αχτίδα μου.να είσαι έτσι χαρουμενη για σένα και για τη μαμά σου.φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χαίρομαι που διάβασα αυτή την ανάρτηση! Να δυο άτομα που είδαν την αχτίδα φωτός να μπαίνει! Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη απόφαση ήταν. Αλλά τώρα είσαι πιο ήρεμη, την προσέχουν άτομα ειδικευμένα, της δίνουν την προσοχή και την περιποίηση που χρειάζεται. Και εσύ είσαι πιο ήρεμη και ξεκούραστη. Κοίταξε λιγάκι τον εαυτό σου τώρα, με τη συνείδησή σου καθαρή. Σοφία

apinkdreamer είπε...

ειδες λοιπον που ηδη ολα πανε καλυτερα;
ελα λοιπον κι εσυ για να νιωσεις ακομη πιο καλα, να παρεις μερος στο ταξιδιαρικο ημερολογιο της μπλογκοφιλιας!!!

SpIrToKoYto είπε...

Εζησα στιγμή στιγμή την αγωνία σου...
χαίρομαι που πήρες τη σωστή απόφαση για εκείνη..
είπαμε..όταν τα περιθώρια στενεύουν,το μόνο που μπορούμε να τους προσφέρουμε,είναι η αξιοπρέπεια..
Οπως θα θέλαμε να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι για μας...
αύριο είναι μια άλλη μέρα..-:))

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου γλυκιά,χαίρομαι που είσαι και πάλι χαρούμενη, αισιόδοξη και λίγο πιο ήρεμη. Όλα καλά λοιπόν και θα δεις θα γίνουν ακόμη καλύτερα! Πήρες τη σωστή απόφαση! Σε τι θα ωφελούσε αν έπεφτες και εσύ στο κρεβάτι; Η μητέρα σου νιώθει πόσο πολύ την αγαπάς και ότι είσαι κοντά της συνέχεια με την σκέψη σου. Την έχουν αναλάβει υπεύθυνα άτομα και αυτό το καταλαβαίνει. Προσπάθησε να ξεκουραστείς. Φιλιά πολλά.Νιόβη

Ερατώ είπε...

Ευτυχως Αχτιδούλα, κάνε κουράγιο και όλα θα πανε καλα.
Εκανες ό,τι ήταν σωστο.

Ανταίος είπε...

Χαίρομαι για την διάθεσή σου..
όλα θα πάνε καλά

πουαντερι είπε...

Ειδες;;;
Τωρα κοιτα λιγο και την ΑΧΤΙΔΑ!!!
Επιβάλλεται, στο ζητανε οι αγαπημένοι σου.

καλημέρα είπε...

Αχτίδα μου,
είχα μερες να μπω και τωρα εμαθα τα νεα σου, συγγνώμη, τι σόι φίλη είμαι, απαραδεκτη... Θα σου τηλεφωνήσω να τα πούμε, αλλα και τωρα σου αφηνω μια μεγαλη αγκαλιά και επειδή τωρα διαβασα μονοκοπανια όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σου, και πριν, όλα τα προηγούμενα χρόνια και τωρα έκανες το καλύτερο.
Να μας προσεχεις τον εαυτό σου, σε φιλώ πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, ευχαριστώ φιληνάδα μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia, τα δέχομαι και σου στέλνω..Αχτιδοφιλάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, είχα πολλές τύψεις μα τώρα βλέπω οτι είναι καλύτερα, θα παρακολουθώ όμως κάθε μέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου την είδα πολύ καλά, δεν νομίζω οτι εγώ θα μπορούσα να την περιποιηθώ έτσι.Μας μίλησε ..καταλαβαίνει μα ..ξεχνά αμέσως ότι της λες.Η αλήθεια είναι οτι ξεκουράστηκα πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer , θα συνέλθω, απο Δευτέρα θα ετοιμάσω τις μπουμπουνιέρες για τη βάπτιση, θα σας τα δείξω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SpIrToKoYto, τι τυχερή είμαι που έχω τέτοιες φίλες! Πέρασα πολύ δύσκολα φίλη μου όμως τώρα είμαι καλυτερα, βέβαια θα έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νιόβη μου γύρισες ή ακόμα είσαι Βέλγιο; πέρασα δύσκολα μα τώρα ελπίζω να συνεχιστεί έτσι ευχάριστα για να ετοιμαστώ κι εγώ για τη βάπτιση.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερατώ μου σ' ευχαριστώ πολύ κι ε΄σενα και όλους που με ακούγατε.

@ Ανταίος, φίλε μου ξέρω οτι έγινα λίγο ...κουραστική..κλαψιάρα..μα πέρασα δύσκολες ώρες πίστεψε με.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ πουαντερι μου εσύ είδες πως ήταν η καθημερινότητα μου..με το ρολόι στο χέρι και τέλος εγινε φοβερή που δεν μπορούσα να την φροντίσω σωστά .Τώρα είναι πολύ καλα, βέβαια θα πηγαίνουμε σαν βολτίτσα κάθε μέρα για να παρακολουθούμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ καλημέρα , να δώσεις ένα φιλάκι στο υπέροχο κοριτσάκι σου και όποτε θέλετε μια ...σπέσιαλ μακαρονάδα πες της όχι σαν την προηγούμενη αν και την τίμησε!

Hfaistiwnas είπε...

Όλα καλά λοιπόν!!!!!!!!
Ησυχάσες καθόλου;;;;

Αντυ είπε...

Χαίρομαι χαίρομαι τόσο πολύ γιατί κυρίως είδες εσύ τη διαφορά και αυτό μετράει και στη δική σου ψυχολογία. Όλα θα πάνε καλά! Φιλιά

Πόπη είπε...

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΑΝΤΕ ΧΑΜΟΓΈΛΑ ΛΙΓΑΚΙ...ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΤΑΚΙ...

ΦΙΛΑΚΙΑ - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Ρουθ είπε...

Πολύ χάρηκα και για τη μαμά σου που έχει τόσο αισθητή διαφορά αλλά και για σένα που επιβεβαιώθηκε η ορθότητα της απόφασης σου μπροστά στα μάτια σου, έτσι για να μπορέσεις κι εσύ να ηρεμήσεις μέσα σου Αχτίδα μου... Πάρα πολύ χάρηκα και για τις δυό σας. Άντε να κοιμηθείς ήρεμη απόψε. Φιλιά πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Τιόμορφα τα νέα σου Αχτίδα μου!!!
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά για την μητέρα σου και χαίρομαι που κι εσύ έχεις ηρεμήσει.
Όλα καλά λοιπόν!!
Πολλά φιλιά
Χριστίνα από Κατερίνη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas ,καλημέρα φίλε μου! Ναι ..ησύχασα με την έννοια οτι έίδα οτι είναι καλύτερα και ότι έχω πλέον περισσότερο χρόνο για την υπόλοιπη οικογένεια μου που τους έδινα μέχρι τώρα ότι περίσευε απο το ...δικό μου ελεύθερο χρόνο.Ο άνδρας μου με χρειαζότανε φίλε μου δίπλα του κι εγώ ήμουν με το ρολόι στρο χέρι όταν βγαίναμε έξω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ , σ' ευχαριστώ, είμαι καλύτερα , βέβαια έχω το νου μου και θα προσέχω κάθε μέρα το πως την έχουν, συνδιάσαμε τη καθημερινή μας βόλτα με επίσκεψη εκεί.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου καλή μου φίλη, τα είπαμε και στο τηλέφωνο, εσύ ξέρεις καλύτερα απο όλους πως αισθάνομαι. Η ηρεμία σου και η σωστή αντιμετώπιση στη ζωή που έχεις με βοηθούν πάντα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρουθ, ήταν πολύ καλύτερα και σε οπτική εικόνα και σε συζήτηση.Αφού και η ίδια κατα κάποιο τρόπο το λέει.Βέβαια ..έχει χαθεί, της λες πολλές φορές το ίδιο πράγμα και το ξεχνά αυτό ματα, σε ρωτά το ίδιο και ξεχνά αν σε είδε το πρωί.Όμως είναι πολύ καλύτερα σε όψη γιατί εγώ την κούραζα να την πλένω και να την αλλάζω μη γνωρίζοντας το σωστό τρόπο.Θα είμαι όμως καθημερινά κοντά της 2 ώρες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα για να παρακολουθώ και να έλεγχω.Ελπίζω και οι κόρες μου να την επισκέπτονται όποτε μπορούν για να υπάρχει και ένα άλλο μάτι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, φίλη μου ...δύσκολο καλοκαίρι φέτος έτσι; όλα θα πάνε καλά...αρκεί να αντέξουμε μέχρι τέλος.Να πω λοιπόν το καθιερωμένο: με λένε Αχτίδα και ...είμαι καλά!

ElenaG είπε...

Πολύ χαίρομαι Αχτίδα μου!
Είδες πως πρέπει να ακούς τους Blogοφιλους!!!! :-)
Φιλια πολλά+

mariposa είπε...

πολυ χαρηκα αχτιδα..ειδες???ολα θα πανε καλα...

πολλα κισσ

Μarion, είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου..Πολύ χάρηκα που σε άκουσα έτσι χαρούμενη και ξαλαφρωμένη.
Σαφώς και είναι καλύτερα εκει με τους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα.
Να δεις που θα πανε όλα καλά και η μαμα σου θα καλυτερέψει.
ΦΙλιά

Ελευθερία είπε...

Είδες αχτίδα μου;;;

Για όλα έχει ο Θεός!!

Να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη !!!

mia maria είπε...

Πολύ ευχάριστα νέα! Χαίρομαι για όλους σας!

Nefeli είπε...

Mpravo! elpizw ola na pane kala apo dw kai pera :) Osos kala ginetai...